Playoffs 2016 puolivälierät: Kärpät – TPS

  • 143 844
  • 879

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
En ota kantaa Marjamäen eiliseen toimintaan, kun en siihen paljoa kiinnittänyt huomiota. On kuitenkin täysin selvää, että juuri pelirytmiä moni valmentaja pyrkii noilla kokouksilla rikkomaan, sekä vaikuttamaan tuomarointiin pelin/ottelusarjan sisällä. En puhu nytten siis pelkästään Marjamäestä, mutta täysin yleistä on että kun oma joukkue on ollut purjeissa jonkin aikaa, joka johtaa rangaistukseen, alkaa purnaus. Tällä pyritään tappamaan se vastustajan momentum ja pitkittämään yyveen alkua. Eli kyllä se tuomarien jututtammisen tarkoitus on aina pyrkiä saamaan jonkinasteista etua omalle joukkueelle. Poffeissahan kaikki on sallittua ja miksei tuotakin keinoa siis käyttäisi, niin kauan kun tuomarit jaksaa siellä käydä. Kuten on nähty Marjamäen luona ne tykkää eniten käydä, joten mies luultavasti omaa liigaan parhaat verbaaliset taidot. Sitä en ihan ymmärrä ettei tuo joidenkin mielestä kuulu jääkiekkoon, tottakai tuotaki keinoa kannattaa käyttää mikäli siihen on mahdollisuus.


No tässähän tämä on. Marjamäen hyvyyttähän moinen on kerta mies saa manipuloitua tuomareita.

Noin muuten Tepsin taktiikka ei ollut ehkä kaikista paras, noin niinkuin jatkoa ajatellen. Jos jengi valittaa tuomareiden suosivan vastustajaa, niin minkähän logiikan mukaan kunnon häröily auttaa asiaa. Nyt jengi on luultavasti tuomareiden erityistarkkailussa, ja luultavasti torikokouksiin puututaan heti. Mielenkiintoinen sarja tästä kyllä tulee.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ainoa asia mikä itseäni eilesessä jäi harmittamaan on tuo tuomareista valittaminen (siis tepsin osalta) Kärpät oli sen verran pelillisesti edellä että kannattaisi käyttää aika johonkin muuhun kuin tuomareiden moittimiseen. Olihan siellä esim. 2 minuuttia 5vs3 yv:tä mutta ei maistunut. Noista ulosajoista sen verran että en nyt ihan koko organisaatiota lähtisi leimaamaan. Moisio nyt on Moisio, kaikki tietävät että mitä vaan voi tapahtua kun tämä sankari on kentällä. Pikkaraisen teko sen sijaan oli idioottimainen ja turha.
 

Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minua ihmetytti sellainen, että telkkarissa tätä pikkusikaa kutsuttiin "playoff kiekoksi" ja tunnelmaa kehuttin "hyväksi". Olen aina luullut, että jääkiekossa kannattaa pysytellä pois jäähypenkiltä, jos aikoo menestyä. Ehkäpä se onkin pelkkä oululainen erikoisuus. Jos näin on, niitä mestaruuksia on tulossa lisää. Jos pelitilanteen jälkeen alkaa läpsiä kaveria jossakin hiillostamisideassa, niin kyllä silloin peli-idea on hukassa. Tuomarien olisi kannattanut viheltää heti kättelyssä 2 minuuttia kaikesta tuosta tyhmästä läpsyttelystä. Ei olisi sitten 3. erässä tarvinnut painia turkulaisten kanssa. Siinä ja siinä mentiin jo tässäkin, että alkoiko tuo tuomarin kanssa painiminen rikkoa tuomarin koskemattomuutta. Itse antaisi tuollaisesta surutta reilusti pelikieltoa. Vaihtoehtona on pitkän päälle laittaa tuomarit järjestysmieskurssille ja lisätä varustukseen pippurisumute ja käsiraudat. Jos kerran yleisö kaipaa viihdettä, niin saahan siittäkin otsikoita, kun neljä tuomaria sumuttaa ja paketoi Pikkaraisen ja kumppanit.
 
Viimeksi muokattu:

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
... joka ainoa vihellys paitsioita ja pitkiä kiekkoja myöten käydään neuvottelemassa aition kanssa.

Ihan vaan kevyesti ampuu yli tämä kommentti. Kyllä siellä neuvoteltiin lähinnä niissä kohdissa, kun jokin hässäkkä oli ollut kentällä taikka Kukkosta ajeltu kiekottomana pelaajana. Toisaalta eikö se viesti voisi liigan suunnalta olla se, että tuomarit eivät menisi sinne neuvottelemaan joka kerta, vaan kuuntelisivat jos joukkueen kapteenit tulevat jotain kertomaan. Siitähän tämä kaikki parranpärinä nyt johtuu, että liigassa saadaan pitää näitä torikokouksia vaihtoaition edustalla, kun ne tuomarit itse menevät sinne kokousta pitämään. Tottahan sieltä koutsit huutaa ja viittoo, mutta mitäs menevät sinne. NHL:n tuomaritoiminnasta kertoo jotain se, että siellä näitä tapaamisia on hyvin paljon harvemmin, koska ensinnäkin tuomiosta tarvitsee harvemmin valittaa (lue: ammattitaito) ja toisekseen ihan joka mussutukseen tuomarit ei mukaan lähde. Mutta turhapa tätä on peräänkuuluttaa, koska Suomeen ei ammattituomareita saada vaikka jääkiekkoliitto voittaisi Eurojackpotissa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoista sinällään, että keskustellaan Laten tuomaripelistä juuri eilisen matsin jälkeen. Marjamäellä oli Pikkaraisen mukaan enemmän jääaikaa kuin joillakin pakeilla, mutta televisioajassa ainakin voitto jäi TPS:n valmennusosastolle. Enemmän siellä ruudulla nääs Atu ja apurinsa mussutti raitapaidoille. Kaukalon puolellakin näytti kotijoukkue olevan joka tilanteen jälkeen asioimassa tuomariston suuntaan. Televisiosta nähtynä jakautui siis näin, mutta voihan se olla että Nelosen kameratiimi on mukana kärppäsalaliitossa tuomareiden kanssa.

Telkkarista ei sitten välittynyt oikea kuva. Hallissa kun kaikki katkot tulee seurattua alusta loppuun niin kyllä nimenomaan turkulaisten kuvaamalla tavalla tilanteet menivät Laten ja Atun ja tuomarien suhteen. Atu nimenomaan oli käärmeissään siitä että hänelle ei tuomarit halunneet tulla selventämään tilanteita, mutta Latelle menivät jo valmiiksi siihen päivystelemään jospa jotain kysyttävää tulisi. Turhauttavaa.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
No tässähän tämä on. Marjamäen hyvyyttähän moinen on kerta mies saa manipuloitua tuomareita.

Noin muuten Tepsin taktiikka ei ollut ehkä kaikista paras, noin niinkuin jatkoa ajatellen. Jos jengi valittaa tuomareiden suosivan vastustajaa, niin minkähän logiikan mukaan kunnon häröily auttaa asiaa. Nyt jengi on luultavasti tuomareiden erityistarkkailussa, ja luultavasti torikokouksiin puututaan heti. Mielenkiintoinen sarja tästä kyllä tulee.

Tämähän se jännä onkin. Itse olen edelleen kovan psyykkauksen ja agitaattorien kannalla, mutta onko tätä taktiikka lopulta onnistunut voittoisasti käyttämään kuin 1998 vuoden HIFK, sillä raja siinä että se kääntyy itseään vastaan on hiuksen hieno.

Jokereissa pelasi muuan Jarkko Ruutu, joka onnistui tehtävässään, eli vastustajan yksittäisen pelaajan hiilostamisessa ulos meitä vastaan ainakin kerran ja Hifkiäkin vastaan jokusen kerran. Jokerifanit voisivat kuitenkin kertoa tarkemmin, että mikä oli se anti kokonaisuudessaan, pystyikö mies ratkaisemaan toiminnallaan yhtään sarjaa? Pikkarainen ja Virtanenhan onnistui Sporttia vastaan vastaavassa erinomaisesti ja vielä Oulussakin kohtalaisesti. Eilen kuitenkin homma kusi ja saa nähdä pystyvätkö pitkällä otannalla palvelemaan joukkuetta kuinka hyvin. Kyseessä on kuitenkin kaksi erittäin hyvää pelaajaa, jotka osaa hommansa myös kiekon kanssa. Moisio sitten onkin aivan oma lukunsa.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Kyllähän eilisen pelin jälkeen Selin on se, jonka pitää katsoa peiliin.

Peli alkoi varsin hyvin TPS:n kannalta. Mutta jokainen Kärppien maali ajoi Tepsiä pois itse pelistä. Tunne meni yli. Minusta Selinin olisi pitänyt ottaa aikalisä ja rauhoittaa porukkansa keskittymään peliin, nyt hän meni itse tunteisiin mukaan ja peli käytännössä ohi 21 minuutin jälkeen.

Vaikea sanoa näiden kahden pelin jälkeen, mihin suuntaan sarja kehittyy. Fakta on, että Kärpät voitti pelin eilen ylivoimillaan, luulisi että TPS palaa ensimmäisen pelin kurinalaisuuteen taas tiistaina.

Pelikielloista... en tiedä antaisinko kellekään. Moisio tuskin pelaa vaikka ei pelikieltoa saisikaan, jos Selinillä on yhtään järkeä päässä. Virtasen hyökkäys Rajaniemeä kohti oli mauton, tietyn koodiston ohi mentiin mutta en ehkä pelikieltoa antaisi. Pikkarainen osaa olla hyvä ja vittumainen pelaaja, eilen oli haitaksi joukkueelleen, hänelle jos jollekin, sen yhden pelin antaisin.

Mutta, kiimainen vääntö. Veikkaan tiistain pelistä taas tarkan markan peliä.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tämähän se jännä onkin. Itse olen edelleen kovan psyykkauksen ja agitaattorien kannalla, mutta onko tätä taktiikka lopulta onnistunut voittoisasti käyttämään kuin 1998 vuoden HIFK, sillä raja siinä että se kääntyy itseään vastaan on hiuksen hieno.

Toisaalta, ei TPS taida puhtaasti pelaamalla neljää kertaa Kärppiä voittaa? Eli pakkohan se on jollain tavalla koettaa saada Kärppien palettia sekaisin. Vaan saako sen agitoinnin tehtyä niin, että oma joukkue ei kärsi siitä. Kärpät on kuitenkin kokenut joukkue, eikä sitä saa kovin helposti horjutettua.

Tuli kaverin kanssa naureskelua eilen, että jos NHLn pudotuspeleissä nelosketjun tappelija hakisi vastustajan kapteenin väkisin, samalla kun toinen murjoo maalivahtia, niin se peli olisi vieläkin kesken.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Arvon @McTorso miten Aittokallion töytäisy voi olla mitenkään Pikkaraisen syy? Pikkarainen luistelee vain edelleen vaihtoaition ohi eikä tee elettäkään vaihtoaitioon päin. Nämä nyt taitaa olla ne faktat. Mikä muuten se kolmas mahdollisuus on, jos ei ole aittokallion eikä Pikkaraisen syy?
Siirsin tänne puolivälieräketjuun tämän pohdiskelun, niin jää eilisen pelin käsittelylle enemmän tilaa tuolla otteluketjussa. Ilmaisin kyllä selkeästi kolme vaihtoehtoa. Voit ne lukaista uudelleen, jos kiinnostaa. Vastaus kysymykseen, miten Pikkarainen voi olla syyllinen, on helppo. Jos Pikkarainen luistelee niin läheltä vaihtoaitioita, että Aittokallion on häntä väistettävä tai vaihtoehtoisesti töytäistävä uuteen suuntaan yhteentörmäyksen välttääkseen, on syy Pikkaraisen.

Aika turha asia on tämä isossa kuvassa, sillä niin paljon epäurheilijamaisuuksia on jo tässä sarjassa nähty. Meikäläinen alkaa siirtämään katseet tiistaihin. Toivon todella, että ylihuomenna on taas jääkiekon vuoro. TPS:llä on tarpeeksi loistavia yksilöitä ihan pelaamiseenkin. Jos näin käy, on meillä mahdollisuus nähdä hyvää playoff-kiekkoa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Pitkältihän me jo samaa mieltä ollaan. Faktaa minulla keskusteluajoista ei ole, mutta jotenkin kuvittelisin että Marjamäki kykenisi älylliseen keskusteluun tuomareiden kanssa ilman vittusaatanahuuteluja. Tuota TPSn valmennusta kun katsoo en heistä usko samaan. Ihmisiä ne tuomaritkin ovat. TPS kusee ihan omiin muroihin joka asiassa. Myös tuossa tuomari-itkussa.
Onko Atu esimerkiksi tunnettu jostain vittusaatanan huutamisesta, tai Rintsi?

Onhan tuo Marjamäen toiminta ja tuomareiden kulkeminen talutushihnassa aika saatananmoinen farssi.
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Kyllähän eiliset rangaistukset menivät mielestäni melko oikein. Olihan Tepsullakin kaksikin kertaa 5v3 ylivoima? Tepsille tarjottiin pelin alussakin jo paikkaa mennä 1-0 johtoon, kun Kärpille vihellettiin ensimmäinen rangaistus en oikein tajua miksi pitää itkeä tuomareista, kun rangaistukset olivat täysin oikeutettuja. Kärpät tais onnistua vastustajan ihon alle menemisessä yli 10 pinnan ja papukaijamerkin verran...
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Kyllähän eiliset rangaistukset menivät mielestäni melko oikein. Olihan Tepsullakin kaksikin kertaa 5v3 ylivoima? Tepsille tarjottiin pelin alussakin jo paikkaa mennä 1-0 johtoon, kun Kärpille vihellettiin ensimmäinen rangaistus en oikein tajua miksi pitää itkeä tuomareista, kun rangaistukset olivat täysin oikeutettuja. Kärpät tais onnistua vastustajan ihon alle menemisessä yli 10 pinnan ja papukaijamerkin verran...
Eiliselle pelille en antaisi kovin paljon painoarvoa. Peli meni ohipeliksi TPS:ltä. Eiköhän Raksilassa tiistaina nähdä taas kuolettavan tylsä puolustustaistelu. Sen TPS on osoittanut osaavansa. Eniten Kärppien suhteen olen huolissani siitä, että joukkue elää lähes täysin erikoistilanteiden varassa. Entäs jos tulee hyvin jäähytön ottelu. Silloin Kärpät tekevät sen 1-2 maalia ja usein se maalimäärä ei riitä voittoon. Siinä on se TPS:n mahdollisuus - ehkä ainoa mahdollisuus.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastaus kysymykseen, miten Pikkarainen voi olla syyllinen, on helppo. Jos Pikkarainen luistelee niin läheltä vaihtoaitioita, että Aittokallion on häntä väistettävä tai vaihtoehtoisesti töytäistävä uuteen suuntaan yhteentörmäyksen välttääkseen, on syy Pikkaraisen.
Meinaat että kentällä luistelevien tulisi väistää vaihtopenkillä istuvia?

Hauskat mähinät oli eilen, ennen näissä kunnostautui lähinnä HIFK. Mutta eipä tuossa mitään ihmeellistä tapahtunut, hyvä vaan että on tunnetta. Ei muuta kun tiistaina ukot kentälle ja uutta matoa koukkuun.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinaat että kentällä luistelevien tulisi väistää vaihtopenkillä istuvia?
Kyllä näin meinaan nimenomaan silloin, kun peli ei ole käynnissä. Olet varmaan huomannut, kuinka pelin ollessa poikki pelaajat nojailevat kaukalon reunaan. Eivät he ole mitään keilapalloja, joita päin saa luistella, vai?
 

sinikettu

Jäsen
Eniten Kärppien suhteen olen huolissani siitä, että joukkue elää lähes täysin erikoistilanteiden varassa. Entäs jos tulee hyvin jäähytön ottelu. Silloin Kärpät tekevät sen 1-2 maalia ja usein se maalimäärä ei riitä voittoon. Siinä on se TPS:n mahdollisuus - ehkä ainoa mahdollisuus.
Kunhan Pulju ja Junttila tulevat sairastuvan puolelta kaukaloon, niin eiköhän tasakentällisinkin peli ala kulkea paremmin. Siinä on kuitenkin kaksi Kärppien todella luisteluvoimaista laituria, joilla maalintekokin sujjuu. Toisaalta eipä tuo niin paljoa haittaakaan, vaikka ylivoima toimiikin. Olisiko ollut toissakevään Tappara-sarjassa, kun Tappara taisi tehdä suurimman osan maaleistaan ylivoimalla, eikä tulos mitenkään huonoa ollut. Jäähyjä kun ainakin Kärppien pelityylillä (plus tuomariavuilla) tulee ainakin sen muutaman kappaletta ottelussa.

Mielestäni Kärpät on tässä ottelusarjassa onnistunut jo yhdessä oleellisimmista asioista eli Perrinin ketjun vaimentamisessa. Jos homma jatkuu samalla lailla, jälki tulee olemaan hyvää.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Kunhan Pulju ja Junttila tulevat sairastuvan puolelta kaukaloon, niin eiköhän tasakentällisinkin peli ala kulkea paremmin. Siinä on kuitenkin kaksi Kärppien todella luisteluvoimaista laituria, joilla maalintekokin sujjuu. Toisaalta eipä tuo niin paljoa haittaakaan, vaikka ylivoima toimiikin. Olisiko ollut toissakevään Tappara-sarjassa, kun Tappara taisi tehdä suurimman osan maaleistaan ylivoimalla, eikä tulos mitenkään huonoa ollut. Jäähyjä kun ainakin Kärppien pelityylillä (plus tuomariavuilla) tulee ainakin sen muutaman kappaletta ottelussa.

Mielestäni Kärpät on tässä ottelusarjassa onnistunut jo yhdessä oleellisimmista asioista eli Perrinin ketjun vaimentamisessa. Jos homma jatkuu samalla lailla, jälki tulee olemaan hyvää.
Se on toinen asia, mitä olen miettinyt. Marjamäkihän antoi ymmärtää, että Junttila palaa aikaisintaan runkosarjan loputtua kehiin. Katselin TV -kuvan välityksellä tuota Puljujärven linkkaamista hänen kävellessään. Ihan mutulla väitän, että kyseiset pelaajat palaavat kehiin aikaisintaan välierissä, jos Kärpät sinne itsensä selvittävät. Tosin Marjamäellä ilman Junttilaa tai Puljujärveä on sellainen hyökkäyskalusto käytettävissään, että antaa rotaation väsyttää TPS.

Kyllä Hirso ja Huml tulevat vielä pelaamaan. Pidän sitä itsestään selvänä asiana. Se rotaatio nääs. Marjamäki kokeili Hirsoa nelosessa - toivottavasti hän ei sitä virhettä tee enää. Kärpillä on ehkä liigan paras nelonen ja Hirso ei ole nelosen miehiä. On se Hirso niitä namupasseja antanut, mutta esimerkiksi Pyörälä ei ole saanut niistä sisään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No voi jumalauta tätä Kärppä-fanien sinisilmäsyyttä :D Ei se Marjamäki ole mikään vilpitön noissa touhuissa, vaan ajaa härskisti oman joukkueensa etua. Ihan täysin ymmärrän kritiikin. Kyse ei ole mistään vitun yhteistyöstä, vaan yrityksestä vaikuttaa tuomaritoimintaan. Jos Tepsi käytti härskejä keinoja eilen jäällä, niin ei se Marjamäkikään ole mikään pyhimys.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tulikohan meikäläisen kirjoitettua koko KÄR-TPS -puolivälieräsarjan draaman kaari jo torstaina?

Oikeastaan toivoisin kotijoukkueelle (lähes tulkoon) kunnon murskavoittoa perjantai-iltana Raksilassa - tyyliin 4-0 tai 7-2 tmv. Tämä olisi mahdollisesti TPS:lle se sarjan voittoon tarvittava sytyke? Aivan vastaavasti pelkään sitä, että sarjan ensimmäisessä ottelussa vierasjoukkueen (jatkoaika-) voitto vähämaalisessa ottelussa sytyttäisi oululaiset parhaimpaansa.

Omia pähkäilyjäni KÄR-TPS -ottelusarjasta:

JOS TPS voittaisi ensimmäisen ottelun Raksilassa...
GAME 1 - TPS voittaa ensimmäisen erittäin vähämaalisen ottelun Oulussa (jatkoajalla?) => 0-1
GAME 2 - tappiosta kimpaantuneet oululaiset jyräävät Turussa kauden ennätysyleisön edessä => 1-1
- - -
Kuinka TPS-joukkue ja -valmennus sekä turkulaisyleisö pystyisi käsittelemään tilanteen, jossa altavastaajan asemassa se Big Steal kairattaisiin jo heti ensimmäisessä osaottelussa? Oma veikkaukseni on, että huonosti!
- - -
Vierasvoiton hakeminen Raksilasta on pakollinen, mutta olisiko se kuitenkin psykologisesti helpompi käsitellä, JOS se tulisi mahdollisimman myöhään - - -
Toistaiseksi ollaan menty täysin käsikirjoituksen mukaan: TPS:n vähämaalinen jatkoaikavoitto Oulussa, Kärppien jyrääminen Turussa, TPS-joukkueen ja -valmennuksen sekoaminen ensimmäisen voiton (Big Steal) jälkeen... jatketaanko käsikirjoituksen mukaan?

JOS TPS voittaisi ensimmäisen ottelun Raksilassa...
- - -
GAME 3 - TPS yrittää ensimmäisen ottelun kaltaista yllätystä, mutta Marjamäki on oppinut läksynsä => 2-1
GAME 4 - turkulaisilta alkaa usko loppua niin joukkueessa kuin yleisössäkin => 3-1
GAME 5 - viides ottelu on enää muodollisuus => Kärpät jatkoon otteluvoitoin 4-1
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Katsotaan nyt vielä, että mitä kurinpitotoimia sieltä toimiston suunnalta on tulossa, mutta jos tulos on, että esim. Aittokallio ei istu mitään, niin kyllä tässä politiikka turhan isoa roolia ottaa.

Ja jos TPS:ltä oli esitys pelin lopussa ala-arvoinen, niin kyllä tuomaritkin olivat eilen ihan saatanan pihalla ja saavat ottaa ison osan siitä, että homma karkasi itselleen. Jotenkin näytti siltä, että ei tuomarienkaan pää kestänyt, kun oli kokoajan sikaa ja jälkipeliä. Siihen päälle yleisö sekä päävalmentajat molemmat huusivat tuomioista kilpaa. Mäkelä olisi todennut, että "Turpa kii tai tulee penalti" ja homma olisi luultavasti ensimmäisen häröilykakkosen tai viimeistään parin 2x10min käytösrankun jälkeen rauhoittunut. Toivottavasti nuo sankarit eivät tässä sarjassa enää vihellä.
 

Darothi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mustela erminea
No voi jumalauta tätä Kärppä-fanien sinisilmäsyyttä :D Ei se Marjamäki ole mikään vilpitön noissa touhuissa, vaan ajaa härskisti oman joukkueensa etua. Ihan täysin ymmärrän kritiikin. Kyse ei ole mistään vitun yhteistyöstä, vaan yrityksestä vaikuttaa tuomaritoimintaan. Jos Tepsi käytti härskejä keinoja eilen jäällä, niin ei se Marjamäkikään ole mikään pyhimys.

Olen täysin samaa mieltä, en ymmärrä miksi Marjamäki ei aja TPS:n puolia tässä sarjassa, sehän olisi vähintääkin kohtuullista. Uuvatti nyt valoja päälle, eikö se valmentajan tarkoitus ole ajaa oman tiimin etua. Onneks TPS on sen verran reilu että tasapuolisuuden nimissä käskytti Moision, Virtasen ja Pikkaraisen ulosajoihin, samaten Selin, JOKA SELVÄSTIKKIN AJAA KÄRPPIEN ETUA.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Olipahan surkuhupaisaa toimintaa Tepsin jätkiltä eilen. Toivon todella että kovia pelikieltoja annetaan jokaiselle, ei tuollainen pelleily kuulu jääkiekkoon enkä halua moista paskaa nähdä ikinä enää meikäläisen Palloseuralta.

HÄVETKÄÄ SAATANA!!!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi niitä tarvisi odottaa? Aho on upea ja aivan saatanan kova pelaaja, mutta Barkov on aivan eri tason pelaaja. Enkä usko että Aho tuota eroa kuroo koskaan täysin kiinni.

Varmasti voi Barkov olla ylivertainen ja Aho jossain valovuoden päässä, mutta keskustelkaamme aiheesta sitten, kun Sebukin pelaa änärissä. Katsotaan sitten nuo tasoerot.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä onnistunut mikään eilen Tepsiltä, täydellinen ohipeli tuloksena. Kärpät oli erittäin hyvä ja kliininen. Teki pelin kulminaatiopisteissä maalinsa ja tappoi pelin niillä.

Tuomareista sen verran, että kyllähän eilinen (ja perjantai) oli yksi suuri farssi. Siinä vaiheessa, kun ottelu oli jo ratkennut (0-4), onkin hyvä alkaa tasoittelemaan ja antamaan jäähyjä Kärpillekin. Saadaan ne tilastot näyttämään hyvältä ja kaikki voivat sanoa, että jäähyt meni kuitenkin tasan. Jälkimmäisen viiskolmosen (josta TPS:n maalikin syntyi) jäähyt tulivat Kärpille varsin kevyesti, ei olisi välttämättä tarvinnut molemmista laittaa boksiin. Sen sijaan tilanteen ollessa vielä tasainen jäi mm. Ahon korkea maila Virtaseen viheltämättä. Perrinin molemmat kakkoset olivat vähintäänkin kyseenalaisia; ensimmäisessä arvottiin kahakan ainoaksi rikkojaksi, vaikka tilanne lähti Niemen poikkarista Kallion niskaan, ja toisessa lähti jäähylle, kun kaatui itse. Tämän lisäksi 1-6 -maalia edelsi tilanne, jossa Hakanpää siirsi Vainiolan mailaa pois Vainiolan ulottuvilta; eikös tästä yleensä ole vihelletty boksia? Ainakin muistan näin TPS:n kohdalla tapahtuneen. Nämä toki kaikki paikanpäältä nähneenä, joten ehkä olen vain sokea?

Korostan, jottei kukaan täällä niin luule, että Kärpät oli helkkarin paljon parempi ja ansaitsi voittonsa. Tuomarointi ei voittoa ratkaissut, vaan Tepsin säntäily, pelisuunnitelmasta luistaminen sekä Kärppien liike ja yleinen hyvyys. Siltikin toivoisin myös tuomareilta peiliin katsomista, sillä eilinenkin tunteiden kuumeneminen ei tapahtunut ihan itsestään. Kyllä siinä tuomareiden piiparointi oli suurena avustajana.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olikohan otteluketjussa vai missä jonkun mainitsemana, mutta ilmeisesti eilen oli pelin jälkeen Tepsin muutama suurempi sponsori antanut hatullisen tavaraa TJ Eskolan suuntaan. Eli kyllä tähän on jo sponsoritkin reagoineet.
Veikkaan, että olivat säikähtäneet Jatkoajan sponsoriboikotti ketjua.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Muutama asia vielä tähän tuomarointi - caseen.

1. Marjamäen tuomaripeli.

Niin kuin monet on jo tuoneet esille, on päivänselvää, että jokainen valmentaja pyrkii mahdollisin keinoin vaikuttamaan tuomareihin oman joukkueen kannalta. Ja kun marjamäki on kuitenkin tuleva maajoukkueen päävalmentaja, hallitseva kaksinkertainen suomenmestari ja muutenkin supliikki ja verbaalisesti arvostettu kaveri, niin tottakai tuomarit tällaista tyyppiä keskimäärin enemmän kuuntelevat. Saattavat olla jopa aloitteellisia itse keskusteluihin. Tottakai se vituttaa Pikkaraista ja Seliniä. Samalla tavalla yritti Pikkarainen eilisellä avautumisellaan vaikuttaa, vaikutus tosin lienee vähän erilainen.. En ollenkaan ymmärrä, miksi tästä latelle viritellään jonkinlaista roiston viittaa.

2. Tapaus aittokallio.

Aittokalliota näköjään syytetään nyt kahdestakin törkeästä rikoksesta. Ensinnäkin oletetusta huitaisusta Pikkaraiseen ja toiseksi Moision kyynärsuojan heittämisestä pois vaihtoaitiosta. Aika mitättömiin asioihin täällä nyt osa TPS-faneista takertuu. Molemmista ois varmaan voinu pelin aikana jopa jäähyjä viheltää, jos syytekynnyksen ois katsottu ylittyneen, mut eihän tämmösistä jumalauta jälkeenpäin aleta pelikieltoja jakamaan. Ensimmäistä Pikkaraishässäkkää nyt ei kukaan pysty varmaksi sanomaan, miten se todellisuudessa meni. On mahdollista, että Pikkaraisellakin oli tässä tuottamuksellisuutta. Korostan, on mahdollista. Minä en ainakaan pysty nuista videoista sitä varmaksi päättelemään. Ja vaikka aittokallio olisikin syyllinen, ei tuommoisesta maks 2min jäähyn arvoisesta teosta tarvi pelin jälkeen edes keskustella.

Sit tää varusteenheitto -tapaus. Tuossahan Aittokallio vaan siirsi ylimääräisen varusteen haitolta pois, ajattelematta varmaan sen kummemmin asiaa. Varmaan sellainen sääntö on olemassa, et mitään ei saa laidan yli heittää, mut mikäs siitä oli rangaistus? Henkilökohtainen kymppi? Ei varmaan tuomareista kukaan huomannut tuota asiaa, sen verran tapahtumia oli kentällä samaan aikaan. Tässäkään ei varmaan niin isosta rikkeestä ole kysymys, et asiaa tarvis kurinpitoelinten jälkikäteen käsitellä. Huvittavaa, et jotkut täällä vaatii jopa pelikieltoa Aittokalliolle. Taitaa motiivina olla huomion vieminen muualle näistä TPS:n häröilyistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös