Playoffs 2016 puolivälierät: Kärpät – TPS

  • 143 480
  • 879

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen itse pelannut jääkiekkoa 10 kautta, joten olen ihan kartalla miten nuo säännöt menevät. Tässä ei ole kyse siitä että Pikkarainen olisi luistellut päin Aittokalliota, vaan Aittokallio osallistui pelaajapenkiltä kentän tapahtumiin lyömällä pelaajaa.
Siirsin tämänkin viestin pois väärästä ketjusta. Olen kirjoittanut aiemmin hyvin selvin sanoin, jotta asia voi myös olla ihan niin kuin sinä sen esität, eli Aittokallio lyö epäurheilijamaisesti Pikkaraista. Videomateriaalilta sitä ei voi kuitenkaan varmaksi sanoa. Tämän materiaalin perusteella on myös mahdollista tehdä se tulkinta, että Pikkarainen luistelee päin Aittokalliota. Kumpikin vaihtoehto on mahdollinen.

Minulle se on oikeasti näin jälkikäteen aivan se ja sama. Niin pitäisi olla tepsiläisillekin, vaan ei tunnu olevan. Voitetun pelin jälkeen joukkue valmentajia ja kapteenia myöten syytää tuomareita epäreilusta kohtelusta, vaikka välissä on ollut hyvin nukuttu yö. Mielestäni erittäin, erittäin ammattitaidotonta touhua. Kyllä minä kehottaisin ottamaan hienosta voitosta mukaan hyvät asiat ja pitäisin katkeruuslaukun tyhjänä.

Jos pelaaja luistelee niin läheltä laitaa että pelaajapenkillä oleva joutuu väistämään, pelaajapenkillä oleva väistää. Siitä ei ole kahta sanaa, ei vaikka kyseessä olisi kuinka sinun suosikkijoukkueesi. Aittokallio on pelkkä rotta, ei mitään muuta.
Voi sinua. Luulisi, kun kymmenen vuotta on pelannut, että olisi pikkaisen pelisilmää. Mielestäsi Aittokallion olisi pitänyt väistää kohti luistelevaa Pikkaraista? Miksi? Voitko ajatella, että Pikkarainen haki kontaktia tarkoituksella jäähyn kalastus mielessään?
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpahan mennyt vänkäämiseksi tässä vikat sivut. Ekassa matsissa Pikkarainen pelimiehenä yritti hämmentää Kärppiä vihellyksen jälkeen luistelemalla laidan yli roikkuneen Aittokallion ohi liian läheltä. Niin läheltä että Aittokallion pitää väistää tai muuten osuu. Väisti osittain vaan kädet jäi ulkopuolelle. Jokainen osallinen tiesi mitä siinä tehtiin. En ymmärrä miksi tätä ei haluta täällä ymmärtää. Jos peli olisi ollut käynnissä niin selvä kakkonen olisi kuulunut Aittokalliolle. Nyt tuomarit näki mitä tapahtui ja oli tilanteessa hyvin mukana. Pikkarainen osaa helvetin hyvin tämän hämmentämisen, vaikkei tässä saanutkaan ketään boksiin. Näki jo kaukaa mitä haki valitsemalla tuon luistelulinjan.

Aittokallion heittäessä varusteen laidan yli olisi kuulunut tuomita pelirangaistus, mutta ymmärrän ettei tätä kukaan tuomari nähnyt sillä jäällä oli hiukan muutakin käynnissä samaan aikaan.

Loppu oli Tepsiltä hirveetä perseilyä, mutta ei varmasti ollut spontaania. Vaikka Moisio tai Pikkarainen olisivat kuinka vatipäitä tahansa, niin nämä haut eivät lähteneet heistä itsestään.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oliko tämä eilinen pressi jo täällä? Täältä -> 19.3.2016 TPS - Kärpät Aftergame show - YouTube (linkki juutupeen, TPS - Kärpät 19032016 pressiin)
Latella on pokassa pitämistä :D
Noh, tuo tilaisuus Latelle 100-0

Juuri näin! Näkyy ottelutallenteellakin kyseinen nosto.

No laitahan infoa sinne TPS:n toimiston suuntaan, että todistusaineistoa löytyy! Voivat sinne kurinpitoon sen pistää...?
Ja ko. tilanteessahan taisi jokaisella dumarilla olla vähän muutakin hommaa kuin katsella Aittokallion aivan sanoinkuvaamattoman törkeää tekoa vaihtoaitiossa... Mutta senpä takia sinne kurinpitoon voi jälkikäteenkin VHS:ää laitella hei!
Mutta mites muuten Mr. Fox kommentoit sitä, että eikös tuosta tilanteesta olisi pitänyt Moision saada siihen uuteen ennätykseensä myös vähän lisää numeroita? Säännöt kaiketi kieltävät myös omien varusteiden heittämisen vastapuolen pelaajaa päin, kaiketi myös sen yrityksen?

Omasta mielestäni siis tuosta tilanteesta Moisio - Aittokangas 1-1

Ja mitä tulee perjantaiseen Aittokallion "tönäisyyn", eikö se ole sitä ihon alle menemistä? Yhtälailla Sonni vihellyksien jälkeen käy selästä/tms. tönimässä, että vastapuoli ei voi edes reagoida.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"SÄÄNTÖ 165 - mailan tai esineen heittäminen

MÄÄRITELMÄ: Pelaaja tai joukkueen toimihenkilö heittää mailan tai jonkin muun esineen pelialueella tai sen ulkopuolella.

i. Pelaajalle, joka heittää mailansa, osan siitä tai jonkin muun esineen pelialueen ulkopuolelle, tuomitaan pelirangaistus.
"

Jääkiekon virallinen sääntökirja 2014-18
Sivu 84...
Sääntökirjan mukaan Aittokalliolle olisi kuulunut pelin aikana vihelletty PRK. Samoten samaan sääntökohtaan vedoten olisi Moisiolle kuulunut vielä samainen PRK muiden tuomioiden lisäksi, sillä hän heitti sen kyynärsynden Kukkosta kohti. Kurinpito ei ota näitä käsitelläkseen sillä näistä on maksimirangaistus PRK.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Katsos uudestaan. Ei se siinä paljon ollut. Ja on sitä ennenki hyväksytty maaleja kun vastustajan pelaaja on ollut vielä selvemmin maalivahdin alueella :)

Jos joskus on tehty virheitä niin ei se oikeuta tekemään niitä lisää. Kallio kiistatta häiritsi maalivahtia, ei siitä ole mitään epäselvyyttä.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katsos uudestaan. Ei se siinä paljon ollut. Ja on sitä ennenki hyväksytty maaleja kun vastustajan pelaaja on ollut vielä selvemmin maalivahdin alueella :)
Kyllä Kallio siinä häiritsee maalivahtia osumalla maalivahtiin ihan kunnolla. Maalivahdin alueella saa olla kunhan ei estä maalivahdin työskentelyä.

SÄÄNTÖ 95 – MAALIALUEEN VAIKUTUS MAALINTEKOON i. Jos puolustava kenttäpelaaja työntää, tuuppaa tai rikkoo hyökkäävän joukkueen kenttäpelaajaa aiheuttaen tämän olemisen maalialueella, silloin kun kiekko menee maaliin, maali hyväksytään, ellei hyökkäävällä kenttäpelaajalla ollut riittävästi aikaa poistuakseen maalialueelta. ii. Jos kiekko on vapaana maalialueella ja hyökkäävä kenttäpelaaja pelaa kiekon maaliin, maali hyväksytään. iii. Jos hyökkäävä kenttäpelaaja on maalialueella sillä hetkellä, kun kiekko ylittää maaliviivan tason eikä hänen sijoittumisensa millään tavoin vaikuta maalivahdin mahdollisuuksiin torjua kiekkoa tai suorittaa tehtäväänsä, maali hyväksytään. iv. Jos maalivahti on maalialueensa ulkopuolella ja hyökkäävä kenttäpelaaja estää maalivahtia palaamasta takaisin maalialueelle tai estää maalivahtia suorittamasta torjuntaansa maalin syntyessä, maalia ei hyväksytä ja hyökkäävälle kenttäpelaajalle tuomitaan pieni rangaistus estämisestä. v. Maalialue on kolmiulotteinen ja kaikki sitä koskevat säännöt eivät koske pelkästään jäässä olevaa sinistä aluetta, vaan tilaa sinisen jääalueen kohdalla aina ylärimaan ylätasoon asti.

Siinäpäs sääntökohta.
 
mitä tulee perjantaiseen Aittokallion "tönäisyyn", eikö se ole sitä ihon alle menemistä? Yhtälailla Sonni vihellyksien jälkeen käy selästä/tms. tönimässä, että vastapuoli ei voi edes reagoida.
On siinä vissi ero. Kakkosmolari aika harvoin on kentällä pelin aikana, jolloin voisi tempuistaan joutua vastaamaan. Jos taas pelaaja lähtee toisen vaihtoaitioon pieksemään, niin rangaistus lienee aika kova. Siksi tuollaiset Aittokallion temput pitäisi karsia kovalla kädellä.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No voi jumalauta tätä Kärppä-fanien sinisilmäsyyttä :D Ei se Marjamäki ole mikään vilpitön noissa touhuissa, vaan ajaa härskisti oman joukkueensa etua. Ihan täysin ymmärrän kritiikin. Kyse ei ole mistään vitun yhteistyöstä, vaan yrityksestä vaikuttaa tuomaritoimintaan. Jos Tepsi käytti härskejä keinoja eilen jäällä, niin ei se Marjamäkikään ole mikään pyhimys.

Totta kai Late psyykkaa tuomareita ja yrittää vaikuttaa peliin ja tuomioihin. Mitä siellä sinun mielestäsi pitäisi valmentajan tehdä? Pelaajat psyykkaa kentällä ja valmentajat vaihtoaitiossa. Tuomareilla on valta jäällä ja heidän kauttaan käytetään valtaa pelitapahtumiin. Siellä on kaikenmaailman tikitalkeja kentällä ja varmasti tulee härskiä juttua, josta joillain menee kuppikin nurin. Ja sehän se tarkoitus on. Joillekin riittää pelkkä vittumainen hymy oikeassa paikassa, toisille selän kääntäminen on aivan ylitsepääsemätön paikka. Toiset ronkkii, jotku vähän napauttelee, poikittaista tulee. Peleissä sattuu ja tapahtuu. Valmentajat taas hoitaa oman ruutunsa niin hyvin kuin suinkin. Tietenkään Late ei ole mikään pyhäkoulupoika. Eikä pidäkään olla. Selinhän tietenkään ei aja härskisti oman joukkueensa etua, vai miten tämä nyt pitäisi tulkita?
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On siinä vissi ero. Kakkosmolari aika harvoin on kentällä pelin aikana, jolloin voisi tempuistaan joutua vastaamaan. Jos taas pelaaja lähtee toisen vaihtoaitioon pieksemään, niin rangaistus lienee aika kova. Siksi tuollaiset Aittokallion temput pitäisi karsia kovalla kädellä.

Ehkäpä noin, toisaalta varsinkin perjantaina tuntui TPS:n koko revohkalla olevan hirveästi asiaa Kärppien vaihtoaitioon muutenkin.
Ja kai Pikkarainen nyt muistaa tämän pistää korvansa taakse, käy sitten pistelemässä Aittokalliota dunkkuun kun seuraavan kerran pelaa (olen aika varma että tässä parissa Aittokallio maaliin vielä menee)?

Mutta vieläkään tuosta tilanteesta ei ole sitä videota saatu, että tämän voisi todentaa 100%
 
Eletään vuotta 2016, eikä saada hyvälaatuista videokuvaa pelitilanteista. Tulevaisuudessa nämä keskusteluthan vältetään, jos tämä niin sanottu "älykiekko" ja pelaajia seuraavat "sirut" saadaan käyttöön. Noista paskoista videokuvista kateltuna, Kallion estäminen näyttäisi olevan totta. Kärppien tilanteesta ei voi sanoa juuta eikä jaata, kun kuvakulmakin on väärä.

Toivon, että ensi tiistaina nujakoinnit eivät olisi loppuneet. Ne ovat ehdottomasti pudotuspelien suola. Usein vain tahtoo käydä niin, että tällaisen "ylilyöntipelin" jälkeen nujakointi loppuu kokonaan ja mennään "tunteettomasti" sarjan loppuun. Jos näin tulee käymään, niin se on mitä todennäköisemmin TPS:n turmio eikä Kärppien. Toivotaan siis kumaa taistoa jatkossakin, niin fanien kuin pelaajienkin osalta.
 
Eletään vuotta 2016, eikä saada hyvälaatuista videokuvaa pelitilanteista. Tulevaisuudessa nämä keskusteluthan vältetään, jos tämä niin sanottu "älykiekko" ja pelaajia seuraavat "sirut" saadaan käyttöön. Noista paskoista videokuvista kateltuna, Kallion estäminen näyttäisi olevan totta. Kärppien tilanteesta ei voi sanoa juuta eikä jaata, kun kuvakulmakin on väärä.

Totta. Tässä on kyllä parantamisen varaa. Vaikea tuosta on sanoa mitään tuon onnettoman hidastuksen perusteella. Varsin pieni kontakti, eikä Kallio edes ole kunnolla maalivahdin alueella. Mielestäni tuo on täysin 50/50 jos tuosta vihelletään maalivahdin estäminen vai ei. Se mikä tässä harmittaa on, että mustavalkoisten lasien läpi vaikuttaa siltä että useat 50/50 vihellykset ovat menneet otteluissa Kärppien eduksi :) Kärpät on niin laadukas jengi että ei tarvitsisi seeproilta apua.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketjun parasta antia on nimimerkin @McTorso ilma-aukon paniikinomainen hakeminen tuossa Aittokallio-keississä. Nyt kiemurrellaan todella syvällä siellä kuuluisassa pussissa. Koita päättää mitä mieltä olet ja myönnä olevasi väärässä. Ihme trollaamista pyristellä tuolla tavoin ja siirrellä viestejä ketjusta toiseen vain tuottaakseen tällä sivulla esitellyn kaltaisia vastauksia niihin.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Toivon, että ensi tiistaina nujakoinnit eivät olisi loppuneet. Ne ovat ehdottomasti pudotuspelien suola. Usein vain tahtoo käydä niin, että tällaisen "ylilyöntipelin" jälkeen nujakointi loppuu kokonaan ja mennään "tunteettomasti" sarjan loppuun. Jos näin tulee käymään, niin se on mitä todennäköisemmin TPS:n turmio eikä Kärppien. Toivotaan siis kumaa taistoa jatkossakin, niin fanien kuin pelaajienkin osalta.

Eikös asia ole juuri päinvastoin. Ensimmäinen peli oli kliinistä ja toinen oli sitä nujakointia. Ensimmäisen pelin TPS hoiteli tyylikkäästi ja siinä nujakointipelissä TPS jäi jalkoihin.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
TPS sikailee ja porsastelee, syy on Aittokallion ja Marjamäen. Aika hyvin että päävalmentaja ja kakkosveska pistää miehet noin huuruun.

Oli kyllä sellaista showta, Kukkosen tilanteesta pois luistelulle isot peukut.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
No laitahan infoa sinne TPS:n toimiston suuntaan, että todistusaineistoa löytyy! Voivat sinne kurinpitoon sen pistää...?
Joukkueet voivat pyytää kurinpidon näkemystä tilanteista, joista voidaan tuomita ottelurangaistus. Tämä tilanne ei ole siis TPS:n toimiston hallussa, vaan yksin otteluvalvojan.

Mitä toivoisin tilanteessa tapahtuvan?

Kurinpito ottaa joka tapauksessa ottelun tapahtumat käsittelyynsä. Toivottavasti tämä Aittokallion tilannekin huomioidaan. Parasta olisi, kun todettaisiin jotakuinkin: "Aittokallion toiminta tilanteessa on moitittavaa ja sääntöjen vastaista. Hänelle olisi kuulunut tilanteesta pelirangaistus, jota ottelun tuomaristo ei kuitenkaan tilanteessa tuominnut. Kurinpito ei näe tarpeelliseksi ryhtyä asiassa jatkotoimenpiteisiin."

Tämä olisi parasta, mitä tilanteesta voitaisiin todeta. Mielestäni huolestuttavinta olisi se, että tapahtumaa ei noteerattaisi millään tavalla jälkikäteenkään. Tämä antaisi kuvan puuhastelusta (kyseessä on: selkeä sääntörikkomus, josta on tarjolla laadukasta kuvamateriaalia) ja antaisi pelaajille "luvan" tehdä mitä tahansa, kunhan tuomaristo ei huomaa.
 
Eikös asia ole juuri päinvastoin. Ensimmäinen peli oli kliinistä ja toinen oli sitä nujakointia. Ensimmäisen pelin TPS hoiteli tyylikkäästi ja siinä nujakointipelissä TPS jäi jalkoihin.
Totta sinänsä, vaikka Kärpät selvästi vielä mentaalipuolella jäljessä pudotuspelikiekosta. Toisessa pelissä taas ensimmäinen erä oli melkolailla samaa kuin ensimmäisessä pelissä, mutta tällä kertaa Kärpät oli se vahvempi osapuoli. Tasainen sarja tulee ja se voi toki kääntyä kummalle vain. Omat rahat aion kuitenkin sijoittaa Kärpille tässä sarjassa tällä hetkellä, sillä en usko, että he sortuvat ensimmäisen pelin tapaiseen aneemisuuteen kotikentällään toistamiseen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketjun parasta antia on nimimerkin @McTorso ilma-aukon paniikinomainen hakeminen tuossa Aittokallio-keississä. Nyt kiemurrellaan todella syvällä siellä kuuluisassa pussissa. Koita päättää mitä mieltä olet ja myönnä olevasi väärässä. Ihme trollaamista pyristellä tuolla tavoin ja siirrellä viestejä ketjusta toiseen vain tuottaakseen tällä sivulla esitellyn kaltaisia vastauksia niihin.
Minullahan on asiasta selkeä näkemys. Ymmärrän kyllä, ettet sinä ole sitä hoksannut. Kertaan sen vielä sinulle: Käytettävissä olevasta videomateriaalista ei voi varmaksi sanoa, kumpi lopulta törmäyksen aiheutti, Pikkarainen vai Aittokallio. Olen ollut tässä hyvin selkeä varsinkin sen jälkeen, kun ystävällinen palstaveli siitä kuvamateriaalin meille tänne linkkasi.

Mitä tulee noiden kahden viestin siirtämiseen tähän ketjuun, niin mielestäni on parempi käsitellä tätä asiaa täällä puolivälieräketjussa kuin väärän päivän otteluketjussa. Siksi olen siirtänyt minulle tähän asiaan osoitettuja viestejä tänne ja vastannut niihin täällä. Olenko tehnyt väärin?
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketjun parasta antia on nimimerkin @McTorso ilma-aukon paniikinomainen hakeminen tuossa Aittokallio-keississä. Nyt kiemurrellaan todella syvällä siellä kuuluisassa pussissa. Koita päättää mitä mieltä olet ja myönnä olevasi väärässä. Ihme trollaamista pyristellä tuolla tavoin ja siirrellä viestejä ketjusta toiseen vain tuottaakseen tällä sivulla esitellyn kaltaisia vastauksia niihin.
Se on vähän tuollainen. Näennäisen asiallinen kaveri, välillä vaan hirttää pahasti kiinni. Ihan kivaa settiä siltä yleensä tulee, mutta väärässä se ei ole koskaan.

Meinasin itse kirjoittaa samasta, mutta koin tarpeettomaksi.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Totta. Tässä on kyllä parantamisen varaa. Vaikea tuosta on sanoa mitään tuon onnettoman hidastuksen perusteella. Varsin pieni kontakti, eikä Kallio edes ole kunnolla maalivahdin alueella. Mielestäni tuo on täysin 50/50 jos tuosta vihelletään maalivahdin estäminen vai ei. Se mikä tässä harmittaa on, että mustavalkoisten lasien läpi vaikuttaa siltä että useat 50/50 vihellykset ovat menneet otteluissa Kärppien eduksi :) Kärpät on niin laadukas jengi että ei tarvitsisi seeproilta apua.
Onneksi toinen päätuomareista oli sijoittunut Kallio-Rajaniemi-tilanteessa kameraa paremmin eikä epäröinyt ollenkaan hylätä maalia. No voihan siitä taas vääntää värilaseilla, että väärin tuomittu, ei ollut kontaktia ja Kärppiä taas suositaan jne...
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ruutu.fi:ssä oli pätkä tuosta Aittokallio/Pikkarainen-tilanteesta. Minusta näyttää siltä, että Pikkarainen luistelee Kärppien vaihoaition ohi maila ylhäällä vaihtoaitioon päin - olisi mahdollisesti osunut johonkin vaihtopenkillä tuossa asennossa?
 
Viimeksi muokattu:

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totta kai Late psyykkaa tuomareita ja yrittää vaikuttaa peliin ja tuomioihin. Mitä siellä sinun mielestäsi pitäisi valmentajan tehdä? Pelaajat psyykkaa kentällä ja valmentajat vaihtoaitiossa. Tuomareilla on valta jäällä ja heidän kauttaan käytetään valtaa pelitapahtumiin. Siellä on kaikenmaailman tikitalkeja kentällä ja varmasti tulee härskiä juttua, josta joillain menee kuppikin nurin. Ja sehän se tarkoitus on. Joillekin riittää pelkkä vittumainen hymy oikeassa paikassa, toisille selän kääntäminen on aivan ylitsepääsemätön paikka. Toiset ronkkii, jotku vähän napauttelee, poikittaista tulee. Peleissä sattuu ja tapahtuu. Valmentajat taas hoitaa oman ruutunsa niin hyvin kuin suinkin. Tietenkään Late ei ole mikään pyhäkoulupoika. Eikä pidäkään olla. Selinhän tietenkään ei aja härskisti oman joukkueensa etua, vai miten tämä nyt pitäisi tulkita?

Niin, eiköhän tässä tuomareita kritisoida eikä "Latea". Ei sen pitäisi vaikuttaa ainakaan räikeästi, että valmentaja on supliikkimies jne.

Vähän näyttää, että TPS on jo murtunut henkisesti. Kärppien menestymään tottuneen jengin henkinen vahvuus näkyy toki, mutta odotin nähtyä paljon enemmän TPS:ltä nimenomaan tällä osa-alueella. Valmennuksestako se on kiinni? Kukkonen muuten hoiti hienosti tuon tilanteen, olipa jätkästä mitä mieltä tahansa. Moisio näytti uskomattoman typerältä ja parasta tuossa oli kohta kun Moisio yrittää vielä karata takaapäin Kukkosen kimppuun, eikä Lasse edes vilkaise Moisioon päin. Tuo kyynärinheitto sai jo nauramaan ääneen.

TPS:n puolella toki ainakin ennakkoon olin sarjassa, mutta nyt on vaikea uskoa mahdollisuuksiin. Valmentajienkin puheista paistaa epätoivo eikä mikään viileän harkittu sekaannuksen kylväminen. Varsinkin kun mitään sekaannusta ei Kärpissä ollut havaittavissa noiden noutoyritysten jälkeen.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Asiantuntijoiden mukaan todennäköisin lopputulema sarjalle oli 4-1. Toiseksi todennäköisin oli 4-0. Minä veikkasin toiseksi todennäköisintä. Jos tällaisella veikkauksella saa päällensä ylimielisyysviitan, niin sitten saa.

Kun nyt McTorso ilmeisesti tykkää venkoilla niin nostetaan nyt vielä tämäkin. Suora lainaus (boldaus oma) omasta tekstistäsi aiemmin:

En ole vielä ennättänyt asiaan perehtyä, enkä täten ole tähän ketjuun pudotuspeliavauskirjoitustani kirjoittanut. Hallille pitää lähteä, enkä nytkään ennättä sen kummempaa kuin toteamaan, jotta ihmettelen kovin, jos sarja ei mene Kärpille suoraan 4-0 otteluvoitoin. Aika äskettäin taisi muuten päättyä Kärpät-TPS ottelu lukemiin 8-2. Tasoero on ilmeinen.

Nimenomaan et pelkästään veikannut 4-0 lopputulosta, vaan pidit kaikkia muita lopputuloksia (eli TPS:n yhdenkin pelin voittoa) ihmettelyn arvoisina tapahtumina. Yleisesti vedonlyöntimarkkinoilla ja asiantuntijapiireissä tämän sinun sittemmin tapahtuneen ihmettelysi katsottiin olevan edessä noin 80% todennäköisyydellä. Lajista jotain ymmärtävät ihmiset harvoin ihmettelevät noinkin todennäköisiä tapahtumia.

Mutta olipahan sirkus tuo eilisen pelin loppu. Pelleilyksi meni, vaikea sanoa mitä tuolla yritettiin saavuttaa. Pelaajien piikkiin en tätä edes pistä, minusta tuo näytti siltä että nähty strategia oli täysin valmennuksen valitsema. Sen verran epäluonteenomaisen aggressiivinen oli moni TPS-pelaaja läpi ottelun. Toki vaikkapa joku Perrin kävi ihan aidosti todella kuumana, ihan ymmärrettävistä syistäkin. Tuomareillakaan ei ihan pysynyt homma hanskassa, mutta ei tässä sarjassa ole vielä isoja tuomarivirheitä tehty tai tuomareiden toimesta mitään ratkottu. Pelit tuskin ovat jatkossakaan sieltä helpoimmasta päästä viheltää, joten toivottavasti saadaan ammattimiehiä raitapaidoiksi seuraaviin otteluihin. Pientä psykologista sodankäyntiä myös tuomareita kohtaan on molemmista leireistä havaittavissa.

Mutta jos ei muuta niin onpahan ainakin ollut touhu tähän asti värikästä. Aika monta mahdollista skenaariota keksin senkin suhteen, minkälainen ilta on tiistaina Oulussa odotettavissa. Positiivisena puolena lauantai oli se kaikkein todennäköisin ohipelin paikka TPS:lle tässä sarjassa (back-to-back, voittoputki, kotipeli, poikkeuksellisen suuri yleisömäärä), uskoa ryhtiliikkeeseen siis on.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Mä en tiedä olisko se hyvä vai huono tässä tapauksessa mutta en mä usko että sillä eilisellä mitään "haettiin". Siinä vaan hermot meni jostain syystä. Sit seuraavassa pelissä ylihuomenna hermot ja toiv myös omapeli myös kunnossa ja voitto oulusta :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös