Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Tuo oli kyllä liigalta ekan kierroksen jälkeen niin rankka housuihin paskominen puhelinsoittoineen kaikkineen, että oikein hävettää heidän puolesta.

  Liigalla ei ole mitään voitettavaa mutta ihan saatanasti hävittävää kun aletaan pyytelemään yksittäisiltä joukkueilta anteeksi ja asettamaan päteviä tuomareita sivuun.
   
  Flyingbird, Vislami, V-G- ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. Vaeltaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ville Vahalahti
  Lainaus:
  Tässäpä onkin melkein täysin omia ajatuksia vastaava viesti, niin turha lähteä uudelleen kirjoittamaan.

  Aivan loistavasti ilmaistu.
   
  Puoliveltto tykkää tästä.
 3. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Kenet Sharksin organisaatio jättää pois kannusta kun tuomareiden nimet pitää saada mahtumaan?
   
  Flou, SVSV & larzzon tykkäävät tästä.
 4. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Niin joo, se on kyllä totta. Tietenkin voi olla ettei tuomari havainnut siinä käden osuvan kiekkoon laisinkaan.
   
  Kari Runk tykkää tästä.
 5. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Se oli semmonen peli. Peli oli täysin hallussa ja jopa dominanssia, pisti silmään kuinka arkaa särkien avauspeli oli paineen alla. Kaikki maalit tulivat räkävedoilta viivoilta ja ribarit sisään, se siitä skill hokista mitä täällä ihannoitiin.

  Nuoteilla oli mahdollisuus ratkaista peli 2 kertaa ihan avopaikalta Schenn ja Perron, mutta Jones veti pitemmän korren. Pietrolta täysi jäätyminen tärkeissä paikoissa. Binningtonkaan ei ollut täysin jumala moodissa. Aivan ansaittu kusetus loppuun vielä tuomareilta. Nyt ainakin nähdään osaako joukkue nollata, kasvaa pituutta ja olla Stanley Cupin arvoinen.
   
 6. On Toukokuu vuosi 2117. Juuri 200 vuotta täyttänyt Pohjois-Amerikan jääkiekkosarja NHL on jo laajentunut Eurooppaan, sekä myös Kiinaan, jossa eletäänkin todellista ydinsodan jälkeistä jääkiekkobuumia.
  Kiekko loistaa vihreänä, se on legendaarisen Timo Meierin lapsen-lapsen-lapsen Simo Meierin lavassa. Hän lähtee nousuun oman maalinsa takaa, peippaa vasemmalta puolelta ensimmäisen vastaan tulevan pelaajan, ujuttaa kiekon peräti kolmen vastustajan haarojen välistä, hän saavuttaa maalia ilmiömäisellä vauhdilla, vastustajan maalivahti luistelee vastaan, Simo havaitsee uskomattoman tarkalla silmällään: ylähenkilössä (huomaa sukupuolineutraali-ilmaus) on tilaa! Laukaus lähtee, se liitää, se liitää hirveätä vauhtia, nyt se on jo ohittanut maalivahdin olkatoppauksen, maali on enää millien päässä, kiekko lipuu MAALIIN! Ilo on ylimmillään, Simo Meier on juuri ratkaissut ottelun voiton Kiinaan muuttaneelle Peking Duckseille. Paikalle luistellut B3TTM4n robottituomari puhaltaa pilliinsä ja leijailee toimitsija-aitioon ottamaan yhteyttä Toronton sotahuoneeseen. Maalia kelataan jokaisesta mahdollisesta kuvakulmasta millintarkoilla laserkameroilla, jokainen aikaisempi pelitilanne tutkitaan viimeistä piirtoa myöten, kaikki tuntuu olevan mallillaan, sääntörikkomuksia ei ole videoiden perusteella tapahtunut. B3TTM4n laskee puhelimen, leijailee keskiympyrään, avaa mikrofoniyhteyden ja lausuu robottimaisella hieman katkonaisella äänellä: "Si-mo Meier, Si-mo Meier, maali on... hy-lätty. Syy: Iso-iso-isäsi an-toi kä-si-syötön vuonna kak-si-tu-hatta-yhdeksän-toista. Nyt su-kusi saa vih-doin an-si-onsa mu-kaan. Ha-ha-ha.". Simo Meier lopettaa uransa ja siirtyy pelaamaan petankkia.
   
  RäpyläRepe, Razzers, Alejandro ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Eikö osalta porukasta tosiaan löydy sen vertaa suhteellisuudentajua, että ymmärrettäisiin näiden tiettyjen otteluita ja sarjoja ratkoneiden virheiden ovat eri kategorian kämmejä kuin joku yksittäinen kevyesti vihelletty tai viheltämättä jäänyt pikkukakkonen? Nuohan tosiaan pääsääntöisesti tasaantuvat jo ihan keskipitkässäkin juoksussa, mutta jos maaleja annetaan ja otetaan pois miten sattuu, niin niiden tasaantumiseen tuskin playoff-kevät riittää.

  Ei periaatteessa mitään joukkuetta vastaan, mutta mikä kumma siinä on, että kun yleensä tiukkojen paikkojen häviöt koulivat voittamaan arvokkaasti, niin tämä ei jostain syystä tunnu pätevän Sharks-faneihin (EDIT: en tietenkään puhu kaikista, mutta yllättävän merkittävän oloinen osuus) kummallakaan puolella valtamerta. Jos vääryydellä voitetaan, niin jo alkeellisimpaan urheiluhenkeen kuuluu sellaisella hetkellä pieni ekstrakunnioitus vastustajaa kohtaan, vaikka omasta flaksista toki iloitsisikin. Sen sijaan sarjasta toiseen ollaan ilkkumassa sorsituille vastafaneille.
   
  Ranksu ja Robu tykkäävät tästä.
 8. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Sieltä otetaan Dallaksen kyltti pois koska jalka oli maalialueella, niin riittää tilaa.
   
  Flou ja Vislami tykkäävät tästä.
 9. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikö Blues mielestäsi hyötynyt näistä viheltämättä jääneistä jäähyistä? Parhaimmillaan 7 minuuttia väistettiin alivoimaa.

  Olen käsittääkseni profiloitunut tällä palstalla melko Sharks-vastaiseksi, mutta tälläiseen salaliiton huuruiseen hyperventilointiin on otettava kantaa Sharksin puolesta.
   
  Vislami tykkää tästä.
 10. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Minun mielestä ne eivät ole eri kategorian kämmejä. Ihan samalla tavalla ratkasumaali voi tulla, jos jätetään viheltämättä viikate pelaajan mailaan, jonka seurauksena kiekollinen pelaaja menettää kiekon ja mailaa lyönyt vastustaja tekee maalin. Käsisyöttö vs. huitominen vs. paitsio - kaikki saman tason virheitä eli pienestä kiinni. Seuraus voi olla erilainen riippuen tilanteesta, mutta en todellakaan lähtisi kategorisoimaan virheitä noiden seurausten perusteella.
   
  tiilk ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ja esim viheltämättä jäänyt pitkä, jolla tehdään voittomaali...
   
 12. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Toivottavasti Juntusen Mikko ei ollut paikalla raportoimassa matsista.
   
  Flou ja Juteeni tykkäävät tästä.
 13. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Jos kyseessä on räikeän yksiselitteinen rikkomus ja maali suora seuraus, niin ei minunkaan mielestäni. Mutta jos ainoa, mikä jää saamatta / tulee ilmaiseksi on pikkukakkonen, niin ei sen merkitys silloin ole kuin se karkeasti viidennes siitä, mitä samalla tavalla tunaroidun maalituomion. Jos toisella joukkueella olisi saamapuolella kaksi ylivoimaa ja toisella maali, niin on tilastollisesti ihan roskaa nämä väitteet, että se ylivoimat missannut oli tuomareista kärsinyt osapuoli virhelukemin kaksi-yksi. EDIT: Ja jos jäähyn tarpeellisuus on todellisuudessa tulkinnanvarainen eikä päivänselvä, niin ei se ole tuota viidennestäkään.
   
  Robu tykkää tästä.
 14. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Lainaus:
  Seurausten perusteella ei ehkä pidä kategorioida, mutta paitsiot, huitomiset ym. voivat olla (ja usein ovatkin) enemmän tai vähemmän vahinkoja/tulkinnanvaraisia rikkeitä. Se mitä Timo tuossa tilanteessa hakee, on hyöty tietoisesta rikkeestä - ei nyt ihan jumalan käsi luokkaa, mutta ei kaukanakaan siitä. Pelin luonteen kannalta tämä on ihan eri kategoriaa kuin viheltämättä jäänyt millin paitsio.
   
  larzzon ja Kental tykkäävät tästä.
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Seitsemän minuutin ylivoimasta olisi ollut todennäköisesti useampi maali suora seuraus. Jos Sharksin pelaaja olisi koukannut vastustajan nurin ja siitä olisi tullut maali, niin ihan samalla tavalla täällä itkettäisiin, kuinka Sharksia suositaan. Ottelun arvon mukaisesti itsekin tunnen sääliä Blues faneja kohtaan, että ottelu näin ratkesi. En ollut itkemässä, kun Sharksia vastaan tehtiin voittomaali tuomarivirheen ansiosta. Jotenkin vain naurettavaa salaliittojen hakeminen tällaisestakin asiasta.
   
 16. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Mistä sitä seitsemän minuuttia olisi tullut?

  Mitään salaliittoja en tietääkseni ollut virittelemässä.
   
  IcePhoenix tykkää tästä.
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Haleyn käsi murtui(?) huitomisesta.

  Ja en sinuun viitannut salaliitoilla.
   
  Kental tykkää tästä.
 18. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Hayleyn käsi, kiekko katsomoon ja Braunia päähän. 9 min äkkiseltään, 6 vähintään
   
 19. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Voi kyynel. Aika nopeasti on tainnut unohtua taannoinen episodi Dallasia vastaan. Silloin oli ihan okei huudella vaikka mitä ja nyt kun paska osuu omaan tuulettimeen niin silloin kuuluu vaan EI! Ei saa!

  Pystyykö yksikään tällä palstalla sanomaan satavarmasti että kiekko ei osu Meierin mailaan käteen osumisen jälkeen.

  Onneksi ei sentään Suomen pelissä käynyt tai muuten olisi puoli Suomea vaahtoamassa ratkaisusta seuraavat 5 vuotta.
   
  Vislami ja Alamummo tykkäävät tästä.
 20. Pica Jäsen

  Tuomarit on olleet jo vuosia tuotteen heikoin lenkki. Hyvä alku olisi katsoa muiden isojen sarjojen käytäntöjä ja ottaa sieltä kiekossa toimivat ratkaisut esimerkiksi pelien viimeisille minuuteille.

  Tärkeintä olisi arvioida, kehittyä ja nostaa tuomaritoiminta muun pelin tasolle. Ei taida NHL:lla halua moiseen, vaan tällä ”inhimillisellä” pelejä ratkaisevalla elementillä nähdään olevan enemmän arvoa.
   
  larzzon tykkää tästä.
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  En tiedä kuinka paljon olet tänä keväänä seurannut pudotuspelejä, mutta 7 minuuttia viheltämättömiä ja 6 minuuttia harhojen perusteella vihellettyjä on A+ arvoinen suoritus erotuomaritarkkailijan raportissa.
   
  IcePhoenix ja Vislami tykkäävät tästä.
 22. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  En usko, että Särjistä on voittamaan, vaikka tuomarit joukkueen lännen puolelta finaaleihin asti veisikin. Housuunpaskomisen ja alisuorittamisen kulttuuri lienee niin vahvasti juurtunut joukkueen perinteisiin, että sitä ei hevillä muuteta.

  Couture lienee kesällä liipasimella, sillä suorituskyky on jälleen kerran keväisin täysin päinvastainen kuin mistä joukkue on tunnettu.

  Jumbo häviämässä Bostonille finaaleissa olisi toisaalta kaunis lopetus kaudelle 2018-2019.
   
  Leevi Sytky ja astraljava tykkäävät tästä.
 23. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  En lähde ottamaan kantaa käsisyöttöön, koska en tunne sääntöä tarpeeksi hyvin enkä pysty sanomaan tilanteesta juuta tai jaata. Ikävää, jos peli todella ratkesi tuomarivirheeseen. Kaikki Sharksin ottelut on näissä pudotuspeleissä katsottu, ja vaikka kevään alkajaisiksi tuntui tulevan Sharksia vastaan jos jonkinmoisia tuomarivirheitä, on myönnettävä, että sittemmin Sharksilla on ollut onnea.

  Mutta se ei poista sitä, etteikö joukkue olisi paikkaansa konferenssifinaaleissa ansainnut. Seiskapelissä nousu kolmen maalin takaa viimeisellä kympillä Vegasia vastaan (Vegasilla oli tilaisuus laittaa sarja useamman kerran poikki) ja Avalanchen kukistaminen tiukassa paikassa myös game sevenissä (en tiedä, oliko Landeskogin tilanne paitsio vai ei) olivat osoituksia joukkueen henkisestä kantista, vaikka tie on usein tyssännyt pudotuspeleissä liian aikaisin tasoon nähden.

  En pidä turhasta provoilusta, joka tämänkin ketjun on syövyttänyt. Sitä tapahtuu toki molemmin puolin. Sharksin syytä ei kuitenkaan ole, jos tuomarit tekevät virheitä, mutta otan kyllä vastaan senkin asetelman, että Sharks on se inhottu porukka, jonka voittoa ei toivota. En olekaan tainnut olla suosikkijoukkueineni aiemmin sellaisessa tilanteessa. Blues on näyttänyt, ettei tästäkään sarjasta tule Sharksille helppoa. Jos Sharks ei etene Stanley Cup -finaaliin ja siellä odottaa Bruins, suon mestaruuden mielelläni Bluesille.

  Lopuksi on sanottava, että on hämmentävää, kuinka vähän Logan Couturesta on puhuttu oikeastaan missään. Hertliä ehdotettiin aiemmin jossain päin internetiä Sharksilta Conn Smythe -palkinnon saajaksi, mutta koko pudotuspelien ajan on mielestäni ollut ihan selvää, että Couturen pitäisi vastaanottaa tuo kunnianosoitus.
   
  Vislami tykkää tästä.
 24. JLA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild / Vancouver Canucks
  Jos Sharksit tänä keväänä mestariksi asti menevät niin odottelen innolla kyllä videokoostetta missä kootaan nämä Vegas, Colorado ja nyt myös tämän sarjan tuomarivirheet yhteen pötköön ja eiköhän finaaleissa vielä joku vastaava myös tule. Ja ei voi kun ihmetellä niiden värilasien paksuuksia kun lukee Sharks fanien mielipiteitä tässä(kin) ketjussa. Samaa tosin ihmettelin viime keväänä kun sai lukea Caps fanien kommentteja aina kuinka puhtaasti Wilson aina pelasi tilanteet :)
   
 25. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Couture pelaa tosiaan huikeita pudotuspelejä ja hienoa huomata miten aina maalattuaan näyttää jo nälkäiseltä hakemaan seuraavaa. Hertl aloitti pudotuspelit vahvasti, mutta on vähän hiipunut pelien edetessä. Kovin haastaja Couturelle San Josen joukkueesta on mielestäni Brent Burns, jolla on mukavat pisteet ja pelaa melkein puolet pelistä.