Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Rene Saari Jäsen

  Lainaus:
  Ok.
  Tosiaan, katselin viime vuonna Jetsin pelit kokonaan jonnekin sinne saakka, kun Laine tiputettiin pois 1. ylivoimasta. Loppukaudesta enää pikakelauksella Laineen ja Armian vaihdot, maaleihin johtaneet tilanteet, sekä usein myös yli- ja alivoimat + kohokohdat päälle.
  Tällä kaudella jatkoin samaa linjaa, joskin kaikkia pelejä en viitsinyt katsella, sen verran kamalalta Laine-Little valjakon yhteispeli näytti.
  Ihan mielenkiinnosta, jos jaksat vastata (toivottavasti ollaan vielä aiheessa):
  Jos ajatellaan, että tilastot ja ns. eye-test (omani) kertovat, että Scheifele-Laine parivaljakko on jäällä ollessaan kuollettavan hyvä, täytyy olla ilmiselvää, että Mauricella on useampia syitä pitää Laine pois Scheifelen viereltä (pl. ylivoimat).
  Siihen voisi ehkä paneutua jossakin ketjussa enemmän (ellei sitä ole jo tehty).
   
 2. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olen taysin samaa mielta Laine-Scheifele kaksikosta ja niin ovat tilastotkin.

  Kylla Mauricella joku syy siihen on, mutta sita tuskin saamme tietaa. Voi han joskus jotain asiasta sanoa mutta Maurice tykkaa trollata. Olen pohtinut noita syita hfboardsilla mutta se johti 3 kk banniin. Kai ne sielta viela loytyy. Loppukadessa ainoat jotka totuuden tietaa on Maurice ja Chevy.
   
 3. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Sinähän sen syyn tässä ketjussa jo kerroit aiemmin ja sehän oli se, että Laine saisi liian kalliin jatkosopimuksen, jos tekisi liikaa pisteitä. Vai oletko perääntynyt tuosta mielipiteestä? Et kai nyt väitä, että se ei ollut objektiivinen fakta vaan subjektiivinen mielipiteesi?
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Sita vastaan sotii Laineen peluutus playoffeissa. Jos se olisi ollut suunnitelma, Lainetta olisi kaytetty enemman tosipeleissa. Pointti oli etta joko se on fiksu (mutta havyton) suunnitelma tai sitten Maurice on vaan ihan kujalla.

  Eli tuon spekulaation jalkeen on tullut uutta nayttoa siita, etta tuo ei ole suunniteltua, vaan valmentajan henkilokohtainen nakemys siita miten han saa parhaan irti materiaalistaan. Han on vain kerran, aivan liian myohaan tappioasemassa turvautunut parhaaseen kaksikkoon. Melkein riitti.

  Ja mina olen siita peluutuksesta eri mielta, perustellusti. Haluaisin kuulla Mauricen perustelut.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 05.39
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Kyllähän Laine näyttää todella väsyneeltä, entistä hitaammalta ja ratkaisut tuntuvat jatkuvasti olevan tuollaisia suustahengittäjän tyyppisiä, huolimattomia kiekon roiskimisia sinne ja tänne. Vaikka joku ei silmätestiä pidä luotettavana, niin en näe mitään skenaariota missä Laineen istuttaminen Scheiffelen kenttään palvelisi tuota kenttää millään tavalla.
   
 6. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Saatat saada mielipiteeseesi eriävän kannan vielä tässä ketjussa. Jos hän nyt laukoisi jostain pari kertaa kohti maalia ja taklaisi muutaman kerran, niin tilastojen valossa Jetsien paras. Maaleista viis, koska niitä ei nyt tällä kertaa huomioida tilastoissa.
   
 7. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ilman tulosta Laineen pelia ei voi kehua. Haviaminen ei ole edullista kenellekaan. Tanaan ollut Jetsin parhaita taas mutta ei viela riittavan hyva. Tolppaa lahemmas ei ole paassyt.

  Laine pelaa tosi saasteliaan nakoisesti ja se huijaa eye testia. Han tekee silti positiivisia asioita enemman kuin suurin osa muista vaikka muut nayttaisivat energisemmilta.

  Viestisi asenne on luokaton, saalittava, ja kirjoitettu ainoastaan trollaustarkoituksessa, ei asiallista keskustelua varten. Kiitos kontribuutiostasi.

  Olen sanonut ihan alusta lahtien etta noin isokokoinen pelaaja ei missaan nimessa ole valmis tuote teinina tai parikymppisena. Mutta fyysisiin rajoituksiinsa nahden huikea pelaaja hyvin aikaisessa vaiheessa uraansa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 06.36
 8. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Asia selvä.

  Sulla on tasan yksi agenda (World Trade Center ja salaliittoteoriat / Trump -ketju lukuunottamatta) Jatkoajassa ja se on Patrik Laine. Tyyppi, joka on suurin suosikkipelaajani pitkään aikaan NHL:ssä, mutta en suostu olemaan noin yksisilmäinen hänen suhteensa. Mikä sai sydämesi sulaamaan yhtä paljon ennen Lainetta?
   
 9. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Yksisilmainen?

  Ongelma ei ole siina ettenko nakisi Laineessa paljon kehittamisen varaa. Ongelma on siina etta ihmiset eivat tykkaa siita kun sanon rehellisesti mihin seuraan Laine historiallisesti kuuluu tassa vaiheessa kehitystaan. Pitaisi ilmeisesti hyssytella kuten muut. Mutta minua kiinnostaa ennustaa oikein mahd. aikaisin, vaikka se itsevarmuus sitten joitain hairitsisikin.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Pystyisitkö hieman tarkentamaan, mitä nämä positiiviset asiat ovat, jotka nostavat Laineen tässä(kin) ottelussa Jetsin parhaimmistoon?
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 06.52
 11. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Han laukoi paljin ja jarjesti tilanteita, ei tehnyt kauheasti negatiivisia asioita. Hanen pelinsa oli positiivista. Scheifele oli todella tehokas ja peljn paras Jet. Laine oli aika lahella seuraavaa, eiko?
   
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Ei kai se laukominen mikään itseisarvo ole, jos laukaukset ei mene maalia kohti, tai maalille asti? Omasta mielestäni koko ykkösketju oli heittämällä parempi kuin Laine, eikä Laine ollut edes oman ketjunsa paras pelaaja. Ongelma on työnteossa: sekä määrässä että laadussa. Pelkästään kolmannessa erässä Laine tyrehdytti ainakin kertaalleen hyökkäyspäässä käynnissä olevan pyörityksen heittämällä kiekon aivan ihmeelliseen paikkaan, missä oli vain Vegasin pelaajia. Tuo viivapelaaminen viimeisellä minuutilla ei myöskään hurraahuutoja aiheuttanut. Kunniaa annan loistavasta syötöstä Stastnylle maalin eteen, mistä miehen olisi kyllä pitänyt pystyä ohjaamaan kiekon maaliin. Ei Laine paska ollut, mutta ei myöskään joukkueensa parhaimpia.
   
 13. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Kuka Scheifelen lisaksi pelasi mielestasi paremman pelin?

  Wheeler veteli taas patentoituja ylanurkkavetoja (Laineen hienosta syotosta) ulos alueelta, olen nostanut ongelman aiemmin esiin. Se purkaa pakkopelin aina, huono luku ja huono paatos. Connor missasi miehensa kolmannessa maalissa ja oli suht nakymaton. Tanev oli selvasti vaara valinta kakkosen toiseen laitaan, Perreault pelasi paremman pelin vahemmilla kavereilla. Studio kanadassa ehdotti vaihtoa noiden kahden valilla.

  Joo, Laine ei nayta kiireiselta. Tiedan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 07.11
 14. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Juurihan sanoin, että koko ykkösketju. Jos nimiä kaipaat, niin Connor ja Wheeler. Laineen ketjusta myös Stastny oli mielestäni parempi. Wheeler varsinkin jakeli aivan mielipuolisia syöttöjä ja vain uskomaton tuuri ja Fleury pitivät huolen siitä, että lukemat pysyivät Vegasille suosiollisina.
   
 15. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mielipuoliset syotot kuulostaa Wheelerilta.

  Siis meinaat etta se heitto maalille josta Chef ohjasi, oli Wheelerin hyvyytta? sehan oli taysin peruspeli...jos et nae syottoa, heita maalille. Scheifelen ohjaus oli hieno. Laine heitti myos ohjurin yhteen pakin laukaukseen mutta Fleury otti kiinni sijoittumisella.

  Kerro minulle joku erinomainen Wheelerin tai Connorin suoritus pelissa joka olisi parempi kuin Laineen yritykset jotka tuottivat oikeita ongelmia Fleurylle. Nimea peliaika, tsekkaan mielellani.
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Scheifele, Wheeler ja Buffy taas selvät ykköset Jetsillä. Yleensä tähän kolmikkoon on saanut lisätä vielä Hellebuyckin jatkoksi, ja silloin Jets on ollut vahvoilla. Näin olisi ollut tänäänkin. Jetsin ongelma ollut, että muut pääsevät vain satunnaisesti edes lähelle em. nelikon tasoa. Laine mukaan lukien.
   
 17. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Viittasin lähinnä mm. siihen tilanteeseen, missä Wheeler (jälleen kerran) löysi poikkikentän syötöllä Scheiffelen, joka ei saanut kiekkoa kuitenkaan kohoamaan Fleuryn patjan yli, eikä saanut reboundiakaan sisään.

  Wheelerin ja Laineen suurin ero tällä hetkellä on se, että Wheeler saa pidettyä kiekkoa lavassaan tarpeeksi, edes löytääkseen noita syöttöpaikkoja. Laine ei liiku kiekon kanssa ollenkaan hyökkäysalueella, vaan lyö todella paljon sokkona kiekkoa ränniin ja tappaa pelin siihen.
   
 18. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mita hyvaa Wheeler teki?

  Huono peli Hellelta, harmin paikka. Buff oli ehdottomasti hyva, en verrannut puolustajiin. Morrissey oli myos taas parhaimmistoa. Lainetta vertaan hyokkaajiin, en pakkeihin. Hyokkaajien karkipaata oli vaitteeni.
   
 19. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Ihan vaan vinkkinä ilman vittuilua, mutta jos tarkoitat jotain, niin kannattaa sanoa se selvemmin. Juuri tällaisista tapauksista näitä väärinkäsityksiä syntyy, ja sitten väännetään sivutolkulla.

  Lainaus:
  Lainaus:
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Laine liikkuu myös todella huonosti hyökkäysalueella. Ei tee itseään hyvin pelattavaksi, vaan liukuilee noihin "vetopaikkoihin", jotka on helppo pelata pois. Tavallaan odottaa, että muu nelikko sen paikan petaa. Itsensä voi tehdä pelattavaksi myös muualle kuin suoraan vetopaikkaan, ja uskoa, että ennen pitkää se maalipaikkakin tulee.
   
 21. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  0+2, ja oli taas tärkeänä palana hyvin toiminutta ykköstä.
   
 22. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Kirjoittelen kannykalla baarista talla hetkella joten yksityiskohdat jaa joskus mainitsematta. Nyt tuo virhe on korjattu, kiitos siita. Pahoittelut epatarkkuudesta. Alkoholi jne.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 07.36
 23. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Oliko siella joku hyva henkilokohtainen suoritus, syotto joka vapautti helppoon maaliin tai jotain hyvia laukauksia tai puolustuspelia?

  2 syottoa joo. Oliko niissa joku hyva syotto joukossa? Oliko viime pelissa? 5 pistetta viimeisessa kahdessa pelissa. Mika niista maaleista oli "komea esityo"? Kerro.
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tänään paras esityö ei edes johtanut maaliin. Etkö sä katsonut peliä. Wheeler pelaa koko ajan vahvaa peliä molempiin suuntiin ja saa kiekkoja hyvin omille hyökkäysalueella. Näistä saa sitten usein syöttöpisteitä, vaikka esityö ei niin maaginen olisikaan.
   
 25. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Lainaus:
  Eli Wheeleriltä vaaditaan hieno syöttö (joita on toki kauden aikana useasti Laineelle tarjoillut), jotta hänen syöttöpisteensä saavat merkitystä, kun taas Laineen nostamiseksi ”pelin parhaimpien” joukkoon riittää muutama laukaus ja taklaus?