Naisasiat

  • 7 503 099
  • 26 557

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Opettele luonteva small talk, pukeudu paremmin, elä terveellisemmin, sivistä itseäsi, urheile, pidä ihmisistä. Sitten saattaa saada samantyylisen puolison.

Luonteva small talk ja halu tutustua erilaisiin ihmisiin erilaisissa tilanteissa - siinä se. Lisäksi etsi uusia harrastuksia, liity johonkin järjestöön eli mene ihmisten pariin. Toisaalta kaikki ihmiset ovat samalla tasolla. Ei ketään voi nostaa jalustalle tai laskea kölin alle. Jos kemiat kohtaavat, niin se voi olla yhtä hyvin missi/prinsessa tai ns. tavis. Samaa he kaikki haluavat eli rakkautta.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
No näinhän se on, mutta saako siitä jotkut kiksit että naruttaa toista ? No ollutta ja mennyttä aivan sama.

Todennäköisesti joku ainakin saa, mutta tietenkään sinun tapaustasi (siis naista) en tunne. Luultavasti joku kovempi/kiimaisempi/komeampi parrupoika samaan aikaan näytti vihreää valoa, mutta ei sitä vissiin lasketa naruttamiseksi. Toki olisi ihan ryhdikästä ollut sanoa sulle suoraan, oli miten vain, mutta ...
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Se on hieno tunne kun oot sopinu että menet yhden kanssa elokuviin ja syömään tiettynä päivänä esim seuraavan viikon tiistaina... Odotat päivää kuin kuuta nousevaa, sitten kun koettaa odottamasi tiistai tuleekin toiselta viesti sori en mä pääsekkään. No ei se mitään, mennäänkö joku toinen kerta ? Joo mennään vaan... Sovitaan taas päivä ja puf ko. päivänä sori en mä pääsekkään kun en saanu lapsenvahtia... No hei ei se mitään vaikka et saanu lapsenvahtia ( no mä olisin voinu maksaa siskollesi 100 egee parista tunnista )... No mentäiskö kuitenkin joku toinen päivä ? Joo mennään vaan. No sopisko perjantai kysyn. Joo sopii. Ja perjantaina: Sori en mä pääsekkään. No hei ei se mitään...

Itse olen kokenut tämän saman yhden naisen kohdalla ja en vaan voi käsittää miksi pitää toisen tunteilla alkaa tuolla tavalla leikkimään. Jos ei kiinnosta, niin voi kyllä suoraankin sen sanoa. Tuollainen pelleily on ärsyttävää.

Itse kestin sitä peräti kuukauden päivät ja sen jälkeen sanoin suoraan että pidä tunkkisi.

Ja kun tässä nyt treffipyynnöistä puhuttiin, niin minusta on alkanut tuntua siltä että tämä oli nyt tässä niiden suhteen. Ei sitä jaksa saada pakkeja joka kerta. Lienee siis syytä lopettaa koko touhu ja jäädä ikisinkuksi.
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Kuuluu varmaan tähän ketjuun. En jaksanut selata koko ketjua, joten varmaan aiheesta on tekstiä aikaisemmin. Nettitreffit ovat kai nykypäivää ja itsekin sellaista pääsin testaamaan kuluneen vuoden aikana. Pykäsin ilmoituksen sivustolle ja tulihan viestejä ihan sopivasti. Tapaamisiakin ulkoilun ja ruokailun muodossa useita. Lisäksi tekstinvaihtoa monen kanssa. Mutta lopulta käteen jäi pelkkä luu. Ja aina luopuvana osapuolena ei ollut nainen. Vastapuolen toimintatavat herättivät monesti ihmetystä:

1. Naiset etsivät jotain ihme eläinten- tai lastenhoitajia. Pitäisi olla kahden viikon tutustumisen jälkeen jo hoitopuuhissa. Olenkohan sitten niin vittumainen, kun haluaisin tutustua vähän eri tavalla ja paremmin? Jos elämän tärkeimmät asiat ovat koira ja oma lapsi, niin mihin miestä tarvitaan?

2. Erittäin sporttista, hyvätuloista ja komeaa etsivät naiset ovat synonyymeja pinnallisuudelle. Pitäköön tunkkinsa.

3. Naiset pyörittävät montaa miestä samaan aikaan. Lopulta monelle jää nopeasta katoamisesta luu käteen ja suuri ihmetys.

4. Kaikkien äärimielipiteiden kanssa pitäisi olla samaa mieltä. Esimerkkinä uskonnollisuus ja ateismi. Kun kuljen keskitietä, niin olen varmaan pois muodista.

5. Valehtelu. Esitetään jotain ihme nettikuvia omina kuvinaan ja valehdellaan paino sekä pituus. Sehän sitä luottamusta herättää.

No, nämä ovat kokemuksia VAIN nettipalstojen kautta tulleista treffikokemuksista. Seassa oli myös normaaleja tapauksia, mutta ainahan itseä huvittavat asiat nousevat esiin. Tiedä sitten, pitäisikö palata kaupan kassajonoon iskemään silmää...
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
3. Naiset pyörittävät montaa miestä samaan aikaan. Lopulta monelle jää nopeasta katoamisesta luu käteen ja suuri ihmetys.

Tähän on pakko tarttua sen verran, että kyllä ne miehetkin pyörittävät varsinkin deittisivustojen kautta monia naisia samaan aikaan. Ja niinhän sitä kannattaa, kun miettii, että jos tulee yhteydenottoja useammalta, niin kannattaa ns. koeajaa ennen valintaa. Näin tekisin itsekin, mikäli kokeilisin nettideittailua. Eikä mielestäni monen vaihtoehdon pyörittämisessä samaan aikaan ole mitään väärin, jos ei ole antanut toisten ymmärtää mitään muuta.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä liitty omiin naisasioihin vaan kaverin. Erosi tuossa loppukesästä ja suoraansanottuna koko kaveripiiri oli iloissaan. Kukaan ei oikein tullut kyseisen naisen kanssa toimeen ja oli astetta pahempi tossuttamaan jätkää, joka tietenkin tyhmänä alistui siihen. Kaveri sitten selitteli koko syksyn, ettei enää kuuntele samalla tavalla tossuttamista jne. Nyt ollut parisen kuukautta uuden muijan kanssa ja kaveri näyttää menevän pahasti samalla tiellä, kuin viime suhteessa. Jokaisesta menosta kysytään ensiksi naisen mielipide ja esimerkkinä, jos nainen ei jaksa juhlia niin yllättäen mieskään ei jaksa, vaikka jauhanut monta viikkoa, että sitten päästään yhdessä pitkästä aikaa ottamaan. Taitaa kaveri vain haluta liikaa mielyttää aina naistaan ja siten pitkässä juoksussa ajautuu sinne tossun alle ja sitten taas valitetaan.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Eipä liitty omiin naisasioihin vaan kaverin..Taitaa kaveri vain haluta liikaa mielyttää aina naistaan ja siten pitkässä juoksussa ajautuu sinne tossun alle ja sitten taas valitetaan.

Tyypillinen oire, ilmeisesti hän on niitä miehiä, jotka itkevät koko yön jos naista ei huvita ja se kääntää selkänsä. Miekkonen selvästi luulee, että jokainen nainen on viimeinen ja ainutlaatuinen, jota ei ole varaa menettää. Todellisuudessa niitä kavereita ei olisi varaa menettää, mutta sanoppa se hänelle. Nyt yritetään koko ajan olla mieliksi ettei kultsi vaan löydä syytä jättää.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen itsessäni huomannut erikoisen piirteen parina viime vuotena. Ikää ei ole allekirjoittaneella vielä liikoja (90-luvun alussa syntynyt), joten voi mennä kokemattomuuden piikkiin, mutta... Tulen todella hyvin juttuun ja ystävystynkin naisten/tyttöjen kanssa helposti, mutta jonkin pelon tai muun puutteen vuoksi en ikinä uskalla ehdottaa mitään tapaamisia tai treffejä. Harvat tytöt oikeasti kolahtaa kovaa, mutta silloin kun kolahtaa kerran tai kaksi kertaa vuodessa, niin vetäydyn ainoastaan tilanteesta taustalle ainakin ensitapaamisen jälkeen ja yritän vain unohtaa koko tapauksen. Jonkinlaista torjutuksi tulemisen pelkoa ainakin ja myös perusporilaista "en halua häiritä toista, jos se kokeekin tilanteen ahdistavaksi" tunnetta.

No, kirjoitan nyt tätä koska joulun jälkeen tapasin tytön, joka oikeasti kolahti. Juteltiin varmaan 2-3 tuntia illanistujaisten aikana ja se koko paketti kiehtoo nyt suuresti. Fiksut mielipiteet ja näkemys elämästä, vähintään ok ulkonäkö ja positiivinen asenne elämään jäivät päälimmäisenä mieleen. Sovittiin, että facebookissa voi ihan rohkeasti pyytää toista kaveriksi.

No kaverilistasta tyttö löytyy ja sen jälkeen mietin pitkään, että laitanko vielä jotain viestiä perään. En tiedä miten rohkaistuin, mutta laitoin viestiä, että oli tosi kiva tavata ja tutustua. Ja jos tyttöä kiinnostaa, niin olisi kiva nähdä myöhemminkin, jos hän poikkeaa kaupungissa. Saattoi olla ihan typerääkin tuo viestin laittaminen, en tiedä, mutta koska neito asuu eri kaupungissa ja poikkeaa Porissa satunnaisesti niin ajattelin, että jos haluan vielä nähdä häntä useamminkin kuin kerran parissa vuodessa, niin olisi syytä laittaa jotain viestiä. Viestin yritin kirjoittaa kuitenkin melko neutraalisti ja kaverimielessä, koska todennäköisyyksien mukaan tästä tuskin mitään muuta kuin satunnaista mutta miellyttävää kaverisuhdetta syvempää kehittyy.

Mutta pitkästä aikaa uskalsin edes jonkinmoista ja pientä kiinnostuksen tapaisuutta osoittaa ja se yllätti itsenikin. Sillä vaikkei ikää ole vielä paljoa, niin näissä asioissa minua vaivaa tietty kyynisyys. Johtunee siitä, että oma ulkonäkö nyt on mitä on (melko tavis) ja vaikka olenkin varmaan monen mielestä kaikin puolin fiksu ja hyvätapainen, niin vastakkaiseen sukupuoleen en todellakaan ole mikään magneetti. Lähinnä ikäisteni tyttöjen äidit ja isovanhemmat saattavat toivoa, että heidän tyttönsä tulisi tavata minuntapaiseni nuori mies. Juurikin näihin n. 50-vuotiaisiin naisiin osaan tehdä tämän tietynlaisen hyvän ja "lumoavan" vaikutuksen, mutta oman ikäisiin syntyy lähinnä näitä kaverisuhteita eikä vähiten omasta halustani. Nyt kuitenkin jäi sellainen mielikuva, että tämä tyttö saattaisi olla edes vähän kiinnostunut. Käytännön tekijät saattavat olla kuitenkin hyvin rajoittavat.

En tiedä, miksi tuli tälläinen alkuyön avautuminen kirjoitettua tänne. Ehkä lähinnä jotain pohdintaa, miksi en ole parisuhteessa, vaikka toisinaan tuntee erilaista läheisyydenkaipuuta kuin mitä esim. kaveriporukassa tai perheen kanssa kokee. Yksi syy sinkkuna olemiseen on myös se, että oikeasti kolahtaviin tulee törmättyä liian harvoin ja viihdyn nykyisellään myös ihan hyvin. Pitäisi kuitenkin varmaan liikkua enemmän ulkona ja eri kaveriporukoissa, jotta näitä kolahduksia tulisi useammin?
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kävin reissussa miljoonakaupungissa. Viisi peliä neljällä eri areenalla. Hyvä reissu ja nyt suunnitellaan uusi.

Miten olisin tämän halunnut oikeasti menevän? Yhteen peliin oltaisiin menty yhdessä, pari muuta olisin käynyt tytön ollessa shoppailemassa tai sen ollessa jossain Free Wi-Fi kahvilassa fasettamassa. Neljättä tai varsinkaan viidettä ei olisi tarvinnut tulla.

Lentokentät ovat siitä harmillisia paikkoja, kun joutuu katsomaan niitä ties minkä maalaisia onnellisia pariskuntia mitkä ovat tulossa unelmalomalta tai menossa sellaiseen. No, ainahan sitä voi uskotella itselleen, että nuokin kuitenkin vain riitelevät ja pilaavat matkansa. Naurattaa vieläkin, kun hyvä ystäväni jätti tytön Seutulan lentokentällä matkatavaroita odottaessa. Se oli vain siinä, kun koko homma oli niin vitusta. Ei toki pitäisi nauraa sinänsä, mutta kaveri oli tyytyväinen, kun pääsi eroon siitä.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Mutta pitkästä aikaa uskalsin edes jonkinmoista ja pientä kiinnostuksen tapaisuutta osoittaa ja se yllätti itsenikin. Sillä vaikkei ikää ole vielä paljoa, niin näissä asioissa minua vaivaa tietty kyynisyys. Johtunee siitä, että oma ulkonäkö nyt on mitä on (melko tavis) ja vaikka olenkin varmaan monen mielestä kaikin puolin fiksu ja hyvätapainen, niin vastakkaiseen sukupuoleen en todellakaan ole mikään magneetti. Lähinnä ikäisteni tyttöjen äidit ja isovanhemmat saattavat toivoa, että heidän tyttönsä tulisi tavata minuntapaiseni nuori mies.

Hyviä uutisia Regu!

Nimittäin vähän lisää vuosia kehiin, niin johan on markkinat! Nuo sinun ikäiset naiset ovat luultavasti enemmän ns. pintaliitäjiä, joita kiinnostaa ne vähän vaarallisimmat poikaset.

Luovuttaa ei toki kannata, koska kypsempiä tapauksia löytyy tietysti jokosta. Lisäksi voin kertoa, että ne naiset ovat yhtälailla imarreltuja lähestymisyrityksistä kuin sinäkin olisit (vaikka sinä et naisen tyyppiä olisikaan). Varmasti on hyvillään kun asiallisesti kysäiset treffeille, kunhan et jää riippakiveksi roikkumaan mikäli tulee pakit.

Masentua ei kuitenkaan kannata fiksut, mukavat alkavat kiinnostamaan kun naiset alkavat hakemaan sitä vakavampaa suhdetta...
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nimittäin vähän lisää vuosia kehiin, niin johan on markkinat! Nuo sinun ikäiset naiset ovat luultavasti enemmän ns. pintaliitäjiä, joita kiinnostaa ne vähän vaarallisimmat poikaset.

Luovuttaa ei toki kannata, koska kypsempiä tapauksia löytyy tietysti jokosta. Lisäksi voin kertoa, että ne naiset ovat yhtälailla imarreltuja lähestymisyrityksistä kuin sinäkin olisit (vaikka sinä et naisen tyyppiä olisikaan). Varmasti on hyvillään kun asiallisesti kysäiset treffeille, kunhan et jää riippakiveksi roikkumaan mikäli tulee pakit.

Masentua ei kuitenkaan kannata fiksut, mukavat alkavat kiinnostamaan kun naiset alkavat hakemaan sitä vakavampaa suhdetta...


Kiitos näistä viisaista sanoista. Tosin täytyy kyllä sanoa, että kyllä sitä tässä iässä miehenalutkin ovat toisinaan aika epäkypsiä. Itse lukeudun tietysti siihen porukkaan myös.

No tämä aiemmin mainitsemani tyttö totesi viestiini kiitos samoin. Tässä tulee kaverityyliin lähetetyn viestin huono puoli. Vastaus on aina varmasti kiitos samoin. Tosin mitään syvällisempää en halunnutkaan ruveta kirjoittamaan, etten vaikuta miltään typerältä lässyttäjältä.

Joo, eli olisi kiva nähdä uudestaankin... Käytännön ongelmat ovat vain siinä, että tyttö ei asu Suomessa kuin enää kesään asti ja tällä hetkellä hän asuu ihan eri kaupungissa ja vierailee satunnaisesti sukulaisten luona Porissa. Onneksi toiveet eivät kovin korkealla ole erityisesti käytännön seikkojen vuoksi, mutta toisaalta enemmän kuin mielelläni näkisin tuon tytön mahdollisimman pian uudelleen, sillä niin paljon hän on mielessäni pyörinyt. Toisaalta pidän koko ajan vahvasti mielessä, että vaikka tavattaisiinkin uudestaan, niin siitä huolimatta tämä olisi todennäköisemmin vain mukava kaveri.

Pitikin mennä ihastumaan, mutta toisaalta eihän sitä mitään tunteille voi. Onneksi näitä sattuu harvakseltaan. Eihän opiskeluista tulisi muuten mitään kun pitäisi jotain naisasioita miettiä. ;)
 
Viimeksi muokattu:

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, eli olisi kiva nähdä uudestaankin... Käytännön ongelmat ovat vain siinä, että tyttö ei asu Suomessa kuin enää kesään asti ja tällä hetkellä hän asuu ihan eri kaupungissa ja vierailee satunnaisesti sukulaisten luona Porissa. Onneksi toiveet eivät kovin korkealla ole erityisesti käytännön seikkojen vuoksi, mutta toisaalta enemmän kuin mielelläni näkisin tuon tytön mahdollisimman pian uudelleen, sillä niin paljon hän on mielessäni pyörinyt. Toisaalta pidän koko ajan vahvasti mielessä, että vaikka tavattaisiinkin uudestaan, niin siitä huolimatta tämä olisi todennäköisemmin vain mukava kaveri.

Jos tyttö on lähdössä Suomesta pois, niin sitä suuremmalla syyllä nyt kaikki peliin. Kaveruudesta kiinni pitäminenkin voi olla vähän hankalaa etäisyyden takia ja kun neiti poistuu maastakin, niin mitään kasvojen menettämisen pelkoa on turha tuntea. Nyt on käsillä tilaisuus, jonka käyttämättä jättäminen saattaa mietityttää vielä kiikkustuolissa, mutta jos ainakin yrittää niin vaikka kyseessä olisi tyhjä arpa, ei mitään jää sitten hampaankoloon.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Naisasioihin sopii sama totuus kuin muihinkin asioihin elämässä.
Vanhana ihminen katuu niitä asioita, jotka jäi tekemättä tai ei uskaltanut kokeilla.

Kun linssiin osuu sopiva vosu niin antakaa pojat palaa :)
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No kaverilistasta tyttö löytyy ja sen jälkeen mietin pitkään, että laitanko vielä jotain viestiä perään. En tiedä miten rohkaistuin, mutta laitoin viestiä, että oli tosi kiva tavata ja tutustua. Ja jos tyttöä kiinnostaa, niin olisi kiva nähdä myöhemminkin, jos hän poikkeaa kaupungissa. Saattoi olla ihan typerääkin tuo viestin laittaminen, en tiedä, mutta koska neito asuu eri kaupungissa ja poikkeaa Porissa satunnaisesti niin ajattelin, että jos haluan vielä nähdä häntä useamminkin kuin kerran parissa vuodessa, niin olisi syytä laittaa jotain viestiä. Viestin yritin kirjoittaa kuitenkin melko neutraalisti ja kaverimielessä, koska todennäköisyyksien mukaan tästä tuskin mitään muuta kuin satunnaista mutta miellyttävää kaverisuhdetta syvempää kehittyy.
Pidempiä viestejä yhdestä kahteen vielä ja pyydät tyttöä treffeille. Joko johonkin mukavaan menoon Porissa tai hänen kotikaupungissaan tai kotiisi. Ei ole paha rasti, koukussa tuo tuntuu olevan. Kunhan toimit omana itsenäsi fiksusti, niin saat asiaan selvyyden, lähteekö suhde etenemään. Veikkaan, että pääset pois kaverileveliltä paremmalle tasolle.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Pitikin mennä ihastumaan, mutta toisaalta eihän sitä mitään tunteille voi.

Nyt vain kuuntelet isoja poikia edes kerran elämässäsi. Nyt vain ihan kaikki peliin sillä (oletettavasti) vaihto-oppilaaksi lähdöllä ei ole mitään merkitystä tässä. Tulet miettimään vähintään vuosia tai sinne kiikkustuoliin asti, jos et nyt tee mitään.

Eivät kaikki vaihtoon lähtijät petä, vaikka itsekin todistin aika vittumaisia juttuja ja yhden aivan käsittämättömän kuulin vasta vuosien päästä. Jos kyseessä on pysyvämpi muutto, mutta jos edes samalla mantereella ollaan, niin sitten yritetään silti. Eräs puolituttu oli juuri häissä missä homma oli alkanut jotenkin, vaikka pariskunta asui silloin eri mantereilla.

Sinut on noteerattu, mutta ei tytöt tee näille asioille mitään, vaikka hän miettisi sinua parhaillaankin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eivät kaikki vaihtoon lähtijät petä, vaikka itsekin todistin aika vittumaisia juttuja ja yhden aivan käsittämättömän kuulin vasta vuosien päästä.
Annahan kuulua. There's no porn like social porn. Vai miten se kuuluisa sanonta meneekään. Vai oliko se kuuluisa? Tai edes sanonta? Enihau, kerrokerrokerro.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Annahan kuulua. There's no porn like social porn. Vai miten se kuuluisa sanonta meneekään. Vai oliko se kuuluisa? Tai edes sanonta? Enihau, kerrokerrokerro.

Itse, kun en koskaan ole tyttöä pettänyt enkä tule niin tekemään, niin olin vain aivan kauhuissani. Meno sinänsähän oli varmasti aivan tavallista, mutta en vain ymmärrä sen olevan normaalia.

Missään ei ole niin helppo tutustua porukkaan kuin koulussa ja varsinkin ulkomaalaisessa sellaisessa, kun löytää samanmaalaisia. Eli sitä oli ihan hyvin kartalla kenellä on Suomeen jäänyt poika- tai tyttöystävä.

Ja silti siellä vaan pantiin, vaikka ei montaa viikkoa oltu vielä edes oltu. Niitä bileitä, kun vain oli ja oli. Taivas tietää kuinka paljon enemmän pantiin mistä en ole kuullut.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tyttöystävän kanssa tuli sitten lopullisesti ero. Isoin tunne mikä tässä on päällä on suuri vitutus. Siitä vähän matkan päässä tulee pieni helpotus. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

-Tinke
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus 5-6 päivää sitten tapasin yhden harvinaisen tyhmän ja yksinkertaisen muijan. Muut tyypit siinä samassa porukassa jaksoivat muka naureskella sen jutuille, mutta mä en. Kouluissakin silloin joskus oli luokalla aina niitä tyhmiä muijia, ja aina löytyi nössöjä jätkiä, jotka jaksoivat niitä autella joka asiassa.

Varmaan yli puolet muijista on niin yksinkertaisia, etten mä jaksa edes jutella niiden kanssa. Sellainen epäloogisuus ja ylitunteilu ärsyttää kyllä suunnattomasti.

Edit. Nuorista naisista siis.
 
Viimeksi muokattu:

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä syytä tai sitä toista, mutta tulos on aina yhtä ihmeellinen.

Viimeisten viidentoista vuoden aikana olen loppuiltojen seurauksena päätynyt yhteisten lakanoiden alle jopa useammaksi vuodeksi rumanrähjäisten, mutta todella fiksujen ja luovien typyjen kanssa.
Ovat aina olleet musiikin tai kuvaamataidon opettajia.

Eipä siis ole väliä minkä näköinen olet, kunhan olet kiinnostava ja sinulla on sopivan provosoivia mielipiteitä, kysymyksiä ja riittävä määrä hölmöjä vastauksia niihin?!

Onneksi tietyille ääriryhmille ulkonäkö ei ole "se" pointti.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä luulen että olisi parempi kun et jaksaisi edes kirjoittaa mitään.
Ai miksi? Onko tämä nössöilyketju vai naisasiat-ketju? Tuolta sivun ylälaidasta voi sen tarkistaa ja alhaaltakin näköjään. Vai onko niin, että tänne saa kirjoitella vain ne ujoimmat, jotka pohdiskelevat miten mä pyydän sen ulos, tai että tykkääköhän se musta vai ei...
 

CBMS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Ai miksi? Onko tämä nössöilyketju vai naisasiat-ketju? Tuolta sivun ylälaidasta voi sen tarkistaa ja alhaaltakin näköjään. Vai onko niin, että tänne saa kirjoitella vain ne ujoimmat, jotka pohdiskelevat miten mä pyydän sen ulos, tai että tykkääköhän se musta vai ei...

Välillä kyllä tuntuu että täälä on iso kahtia jakauma. Pettter ja sitten semmosia heikosta itsetunnosta kärsiviä...on toki välissäkin jotain. En ehkä osta kaikkia sun näkemyksiä, mutta et sä ihan väärässäkään ole.

Ihan vaan vinkkinä kaikille jotka miettii ja vikisee naisista. Ennenkö alatte etsimään itsellenne naista niin opetelkaa katsomaan katsomaan peiliin ja uskomaan ja pitämään siitä ihmisestä. Voin sen omasta kokemuksesta sanoa että kun olet itsevarma se näkyy ulospäin. Ja se on yksi suuri asia mihin naiset kiinnittää huomiota, hait sitte piparia tai jotain suurempaa.

Terve itsetunto, siitä se lähtee, vaikka mielummin hieman ylikorostettu kuin lapanen ilman itsetuntoa. Ainakin itsellä sama pätee naisiin, ei kiinnosta naiset jolla ei ole kunnon itsetuntoa(toki jos piparia haet niin näitä on helppo saada).

Summa Summarum, pysy pettter täälä vaan... aina tarvitaan jotain vastavoimaaki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös