Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Ei ole mitään takeita siitä, että Wheelerin korvaaminen Laineella toisi positiivisempia tuloksia.
   
 2. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  On toki. Kauden 16-17 alun 113min peliajan tilastot. Ne kertoo kaiken ja ovat ainoa totuus.
   
 3. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Viime kauden tulokset Laine-Scheifele yhdistelmasta sanovat muuta.

  Se, etta ei ole talla kaudella ollut kanttia (tai halua) kokeilla, ei todellakaan vakuuta minua siita etta ketjut olisivat optimaaliset. Pidan tilastojen valossa todennakoisena etta Jetsin maalituotanto lisaantyisi merkittavasti ja puolustus olisi vahintaan samaa tasoa. Laine tekee enemman positiivista per minuutti mita kumpikaan ykkosen laidoista.
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olen kampanjoinut sen puolesta etta tata kokeiltaisiin ja otettaisiin selvaa testaamalla.

  Miksi haluatte etta sita EI testattaisi? Alustavat tulokset kaksikolle ovat fantastiset. Miksi sita EI testattaisi?

  Kaksikolla oli paljon enemman aikaa yhdessa kuin 113 minuuttia. Tama on juuri sita vaaraa edustamista mita monet tykkaa kayttaa.
   
 5. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Minkä tilastojen valossa väität, että näin on? Kannattaa huomioida, että pelkästään kauden 2016-17 runkosarjatilastot ovat sangen rajallisesti käyttökelpoiset pudotuspeleihin 2018 peilaten.
   
 6. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Laine-Scheifele yhdistelman GF60-GA60 erotukseen. Se on huomattavasti parempi kuin muiden kombinaatioiden. Siksi haluan Jetsin kayttavan heita. Laitoin rahaa kiinni Jetsille heti Stastnyn hommaamisen jalkeen koska kertoimet olivat aivan liian isoja jengin tasoon nahden. Nyt tuntuu silta etta Maurice ei pysty tekemaan tarvittavia muutoksia voittaakseen, mutta toisaalta, olin tietoinen hanen heikkoudestaan joten olen vastuussa sijoituksestani. Toivoisin Mauricen (ja monien fanien) ymmartavan pelaajien valisen kemian ja antavan sen johdattaa. Sen sojaan etta jaarapaisesti annetaan isoimmat minuutit pelaajille jotka eivat kykene luomaan yhta paljon ja yhta vaarallisia paikkoja.

  Laine-Scheifele yhdistelma on todella hyva, he lukevat ja taydentavat toisiaan. Muut kombinaatiot ei lahellekaan vastaa mihin tama kaksikko pystyy. Siksi heidan pitaisi pelata yhdessa kun panos on voitto tai kuolema. Ei kiinnosta jos siina astutaan veteraanien varpaille, mulla on rahaa kiinni jetsin mestaruudessa ja haluan sille parhaat edellytykset.
   
 7. Varonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Los Angeles Kings, Liverpool
  Eihän Laineella tällä hetkellä ole mitään muuta kuin tuo järkyttävän hyvä ja kova laukaus, jos tuota ei olisi niin pelaisi AHL:ssa. En tiedä millaista roolia se loukkaantuminen näyttelee, mutta liike on täysin olematonta ja menettää kiekkoja tuon tuosta. Kannattaisi ehkä jättää se pleikkarin pelaaminen vähemmälle ja keskittyä treenaamiseen niin ei tarvitsi elää ketjukaverien ja ylivoiman voimalla.
   
 8. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Ja taas mennään...
   
 9. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Laineen viimeiset 25 ottelua: 5+8=13. Vaikeaa tuntuu olevan Patella nyt.
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Mainitsit muuten 2017 keväällä yhdessä viestissäsi, että Laine on kantanut 20 ottelua Scheifelea reppuselässään tms. Tarvittaisiin ehdottomasti häntä parempi sentteri Patelle, jotta ei jäisi liian yksipuoliseksi.
   
 11. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo ja ei. Jos puhutaan esimerkiksi siitä, että kenen pitäisi pelata ykkösketjussa, niin kyllä vaatimustaso pitäisi olla sama. Sama siinä, että kuka pelaa enemmän pelissä. Ja niin edelleen. Ja Wheeler on tällä hetkellä huomattavasti hyödyllisempi joukkueelle kuin Laine. Tekee paljon enemmän hyviä tekoja kentällä molempiin suuntiin. Jos näistä kahdesta pitäisi valita, niin Laineen haluaisi laukomaan useammin, oikeastaan kaikkiin muihin tilanteiisiin Wheelerin. Laukomaan päästäkseen pitää tehdä kuitenkin monia asioita ennen sitä. Olen pitkään pitänyt selvänä, että viimeiselle minuutille tappioasemassa valitsee ennemmin Laineen kuin Wheelerin, muuten peliin aina ennemmin Wheelerin kuin Laineen. En ole ihan varma, että onko tuo viimeinenkään minuutti noin.
   
 12. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Lainaus:
  Vittuiluarmeija ei taida kehittyä tyhjästä. Minulla ei ole mitään probleemaa sun kirjoituksien kanssa muuten, mutta se että et voinut vastata Teppanan asialliseen kysymykseen sai kyllä sinut näyttämään mieheltä, joka ei kykene myöntämään olleensa väärässä. Se ei ole keskustelua vaan pätemistä ja kykenemättömyyttä itsekritiikkiin. Sellainen toiminta aiheuttaa vittuuntumista aika herkästi.

  Uskoisin että lähes kaikki täällä haluaisivat nähdä tilanteen, missä Laine on maailman paras pelaaja tai edes joukkueensa paras. Tällä hetkellä mikään ei viittaa sellaiseen. Tulevaisuudessa toivottavasti. Wheeler ja Scheifele ovat Jetsin selkeästi parhaat hyökkääjät.
   
 13. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Ehkä vähän kategorisesti sanottu, että tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen että Laine voisi olla Jetsin paras pelaaja. Sanoisin että alle 20v tehdyt 80 maalia kahdessa kaudessa kyllä nyt jonkin verran tälläiseenkin mahdollisuuteen viittaavat... Mutta ehkä et ihan tuota tulkintaa tarkoittanutkaan? Laineen ympärillä oleva valtava hype voi vähän peittää sitä tosiasiaa että suureen osaan siitä on ihan hyviäkin perusteita.
   
 14. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Lainaus:
  Tuossa kirjoitan, että tällä hetkellä. Tulevaisuudessa voi hyvinkin olla.
   
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Sen verran vielä palaten otteluun ja Pateen. Pelasi nousujohteisesti mielestäni pelin ja voi sanoa, että oli ehkä jopa ketjunsa paras lenkki. Tarjoilu olisi voinut olla parempaa muutamissa tilanteissa, esim. Stastnylta maalin vierestä kerran jne. Myös yhdessä ylivoimassa olisi ollut tila siirtää kiekko Patelle hyvään paikkaan, mtta Buff veti ohjuria tavoitellen kohti maalia. Samoin Laine syötti muutaman kerran hyvälle tontille ja edisti peliä ihan kivasti.

  Kaikenkaikkiaan nämä playoffsit antavat varmasti niin paljon tulevaisuudelle ja kun kyseessä on 20-vuotias pelaaja, nini jos ei ensi keväänä niin viimeistään seuraavana keväänä on jo Jetsien aivan tärkeimpiä pelaajia, kuten nyt ovat Scheifele ja Wheeler. Uskon myös, että Pate pelaa ykkösketjussa ainakin enemmän ensi kaudella. Nopeutta ja röyhkeyttä kun saa kiekon kanssa vielä lisää niin hyvä tulee.

  Kaveri on kova talentti, mutta vielä vähän tuskailee liikaa jos ei osu tolppien väliin. Huikeaa kuvitella mitä 23-24 vuotiaana pystyy jo saamaan aikaan ja on vielä silloinkin nuorempi kuin Scheife nyt.

  Kyllähän yksi iso ongelma on kolmos- ja neloskentän tehottomuus, joka sitten vain lisää ykköskentän peluuttamista, jos kakkonenkaan ei satu olemaan kuuma.
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Totta kai se on noin. Laineen ura on ollut häikäisevä, ja kuluvat pudotuspelitkin mallia "ihan hyvä". Tällä hetkellä joukkuetta kantaa kuitenkin hienosti pelaava ykkösketju, joka vastaa huutoon lähes joka ilta. Vähän hämmentävää lukea kymmeniä sivuja rummutusta siitä, kuinka Laineen, jonka peli takkuaa kuitenkin enemmän tai vähemmän nykyisessäkin ketjussaan, pitäisi ehdottomasti syrjäyttää ykkösketjun tutkaparin toinen puolikas. Ja kyllä,minusta kannattaisi tietyillä hetkillä kokeilla Lainetta ykkösen vasemmassa laidassa. Tätä ihmettelen itsekin, ettei ole koitettu edes peleissä, joissa ollaan kolmannessa pari takana.
   
 17. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Ok, toi viittaa kai vähän hämäsi kun se yleensä liittyy tulevaisuuteen, mutta tämä selvä.
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Pakko vielä kommentoida vähän pipo kireällä tuota videopeliasiaakin. Joo, vittuako se mulle kuuluu, mitä kukin vapaa-ajallaan tekee, mutta ei se urheilun kannalta ihan sama ole. Sillä on väliä, miten huippu-urheilija harjoittelee, syö, lepää ja hoitaa palautuksen niin kehon kuin mielenkin suhteen.

  Jos haluat olla maailman paras, sinun on oltava sitä paitsi pelillisesti, niin myös fyysisesti ja henkisesti. Korkeimmalle nousevilla on nykypäivänä koko paketti kunnossa. En ihan näe, että korkeimmalle huipulle noustaan vääntämällä kaikki luppoaika pleikkaria pihvin ja ranskalaisten voimalla. Aika moni huippu-urheilija on puhunut siitä, kuinka jossain vaiheessa vasta ymmärsi nämä asiat. Kyllä se hetki vielä Laineellekin koittaa.

  Mutta ei tämän tarvitse silti niin vakavaa olla. Edellisestä vuodatuksesta huolimatta Laine on nuori jätkä ja elää nyt unelmaansa. Nauttikoon nyt ihan oikeasti elämästä ja tehköön miten tykkää. Ehtii sitä sitten myöhemminkin, nuorena jaksaa vielä vähän huonommillakin tavoilla.
   
 19. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Muna vai kana? Jos siellä Armia, Lowry ja Copp pelaavat 8 min tasakentällisin ja päälle alivoimat, ja Tanev ja Roslovic reilun kymmenen, niin ei näiltä hirmutehoja voi odottakaan, varsinkaan kun ovat profiililtaan kaikkea muuta kuin ykkös- ja kakkoskenttä. Ihan odotettua, että ykköselle tuota vastuuta jaetaan yli 20min, kun tulosta tulee. Sen sijaan Laine, Connor ja Stastny ovat käytännösäs ainoat, jotka saavat hyvin peliaikaa tasakentällisin sekä ylivoimalla, mutta ei tarvitse pelata raskaita av-minuutteja, joten kyllä se ongelma on melko puhtaasti juuri heidän tuloksettomuus.

  Ja tämä siis puhtaasti viime ottelusta, en tiedä onko peluutus ollut samanlaista läpi sarjan.

  EDIT: Ja jos nyt vertailuun otetaan saman matsin vastustaja, niin siellä ihan samalla tavalla tuloksellinen Marchessaultin ja Karlssonin ykkönen pelaa ihan jäätäviä minuutteja kovalla tuloksella, ja Vegas tuntuu lepäävän heidän harteilla.

  Nyt kuitenkin Neal, Tuch ja Haula saivat tärkeitä onnistumisia 13-14min peliajalla. Juuri kakkosen herääminen näyttää olleen tässä matsissa se erottava tekijä veskareiden lisäksi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 09.37
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Vastasin Teppanan kysymyksiin. En tehnyt sita tassa ketjussa vaan vapaalla puolella. Koska minun taytyy olla varovainen. Kunpa saisinkin antaa palaa missa haluan.

  En siis valtellyt vaan yritin ohjata asiaankulumattomat asiat muualle, koska en nauti pelikielloista, ja todella monet nauttivat pelikielloistani joten raporttia pukkaa koko ajan. Teksti on luettavissa siella vapaan puolen ketjussa. Privana koordinaatit tai voit kayttaa hakua.
   
 21. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Allekirjoitan lahes kaiken. Muistutan vaan siita etta nyt puhutaan nuoresta aikuisesta joten tavat ja intressit muuttuvat jotakuinkin varmasti ikaantyessa.

  Itsekin pelaan nelikymppisena EASHL:aa pleikkarilla aivan liikaa, mutta mun selitys on se etta ei tarvitse olla huippu-urheilija. Laine vaikuttaa kaikin puolin alykkaalta ja motivoituneelta huippu-urheilijalta joka sanoo avoimesti haluavansa olla maailman paras. Jos han jossain vaiheessa kokee videopelien estavan hanen tietaan maailman parhaaksi, aivan saletisti han tekee oikean paatoksen niiden suhteen.
   
 22. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  No joo, pd on vähän omissa sfääreissään tuossa asiassa - minusta nämä pudotuspelit ovat olleet ihan kohtuullista suorittamista Laineelta ottaen huomioon iän ja kokemuksen, mutta kaukana runkosarjan parhaista suorituksista, eihän tuosta ole kahta sanaa. Omat odotukset Laineen suhteen ovat todella kovat, mutta olen itse asiassa ollut tyytyväinen siihen, ettei kanna koko joukkuetta harteillaan vaan että peliminuutteja on kohtuullisesti ja päävastuu menestyksestä on vielä muilla. Nyt taas eheä harjoituskausi päälle ja taas muutama napsun parempaa peliä ensi kaudella.
   
 23. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ei me olla edes eri mielta. Laine oli ennen sita laukauksen blokkia aivan jarkyttavassa vireessa. Se dominointi alkoi kun Copp siirrettiin Littlen tilalle ja parantui viela siita kun Stastny hommattiin. Laine kantoi Jetsia lahes yksin yli 10 pelia kun Scheifele palaili loukkaantumisestaan ja oli heikko.

  Laine teki yli puolet joukkueen maaleista ja voitti peleja yksinaan. Sita samaa ei ole nahty playoffeissa, tolppia on varmasti enemman kuin kenellakaan playoffeissa mutta kun ne ei mene sisaan, niista ei ole iloa.
   
 24. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  .... jos ei kissa itse.

  Kaksi pelia tuon kuvauksen jalkeen ja molemmissa on toistunut lihavoitu osio nakyvasti. Joko olen kasittamaton Nostradamus, tai sitten tama on helposti nakyva ja ennakoitava trendi paljon Jetseja seuranneelle katsojalle.

  Ei siina mitaan, yrittaminen on hyvasta mutta jos ymparilla on jarkevampia vaihtoehtoja niin niita kannattaisi kayttaa. En ole muistaakseni kuin kerran nahnyt Laineen laukausten purkavan ylivoiman. Yleensa niissa on fiksumpi kulma ja tulevat laidoista keskemmalle jos menevat ohi. Se ei ole ihan niin pieni asia milta se kuulostaa, ylivoiman purkaminen johtaa kymmenien sekuntien menetyksiin ylivoimalla.

  Jets tarvitsee pienia muutoksia, parempaa resurssien kayttoa. Esimerkiksi niin etta Wheeler ja Buff pelaisivat YVssa eri rooleja kuin nyt. Ja niin etta Laine pelaisi ylivoimalla koko ajan.

  Ei siksi etta se hyodyttaa Lainetta, vaan siksi etta se on Jetsin kannalta jarkevin tapa kayttaa olemassa olevia resursseja, ja se edesauttaa voittamista.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 11.22
 25. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Suurin ongelma Laineella tällä hetkellä on se, että hän on peliin Vegasia vastaan aivan liian hidas. Laine ei vain ehdi kunnolla tilanteisiin samoin kuin esimerkiksi saman kokoinen Wheeler, joknka luistin liikkuu paljon rivakammin. Laine voisi harjoitella enemmän luistelemista kesällä koska se on suurin puute hänen pelissään.