Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Evil, 09.05.2019 klo 22.40.

 1. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Niinpä näkyy, pikainen visiitti Bostonissa, mutta visiitti kuitenkin.
   
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Hertl, Karlsson, Pavelski missannu aamujäät. Pavelski kolmikosta ainut jolla edes kopissa paikka. Eli varmaan gametime päätös hänen suhteen?
   
 3. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Neither Karlsson nor Hertl has a stall in the visitors dressing room. Pavelski does

  Twitter
   
 4. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Todella kovia menetyksiä, kääntää kyllä isosti vaakaa kotijoukkueen suuntaan nämä loukkaantumiset Sharksilla.
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Jos Sharks jollain ihmeen kaupalla voittaa tämän sarjan tai edes tämän pelin, niin soisi jo joukkueelle kannun. Ei voi Blues olla käyttämättä tilaisuuttaan hyväkseen, kun noin kovia poissaoloja on. Vaikka Pavelski pelaisikin, niin missään nimessä 100% Pavelskia emme näe.
   
 7. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Petro on being targeted:
  Lainaus:
  Jeremy Rutherford on Twitter

  On se kapteeni tikissä.
   
 8. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 9. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tää on kyllä paha. Toivottavasti San Josessa ollaan nyt hereillä ja hommataan molemmille omat popparikipot, ettei tuu siitäkin sit pelin aikana kinaa.
   
 10. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Onneksi molemmat ovat aika turhia jätkiä. Sitten jos tuossa olisi ollut Couture ja Burns niin helvetti olisi irti, jos se ei sitä jo tarpeeksi nyt ole.
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oli kyllä kumma tilanne. Mailalla sutaisu omaa veskaria kohti, jessus sentään. Kyllä Blues tämän vie ja sillä sipuli.
   
 12. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän hirvittää jos Pavelski tosiaan pelaa, kun on ilmeisesti kaksi aivotärähdystä alla pudotuspeleissä.
   
 13. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  UN-BE-LIVABLE! St. Louis Blues menee Stanley Cup-finaaleihin 49 vuoden tauon jälkeen ja luonnollisesti ensimmäistä kertaa omana elinaikanani. On tämä aivan käsittämätön kasvutarina ja joukkue.

  Sharksille ja sen faneille kiitokset totta kai sarjasta, revanssi vuodesta 2016 maistuu makealta. Sarjan tuomarityöskentelystä voi olla mieltä, mutta no hard feelings ainakaan tältä puolelta. Tsemppiä kesään!

  Neljä voittoa vielä. WE WANT THE CUP!
   
  Natu Multanen, aessi, Ranksu ja yksi muu tykkäävät tästä.
 14. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Onnittelut Bluesille ja sen kannattajille! Pitkä odotus kannattaa. Vituttaahan tämä, mutta niin selkeästi isompi, ehjempi ja parempi voitti, kuten näissä yleensä meneekin. Muistan itse tuon tunteen finaaliin pääsystä 2016, joten nauttikaa juhlikaa!

  Sääli kun meidän neljä eripaitaista kenttäpelaajaa ei nyt totellut NHLn käskyjä antaa Jumbolle cuppi :hymiö:

  Bluesille kääntyy oma kelkka, ihan vaan koska Boston. Binnington toinen hyvä syy, voitin hänen ja Bluesin keväthuuman avulla meidän fantasyhockeyleaguen.
   
  Ranksu tykkää tästä.
 15. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Me mennään Stanley Cup finaaleihin!!!! Camaaan. Sanattomaksi vetää. Moni on odottanut tätä 50-vuotta, itselle alkoi seuraaminen ja odotaminen 06-07 kautena. Tältäkö Wings, Kings, Hawks faneilta tuntuu?

  Kiitokset nuottikavereille ja kiitokset särkifaneille, erityisesti hyvää alkavaa kesää @vilpertti ehkä ensi vuonna sitten?


  We want Cup
   
  Kesan, Loorz15, Penner ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 16. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Huh huh! Tätä olisi ollut vaikea uskoa vielä joulukuussa, mutta tämä joukkue on hitsautunut täysin erilaiseksi verrattuna edellisiin kausiin kevään aikana. Kiitokset myös Sharks-faneille, hieno joukkue teilläkin kasassa ja mikäli Blues ei olisi vastassa ollut, niin teidän bandwagonissa mentäisiin.

  Vielä 4 voittoa, Let’s go Blues!
   
  Ranksu tykkää tästä.
 17. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Harmin paikka Bluesin finaaliin meno, vaikka enemmän sillä on annettavaa siellä verrattuna siipirikkoiseen haiparveen.
   
 18. Saske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks
  Joo nyt ei riittänyt hailla. Avainpelaajat pois, mutta siitä huolimatta kaksi erää roikuttiin mukana. Onnea nyt Bluesille kuitenkin, mutta finaalissa liputan Bostonia.
   
 19. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Onnittelut Bluesille finaalipaikasta. Sharks oli kyllä kaksi viimeistä peliä melko kuutamolla eli suorastaan hajuton ja mauton ,mikä ainakin minua ihmetytti. Toki siellä oli loukkeja mutta siltikin putos ku lehmän häntä pelillisesti.
   
 20. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Kyllä Sharksista näkyi se miten raateleva nykymuotoinen pleijarikevät voi olla. Loukkaantumisia, avainmiesten jatkuvaa ylipeluuttamista ja sitä kautta bensa vaan loppuu tankista. Sitten kun romahdus tulee niin se lamauttaa koko jengin ja vastustaja vaan saa lisäbuustia siitä. Blues jauhoi neljällä ketjulla koko kauden ja äijät pysyneet ehjänä niin eroa vaan tulee.
   
  Toby Dammit ja larzzon tykkäävät tästä.
 21. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Itse olen täysin eri mieltä. San Josen finaalipaikka - ja jopa mahdollinen Stanley Cupin voitto - olisi ollut yksi kiistanalaisimmista pitkään aikaan ja olisi jättänyt ikävän jälkimaun kauteen. Olen tyytyväinen, että St. Louis hoiti homman.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mä olin vuoteen 2016 sitä mieltä, että Blues oli jotenkin selittämättömällä tavalla cool. Sitten kävin St. Louisissa, joka on yhtään liioittelematta aivan pirun tylsä ja huono kaupunki.

  Tästä huolimatta onnea finaaliin pääsystä ja tsempit sinne. Itse olen aika neutraali seuraaja, mutta Bergeronin vuoksi vaaka kallistuu hippasen verran karhuille.
   
  Alamummo ja astraljava tykkäävät tästä.
 23. steierwrass Jäsen

  Onnittelut Bluesille! Vaikka olen sitä mieltä, että kurinpito pissasi housuun, kun olisi pitänyt päähän kohdistuvista osumista antaa jotain, niin parempi joukkue jatkaa. Tämähän taitaa olla ensimmäinen finaali Bluesille, minne on edetty puhtaasti sillä, että ollaan kova joukkue ja nyt metsästämään ensimmäistä pelivoittoa finaaleissa. Kolme 4-0 tappiota sieltä 50 vuoden takaa.
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Joo, selkeästi kevään kaksi parasta joukkuetta finaaleissa, vaikka siellä nyt jotain moraalisia finaaleja on ties missä vaiheessa sommiteltu niin olen ihan 100% varma, että Blues olisi mennyt myös idästä finaaleihin ja Bruins lännestä. Molemmat joukkueet tulivat myös vaikeammalta puolelta kaavioista, Nyt vaan toivomaan Bruinsin sweeppausta ihan vaan tuon tarinan takia.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Aivan käsittämätön tuo Bluesin suoritus, siis olivat tammikuun alussa koko pahnanpohjimmaisena ja nyt finaalissa, käsittämätöntö! Tammikuussa vielä puhuttiin jostain O'Reillyn kirouksesta kun mies ei näytä ikinä pääsevän joukkueensa kanssa edes playoffeihin ja nyt kuudenteen peliin konferenssin finaalissa 0+3. Sharks näytti näissä parissa viimeisessä pelissä todella väsyneeltä ja aseettomalta, todella pahaan paikkaan iski nuo loukkaantumisetkin. Thorntonia käy kyllä sääliksi ja hänelle tuon cupin soisi. Vieläkö Jumbo Joe jatkaa uraansa?

  Samaa mieltä kuin @aessi yllä, oikeat joukkueet ovat finaalissa, toivottavasti saadaan pitkä ja tasainen sarja jossa sattuu ja tapahtuu paljon kaikenlaista.