Tuokin ihan ok idea, mutta syön himassa aamupalaksi yleensä tuota Ehrmannia, sekä illalla vielä toisen setin. Eli vaihtelun vuoksi jokin muu olisi hyvä ratkaisu :)
Helppo ja toimiva vaihtoehto voisi olla se, että opettelet syömään säännöllisesti ja harvennat ateriaväliä. Ihmisen ei tarvitse syödä esim. kolmen tunnin välein, vaan se on opittu tapa. 2-4 ateriaa päivässä riittää helposti varsinkin, jos työ ei ole fyysisesti äärimmäisen kuluttavaa. Jos on
pakko tankata välillä jotain, niin esim. pähkinät (cashew-, pekaani-, saksan-, hassel-) ovat loistavia "eineksiä", jotka kulkee helposti mukana, eivätkä pilaannu. Siihen kylkeen jotain kotimaista vihannesta ja/tai marjaa, joiden sesonki piakkoin alkaa, niin avot.
Esim. itse syön arkena aamupalan, myöhäisen lounaan, treenin päälle pienen välipalan sekä illallisen ja ei todellakaan ole ikävä sitä aikaa, kun pyrki syömään 6 kertaa päivässä. Treeni kulkee loistavasti ja olen paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Toki reilu parin vuoden takainen muutos treeniasioissakin on vaikuttanut tuloksiin, mutta suosittelen lämpimästi jokaiselle välipalakulttuurin hylkäämistä. Viikonloppuisin tulee monesti syötyä vain 2 ateriaa, eli ensin tukeva aamupala (mahdollinen treeni hoidettu ennen sitä) ja sen lisäksi herkullinen illallinen. Syömisen ohjenuorana toimii (raaka)maitotuotteilla höystetty paleodieetti, jota en toki ole alistanut täysin kielloille, eli esim. viljatuotteita tulee ajoittain nautittua - pääosin nestemäisessä muodossa. :)