Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Onnittelut nuottifaneille! Kukaan on tuskin ollut todistamassa viimeksi 49 vuotta sitten tapahtunutta finaalivisiittiä (samaista Bostonia vastaan vieläpä) mutta kyllähän tästä parista kannun ehdottomasti suo Nuoteille koska J-Bo.
   
  Smitty#41 tykkää tästä.
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Pakko myöntää, että aluksi Bluesin finaalipaikka vähän ärsytti. Nyt kun on asiaa makustellut, niin ovathan he tuossa jo tarpeeksi monta vuotta tarponeet ilman finaaliesiintymistä, saatikka Stanley Cupia. Kun nykyinen jengi on vielä sopivasti muutamalla ex-Flyers hepulla maustettu, niin ei haittaisi ollenkaan vaikka menisivät päätyyn asti. Tsemppiä siis heille ja faneille! Vaikkakin joidenkin fanien kohdalla en arvosta tuota lällättelykulttuuria, mutta kaipa sekin kertoo vain siitä, että tunteella eletään mukana.

  Varmaan ensimmäiset finaalit oman NHL:n seuraamisen aikana, jolloin on vaikea oikein kumpaakaan joukkuetta vihata.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sama huomio. Vaikka toki kummassakin joukkueessa on yksi tai kaksi aika sietämätöntä tapausta kohtuullisen isoissa rooleissa...
   
 4. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Tärkeä voitto Bluesille sikäli tämä kutonen, että nyt ei tarvitse tehdä ylimääräistä reissua Kaliforniaan ja lepopäiviäkin on aika optimaalisesti ennen finaaleita. Ehtii huilia, muttei ruostua.

  En tosin epäile, etteikö Bluesin neljän ketjun jauhamisella voisi jatkaa kutospelin lämmöillä suoraan ensimmäiseen finaalipeliin, eikä tuntuisi missään. Melko vakuuttavaa kevätkiekkoa laajalla materiaalilla.
   
 5. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Twitter

  Mahtaakohan Laine tuumata mitä ensi kaudella Maroonille kun kohtaavat? Haukkuuko läskiksi vielä vai ehkä peräti Stanley Cup voittajaksi?

  Toiset pelaa lätkää ja toiset muuta tähän aikaan vuodesta. Miehet pelaa keväällä.

  Linkki vie twitteriin ja Laineen sekä Maroonin keskusteluun pelin aikana.
   
  Hypodermic, Puoliveltto, larzzon ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  The Athleticissa oli hauska (tai fanien mielestä välttämättä ei-niin-hauska) juttu siitä, minkä joukkueen fanit ovat kärsineet NHL:ssä eniten lopullisen menestyksen eli Stanley Cupin puutteesta ja vähän muustakin. Finalisteina olivat sattumalta juuri Sharks ja Blues, joilla menestys on kiertänyt ja vähän muitakin vastoinkäymisiä on mahtunut matkaan.

  Esim. 1983 Blues ja sen koiranruokafirman omistaja, joka halusi myydä joukkueen Saskatooniin.

  Misery edge: The Thornton/Wilson mess was ugly, but nothing will ever top skipping the Steve Yzerman/Cam Neely/Dominik Hasek draft because you want to move to Saskatoon. Big edge to the Blues here.

  Ja tämä oli Sharksille karu tapa tippua finaaleista jatkoilla:
  https://youtu.be/YJG2zBAHfOw

  Koko juttu:
  https://theathletic.com/987053/2019/05/21/down-goes-brown-in-sharks-vs-blues-which-franchise-holds-the-crown-for-making-its-fans-miserable/ (maksumuuri)
   
 7. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  "Onneksi olkoon Stanley Cupista. Paljonko muuten tienaat, köyhä?" Jotain tuollaista?

  Tai no, Maroonin uratienestit toki kovemmat :)
   
 8. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Voitko avata tätä?
   
 9. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Lainaus:
  ”Erityisesti hyvää alkavaa kesää @vilpertti ehkä ensi vuonna sitten?” saattaa olla esimerkki Giroux’n mainitsemasta lällättelystä. Itselleni se toki on vittuilua, joka kuuluu tälle palstalle.
  Toki eräänlainen lällättelijä, johon kyseisellä viestillä saatettiin viitata, pelasi itsensä huilille muutama päivä sitten.
   
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Jos olen ottanut takapaneelin jokaisena keväänä 15-vuoden ajan niin sallitakoon yhdesti pieni poikkeus. Ja voi tämäkin kausi päättyä ruotsalaiseen saunailtaan, jossa jokainen B-rapun tiimiläinen käy tuuppaamassa ja joudun vielä maksumieheksi jos häviän SC vedot.
   
 11. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Päällimmäinen fiilis ottelun lopputuloksen jälkeen on helpotus. Kevät on ollut aika tuskainen ja vaikka hienoja hetkiä on ollut, ne ovat kaikki saaneet hieman ikävän sivumaun. Ikään kuin Sharksin pelaajat ja fanit olisivat itse pyytäneet, että tuomarivirheillä hoidetaan sarjat kotiin. Ja ikään kuin tuomarivirheistä, joita tapahtuu sitten toiseen suuntaan (Sharksia vastaan), ei saisi keskustelupalstalla mainita. Onneksi tämä kaikki on nyt ohitse.

  Sharks oli liian väsynyt, rampa ja henkisesti varmasti tuhoutunut. Blues oli parempi joukkue, ja tietty jossittelemalla (ei loukkaantumisia) tilanne voisi olla toinen. Bluesin pelityyli on kuluttava ja nyt vain pitää toivoa, että kunto kestää levännyttä Bruinssia vastaan. Bluesin kelkassa ollaan ehdottomasti, sillä Pietra on tyylikäs pelaaja, ja onhan liigan pisimmän cupittoman runin aika loppua. Sen olisi aika siirtyä Sharksin nimiin, mutta lähivuosina ei taida olla toivoa Buffalon tai Vancouverin mestaruuksista.

  Kahdella tuurivoitolla Shaks olisi voinut olla finaalissa, mutta se olisi ollut täysin turhaa. Ilman Karlssonia, Hertliä ja Pavelskia joukkue ei olisi mitenkään kyennyt haastamaan Bostonia. Finaalit eivät olisi olleet arvoisensa lopetus tälle kaudelle. Sharks olisi kaiken lisäksi menettänyt 1. kierroksen varausvuoron, muutaman pelaajan osalta riskeerannut terveyden, sekä saanut entistä pahemmat vihat muiden joukkueiden faneilta. Ja tottakai olisin halunnut nähdä joukkueen finaaleissa, mutta nyt olen kiitollinen, että kausi on ohi.

  Onko Sharksin ikkuna vielä auki? Todennäköisesti ensi kaudella nähdään karlssoniton joukkue, jossa puolustuksessa on panostettu hainsey/scuderimaisiin luutiin. Palataan näihin kausiketjussa.

  Onnea Bluesille kannujahtiin!
   
  Puoliveltto tykkää tästä.