Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Samaan syssyyn voi laittaa myös ne virheet joissa Sharks kärsii.

  Tuo käsimaali oli oikea lahja jonka ansiosta Sharks voitti toisin kuin Vegas-sarjan viisiminuuttinen. Harmittaa että ratkaisu tuli noin. Jos tosin lopussa Sharks olisi ollut maalin johdossa ja kapteeni Pavelski laittaisi tyhmiä pitkiä kiekkoja eikä määrämittaisia, kuten Pietrangelo, niin olisin kyllä ihan helvetin pettynyt Pavelskin. Nyt tuomarivirheen ansiosta Pietrangelon surkeita ratkaisua ei juurikaan kyseenalaisteta.
   
 2. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Jokaisessa fanijoukossa on se kourallinen tyhjäpäitä, jotka pilaavat sen joukkueen fanien maineen jos semmoisesta voi puhua. Itse olen huomannut yhtäläisyyksiä miten joukkueen pelaajat esiintyvät edukseen kerää se fanikunta samanlaisia mätisäkkejä kuten Boston ja Marchand, Washington ja Wilson hyvinä esimerkkeinä.


  * * *

  Lainaus:
  Bolded: Onko näin?

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2019 klo 21.52
 3. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  En ole hirveästi kritisointia näkenyt hänen huonoista ratkaisuista, vaikka pitäisi. Täällä on puhuttu paljon tuomarivirheestä, mutta ei hirveästi itse pelaajan virheestä.
   
 4. JLA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild / Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vegasin 5minuuttinen ei ollut lahja mielestäsi? No mielipide se on tietysti sekin. Pietrangelo teki kyllä huonoja valintoja lopussa, en oikein koko keväänä ole miehen otteista tykännyt, taitaa miltein joka muusta liigan jengistä löytyä parempi 1.puolustaja kuin Bluesilta. Väärä mies jäällä muutenkin lopussa kun johtoa puolustetaan. En oikein usko Bluesin pystyvän tuota eilistä nollaamaan ainakaan täydellisesti, varmasti suurinosa pelaajista sen pystyy unohtamaan mutta myös osalla se varmasti vaikuttaa sarjan loppuun asti ja sen ärtymyksen voi kanavoida useammalla tapaa. Pakkovoitto edessä 4.pelissä joka tapauksessa Bluesille nyt.
   
 5. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Oikeahan se viisiminuuttinen oli, mutta kuitenkin Vegas itse täydellisesti munasi sen tilanteen. Sen sijaan St. Louis ei munannut maalitilannetta itse vaan tuomareilta tuli lahja, joka tosin on edes vähän hyväksyttävissä sen toisen erän Blues-myönteisen vihellysten jälkeen.
   
 6. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Oikeastaan juuri parasta, että tuomareista on päästy ulisemaan myös vastustajajoukkueiden fanien toimesta. Aina ennen mennyt ihan toisin päin, niin kiva tietää miltä tämä tuntuu =D

  Nautin näiden kyynelten juomisesta yli kaiken!

  Aika harva Blegin fani on btw tuominnut Sammy Blaisin päähän kohdistuneen taklauksen. Pata&Kattila tilanne niiiiiin täysin.
   
 7. JLA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild / Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tuomarit munasivat ja Vegas vielä paljon pahemmin mutta ei siitä sen enempää enää. Sharksit on sympaattinen jengi ja heille kyllä menestystä soisi ei siinä mitään, jotenkin vain oma fiilis tästä keväästä on että ovat 50/50 tilanteiden kääntymisillä kotiinpäin ja tuomareiden avustuksella menossa tällä kertaa kohti finaaleja. Toivottavasti saadaan hyvä 4. matsi ja parempi voittakoon loput peleistä. Bruins sen kannun taitaa nykyformilla vain viedä meni tästä parista kumpi vain finaaleihin.

  Logan Couturesta pakko sanoa että on jäljellä olevista pelaajista kyllä illasta toiseen ylivoimasesti kovin uhka hyökkäyspäähän eikä nyt 2-suunnan pelaamisessakaan omaan silmään ole laiminlyöntejä tullut. Bruins varasi muuten v.2007 draftissa 1. kierroksella juuri ennen Sharksia ja ottivat Zach Hamill nimisen hyökkääjän(3 kautta/20peliä ylhäällä) jonka jälkeen Sharks nappasi Couturen.
   
 8. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  No viimeiset puhallukset tehneet vikan pelin Ref Joset ja linjurit tälle kaudelle.

  Twitter
   
 9. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Niin sehän oli selvä päähän kohdistunut taklaus. Ei kukaan ole puolustellutkaan sitä. Valot päälle.

  Mie uskon karmaan ja tuo ilkkuminen toivon mukaan osuu särjille ja niiden faneille.

  Niin siehän vielä näet Pavelskin taklin 5min arvoisena, joka kertoo kuinka kujalla oikeasti olet jääkiekosta etkä pysty arvioimaan peliä ilman värilaseja.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 02.02
 10. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä. Toivottavasti tulee sellaiset tuomarit, jotka viheltää selvät jäähyt pois.
   
  Floyd ja Vislami tykkäävät tästä.
 11. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Siellä jäi myös särjiltä viheltämättä selviä jäähyjä, mutta en jaksa niistä mankua täällä kuten vasta joukkueen fanit. Vai pitääkö minun tulla laskurin kanssa huutelemaan kumpi jäi häviölle?
   
  SVSV ja IcePhoenix tykkäävät tästä.
 12. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Aika jännä kun melkein jokainen Sharks fani täällä kyllä myöntää tuomarivirheet mitä on käynyt. Paitsi Coloradoa vastaan näen vieläkin maalin paitsiona, mitäs jää kahvia tilailemaan. Kuitenkin täällä koitetaan muistuttaa, että tuomarihyötyjä on saaneet myös vastapuolen joukkueille näissä sarjoissa ja kaikissa muissakin playoff-sarjoissa. En tiedä oletko itse katsonut näitä playoff-matseja, mutta niitä on aika paljon.

  Sitten alkaa ärsyttämään tämä katkerien ihmisten vöyhötys siitä, etteikö pelin aikana muut viheltämättä jätetyt (tässä ja muissa peleissä) olisi sen tärkeämpiä.
   
  Flyingbird ja Floyd tykkäävät tästä.
 13. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Mikä ilkkuminen? Parempi joukkue voitti, virheitä tapahtuu ja sen kanssa pitää pystyä elämään. Jos Blegin fanien mielestä oma joukkue ei paskonut housuun ratkaisuhetkillä niin aikamoista ironiaa taas tuo värilasikommenttikin.
   
  Fat Cat, Vislami & Floyd tykkäävät tästä.
 14. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  En vois olla enempää samaa mieltä kanssasi!
   
 15. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, San Jose Sharks & Oakland Athletics
  Pakko nyt tulla itsekin kommentoimaan, kun asiaa on nyt niin kovasti täällä puitu.

  En kyllä itsekään ole varma, muuttiko kiekko Blues-pelaajasta suuntaa vai ei, mutta sillähän ei loppupeleissä ollutkaan väliä. Nähdäkseni kiekko ei Meierin mailaan osunut, joten sääntöjenkin mukaan käsisyöttö meni siis tuomareilta ohi. Harmi, että pudotuspelejä ratkeaa näihin virheisiin, mutta mielestäni tuomareita on silti turha liikaa syyttää. Toki ymmärrän tämän, ja voitte olla varmoja, että jos esim. Vegas-sarjan lopun ulosajo tai tämän ottelun ratkaisu olisi kääntynyt omaa joukkuettani vastaan, kävisin varmasti itsekin kuumana. Saa nähdä pystyykö Blues-pelaajat ja valmennus nyt nollaamaan tämän ja kääntämään sen voimavaraksi. Itse veikkaan, että pystyvät.

  Niin kuin joku aikaisemmin mainitsikin, niin käsisyöttöä ei ilmeisesti voi videolta tarkistaa, ja kun kentällä sitä ei nähty, maali on sääntöjen puitteissa pakko hyväksyä. Kyllä nyt joku roti ja linja tuohon hommaan pitäisi saada. Tarkistettavaksi pitäisi laittaa kaikki vähänkin epäselvät tilanteet, tai sitten kuten joku taisi jo ehdottaakin, niin ei tarkistella sitten mitään. NHL-jääkiekko alkaa vuonna 2019 olla jo niin nopeata, varsinkin pudotuspeleissä, että vastaavia virheitä tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessa enemmänkin, mikäli samalla linjalla jatketaan/valittaisiin jälkimmäinen ehdotuksistani.

  Sharksin saamat "avut" tietysti puhuttavat paljon, kun ovat tulleet aika kriittisiin paikkoihin, mutta mielestäni on silti turhaa puhua, että Sharks olisi jotenkin erityisen paljon joka ottelussa ja sarjassa saanut noita etuja. Vegas-sarjassa virhe oli selvä, mutta tuohon ratkaisuun ei Golden Knights sarjaa hävinnyt. Avalanchea vastaan pelatussa sarjassa toisessa osaottelussa Avs sai hyödyn viheltämättä jääneestä pitkästä kiekosta. Game sevenissä Landeskog mokasi, vaikka totta kai on erikoista, että vaihtoaitio sijaitsee paitsioasemassa. Sen mukaan kuitenkin pitää pelata, joten selkeä tapaus (ellei minulta ole jäänyt jotain lukematta, joka osoittaisi tämän tuomarivirheeksi, korjatkaa jos on.) Ja nyt sitten tämä. On totta, että edut ovat tulleet Sharksin kannalta otolliseen paikkaan, ja itse Sharks-kannattajana, mutta silti pelejä rationaalisesti seuraavana ihmisenä en näe tässä mitään salaliittoteorioihin viittavaa, ja tuskin kukaan muukaan tällä palstalla oikeasti niin ajattelee.

  Itse peliä en nähnyt, kun ei viitsi arkipäivisin keskellä yötä heräillä. Koosteen katsoin, ja samat asiat huomasin mitä tänne oli jo kirjoiteltukin. Sharksilta vahva avauserä, mutta kaksi seuraavaa menivät heikommin. Jones ei myöskään ollut aivan parhaalla tasollaan, vaikka kimmokkeiden kautta pari maalia syntyivätkin. Ensi yönä sitten jatkuu, ja voitto on kummallekin joukkueelle kullankallis. Itselläni on kotijoukkueen voitto ensi yöksi lapulla, joten ei ainakaan niin paljoa harmita, jos takkiin tulee. Veikkaan, että viime pelistä sisuuntunut Blues tulee nyt aivan järkyttävällä draivilla otteluun, joten katsotaan miten Sharks pystyy siihen reagoimaan. Toivottavasti Sörensen palaa kokoonpanoon, ja kärkihyökkääjät (ja pakit) jatkavat liitoaan. Jonesilta tarvitaan nyt myös huippupeli, tai oikeastaan koko loppukeväältä pelkkiä huippupelejä. Saa nimittäin aika kova joukkue olla, joka pystyy Raskin Bostonin neljä kertaa voittamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 09.12
  Puoliveltto, Töölön Tavares & Fat Cat tykkäävät tästä.
 16. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Ainakin itse kun pyörittelin uusintaa niistä kahdesta kuvakulmasta 0.25 nopeudella niin näyttäisi siltä että kiekko muuttaa suuntaa pompun jälkeen (ennen kuin osuu Blues pakkiin) mutta se voi johtua kolmesta asiasta.

  1. Kiekko osuu Meierin mailaan josta muuttaa suuntaa.
  2. Kiekko tippuu jäähän asennosta joka saa sen pomppaamaan eri suuntaan
  3. Niin sanottua kuvakulman vääristymä. Katselin kiekon liikerataa Meierin luistimeen verrattuna (helpoin kohde sillä hetkellä) ja siitäkään ei voi sanoa varmasti osuuko.

  Jos Meier osui niin osuma ei ollut kova, korkeintaan hipaisu mutta sitä on vaikea noistakin kuvakulmista sanoa osuuko vai ei. Sillä ei ole nyt mitään väliä. Seuraava peli kuitenkin jo alle 24h päässä.
   
 17. ritaripervonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Olen San Josen puolella tässä sarjassa ja suon heille mielelläni, jos voittavat koko roskan. Virheitä välillä sattuu ja se on ymmärrettävää. Silti on väärin väittää, ettei Vegas hävinnyt tuohon kyseenalaiseen tuomioon nimenomaisesti tuota seitsemättä ottelua ja siten koko sarjaa. Vegas pelasi seuraavat viisi minuuttia huonoa alivoimaa ja San Jose loistavaa ylivoimaa, mutta jos siitä olisi tullut kakkonen, joka ehkä olisikin ollut perusteltavissa, niin Sharksit olisivat saaneet tehtyä vain yhden maalin, eivätkä neljää.

  Toki Vegasin voi sanoa hävinneen sarjan myös esim. täysin hallinnassa olleen kuudennen ottelun tehottomuuteen ja pitkässä ottelusarjassa tulee monia muitakin jaksoja ja tilanteita, joissa momentum kääntelee joukkueiden välillä. Silti tuossa tilanteessa, kun pelit ovat 3-3, tilanne 3-0 ja pelikellossa noin 10 minuuttia, virhe oli sarjan kannalta ratkaiseva. Siksi NHL:kin pyysi sitä anteeksi, mikä on erittäin harvinainen toimenpide.
   
 18. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Lainaus:
  Se on semmosta täällä foorumillakin, kun ei itse osata tehdä analyysejä tai johtopäätöksiä tilanteista niin ulistaan jotain selostajien kantoja kuin kiveen kirjoitettuna totuutena ja tartutaan johonkin tuomareitten syyllistämiseen jenkkien tapaan jossa jonkun yksittäisen virheen taakse verhoudutaan. Eipä oo tässäkään ketjussa ollut oikein mitään järkevää peleistä analysoituna.
  Ei etes jaksa noita itkemisiä onnesta ja tuomareiden suosimisesta lukia, siihen päälle vielä nää Vegas sarjan trollit jotka itkee varmaan ensi kevääseen saakka jostain vääryydestä, kun omalla joukkueella ei vaan riittänyt, vaikka saumaa tarjottiin. Tämä kokonaisuudessaan on ihan hemmetin rasittavaa paskaa, mutta toisaalta laittaa ymmärtämään miksi noitavainotkin aikoinaan ovat olleet toteutettavissa. Ihmisten tyhmyyttä ei kannata koskaan aliarvioida.
   
  Vislami ja Alejandro tykkäävät tästä.
 19. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Se oli NHL:ltä ihan käsittämätön housuihin paskominen. Jos tuolle linjalle lähdetään, liigan pitäisi olla pyytämässä jokaiselta joukkueelta anteeksi.
   
  Fat Cat ja Vislami tykkäävät tästä.
 20. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, San Jose Sharks & Oakland Athletics
  Lainaus:
  Itsekin nyt aloin tuota tuolla 0.25 nopeudella kelailemaan, niin siltä tosiaan omaan silmäänikin näyttäisi, että kiekko siihen Meierin mailaan osuisi, mutta tuo voi tosiaan vain olla tuota mainitsemaasi kuvakulman vääristymää. Aiemmin huomasin vain, että kiekon lentorata muuttuu Blues-pakin ohi mentyään, mutta nyt tuli sitten noteerattua tuokin, kiitokset siitä!

  Kinkkinen tapaus tosiaan, ja aika vaikea on kyllä lähteä tuosta mitään varmaksi sanomaan. Täytyy vain toivoa, että tuomio meni lopulta oikein, sillä ainakin itsestäni se tuntuisi paremmalta voittaa ottelu ihan reilusti tehdyllä maalilla. Mutta oikeassa olet siinäkin, että sikäli asiaa on turha enää vatvoa, sillä seuraava peli on jo ovella.
  Lainaus:
  Jep, olet oikeassa, että seitsemännen pelin kulkuun tuo virhe vaikutti ratkaisevasti. Tarkoitin juurikin tuota jälkimmäistä kappalettasi, eli siis Vegasilla oli kaksikin kertaa mahdollista (tai kolme, miten sen tulkitsee) pistää sarja poikki, mutteivat kyenneet siihen. Vielä seitsemännessäkin pelissä pääsivät jatkoajalle, jossa olisivat voineet ottelun hoitaa. Mutta kyllä, olet oikeassa, voitaneen sanoa, että Vegas "hävisi" tai ainakin suurimmaksi osaksi hävisi tuon ottelun tuohon erotuomariratkaisuun.

  NHL:n anteeksipyyntö meni omasta mielestäni vähän yli. En tiedä miksi, enkä osaa sitä sen kummemmin perustella, mutta jotenkin vain tuntuu, että vähän meni överiksi tuo homma.
   
  Torsti56 tykkää tästä.
 21. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ei oikein itsekkään jaksanut ruveta analysoimaan kummemin pelin kulkua, koska tiesi minkä alle se hukkuu... Ja Vegasin lisäksi Coloradon pojat on samalla tavalla valittelemassa, jopa itseasiassa pahemmin kuin Vegasin. Ainoa hienous tässä kaikessa on se, että on sitä tunnetta mukana! Ja siitä mä tykkään
   
 22. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Lainaus:
  Siinä, että tunteet käy kuumina tuomareiden epäpätevyyden takia, ei mielestäni ole mitään hyvää. Sharks-kannattajana tämän luulisi olevan selvää. Kentällä ei mielestäni tunteita ole vielä nähty, mutta eiköhän herneet Blues-yleisön ja pelaajien sieraimissa nosta lämpöä myös kaukalossa. Minulle sopisi että siellä käytäisiin vaikka vähän milburoimassa nakkikojulla.
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Sharks teki kaikki pelin maalit, sääli että pari tehtiin omiin.

  Game 4 ja tappio jälleen kerran, tällä kertaa ei sentäs nollille jääty.

  Ekassa vaihdossa Timolta pehmeää peliä, aivan kuin game6 jatkoajalla Avsia vastaan. Jatkotilanteessa Burns hidasteli oikein urakalla oman maalin takana, taisi syöttö vielä lähtee puolitehoilla. Siitä Bluesille paikkaa ja Nyquist lopulta epäonnekkaasti ohjasi kiekon maaliin mailallaan. Aika kaukaa maalilta tosin.

  Toinen annettiin alivoimalla. Kiekko pomppii Jonesin edessä, joka päättää poke chekata kiekon ja nostaa jalat jään pinnasta saadakseen voimaa checkkiinsä. Tottakai kiekkoa vastaan luistelee Braun, joka tyyliin potkaisee melkeinpä kiekon Jonesin längeistä. Kyllä mun mielestä tollaisessa tilanteessa kannattaa pitää vain ne patjat suosiolla jäässä.

  Vikat 40minuuttia Blues puolusteli johtoaan ja näin Sharks vei enemmän tai vähemmän peliä. Kavennus ylivoimalla, Karlsson-Burns päättyy one-timeriin ja Hertl lyö vapaan kiekon sisään.

  -Dillon oli aivan paska jälleen kerran, nyt teki niin näkyviä virheitä, että kaikki varmasti näki. Vieläkin monttu auki jäbän syötöstä, josta seurasi liikaamiehii -jäähy.

  -Eki piti pidemmän paussin 3.erän lopussa, pelaten muuten ekaan 50minuuttiin eniten Sharks pelureista. Tuli kentälle kuitenkin pelamaan 6vs5. Toivottavasti nyt pystyisi edes nykykunnossa jatkamaan, olisi suunnaton menetys jos jäisi sivuun.

  -3.erään vaihdeltiin ketjuja ja toivottavasti otettiin tuloksia talteen. Pavelski 9-48 rinnalla ei ole juuri mitään saannut aikaan tässä sarjassa. Pavelskin vaihto Donskoihin piristi heti ketjun peliä.

  -Spott oli varmaan aivan ihmeissään, kun ylivoimalla saatiin tulos one-timerilla. Kauan siinä taas meni, että saatiin 88-65 samaan viisikkoon.

  Paska maku jäi pelistä. Kunnon hönöilyä ekassa vaihdossa, molemmat takaiskut omista sisään perseilyn kera. Muuten Blues oli aikas hyvin kahlittu omissa; Schwartz ja Perron saivat yhteensä yhden laukauksen maalille asti.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2019 klo 10.35
 24. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues bandwagon
  En katsonut peliä. Vitutti niin paljon edellinen, ja toisaalta joskus on myös nukuttava.

  Hienoa kuitenkin oli nähdä lopputulos. Maailmassa on sittenkin jotain oikeutta. Voin kuvitella Bluesin koppiin ilmestyneen Sisun. Vittu, tätä ne ei meiltä vie. Kohdelkaa väärin, saatana, me nousemme!
   
  IcePhoenix ja Ranksu tykkäävät tästä.
 25. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Oli ensimmäinen peli tällä kaudella, jonka Sharks hävisi päästäessään kaksi tai vähemmän maalia. 39 voittoa ehtivät ennen tätä ottamaan.

  Sharks on nyt pleijareissa 0-6, kun johtavat ottelusarjaa. Hiukan mielenkiintoinen tilasto. Jossain kusee vaan jatkuvasti ja valmennus on syypää.

  Katsoin uusiksi Ekin loukkaantumisen ja enpä juuri mitään nähnyt unisilla silmillä. Muualla osasivat sanoa, että viimeisellä ylivoimalla teki perus pysähtymisen oman maalin takana jossa oikea jalka hieman petti. Vilkasi jalkaansa ja hetken päästä tullut Bozakin läpiajossa Eki "kiihdytteli" varovaisesti, vajoilla potkuilla. Peten ottaessa aikalisän Eki nojaili laitaan vaihtopenkin luona ja Spott kävi tägäämässä Couturen kentälle.
   
  Gemondo tykkää tästä.