Perussuomalaiset

  • 5 362 300
  • 43 322

aalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, änärin suomalaiset
Tässä ehdi edes tuoretta kahvia keittämään kun koko ajan tulee puskista uusia käänteitä! Kohta varmaan esitellään Jani Toivola seuraavana puoluesihteerinä ja lanseerataan sateenkaari uutena logona!!
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät

Joo nyt kirja ei edustakaan puolueen näkymyksiä Tavion mukaan. Ei nyt mennyt ihan putkeen.
Halla-Ahokin jo tekee pesäeroa

 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Siis oikeasti, kannattaisi "ajatuspajan" prosesseja ehkä hieman tarkastella, jos mahdollisuutena on tuollaisen paskaläjän esittely puolueen puheenjohtajan vieressä nyökytellessä. 13-vuotiaat pihtaavat lutkahuorat ja raiskauksen laittomuuden kyseenalaistaminen... "Teoksen" järjettömyydet eivät ole ihan triviaaleja.
Eikös nämä ajatukset olet just niiltä Saksan natsi-vihreiltä kopioituja? Erikoista kun persut ovat niitä aiemmin kovasti jaksaneet mainostaa.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis oikeasti, kannattaisi "ajatuspajan" prosesseja ehkä hieman tarkastella, jos mahdollisuutena on tuollaisen paskaläjän esittely puolueen puheenjohtajan vieressä nyökytellessä. 13-vuotiaat pihtaavat lutkahuorat ja raiskauksen laittomuuden kyseenalaistaminen... "Teoksen" järjettömyydet eivät ole ihan triviaaleja.
Varmaan siellä jatkossa edellytetään, että edes joku normaalilla järjenjuoksulla varustettu lukee julkaisut etukäteen. Tai että edes joku lukee...
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Hänen "tieteellinen" naiskuvansa muistuttaa yllättävästi pillua saamattoman nyhverön pettynyttä ruikutusta. En tunne häntä, mutta voisi kuvitella, että piparia ei ole pahemmin lohjennut. Siksiköhän nämä raiskauksen sallimisen toiveet?

Sakeata sakeata . . .

En ihan ymmärrä tätä keskustelukulttuuria, jossa hyökätään väitteen esittäjää vastaan siitä kuka sanoo, eikä mitä sanoo. Mielestäni ei edusta hyvän keskustelun pelisääntöjä heiluttaa leimakirvestä väitteen esittäjää kohtaan, mielestäni olisi mielekkäämpää keskittyä esitettyihin argumentteihin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kiistouutisissa unohtuu mainita, että kirjan esipuheessa kiitellään neljää kirjan tarkastanutta PS-poliitikkoa/aktiivia, ja sitä on jo käytetty osana puolueen viestintää. Ovat siis todellakin puolueen kannanottoja, ja ohjelmaakin siinä mielessä, että PS on valinnut veronmaksajien rahoitukselle tekijäksi juuri Hankamäen.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aina tuntuu löytyvän joku persu, joka ei tajua, ettei kaikkia kiihottavia totuuksia saa laukoa julkisesti.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hankamäeltä pimeitä ajatuksia. Hyvin lähellä islamin ääritulkintaa. Mielenkiintoinen linjaus. Ja kustantaja sekä rahoittaja.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Hankamäeltä pimeitä ajatuksia. Hyvin lähellä islamin ääritulkintaa. Mielenkiintoinen linjaus. Ja kustantaja sekä rahoittaja.
Ei tällaisiin pökäleisiin viitsi kukaan järkevä ihminen lähteä itseään tahrimaan. Itse opusta ei ole enää saatavilla, joten edellisissä saattoi toki olla rikkinäisen puhelimen tuomaa mausteisuutta. Jos nuo ovat todellakin siitä kirjasta, jonka Hankamäki julkaisi persujen puoluejohdon kanssa yhdessä samassa tilaisuudessa, ei minulla ole mitään lisättävää siihen arvioon, että Hankamäki on jonkinsortin pahasti kieroutunut reppana. Hänen kanssaan hymistelevä ja arvomaailmaansa kehuva Halla-aho on myös edelleen täsmälleen samalla tasolla kuin aikoinaan fantasioidessaan julkisuudessa homon ampumisella päähän. Ei minkäänlaista harkintakykyä. Toisaalta hyvähän se on, että nuo esittelevät saastaansa avoimesti. Sitä saat, mitä tilaat.
Hetkinen.

Islam, ääritulkinta, Hankamäki, Halla-aho, homoseksuaali, homon ampuminen päähän, hmm...

Eikös tuo Hankamäki ole julkihomo? Myös sellaisen vaikutelman muutamasta hänen kirjansa katkelmasta saa, sekä myös muutamasta twiitistä?

Eli yhtäsuuruusmerkkien kanssa Halla-aho on fantasioinut Hankamäen, tai vastaavan homon, ampumisesta päähän.

Nuo ovat niin sekaisin, että hiljaiseksi vetää.

Uusi Suomi 5.1.2011: Hylätty homo syyttää: Perussuomalaisilla fobia
- Perussuomalaisten ehdokaslistalta pudotettu vaihtoehtofilosofi Jukka Hankamäki syyttää blogikirjoituksissaan hylkäyksen johtuneen hänen homoseksuaalisuudestaan.

Hyvin lyhyellä tutustumisella tuolta Hankamäeltä on löydettävissä pitkältä ajalta niin paljon naisvihaa, että heikoimpaa alkaa oikeasti jo hirvittää. En vedä Hankamäen suhteen yhtäläisyysmerkkejä homouden ja naisvihan välille, vaan idioottimaisuuden ja naisvihan välille.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ai mihin "argumenttiin" haluaisit huolellisen ja asiallisen vastaväitteen?

En mihinkään. Kommentoin vain sitä, että mielestäni olisi asiallisempaa olla eri mieltä henkilön esittämien mielipiteiden kanssa ja kohdistaa kritiikki siihen suuntaan sen sijaan, että mennään kritiikissä henkilökohtaisuuksiin.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Jos nuo ovat todellakin siitä kirjasta, jonka Hankamäki julkaisi persujen puoluejohdon kanssa yhdessä samassa tilaisuudessa...

Onhan se. Mun mielikuvitus ei mitenkään riittäisi kirjoittamaan tällaista dadaa näin pitkiä kappaleita. Mä ctrl+c ctrl+v vaan.

Kyseinen juttu löytyy sivulta 249. Laitan vähän isommankin leikkauksen siitä, koska koko setti on huikeaa.

Paljastavaa on, että seksin myymistä feministit eivät ole halunneet kriminalisoitavan, vaikka ongelman alkupää on naisten omassa toiminnassa: panttaamisessa ja kaupustelussa. Sen sijaan naisliike on pyrkinyt arvottamaan seksiä myyvät naiset ”huonoiksi”, sillä he rikkovat ”kunniallisina” itseään pitävien naisten pihtauskartellin ja siten vievät ”kunniallisilta naisilta” mahdollisuuden saada miehiltä lahjoja ja suosionosoituksia ”normaalissa” jokapäiväisessä vuorovaikutuksessa. Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta. Siinä mielessä olen toki itsekin sosialisti, että katson kaikille olevan hyväksi saada ja antaa seksiä ilmaiseksi. Sekä valtavirtamediassa että sosiaalisessa mediassa saavutettu julkisuus on keskeisessä asemassa, kun luodaan seksuaalista markkina-arvoa, ja tämän valtamedia on huomannut sekä käyttänyt sitä tehokkaasti hyväkseen. Feminismin ohjesäännöt näkyvät myös kasvatuksessa ja populaarikulttuurissa, jotka ovat muodostuneet pitkälti samoiksi nykyisessä postmodernissa merkityksettömyydessä. Kolmetoistavuotiaat tytöt ja heidän kaltaisensa homopojat kuuntelevat Lady Gagan, Madonnan ja Lana Del Reyn luentoja, joissa opetetaan, miten näytetään ja kuulostetaan huorilta. Näiden prostituutiota ihannoivien pyhimyskuvien varjossa naisliike tekee tytöistä lutkanarsistisia pissiksiä, jotka kieltävät seksiä itseltään ja muilta ja jotka sen vuoksi elävät jatkuvassa sadomasokistisessa itsensä ja toisten ihmisten kiusaamistilanteessa. Koska ongelma on ideologinen, siihen ei auta viiltely eikä sukupuolielinten silpominen, jota kutsutaan transsukupuolisuudeksi. Myöskään seksuaalisesta häirinnästä tai valtiatarten toiveita noudattamattomasta seksistä valittaminen ei edistä kenenkään asioita. Ihmiskunta on hengissä sen merkiksi, että ihmiset tällä planeetalla tekevät aloitteita ja harjoittavat ”seksuaalista häirintää”. Koska väestönkasvu painottuu kehitysmaihin ja syntyvyys länsimaissa laskee, tämä kertoo miesvihamielisen viestin menneen perille vain Lännessä. Sen sijaan Afrikassa ja Kaukoidässä väestöräjähdyksen paineaalto kasvaa, mutta tästä varsinaisesta ongelmasta poliittinen vihervasemmisto on länsimaiden tuhoa toivoessaan hiljaa.

Ihan siksi vain tulin vielä tänne, että kun se tutkielma kerran katosi ennätysvauhtia (oho), niin tässä on Dropbox-linkki ko. tutkielmaan pdf-muodossa. Silvuplee ja bon ape tit.

Minä ihan sitä vielä, että kun Suomen Perusta ilmoittaa tällä hetkellä, että: " Suomen Perusta haluaa edistää yhteiskunnallista keskustelua julkaisutoiminnallaan. Ulkopuolisten tekijöiden julkaisut eivät ole sen kannanottoja "

Itse "tutkielmassa" toki todetaan heti sivulla 11 "Kiitän ajatuspaja Suomen Perustaa tilaisuudesta toimia sen palveluksessa vuoden ajan. Kiitokseni keskusteluista Simo Grönroosille, Marko Hamilolle, Arto Luukkaselle ja Matias Turkkilalle, jotka arvioivat työtäni sen viimeistelyvaiheessa." (boldaus toki oma)

Ja tietenkin heti ekalla sivulla " Copyright © 2020 Jukka Hankamäki ja Suomen Perusta "

Mutta ulkopuoliset toimijat eivät edusta... sattui vaan sillai tymästi käymään, että ihan vahingossa pääsi tuollainen pieni mielipidekömmähdys. Hups.
Ei tietenkään edusta kenenkään arvoja, mutta sopii kysyä, että miten tuo pääsi kaikkien lukijasilmien ohi livahtamaan? Kun ei ole kyse ihan vaan "muutamasta raflaavasta kohdasta", vaan väittäisin että tuolla ei löydy sivuakaan tekstipuolelta, joka täyttäisi tutkielman määritelmät. Mulla ei ainakaan osunut silmiin ja nyt ne vuotaa muutenkin verta, kun olen selaillut tuota ihan tarpeettoman paljon.
Eli niinku kenen mielestä (miinus tietysti Hankamäki) tämä oli hyvä idea millään tavalla?

Ja Halla-ahokin ilmoitti, ettei ole "julkaisuprosessin kanssa missään tekemisissä", oltuaan kirjaimellisesti teoksen julkaisun kanssa tekemisissä ihan intter_netissä ja kaikkea. Metrin päässä siitä julkaisijasta julkaisuhetkellä. Ei ole tarkoitus lällätellä Halla-aholle, vaan kunhan kiukuttelen sitä, että kuinka nopeasti sitä yritetään kaikki vierittää "jonkun ulkopuolisen" niskoille. Kukaan ei tietenkään oikolukenut koko touhua metriäkään. Hupsista, saatana.
On varmaan tosi masentavaa toimia tuollaisessa porukassa.

Kukahan on seuraava "hold my beer" -kokeilija?

EDIT: tässä siis nimimerkki Jur ihan vaan riehuu keskenään. Tekstin alun lainatulla nimimerkillä ei ole tekemistä mussutukseni kanssa. Hymiö.
 

Liitteet

  • julkaisu.jpg
    julkaisu.jpg
    99,7 KB · kertaa luettu: 236

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minä alan olemaan vakuuttumaan että tämä koko persuksen tutkielma on täsmäisku Ilkka Kiveä vastaan. Yritetään saada hänet johonkin ylikuumennustilaan lyömällä kaikki herkut parketille paremmin kuin mihin mikään Monty Python tai Julmahuvi ei olisi ikinä pystynyt. Tai sitten tämän on false flag vedätys, jonka Persut osti ja maksoi ja jonka tekijä nauraa nyt maha kippurassa matkalla pankkiin. Joka tapauksessa minä käännän takkini ja alan puolustamaan tätä pläjäystä, tämähän oli nerokasta.
 

Tuamas

Jäsen
Melko erikoiseen valoon asettuvat Purran ja Halliksen kommentit kun stemmataan pamfletin esipuheeseen.

PDF on tallessa, kun siinä muodossa sitä jakoivat.

Esipuheen mukaan mm. puoluesihteeri, puoluelehden päätoimittaja & Suomen Perustan toiminnanjohtaja ovat työn arvioineet.

Eivätkö nämä henkilöt edusta puolueen kovaa aatteellista ydintä?
 

Liitteet

  • 50E3DAF2-140F-4CE2-8F5B-D7AFCFECABAE.jpeg
    50E3DAF2-140F-4CE2-8F5B-D7AFCFECABAE.jpeg
    142,8 KB · kertaa luettu: 220
  • 113A6018-7AB1-454D-A087-D0571CBD86FA.jpeg
    113A6018-7AB1-454D-A087-D0571CBD86FA.jpeg
    59,6 KB · kertaa luettu: 285

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koontina:

1. Persujen ajatuspaja myöntää vuodeksi rahoitusta (valtion tuella) projektille, jossa filosofoidaan sukupuolirooleja ja maahanmuuttoa. Olisi mielenkiintoista lukea tutkimussuunnitelma, jolla on lähdetty liikkeelle. Teoriana Scriptan kootut sitaatit ja metodina mutu?

2. Persujen ajatuspaja järjestää julkistustilaisuuden, jossa esiintyy sekä puoluesihteeri että puolueen puheenjohtaja. Kirjaa promotaan ja siihen vedotaan argumenttina perussuomalaisesta politiikasta.

3. Teoksen johdantoon on merkitty, että ainakin persujen puoluelehden päätoimittaja sekä pari muuta persuaktiivia ovat lukeneet kirjan ja tarjonneet siihen kommentteja. Myös puolueen puheenjohtaja viittaa tutkimukseen viestinnässään, joten hän on sen sisällöstä tietoinen.

4. Puolueen pj ja eduskuntaryhmän pj irtisanoutuvat tutkimuksesta.

Ei tästä meinaa ottaa selvää, mutta näinhän se on usein perussuomalaisten kohdalla. Tuskin itsekään tietävät, mitä ovat tekemässä.
 

teppana

Jäsen
En mihinkään. Kommentoin vain sitä, että mielestäni olisi asiallisempaa olla eri mieltä henkilön esittämien mielipiteiden kanssa ja kohdistaa kritiikki siihen suuntaan sen sijaan, että mennään kritiikissä henkilökohtaisuuksiin.

Tässä tapauksessa on aika ymmärrettävää myös pilkata tämän naisvihaa ja rasismia kumpuavan tekstin kirjoittajaa, varsinkin kun hän vakavalla naamalla väittää sitä tutkimukseksi. Ei tuollaisen sopan kanssa ole mitään mieltä lähteä argumentoimaan asiaa vastaan tai pian huomaa joutuvansa selittämään miksi 13-vuotiaat tytöt eivät ole huoria.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Minä alan olemaan vakuuttumaan että tämä koko persuksen tutkielma on täsmäisku Ilkka Kiveä vastaan. Yritetään saada hänet johonkin ylikuumennustilaan lyömällä kaikki herkut parketille paremmin kuin mihin mikään Monty Python tai Julmahuvi ei olisi ikinä pystynyt. Tai sitten tämän on false flag vedätys, jonka Persut osti ja maksoi ja jonka tekijä nauraa nyt maha kippurassa matkalla pankkiin. Joka tapauksessa minä käännän takkini ja alan puolustamaan tätä pläjäystä, tämähän oli nerokasta.

Ei nyt ihan noin, mutta et ole välttämättä täysin metsässäkään. Kyllä minä tulkitsen keissin siten, että kyseessä oli osittain myös trollailun keinoin yrittää saada Hankamäen teokselle julkisuutta. Ihan pikku ongelmaksi nähtävästi muodostui se, että Hankamäki innostui liikaa, lisäsi sekaan pimeää puoltaan, Suomen Perustan herrat eivät etukäteen lukeneet kuin keskeneräistä teosta ja siksi homma räjähti reisille (pun intended).
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eikö muka kukaan muu näe tässä salaliiton aineksia? Ensin Persujen Ano jakoi rasistisen kuvan jolla keräsi jakamattoman täysin negatiivisen ja turhan julkisuuden puolueelleen ja tilanne eskaloitui erottamiseen ryhmästä. Asiaa olisi varmasti vatvottu pidempäänkin, mutta Kulmuni ja Keskusta ryntäsivät viemään huomion megaluokan urpoilulla joka oli yhtä turha kuin Anon. No reward, high risk petos. Tätä vielä kuorrutettiin järjen vastaisilla lausunnoilla ja takinkäännöillä. Kohussa olisi ollut vielä bensaa kun kapula palautettiin taas Persuille, jotka niin sanotusti tekivät homman itse.

Mitä näillä kohdulla oikeasti pimitetään ja piilotellaan? Ei tämä enää vahinkojen sarjana mene läpi. Marinille ja Jussille tulossa vauva? Kepu ja MTK fuusioituvat? Persujen leirit pidetään Kreikassa? Next Episode of soap.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Tässä tapauksessa on aika ymmärrettävää myös pilkata tämän naisvihaa ja rasismia kumpuavan tekstin kirjoittajaa, varsinkin kun hän vakavalla naamalla väittää sitä tutkimukseksi. Ei tuollaisen sopan kanssa ole mitään mieltä lähteä argumentoimaan asiaa vastaan tai pian huomaa joutuvansa selittämään miksi 13-vuotiaat tytöt eivät ole huoria.

Joo, mitä nyt nopeasti kirjoitusta aiemmin vilkaisin, niin eihän se nyt vakuuttanut. En toki sen suuremmin perehtynyt tähän tapaukseen, eli en tämän suurempaa kantaa ota.

Mutta en itsessään kannata sitä, että asiattomuuksiin vastataan asiattomuuksilla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiistouutisissa unohtuu mainita, että kirjan esipuheessa kiitellään neljää kirjan tarkastanutta PS-poliitikkoa/aktiivia, ja sitä on jo käytetty osana puolueen viestintää. Ovat siis todellakin puolueen kannanottoja, ja ohjelmaakin siinä mielessä, että PS on valinnut veronmaksajien rahoitukselle tekijäksi juuri Hankamäen.

Persut ovat ihan tasan tarkkaan tienneet, mitä saavat. Hankamäki on kirjoittanut blogia 14 vuotta. Persuissakaan ei olla niin tyhmiä, ettei miehen taustoja olisi tutkittu ja tiedetty.

Eihän tämä ole muuta kuin perinteistä kaksilla rattailla ajoa. Joku puolueeseen löyhemmin liittyvä taho laukoo ne radikaalit mielipiteet, ja puolueen johto sanoo, ettei puolue oikeasti noin ajattele. Usein näitä radikaaleja mölinöitä kuullaan nuorisojärjestöiltä, mutta voihan sen näinkin tehdä.
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Eikö muka kukaan muu näe tässä salaliiton aineksia? Ensin Persujen Ano jakoi rasistisen kuvan jolla keräsi jakamattoman täysin negatiivisen ja turhan julkisuuden puolueelleen ja tilanne eskaloitui erottamiseen ryhmästä. Asiaa olisi varmasti vatvottu pidempäänkin, mutta Kulmuni ja Keskusta ryntäsivät viemään huomion megaluokan urpoilulla joka oli yhtä turha kuin Anon. No reward, high risk petos. Tätä vielä kuorrutettiin järjen vastaisilla lausunnoilla ja takinkäännöillä. Kohussa olisi ollut vielä bensaa kun kapula palautettiin taas Persuille, jotka niin sanotusti tekivät homman itse.

Mitä näillä kohdulla oikeasti pimitetään ja piilotellaan? Ei tämä enää vahinkojen sarjana mene läpi. Marinille ja Jussille tulossa vauva? Kepu ja MTK fuusioituvat? Persujen leirit pidetään Kreikassa? Next Episode of soap.

Allekirjoitan kyllä, että en ikinä ole saanut kiinni persujen lopullisesta ajatuksen juoksusta ja agendasta. Toki osalla edustajista ei ole ajatuksen juoksua ja keskimäärin koko puolue on erittäin yksinkertaiselle kansanosalle, mutta ketkä puoluetta vetää eivät varmasti ole tyhmiä. Tuntuu, että tarkoitus on vain aiheuttaa sekasortoa ja, kun kunnolla foliohattua virittelen, niin ainoa kenen ajattelen siitä hyötyvän on tuo itänaapuri tuossa vieressä. Jos olisi kunnon psykoosit tulilla, niin väittäisin koko Perussuomalaiset olevan Venäjän trollitehtaan tekele ja Halla-aho sekä Huhtasaari nukkeja, jota ohjataan Kremlinistä...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Luin noi tänne linkatut osiot ja ei nyt kyllä oikein lähtenyt. Kun otetaan yksi lause tai virke pois asiayhteydestä niin varmaan saadaan hirveän raflaavaa aikaiseksi, mutta ei nyt tässä ainakaan minusta väitetä, että 13-vuotiaat tytöt on huoria. Jokainen sitten toki tulkitsee miten asian haluaa. En kyllä allekirjoita noita tekstejä pätkän vertaa ja ihan soopaa koko setti, mutta on nyt kyllä melkoinen härkänen tehty tästä itikasta.
Paljastavaa on, että seksin myymistä feministit eivät ole halunneet kriminalisoitavan, vaikka ongelman alkupää on naisten omassa toiminnassa: panttaamisessa ja kaupustelussa. Sen sijaan naisliike on pyrkinyt arvottamaan seksiä myyvät naiset ”huonoiksi”, sillä he rikkovat ”kunniallisina” itseään pitävien naisten pihtauskartellin ja siten vievät ”kunnialli-silta naisilta” mahdollisuuden saada miehiltä lahjoja ja suosionosoituksia ”normaalissa” jokapäiväisessä vuorovaikutuksessa. Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta. Siinä mielessä olen toki itsekin sosialisti, että katson kaikille olevan hyväksi saada ja antaa seksiä ilmaiseksi.

Sekä valtavirtamediassa että sosiaalisessa mediassa saavutettu julkisuus on keskeisessä asemassa, kun luodaan seksuaalista markkina-arvoa, ja tämän valtamedia on huomannut sekä käyttänyt sitä tehokkaasti hyväkseen. Feminismin ohjesäännöt näkyvät myös kasva-tuksessa ja populaarikulttuurissa, jotka ovat muodostuneet pitkälti samoiksi nykyisessä postmodernissa merkityksettömyydessä. Kolmetoistavuotiaat tytöt ja heidän kaltaisensa homopojat kuuntelevat Lady Gagan, Madonnan ja Lana Del Reyn luentoja, joissa opete-taan, miten näytetään ja kuulostetaan huorilta. Näiden prostituutiota ihannoivien pyhi-myskuvien varjossa naisliike tekee tytöistä lutkanarsistisia pissiksiä, jotka kieltävät seksiä itseltään ja muilta ja jotka sen vuoksi elävät jatkuvassa sadomasokistisessa itsensä ja tois-ten ihmisten kiusaamistilanteessa. Koska ongelma on ideologinen, siihen ei auta viiltely eikä sukupuolielinten silpominen, jota kutsutaan transsukupuolisuudeksi.

Ai niin ja se toinen oli tämä raiskaus juttu. Se alustetaan näin.
Tämä tuli näkyville Yleisradion TV-toimittajan Pirjo Auvisen ulotettua asian jopa vuoden 2012 presidentinvaalikampanjaan ja nostettua esille Sauli Niinistön taannoisen kannanoton, jossa hän oli vastustanut ”avioliitossa tapahtuvan raiskauksen” määrittelemis-tä virallisen syytteen alaiseksi rikokseksi vuonna 1991 (tavoite, jota vihreiden ja vasem-miston naisrauhankyyhkyset ajoivat).500 Yleisradion suorassa lähetyksessä Auvinen pa-lautti Niinistön mieleen hänen parikymmentä vuotta sitten esittämänsä eduskuntapuheen-vuoron, jonka mukaan avioliitossa tapahtuvan raiskauksen kriminalisonti on väärin vie-dessään osapuolilta mahdollisuuden keskinäiseen sovitteluun ja anteeksiantoon. Myös Uusi Suomi innostui aiheesta ja teki aiheesta jutun keskelle presidentinvaalikampanjaa,501 tosin astetta neutraalimmassa tarkoituksessa kuin Yle, joka pyrki kääntämään feministien keihäitä oikeistolaista ehdokasta vastaan. Niinistön mielestä osapuolilla pitäisi olla mah-dollisuus myös ymmärtää ja katua seksuaalisen kanssakäymisen epäonnistumista, joten rikosoikeudellinen lähestymistapa muistuttaa herkkyydeltään giljotiinin terää.
Niinistön näkemys oli kuitenkin kärsinyt aikoinaan tappion, sillä avioliitossa tehty raiskaus kriminalisoitiin Suomessa vuonna 1994, ja virallisen syytteen alainen rikos – siis ei asianomistajarikos – siitä tuli vuonna 1999.
Sale sale perkele!
 
Viimeksi muokattu:

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Allekirjoitan kyllä, että en ikinä ole saanut kiinni persujen lopullisesta ajatuksen juoksusta ja agendasta. Toki osalla edustajista ei ole ajatuksen juoksua ja keskimäärin koko puolue on erittäin yksinkertaiselle kansanosalle, mutta ketkä puoluetta vetää eivät varmasti ole tyhmiä. Tuntuu, että tarkoitus on vain aiheuttaa sekasortoa ja, kun kunnolla foliohattua virittelen, niin ainoa kenen ajattelen siitä hyötyvän on tuo itänaapuri tuossa vieressä. Jos olisi kunnon psykoosit tulilla, niin väittäisin koko Perussuomalaiset olevan Venäjän trollitehtaan tekele ja Halla-aho sekä Huhtasaari nukkeja, jota ohjataan Kremlinistä...

No Huhtis nyt on oma lukunsa, mutta eikö Halla-aho ole hyvinkin johdonmukaisesti jo useiden vuosien ajan todennut Venäjän muodostavan uhan Suomen itsenäisyydelle ja taisi ennen edellisiä vaaleja todeta Venäjän suurimmaksi uhaksi Suomelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös