Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kolmatta pelaamatta 9:50, niin tapahtuu tuo pysähdys maalin takana ja sitten liu'utaan kuin höntsypeleissä konsanaan.
   
 2. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Hyvä huomio. Näytti myös, että särkien aikalisäkin otettiin EK takia, jotta annettiin mahdollisuus EK arvioida pystyykö pelaamaan vai ei. Iso lovi särkien avaus- ja ylivoimapeliin jos EK ei pysty pelaamaan 100%. Vissiin nuottien taklaispeli kannatti kohdistaa EK, tosin en toivo koskaan, että kukaan pelaaja loukkaantuisi olkoon vaikka särkipelaaja.
   
 3. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Neljän pelin jälkeen sarja 2-2. Kuka yllättyi? Minä en ainakaan. Seitsemättä peliä kohti mennään näin tasaisen vauhdin taulukolla, ja kyllähän sen tietää mitä siellä tapahtuu. Pietrangelo hengittää Burnsia kohti, Chewbacca kaatuu, viisi minuuttia, ja sen aikana Karlsson ottaa kiekon käteen ja käy viskaamassa maaliin. Sori, ei voi tarkistaa.

  Oikeasti. Jos Sharks vie, niin pystyttekö fanit nauttimaan. Silleen, että olisi ansaittu. Ei ole. Hyvin ovat sitkutelleet, mutta kyllähän tuon porukan olisi pitänyt tippua jo. Liikaa apuja liigalta. Voisi sille Joe Thorntonille antaa jonkun henk koht palkinnon, ettei tarvitsisi partajalmarin symppaamisen takia vesittää ihan kaikkea.
   
  Marlboro, Vislami, SVSV ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Voi vittu näitä viestejä sulta. Juu, Liiga haluaa Sharksin mestariksi tavalla tai toisella. Siellä on Bettman ja kumppanit istunut jo pöytään ennen kauden alkua ja päättänyt asiasta.

  Sharks on aivan ansaitusti konfrenssifinaaleissa. Mitä sille mahtaa jos Vegas sulaa ja päästää 4 maalia yhdellä vitosella tai Landy seisoo paitsiossa.
   
  Alamummo, Kopteri, Razzers ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 5. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Älä nyt suutu, hyvä ihminen. Minä näen asiat näin, sinä näet ne toisella tavalla. Se on elämää.
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Voi olla, että tuo oli viimeinen niitti, mutta cbc.n(?) lähetyksessä Ekin irvistelyä seurattiin jo siitä Särkien maalista saakka, eli muutamaa minuuttia aiemmin. Muistaakseni näytettiin jotain hidastusta käännöksestä, jossa mahdollisesti loukkaantui jne.
   
 7. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikea ymmärtää miten joku voi pelata rikkinäisellä nivusella. Minulla on kaksi kertaa napsahtanut, kerran ihan tosissaan ja toisen kerran lievästi, eikä kummallakaan kerralla ollut mitään asiaa ottaa edes pieniä potkuja sen jälkeen. Se kipu on ihan helvetillinen ja koko kropasta lähtee vääntö pois.

  Käsittääkseni rikkinäinen nivunen ei enää koskaan palaudu täysin 100% kuntoon, joten aika riekaleiksi Karlssonia nyt revitään. Toki noissa piireissä pistetään varmasti kesällä kovempaa ruisketta peliin.
   
 8. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Voiko nivunen olla rikki vain vähän? En tiedä, en ole lääkäri. On mietityttänyt nämä nivusvammat, onko niitä eri asteisia? Vai onko niin, että jos nivuset on paskana niin ne sitten kanssa on. Kertokaa.
   
 9. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Ei sinällään mitään Erik Karlssonia vastaan, eikä ketään. Tietenkään en toivo kenellekään loukkaantumisia. Kuitenkin, jos jotain nyt sataa Bluesin laariin niin otetaan vastaan, mielellään.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mulla oli 2014 nivusvamma, joka ei estänyt urheilua tai liikuntaa ylipäätään, mutta tietyissä asennoissa ja tilanteissa nivusta vihloi eikä reisi totellut kunnolla. Se leikattiin vasta 2015, eli ei ollut kiireellinen. Kyseessä oli joku repeymä, jonka takia joku rasvatuppi oli jäänyt jumiin nivuseen. Repeymä vihloi ja rasvatuppi heikensi liikutettavuutta.
   
 11. lasaleiko Jäsen

  Muutaman kerran itselle on harrastelätkässä nivusvamma tullut ja vaikutus on juurikin tuollainen mitä Karlssonin pelaamisessa oli nähtävissä. Jotenkin pystyy luistelemaan mutta kyllä se vaikeuttaa luistelua aika helvetisti. Voi huippu-urheilijat vähän nopeammin noista parantua, mutta ei kai ne yleensä ihan hetkessä ole ohi. Saattaa siis Ekille nihkeitä pelejä olla tiedossa. Vaikka kyllähän lääkäriltä piikit löytyy....
   
 12. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Oikeasti. Jos Blues vie, niin pystytkö "fani" nauttimaan, kun tänä keväänä löytänyt glory hunterina hyvän bandwagonin, josta uhriutua kuinka suomalainen media ei tykkää kun ei ole lainkaan suomalaisia!
   
  narri, Vislami, Torsti56 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Täysin siemauksin. Käsittääkseni yksi väärin tehty maali ei ratkaise koko sarjaa.
   
 14. miski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres
  Aikaisempien kierroksien pohjalta veikkaan Sharkseja jatkoon. Seiskamatsiin mennään ja voittomaalin nelosketjusta viimeistelee tällä kertaa Merkel Karlsson.
  Samalla kaavalla mennään finaalissa ja tällä kertaa ratkaisun seiskamatsin jatkoajalla tekee nelosketjuun siirretty Thornton.
  Hienosti muuten Sharks pyöritti 4 matsin puolivälissä tasavajaalla nuotteja lähes 2 minuuttia, huikeaa.
  Karlssonin Erkillä ei syötöt tahtonut mennä perille ollenkaan. Aina ehti joku nuottilainen kiekon tielle tai syöttö suoraan vastustajan lapaan.
   
 15. Marlboro Jäsen

  Lainaus:
  Niin miksei voisi?
   
 16. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Eki pelaa. Ihan kun ei tarpeeksi pelit pistäisi kuumottamaan, niin nyt saa vielä todella jännitellä Ekin nivusii, gaaay.

  Peten mukaan joitain muutoksia voi olla tulossa. Sörensen veks ja Haley tilalle ei yllättäisi, mutta vituttaisi.
   
 17. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Varsin dominoiva esitys Bluesilta, Schwartzille ansaittu hattu ja Vladille kaivattu onnistuminen. Binnington torjui kaiken, mitä tarvitsi, mutta oli Sharks tänään kyllä kokonaisuutena muutenkin kovin vaisu. Blues on lähempänä finaaleja, kuin koskaan 2000-luvulla, mikä on todella upeaa, ottaen huomioon, että vielä tammikuussa oltiin jumbona, haaveiltiin Kakosta tai Hughesista ja treeneissä tapeltiin.

  Viisi voittoa vielä. Let's Go Blues!
   
  Natu Multanen tykkää tästä.
 18. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Tykkäsin kovasti kuinka 'balansoitu' oli nuottien peliajat tänään.

  Koodi:
  Schwartz (13:44) - Schenn (13:45) - Tarasenko (14:53)
  Blais (11:42) - ROR (18:19) - Perron (17:22)
  Maroon (14:42) - Bozak (16:38) - Thomas (11:58)
  Barbashev (15:52) - Sundqvist (15:18) - Steen (13:43)
  
  Edmundson (19:22) - Pietro (23:26)
  Jbo (23:06) - Parayko (25:55)
  Gunnar (11:52) - Bortuzzo (12:44)
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ottelun alussa tolpat/ylärimat taisivat olla 2-1 Sharksille. Jos toinen olisi mennyt maaliin, olisi pelin kulku saattanut olla toinen. Nyt lopulta aika helppo voitto Bluesille.

  Varsinkin toisen erän ensimmäiset reilut 10 minuuttia olivat vakuuttavaa tekemistä Bluesilta. Jossain vaiheessa taisivat vedot olla 13-1 Bluesille, mikä kuvasti hyvin sitä, missä päässä kenttää ottelua pelattiin. Ei päässyt oikein Sharks omista pois Bluesin karvauksen alta.

  Tasainen jengi tuo Blues, kun jokainen kenttä pystyy tuloksen tekoon, eikä yhdelläkään niistä ole riskialtista toimintaa omassa päässäkään. Nytkin Sundqvist taisi avata maalihanat ottelussa playoffien neljännellä maalillaan. Kukas se suomalainen NHL-analysoija olikaan, joka kommentoi, että siellä kaiken maailman Sudqvisteja pyörii kentällä? Sen lisäksi täytyy lisätä kyllä Schwartz, joka vetää pudotuspeleissä aivan eri tasolla kuin runkosarjassa. Runkosarjassa 11 maalin tekemiseen meni 69 tms. peliä, ja nyt siellä on pudotuspeleissä kasassa jo 12 maalia.

  Sharksin kannalta ottelun kuva tiivistyi hyvin av:lla siihen purkuyritykseen, jossa oma pelaaja onnistui lyömään kiekon Donskoin kasvoihin.

  Lisätään nyt vielä:

  Andy Strickland‏Varmennettu tili @andystrickland
  #stlblues[​IMG] outshoot #sjsharks[​IMG] 36-10 the last two periods. This was hardly a contest
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2019 klo 01.24
 20. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Onpas tulossa tällä hetkellä mukava paukku jos Blues vetää tämän himaan sekä etenee tappelemaan kannusta, kyllähän tässä pitää olla nuottien puolella jo sen takia että Chief häärää aitiossa.
   
  Ferris tykkää tästä.
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Tuo on hyväksyttävien kirjoissa, muttei kyllä pelaajaana olis ikinä päästänyt mitään steveotteja aition lähellekään ilman seurauksia. Siitä miinus 500 skene-pistettä.
   
 22. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Kaiken tietäjä Mäkinen.

  Btw yletxt-TV 235 näyttää niin seksikkäältä nyt. Hyvää yötä.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Aa, niinhän se olikin. En tosin itse ole kuullut tuota, mutta tarinoiden mukaan näin.

  Piti mainita vielä, että San Joselta alkavat ukot tippua matkan varrella. Ottelun loppupuolella tuli grafiikkaa, jossa mainittiin, että Karlsson, Pavelski, Hertl ja Donskoi eivät pelanneet loppuun asti.
   
 24. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Donskoi palasi kyllä vielä kolmannessa erässä kentälle, ja oli nähdäkseni ihan viimeisilläkin minuuteilla kentällä. En huomannut missä vaiheessa tätä grafiikkaa näytettiin, joten saattoi palata toki vasta sen jälkeenkin.

  Aikamoinen ulospuhallus Sharkseilta kotonaan. Nyt sitten mitataan sitä kanttia, ja ei nuo mahdolliset poissaolot auta asiaa kyllä yhtään. Saattaa Sharks tarvita Jonesilta samanlaista ryöstöä kuin Vegas-sarjan kuutospelissä, jos jatkoon vielä mielivät.
   
 25. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Joo ylen NHL podcastissä selitti näin kun kysyttiin nuottien mahkuja poffeissa.