Perussuomalaiset

  • 5 564 381
  • 44 566

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hassua, ettei göbbelsin syitä jäädä rysseliin inhoamaansa eu:hun täällä nähdä lainkaan kokonaisuutena. Tosiasiassa halal - aho rakastaa eu:ta, nyt kun sinne päässyt. Kaikki lätinä exitistä on täyttä paskaa, koska kuinka muuten herra pääsis moisille palkoille. Puolue on selvästi hänelle yhtä tyhjän kanssa, sitä voi "johtaa" vaikka gobin autiomaasta, ihan sama, pääasia on, että saa kumarrella vallan kammareissa tärkeän näköisenä, kunhan ei paljastu, ettei varsinasta substanssia ole olemassakaan ja tästä juontuu tuo suhde mediaan. Näsäviisaudella ja alatyylillä hoidellen tosiaan huomaa pikaisesti, että on parempi ostaa webbi kamera ja pitää monologeja samanmielisille, viisas valtakunnan (sen tuhatvuotisen) kansleri hoksasi tämän hetimiten. Media voi olla hyväksyttävä vasta, kun se on halva- ahon itsensä mestaroima ooppera ja laulaa ainoastaan hänen laulujaan. Minä kyllä toivoisin,( jopa niin paljon, että hetken mietin persuihin liittymistä, tämän osaamisen auringon nousun saavan tittelinsä, kunnes muistin, että niinkuin rikosrekisteri, tämäkin seuraisi rasitteena maailman tappiin) myöhempien aikojen göbbelsin puolue mestaruutta ja kuinka Theresa Mayn näköinen mies luotsaisi valtakuntaa maakunnaksi venäjään tai pohjoismaiseksi kansallissosialistiseksi vasalliksi, ihan sama, kunhan erilaisuus kriminalsoitaisiin ja muunlaiset vaikka kaasuteltaisiin pois ilmaa pilaamasta. No, propagandamestari ei tosissaan halua mitään, mitä kannattajansa, vaan heruttelee haluttua, kun tosiasiassa haluaa olla vain rikas ja arvostettu mies, ilman ponnisteluja ja väsyttävää taistelua.
 
ihan sama, kunhan erilaisuus kriminalsoitaisiin ja muunlaiset vaikka kaasuteltaisiin pois ilmaa pilaamasta.

Läntisessä naapurimaassammehan on valitettavasti jo otettu suuria askeleita tähän suuntaan:
Border controls start on Sweden-Denmark bridge - The Local

Toivottavasti Suomessa ei koskaan ryhdytä noudattamaan noin ksenofobista ja avoimen rasistista politiikkaa ja aleta syynäämään maahan Schengen-alueelta saapuvien papereita. Tehkööt ruotsalaiset natsipolitiikkaa, jos se heistä hyvältä tuntuu, mutta Suomen ei pidä moiseen alentua.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tehkööt ruotsalaiset natsipolitiikkaa, jos se heistä hyvältä tuntuu, mutta Suomen ei pidä moiseen alentua.

Niin...ruotsalaisethan ovatkin tunnetusti kansaa, jotka toteuttavat tätä määrittelemääsi "natsipolitiikkaa". Pitäiskö sunkin herätä jo tähän päivään?
 
Kyllä suomalainen mies vimeistään armeijassa oppii sellaisia elämän tosiasioita kuten: muiden huomioon ottaminen, joskus tyhmien käskyjen noudattaminen ja idioottiasioiden että esimiesaseman sietäminen. Siellä karisee viimeisetkin prinsessaelkeet.

Sieltä lasten leikkikoulusta ei ole vielä tullut vastaan mitään mitä olisi voinut käyttää aikuisten maailmassa. Sellaista siis mitä ei olisi muualla oppinut pl. runkkaaminen siten ettei peitto heilu.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Pari pointtia näissä tämän viikon uutisissa Halla-ahoon liittyen ihmetyttää. Ja lähinnä siis se mitä on suustaan päästänyt. Ensimmäinen on tuo että meinaa jäädä Brysseliin vaikka valittaisiin, ja toinen se että aika suoraan sanoo että ajaisi pj:n paikalta eroa EU:sta ja Eurosta.

Vähän aikaa puolueen johtaminen voi ehkä onnistua ulkomailta mutta pitkässä juoksussa tuskin ehtii sieltä puuttumaan asioihin kuten pitäisi. Kyllähän Soinikin on jo tuon porukan kanssa ollut helisemässä ulkoministeriaikanaan. Toki osansa menee varmaan sen piikkiin ettei jälkimmäistä enää kiinnosta.

Tuosta toisesta jutusta sitten melkein paistaa ettei Halla-aho edes halua puheenjohtajaksi vaikka kisaan lähtikin. Ainakaan en usko että edes persuissa tai myöhemmissä vaaleissa koko kansassa on niin paljon EU:sta ja Eurosta eroamisen kannattajia että tuo kovin paljon kannattajia saisi liikkeelle jos niitä lisää haluaa. Varmasti toki en sitä tiedä. Nykyisen maailman tilanteen kannalta olisi outoa ajaa eroa noista kun NATOn ovikaan ei vissiin ole sepposen selällään? Tai näin varmasti ainakin moni ajattelee.

Silti vaikka noita kommentteja onkin päästellyt niin uskoisin että pj:n pestissä olisi tasaisempaa. Maailmaan mahtuu ääntä ja nettiin tekstiä että ihan joka asia tuskin toteutuu.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ohittamisen syyllistyt nimenomaan sinä. Klassinen whataboutsimi, eli keskustelun kääntöyritys kysymällä, "entäs nää muut". Vanha kommareiden propagandakeino, hyvin on opittu.

Ylipäätään tää ketju, ja varsinkin nyt Halla-aho keskustelu paljastaa sen ikävän tulevaisuuden näyn, missä yleissivistykseltään vähäinen kansanosa saa valtaa pitämällä kovaa meteliä. Onhan se tietty huumaavaa, se vallantunne (kaikissa kansanryhmissä, myös akateemissa, ei eroa tässä), mutta kun sillä vallalla tarttis tehdä jotain, ja historiasta nähdään, että kun tämmönen porukka pääsee valtaan, kellään ei sitten loppuen lopuksi olekkaan kivaa. Mutta kun ymmärrystä kehityspoluista tai kokonaisuuksista ei ole ja vain valikoidut totuudet kelpaa, tässä ollaan... Halla-ahon kannatuksessa.

Kyse ei ole mistään teidän hekumallisesta ihonallepääsemisestä, semmonen kun on aika vierasta hyvin kasvatetulle ihmiselle. Se on teidän oma olkikukko, jolla koitatte saada kritiikin vähäpätöiseksi ja oikeutatte itsellenne sen sivuuttamisen.

kas…

Halla-aho on natsi. Jep, jos omaat peruskoulun sivistystason, pystyt tämän päättelyn tekemään ihan itse. Mutta jos jakaa samanlaisen fasistisen arvomaailman, on näistä negatiivisista termiestä jotenkin selitettävä itsensä eroon. On keksittävä uutta kieltä ja uusia termejä, jotta niihin voisi samaistua. Totuushan ei siitä muutu, mutta kannattajille se antaa arvokkaan ja itselle hyväksyttävän tavan olla samaa mieltä Mestarin kanssa.

Niin, natsi, jep, se on historiansa takia loukkaava termi. Mutta aatesuuntana Halla-aho edustaa juurikin tätä kolkytlukulaista aatesuuntaa, johon sitten sana natsi liitettiin. Te nykynatsit... tai siis miten itseänne kutsuttekin, olette juuri niitä, jotka mahdollistivat 30 luvun saksan tapahtumat. Ei, ette te ole välttämättä väkivaltaan turvautuvia kadulla riehujia, mutta te olette ne, jotka tulevat näkemään näiden toiminnan oikeutettuna. Te ette halua kenenkään kyseenalaistavan näitä arvoja, siksi media onkin vihollinen. Siksi on kiihkeästi puolustettava kaikkea mitä Mestari sanoo ja tekee.

Ymmärtääkö teikäläiset itse tätä kytkentää? Ei, ei ainakaan ne, jotka tuohtuivat heti kärkeen natsisanan käytöstä. Mutta ne, jotka pystyvät analyyttiseen ajatteluun ja omien arvojensa punnitsemiseen, näkevät kytkennän.

Te siis voisitte olla suoraselkäisiä ja tunnustaa arvojanne avoimesti... toki te jotka analyyttiseen ajatteluun kykenevät, ette tietenkään niin tee, koska tiedätte sen olevan haitallista vaalimenestykselle demokratiassa. . josta johtuu myös demokraattisten instituutioiden halveksunta.

no, hernettä nekkuun ääliöt ja hyödylliset idiootit. Älykkäät analyytikot tähän tuskin reagoivat...

Tämä on hinnatonta. Siis samasta leiristä mistä huudetaan aina maahanmuuttajien rikoksiin, että ei saa yleistää ja kaikki ovat yksilöitä. Ja kas vain sieltä leiristä tulee kirjoitus, jossa yleistetään kaikki toisen aatteen kannattajat yksilöistä harmaaksi massaksi.

Ja ennen kuin tartut. Niin se olit sinä, joka teit jaon "meidän" ja "teidän" välille. Minä jatkoin sitä.

Molemmat näistä puolista vaikuttaa kyllä todella vastenmielisiltä. En kyllä ikipäivänä haluaisi kuulua kumpaakaan leiriin.

P.s. odotan edelleen tuolla maajoukkue-osiossa vastausta noin kaksi kuukautta sitten käymäämme keskusteluun. Toin sinne videotodisteita katsottavaksesi, jotta voisit opastaa tällaista yksin kertaista leijona koru miestä. En pidätä hengitystä.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helsingin sanomat selvitti kuinka moni viime kunnallisvaaleissa valittu valtuutettu on vaihtanut puoluetta tuleviin vaaleihin. Tämän vertailun voitti Perussuomalaiset, joista on loikannut pois 112 valtuutettua. Täytyy sanoa että kun tietää "perussuomalaisen" ajattelutavan niin ei yhtään ihmetytä, etteivät he tule edes keskenään toimeen.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Täytyy sanoa että kun tietää "perussuomalaisen" ajattelutavan niin ei yhtään ihmetytä, etteivät he tule edes keskenään toimeen.
Persuista löytyy myös poikkeuksellisen paljon luonnevikaisia, jotka ovat kuuluneet jo aiemmin useampiinkin puolueisiin. Niistä nämä ovat riitaannuttuaan lähteneet ovet paukkuen.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kansanedustaja Jani Mäkelä kommentoi voimakkain hashtagein kirkon ratkaisua jakaa (ei siis kirkon virallinen kanta) kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalon nationalismia arvosteleva kirjoitus Twitterissä:

Täh? Kirkko ottaa kantaa Halla-ahoon virallisella tilillään? #WTF #VMP

Voisi Mäkeläkin alkaa ymmärtää, että jokaikisestä persuja arvostelevasta asiasta, henkilöstä tai ilmiöstä ei tarvitse tuohtua. Tämä sankari on aiemmin mm. naureskellut, että koulutusleikkauksethan voivat kohdistua professori Teivo Teivaisen työpaikkaan (taustaa: Mäkelä joutui Teivaisen kepittämäksi lakiasioissa, mikä arvatenkin harmitti häntä) ja jakanut tiedotuskanavissaan linkkiä, josta voi peruttaa Etelä-Saimaa - nimisen lehden tilauksen, koska Mäkelä koki lehden olleen systemaattisesti Perussuomalaisia vastaan.

https://twitter.com/JaniMakelaFi/status/841863336102903808 (Linkki Mäkelän twiittiin)
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Persuista löytyy myös poikkeuksellisen paljon luonnevikaisia, jotka ovat kuuluneet jo aiemmin useampiinkin puolueisiin. Niistä nämä ovat riitaannuttuaan lähteneet ovet paukkuen.
Pitkään politiikkaa seuranneet tietävät, että osalla on ollut SDP:n jäsenkirja, joten olen kerrankin samaa mieltä kanssasi, luonnevikaisia löytyy.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Pitkään politiikkaa seuranneet tietävät, että osalla on ollut SDP:n jäsenkirja, joten olen kerrankin samaa mieltä kanssasi, luonnevikaisia löytyy.
Kun luonnevikaiset ovat lähteneet demareista persuihin niin ehkä molempien puolueiden jäsenistön taso on noussut.
 

Tuamas

Jäsen
Kansanedustaja Jani Mäkelä kommentoi voimakkain hashtagein kirkon ratkaisua jakaa (ei siis kirkon virallinen kanta) kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalon nationalismia arvosteleva kirjoitus Twitterissä

Mäkelä on Huhtasaaren ja Hakkaraisen ohella niitä pahimpia höpönassuja persuissa, twitterin avaimet pitäisi ottaa pysyvästi pois tuolta janarilta.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kansanedustaja Jani Mäkelä kommentoi voimakkain hashtagein kirkon ratkaisua jakaa (ei siis kirkon virallinen kanta) kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalon nationalismia arvosteleva kirjoitus Twitterissä

En minäkään ymmärrä, mikä ongelma on siinä, että kirkko twiittailee häshtäghallaahoa ja antaa äänestystipsejä - kuntavaalithan ovat ihan nurkan takana, joten asiahan on ajankohtainen.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
"Uskonnolliset yhteiskunnat voivat omalla kustannuksellaan rakentaa temppeleitä, mutta viranomaisten on syytä pitää silmällä mitä siellä tapahtuu"

Halla-Ahon vastaus vaalikoneeseen siis.
 

Tuamas

Jäsen
Nopea, omaan fobiaan perustuva tulkinta Hesarin otsikosta tietenkin.

Olisiko rotutohtorin vastaus kysymykseen:

"Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä kaupungin tai valtion rahaa”,

Rotutohtorin vastaus:
"Jussi Halla-aho (ps): Jokseenkin samaa mieltä

”Persianlahden öljymaiden rahoittamista moskeijoista on monissa Euroopan maissa varoittavia esimerkkejä. Uskonnolliset yhdyskunnat voivat tietysti omalla kustannuksellaan rakentaa temppeleitä, mutta viranomaisten on syytä pitää silmällä, mitä niissä tapahtuu.”

Vai oliko taas sinulta omaan ennakkoasenteeseen perustuva tulkinta "vihervassarin" kommentista?
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Olisiko rotutohtorin vastaus kysymykseen:

"Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä kaupungin tai valtion rahaa”,

Rotutohtorin vastaus:
"Jussi Halla-aho (ps): Jokseenkin samaa mieltä

”Persianlahden öljymaiden rahoittamista moskeijoista on monissa Euroopan maissa varoittavia esimerkkejä. Uskonnolliset yhdyskunnat voivat tietysti omalla kustannuksellaan rakentaa temppeleitä, mutta viranomaisten on syytä pitää silmällä, mitä niissä tapahtuu.”

Edelleen mikä tuossa vastauksessa ilmaisee kannatusta?
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Myönteinen vastaus kysymykseen: "Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä kaupungin tai valtion rahaa” kertoo siitä, että Halla-aho kannattaa suurmoskeijalle annettavaa lupaa. Jos hän ei näin tekisi, olisi hän samaa mieltä Vihreiden Ozan Yanarin kanssa ja vastauksensa kysymykseen olisi kielteinen.

Mitäs mieltä siis palstapersut ovat itse asiasta? Halla-ahon linjoilla suurmoskeijan luvalle myönteisenä, vaiko Yanarin linjoilla suurmoskeijan lupaa vastustaen? Onko siis mestari jälleen oikeassa ja vihervassari ulkomaalainen, joka on jo ihon värinsä puolesta epäilyttävä, tässäkin väärässä?

Jos rahoitus ja muut asiat on kunnossa niin eihän tuota voi millään estää vaan sehän menee muslimien sortamiseksi. Vihreän Janarin on toki helppo huudella kun 81% puoluetovereista antaisi jihadisteille luvan lisäksi rahaakin taikaseinästä.

Oikeastaan rotutohtori yllättää asiallisella vastauksellaan ja antaa muslimien toteuttaa itseään.... olisin odottanu että ehdottaa kaasutusta tai jotain muuta vastaavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös