Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Oli pelinä kyllä semmoista kuraa Sharkseilta ettei mitään järkeä. Lahjoitetaan vihulle kaks ekaa maalia kuten viime pelissä (EK-Dille ja Jones), sitten ei saada kuin hetkittäin pelivaihde uudelleen silmään. Muistelen että kauden aikana yksikään iltapäiväpeli ei ollu Sharksille helppo, mutta tämä oli jo luokatonta.

  Kaverin kanssa mutuiltiin, että tämän ottelun voittaja vie koko sarjan. Toivotaan että olin väärässä ja Sharks ottaa samanalaisen godmoden kuin Vegasia vastaan. Haastavaa se tulee olemaan, mutta onneks tuomarit on meidän pussissa.
   
 2. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Hyvin pääsi Pietrangelokin Sharksien ihon alle pikku taklauksella. Typerää kitinää siihen liittyen. Taklaus oli pehmeämpi, kun mun sängyllä oleva tyyny.
  Varmasti tulossa lisää ylivoimaa 6 pelissäkin, kun yrittää kostaa. Kanekin oli aika surullinen lopussa.
  Toivottavasti Pavelski kuitenkin pelikunnossa ja pelaa vielä.
   
  Ranksu tykkää tästä.
 3. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Toisaalta jos Sharks olisi onnistunut iskemään avausmaalin tai edes tasoituksen toisen erän alkajaisiksi, olisi peli voinut olla hyvin erilainen. Siinä mielessä pienet olivat taas enten marginaalien peli, vaikka Blues oli lopulta selkeästi parempi ensimmäisen erän jälkeen.
   
 4. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  3 maalin kohdilla ei enää jaksanut katsella peliä, mutta ainakin ekassa erässä SJ pelasi taas ihan vatipää kiekkoo. Väkisten koitetaan puskea päätyyn, sitten kiekko STL pelaajille ja positiot menetettynä joista STL pääsi ylivoimahyökkäyksiin vähän väliä. Niissäkin sitten päästettiin hyökit puolustuksen selustaan gämbläten ja tulikin useita läheltä piti tilanteita vieraille.
  Tokassa sitten Mr.Burns ja Världens bästa kentällä samaan aikaan helisemässä josta Tarasenkolle rankkari ja game over. Jones myös ihan paska veska. No 27pv sitten kunnon pelejä taas tarjolla.
   
 5. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  En ole Sharks-fani, mutta ei minulla ole mitään ongelmaa olla tyytyväinen, jos he sattuvat tämän sarjan voittamaan. Tuo jatkuva länkytys tuomareiden puolueellisuudesta ja siitä, että Sharksin voitto olisi etukäteen jo sovittu jossain alkaa kyllästyttämään ja kääntyy lopulta itseään vastaan. Varsinkaan kun sille ei ole mitään näyttöä.

  Ensinnäkin Vegasin pelaaja veti poikkarilla Pavelskia, joka menetti tasapainonsa, törmäsi Stastnyyn ja lopputulemana hänet raahattiin puolitajuttomana ja verta vuotavana kentältä. En ole yllättynyt, että tuomari päätyi 5 min jäähyyn. Vegasia kohtasi disaster, josta saavat loppujen lopuksi syyttää itsenään. Muun muassa aikalisä on keksitty ja pelissä pelattiin vielä jatkoaika.

  Avs-pelissä Landeskogin paitsio oli jäätävää pilkunnussimista, mutta koska säännöt sen sallivat niin särjet käyttivät sen. Ketutti, mutta en minä ajatellut, että tuomarit olisivat erityisesti suosineet Sharksia. Paitsioiden videotarkastukset pitäisi yleisesti poistaa.

  Käsimaali - joo todennäköinen tuomarivirhe, mutta Blues oli mahdollisuus tehdä maali tyhjiin. Seiskapelien jatkoaikamaalit pitäisi aina tarkistaa videolta, niin vältyttäisi näiltä itkuvirsiltä.
   
 6. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Hassu narratiivi tuo, että jos olisi joku tolppalaukaus mennyt sisään Sharkseilla niin olisi ollut eri peli. Tavallaan joo jos sitä sun tätä, mutta fakta on, että Blues dominoi.

  Vedot: 65% Blues
  Maaliapaikat: 68% Blues
  Vaaralliset maalipaikat: 79% Blues
  Odotetut maalit: 76% Blues
  (Kaikki tilanteet)
   
  IcePhoenix, Puoliveltto & Vislami tykkäävät tästä.
 7. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lähinnä kait porukka meinaa sitä, että pelin kulku olisi voinut olla täysin eri jos sharks olisi saanut ensimmäisen maalin. Jossitteluahan se on, mutta ihan totuuden siemen siinä on siinä mielessä, että yleensä maalin tehnyt joukkue saa lisää energiaa maalista.
   
  Deko tykkää tästä.
 8. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Särkiparvi näyttää sen verran väsähtäneeltä, että avausmaali ei välttämättä olisi riittänyt muuhun kuin että kutoseen valmistautuminen ei olisi päässyt alkamaan vielä kahden erän jälkeen.
   
  Vislami ja Henkka tykkäävät tästä.
 9. Arsu79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, New Jersey Devils
  Sharksilla ei vaan bensa riitä enää. Sen näki jo siinä käsisyöttöpelissä, että väärä joukkue voitti kenttätapahtumiin nähden.

  Betsit oli hailaumalle, joten vähän harmittaa oma psyykki, mutta Bruinsista voi tulla vielä vähän juicea
   
 10. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Tilanne on tässä vähän vuoden 2016 konferenssifinaalit toisin päin. Silloin Bluesilla oli kaksi rankkaa seitsemän pelin sarjaa takana ja bensa loppui sitten Hailauman käsissä. Nyt Sharksilla sama tilanne ja näkyy, varsinkin Karlssonin ja Pavelskin loukkien takia, väsymys kokoonpanossa.
   
  Puoliveltto, Vislami & Ranksu tykkäävät tästä.
 11. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Vähän tekopyhää olla huolissaan Pavelskin pelikunnosta. Minusta päähän kohdistunut taklaus ei ole koskaan mikään pikkutaklaus.
  Mutta näissä pleijareissahan tuomarit ovat katsoneet huolella sormien läpi nuottien poikkareita kautta linjan, joten sinänsä ei yllätä, että tuosta(kaan) ei tullut rangaistusta.
   
  V-G- tykkää tästä.
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ei se itse taklaus osunut päähän. Tai jos osui, niin korkeintaan tuo vasen hanska hipaisee kapteenia leukaan. Pavelski putosi todella helposti, joka viittaa siihen ettei pää kestä yhtään minkäänlaista iskua. Poikittaiset mailat jäähyjen syynä ovat poistettu sääntökirjasta jo kuukausia sitten.

  Tuosta voi kelailla taklausta itse: Joe Pavelski Leaves Game After Bone Crushing Hit From Alex Pietrangelo
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 13. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Niin varmasti. Ainakin Bluesin peleissä.
   
 14. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Hieno pelaaja, en toivo hänellekkään loukkaantumista. Taklausessa ei kyllä ikinä mitään vikaa. Pää ylös, kiviä taskuun ja turpa kiinni - peli jatkuu.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Se on nimenomaan näin. On yksi asia saada väärällä tuomiolla 5 minuutin ylivoima, ja toinen asia tehdä sen aikana 4 maalia. Tai vastaavasti paskoa housuun ja päästää 4 maalia.

  Josea mäkin toivoin alunperin jatkoon, kun ajattelin, että saadaan viihdyttävämmät finaalit. Blues pelaa hienosti, mutta välillä se linja sinisellä tekee pelieistä aika puuduttavaa seurattavaa puolueettomalle. Ja tähän heti perään, että oman joukkueen olisi kyllä ihanaa nähdä pelaavan juuri noin tiiviisti ;) Ja näyttihän ne viimeksi, että viihdyttävästi osataan pelata myös johtoasemassa, toisen erän eka kymppi oli melkoista dominanssia. Taitaa Blues silti laittaa Bostonin kovemmille lopulta, kuin mihin väsynyt Jose olisi pystynyt. Tuntuu jopa, että Bluesissa Boston tulee kohtaamaan kevään kovimman haasteensa.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tiedän, että sulla on värilasit päässä ja pleijareissa kuuluukin olla jos oma jengi pelaa, mutta tsekkaapa tuo yllä linkitetty video uudestaan ja laita vaikka Youtuben asetuksista nopeudeksi 0,25. Siitä näkyy aivan ilmiselvästi, miten Pietrangelon vasen käsi nousee ennen taklausta aivan suoraan Pavelskin päähän. Taklauksessa Pietrangelo vielä korostaa pääosumaa kyynärpäällään ja Pavelskin pää jää taklauksen ja pleksin väliin. Tämän jälkeen tulee vielä hanskalla (vai mailan tupella?) saattoisku naamaan. Ja Pavelskilta jäi tämän takia peli kesken.

  Itse en voi käsittää miten tuosta ei tuomittu kyynärpäätaklauksesta jäähyä. Ei sillä, että se olisi ottelun lopputulokseen vaikuttanut, saati antanut Pietrangelolle oikeaa rangaistusta teosta, joka oli täysin vastustajaa kunnioittamaton tuossa vaiheessa peliä. Veikkaan ja toivon, että Blues-kapu saa todella paljon kovuutta kutospelissä. Toivon kuitenkin myös, että ylilyöntejä ei tule.
   
  Vislami tykkää tästä.
 17. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Noo, viimeistään TD Gardenissa tullee. :D
   
  Alamummo tykkää tästä.
 18. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ai ylilyöntejä? hehheh.

  Olisihan se symbolista, jos Backes ajelisi Pietrangelon kovalla pommilla vaihtoaitioon ja huutaisi perään jotain Blues-kapteeniudesta. Mutta tämäkin sarja on vielä kesken, ehkä kutospeliin luistelee nöyryytetty ja latautunut kalaparvi.
   
  astraljava tykkää tästä.
 19. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Kyllä se osuu päähän, samoin kuin Barbashevin taklaus Hertliin (joka tulee kaiken lisäksi myöhässä). Tuomarilinja on täysin perseestä, kun näistä ei tule mitään seurausta.

  Jouni NIeminen bloggaa tästä mielestäni ihan asiaa (lähde Nordicbet): https://www.nordicbet.com/fi/blogi/jaakiekko/nhl/stanley-cup-muistiinpanoja-17-onside-with-jouni/

  En usko, että Sharks enää nousee tässä sarjassa, mutta Bruins ei jätä tällaisia ajamisia rankomatta.
   
  steierwrass, Vislami, V-G- ja yksi muu tykkäävät tästä.
 20. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Luulenpa, että Sharks taistelee selkä seinää vastaan pelin jatkoajalle. Siellä voi sitten käydä mitä vain. Kuitenkin Game 7 olisi henkisesti jo liikaa, enkä siitä enää seuraisi muuta kuin Bluesin murskajaiset. Joten ehkä olisi parempi pistää tämä kevät pakettiin jo seuraavassa pelissä, ettei kenenkään ura pääty. Sharksin kannalta myös tärkeää olla menemättä häviämään finaaleja, sillä tämä tarkoittaisi taas yhden 1st rounderin menetystä (Karlsson-kauppa). Järkisyyt sanovat, että nyt riittää.

  Mutta vitut, jääkiekkojumalat ovat kovin ailahtelevaisia ja saattavat kääntää nokkansa kohti länttä. Parilla onnekkaalla pompulla ja Jonesin god-modella ollaan ennenkin voitettu suvereeni vastustaja. Nyt se pitäisi tehdä vielä kaksi kertaa peräkkäin. Onnenkalut esiin. Myös selkeästi puolikuntoiset tulee jättää nyt pois pelistä. Eritoten Karlsson. Valmennuksella pitää nyt olla munaa.

  Hienointa kieltämättä olisi, jos Sharks yhtäkkiä vastaisi Bluesin fyysisyyteen, ja ajaisi rintamana koko puolustuksen yli. Poikkaria olka- ja kantapäihin, hanskaa jokaiseen kropan ulokkeeseen ja keppiä niveliin. Kuinkahan raajarikkoja joukkueet olisivat, jos molemmat pelaisivat kuten Blues.

  Sharksia ei vain ole rakennettu niin. Toivottavasti Bluesin kunto kestää vielä yhden sarjan, sillä kaikesta huolimatta aion hypätä Bluesin kelkkaan, mikäli onnistuvat haiparven kaatamaan.
   
 21. Pica Jäsen

  Kyllä tästä vielä SJ nousee ja usko on vahva sille, että seiskapeli nähdään. Nyt vaan yv kuntoon sillä Bluesin koiruudet otetaan tästä eteenpäin pois. Toivotaan että edellisen ottelun loukkaantuneet pelaavat ja sarjan ratkaisu nähdään Särkien kotiluolassa.

  Hauska yksityiskohta tämän vuoden lännen finaaleissa on se, että molemmilla on Bruins-historiaa omaava veskari. Näistä Binnington vaikuttaa tasaisemmalta mutta Jonesilta löytyy kykyä venyä tiukoissa paikoissa, joten molemmat tulee olemaan vaikeita ohitettavia finaalissa.
   
  Vislami tykkää tästä.
 22. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Kappas, enpä ollut tietoinen kummastakaan. Täytyy ruveta vähän tarkemmin perkaamaan noita siirto- ja lainakuvioita. Sinänsä ei taida kumpaakaan kytkökset auttaa peleissä, mut kieltämättä jännä detalji, kiitos tämän esiin tuomisesta!
   
  Vislami tykkää tästä.
 23. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ekin peliä ei ollut kiva katsella, valitettavasti. Omassa ylivoimassa kun tulee sähläystä viivalla, niin kuka tahansa vihu luistelee Ekiltä karkuun.
   
  Vislami tykkää tästä.
 24. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Hetkinen. Binnington on kyllä pelannut Providencessa yhden kauden lainalla, mutta mitä Bruins-historiaa Martin Jonesilla on?
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Lucic -treidin vastineita Kingsistä.