Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Pystyisitkö hieman tarkentamaan, mitä nämä positiiviset asiat ovat, jotka nostavat Laineen tässä(kin) ottelussa Jetsin parhaimmistoon?
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 06.52
 2. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Han laukoi paljin ja jarjesti tilanteita, ei tehnyt kauheasti negatiivisia asioita. Hanen pelinsa oli positiivista. Scheifele oli todella tehokas ja peljn paras Jet. Laine oli aika lahella seuraavaa, eiko?
   
 3. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Ei kai se laukominen mikään itseisarvo ole, jos laukaukset ei mene maalia kohti, tai maalille asti? Omasta mielestäni koko ykkösketju oli heittämällä parempi kuin Laine, eikä Laine ollut edes oman ketjunsa paras pelaaja. Ongelma on työnteossa: sekä määrässä että laadussa. Pelkästään kolmannessa erässä Laine tyrehdytti ainakin kertaalleen hyökkäyspäässä käynnissä olevan pyörityksen heittämällä kiekon aivan ihmeelliseen paikkaan, missä oli vain Vegasin pelaajia. Tuo viivapelaaminen viimeisellä minuutilla ei myöskään hurraahuutoja aiheuttanut. Kunniaa annan loistavasta syötöstä Stastnylle maalin eteen, mistä miehen olisi kyllä pitänyt pystyä ohjaamaan kiekon maaliin. Ei Laine paska ollut, mutta ei myöskään joukkueensa parhaimpia.
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Kuka Scheifelen lisaksi pelasi mielestasi paremman pelin?

  Wheeler veteli taas patentoituja ylanurkkavetoja (Laineen hienosta syotosta) ulos alueelta, olen nostanut ongelman aiemmin esiin. Se purkaa pakkopelin aina, huono luku ja huono paatos. Connor missasi miehensa kolmannessa maalissa ja oli suht nakymaton. Tanev oli selvasti vaara valinta kakkosen toiseen laitaan, Perreault pelasi paremman pelin vahemmilla kavereilla. Studio kanadassa ehdotti vaihtoa noiden kahden valilla.

  Joo, Laine ei nayta kiireiselta. Tiedan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 07.11
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Juurihan sanoin, että koko ykkösketju. Jos nimiä kaipaat, niin Connor ja Wheeler. Laineen ketjusta myös Stastny oli mielestäni parempi. Wheeler varsinkin jakeli aivan mielipuolisia syöttöjä ja vain uskomaton tuuri ja Fleury pitivät huolen siitä, että lukemat pysyivät Vegasille suosiollisina.
   
 6. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mielipuoliset syotot kuulostaa Wheelerilta.

  Siis meinaat etta se heitto maalille josta Chef ohjasi, oli Wheelerin hyvyytta? sehan oli taysin peruspeli...jos et nae syottoa, heita maalille. Scheifelen ohjaus oli hieno. Laine heitti myos ohjurin yhteen pakin laukaukseen mutta Fleury otti kiinni sijoittumisella.

  Kerro minulle joku erinomainen Wheelerin tai Connorin suoritus pelissa joka olisi parempi kuin Laineen yritykset jotka tuottivat oikeita ongelmia Fleurylle. Nimea peliaika, tsekkaan mielellani.
   
 7. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Scheifele, Wheeler ja Buffy taas selvät ykköset Jetsillä. Yleensä tähän kolmikkoon on saanut lisätä vielä Hellebuyckin jatkoksi, ja silloin Jets on ollut vahvoilla. Näin olisi ollut tänäänkin. Jetsin ongelma ollut, että muut pääsevät vain satunnaisesti edes lähelle em. nelikon tasoa. Laine mukaan lukien.
   
 8. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Viittasin lähinnä mm. siihen tilanteeseen, missä Wheeler (jälleen kerran) löysi poikkikentän syötöllä Scheiffelen, joka ei saanut kiekkoa kuitenkaan kohoamaan Fleuryn patjan yli, eikä saanut reboundiakaan sisään.

  Wheelerin ja Laineen suurin ero tällä hetkellä on se, että Wheeler saa pidettyä kiekkoa lavassaan tarpeeksi, edes löytääkseen noita syöttöpaikkoja. Laine ei liiku kiekon kanssa ollenkaan hyökkäysalueella, vaan lyö todella paljon sokkona kiekkoa ränniin ja tappaa pelin siihen.
   
 9. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mita hyvaa Wheeler teki?

  Huono peli Hellelta, harmin paikka. Buff oli ehdottomasti hyva, en verrannut puolustajiin. Morrissey oli myos taas parhaimmistoa. Lainetta vertaan hyokkaajiin, en pakkeihin. Hyokkaajien karkipaata oli vaitteeni.
   
 10. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Ihan vaan vinkkinä ilman vittuilua, mutta jos tarkoitat jotain, niin kannattaa sanoa se selvemmin. Juuri tällaisista tapauksista näitä väärinkäsityksiä syntyy, ja sitten väännetään sivutolkulla.

  Lainaus:
  Lainaus:
   
 11. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Laine liikkuu myös todella huonosti hyökkäysalueella. Ei tee itseään hyvin pelattavaksi, vaan liukuilee noihin "vetopaikkoihin", jotka on helppo pelata pois. Tavallaan odottaa, että muu nelikko sen paikan petaa. Itsensä voi tehdä pelattavaksi myös muualle kuin suoraan vetopaikkaan, ja uskoa, että ennen pitkää se maalipaikkakin tulee.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  0+2, ja oli taas tärkeänä palana hyvin toiminutta ykköstä.
   
 13. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Kirjoittelen kannykalla baarista talla hetkella joten yksityiskohdat jaa joskus mainitsematta. Nyt tuo virhe on korjattu, kiitos siita. Pahoittelut epatarkkuudesta. Alkoholi jne.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 07.36
 14. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Oliko siella joku hyva henkilokohtainen suoritus, syotto joka vapautti helppoon maaliin tai jotain hyvia laukauksia tai puolustuspelia?

  2 syottoa joo. Oliko niissa joku hyva syotto joukossa? Oliko viime pelissa? 5 pistetta viimeisessa kahdessa pelissa. Mika niista maaleista oli "komea esityo"? Kerro.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tänään paras esityö ei edes johtanut maaliin. Etkö sä katsonut peliä. Wheeler pelaa koko ajan vahvaa peliä molempiin suuntiin ja saa kiekkoja hyvin omille hyökkäysalueella. Näistä saa sitten usein syöttöpisteitä, vaikka esityö ei niin maaginen olisikaan.
   
 16. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Lainaus:
  Eli Wheeleriltä vaaditaan hieno syöttö (joita on toki kauden aikana useasti Laineelle tarjoillut), jotta hänen syöttöpisteensä saavat merkitystä, kun taas Laineen nostamiseksi ”pelin parhaimpien” joukkoon riittää muutama laukaus ja taklaus?
   
 17. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ei. Kyse on siita mita yksilo tekee silla peliajalla mita heille annetaan. Wheeler on hyva pelaaja, mutta hanen positiivisia tekemisiaan arvotetaan enemman kuin muiden, ja hanen mokailunsa selitetaan aina parhain pain. Miten siina on jotain jarkea? Kai isopalkkaisiselta kapteenilta pitaisi odottaa paljon enemman kuin joltain kakkosketjun junnulta? Miksi isopalkkainen kapteeni tai vasemman laidan junnu ei pysty samaan tuotantoon mihin Laine-Scheifele pystyy? Miksi pitaa huonompia kombinaatioita, kun selka on seinaa vasten?
  Laine ja Scheifele lukevat toisiaan loistavasti ja luovat paikkoja enemman kuin muut. Tilastollisesti ja katsomalla. Miksi heita ei saateta yhteen kun on kauden paatos kyseessa?
   
 18. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Ei ole mitään takeita siitä, että Wheelerin korvaaminen Laineella toisi positiivisempia tuloksia.
   
 19. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  On toki. Kauden 16-17 alun 113min peliajan tilastot. Ne kertoo kaiken ja ovat ainoa totuus.
   
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Viime kauden tulokset Laine-Scheifele yhdistelmasta sanovat muuta.

  Se, etta ei ole talla kaudella ollut kanttia (tai halua) kokeilla, ei todellakaan vakuuta minua siita etta ketjut olisivat optimaaliset. Pidan tilastojen valossa todennakoisena etta Jetsin maalituotanto lisaantyisi merkittavasti ja puolustus olisi vahintaan samaa tasoa. Laine tekee enemman positiivista per minuutti mita kumpikaan ykkosen laidoista.
   
 21. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olen kampanjoinut sen puolesta etta tata kokeiltaisiin ja otettaisiin selvaa testaamalla.

  Miksi haluatte etta sita EI testattaisi? Alustavat tulokset kaksikolle ovat fantastiset. Miksi sita EI testattaisi?

  Kaksikolla oli paljon enemman aikaa yhdessa kuin 113 minuuttia. Tama on juuri sita vaaraa edustamista mita monet tykkaa kayttaa.
   
 22. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Minkä tilastojen valossa väität, että näin on? Kannattaa huomioida, että pelkästään kauden 2016-17 runkosarjatilastot ovat sangen rajallisesti käyttökelpoiset pudotuspeleihin 2018 peilaten.
   
 23. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Laine-Scheifele yhdistelman GF60-GA60 erotukseen. Se on huomattavasti parempi kuin muiden kombinaatioiden. Siksi haluan Jetsin kayttavan heita. Laitoin rahaa kiinni Jetsille heti Stastnyn hommaamisen jalkeen koska kertoimet olivat aivan liian isoja jengin tasoon nahden. Nyt tuntuu silta etta Maurice ei pysty tekemaan tarvittavia muutoksia voittaakseen, mutta toisaalta, olin tietoinen hanen heikkoudestaan joten olen vastuussa sijoituksestani. Toivoisin Mauricen (ja monien fanien) ymmartavan pelaajien valisen kemian ja antavan sen johdattaa. Sen sojaan etta jaarapaisesti annetaan isoimmat minuutit pelaajille jotka eivat kykene luomaan yhta paljon ja yhta vaarallisia paikkoja.

  Laine-Scheifele yhdistelma on todella hyva, he lukevat ja taydentavat toisiaan. Muut kombinaatiot ei lahellekaan vastaa mihin tama kaksikko pystyy. Siksi heidan pitaisi pelata yhdessa kun panos on voitto tai kuolema. Ei kiinnosta jos siina astutaan veteraanien varpaille, mulla on rahaa kiinni jetsin mestaruudessa ja haluan sille parhaat edellytykset.
   
 24. Varonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Los Angeles Kings, Liverpool
  Eihän Laineella tällä hetkellä ole mitään muuta kuin tuo järkyttävän hyvä ja kova laukaus, jos tuota ei olisi niin pelaisi AHL:ssa. En tiedä millaista roolia se loukkaantuminen näyttelee, mutta liike on täysin olematonta ja menettää kiekkoja tuon tuosta. Kannattaisi ehkä jättää se pleikkarin pelaaminen vähemmälle ja keskittyä treenaamiseen niin ei tarvitsi elää ketjukaverien ja ylivoiman voimalla.
   
 25. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Ja taas mennään...