Naisasiat

  • 7 503 997
  • 26 557

benzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Arsenal, Oranje
Olipa kerran pikku-benzin. Jo kuudennella luokalla benzin tajusi, että se mitä hän haluaa elämältä on löytää tyttö, jonka kanssa voisi viettää loppuelämänsä onnellisena. Valitettavasti pikku-benzin oli ylipainoinen, koulukiusattu ruma ankanpoikanen, jonka oli todella vaikeata löytää edes ystävää, puhumattakaan tyttöystävästä.

Yläasteella pikku-benzinillä oli vielä vaikeampaa, hänen ainut ystävänsä oli toisessa koulussa, ja teini-iän akne iski häneen kovempaa kuin kenenkään muuhun. Pikku-benzin vietti yläasteaikansa täysin yksin; saattoi mennä viikkokin ilman että hän puhui kenenkään muun kuin opettajien kanssa koulussa. Samaan aikaan kuin muut ankanpoikaset oppivat kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa, pikku-benzin opetteli laskemaan päässään tuhanteen.

Samaan tahtiin kului vuosikymmen ja ylikin. Pikku-benzin ihastui useampaan eri kertaan, mutta kukaan ihastuksen kohteista ei suostunut lämpeämään ruman ankanpoikasen lähentelyille.

Uudella vuosikymmenellä pikku-benzin sai uuden työpaikan. Oltuaan uudessa työpaikassa vuoden ja ylikin, pikku-benzin ihastui jälleen. Ihanan työkaverin liitto päättyi, koska puoliso paljastui pukiksi, ja pikku-benzin lähestyi ihanaa työkaveria pikkuhiljaa. Yli puolen vuoden jälkeen pikku-benzin teki siirtonsa, ja suoritti niin hyvän yrityksen kuin hän ikinä tulee pystymään!

Mutta, voi, se ei riittänyt. Ihana työkaveri kieltäytyi tarjouksesta.

Pikku-benzin katsoi pitkään ja tarkkaan peiliin, ja tajusi ettei enää ole pikku-benzin. Hän ymmärsi, että tulee elämään koko elämänsä yksin, ja kuolemaan yksinäisenä ja katkerana. Rumasta ankanpoikasesta kasvoi ruma joutsen.

Anteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Laihduttiko pikku-benzi missään vaiheessa? Laskiko pikku-benzi rimaa omalle tasolleen missään vaiheessa? Eiköhän vielä ole aikaa tehdä vaikka kummatkin, vähintään jälkimmäinen.

Jos akne edelleen kiusaa niin mars ihotautilääkärille ja roaccutania kuurittelemaan. Arville kemiallista ihokuorintaa ja laserhoitoa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Benzinin tarinalle täältä sympatiat. Ei ole ollut sulla kovin helppoa ei.

Kuitenkin yksi asia on aivan sataprosenttisen varma. Et tule jäämään loppuelämäksesi yksin. Maailma on pullollaan naisia jotka tarvitsevat hyvän kumppanin ja aivan saletisti sellainen osuu sinunkin kohdallesi. Vaikka menneisyytesi antaakin itsellesi aihetta epäillä asiaa niin se ei toisaalta paina muiden vaakakupissa yhtään mitään.

Kerroit että lähestyit vasta puolen vuoden jälkeen tuota työkaveriasi, mutta se nyt on täysin subjektiivista ja suhteellista että mikä se tarpeeksi pitkä aika toipua avioerosta on. Omalla mutsillani meni viisi vuotta siihen aikoinaan.

Oli miten oli, nuo että ei ulkoisesti ole maailman komein näky tai että välillä pukkaa iho-ongelmaa tai että vyötäröllä olisi kiloja muutama ylimääräinen, ei tuollaisilla ole kaikkien silmissä kovin paljoa merkitystä. Itselläni on tuttavapiirissä useita sellaisia tapauksia joissa olen alkuun ihmetellyt miten kyseiset jätkät ovat omat daaminsa oikein pokanneet koska tuolla tavalla mustavalkoisesti ajatellen painivat aika eri sarjoissa. Kuitenkin kun meininkejään on sivusta seurannut on ollut yksinkertaista tulla siihen lopputulemaan että ovat missä ovat sen vuoksi että ovat helvetin hienoja miehiä. Sekin vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen, usko pois. Ulkoiset avut eivät oikeasti aina paina vaakakupissa eniten, vaikka tälläkin palstalla muutamat nimimerkit siitä haluavat jankuttaa.

Keskity siis olemaan se hyvä jätkä äläkä missään nimessä lopeta naisten lähestymistä, sillä aivan varmasti tuossa lammessa on saalis teikäläisellekin. Vaikka välillä vaikuttaisikin päinvastaiselle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuitenkin yksi asia on aivan sataprosenttisen varma. Et tule jäämään loppuelämäksesi yksin. Maailma on pullollaan naisia jotka tarvitsevat hyvän kumppanin ja aivan saletisti sellainen osuu sinunkin kohdallesi.
Ja höpö höpö. Ei tuollaisia voi kukaan luvata minään 100% faktoina. Ei kaikille vaan osu sopivaa kumppania ja syyt voi olla monenlaiset. Totta kai hyvin paljon on omasta itsestään kiinni ja myös vaatimuksista ja niiden tasoista. Silti ihan pötypuhetta, että kaikki pariutuisi ja löytäisi sen jonkun myyttisen "oikean" kenen kanssa sitten sujuu loppuelämä. Etenkin nykyään parisuhteita solmitaan ja katkotaan runsain mitoin.

Henkilökohtaisesti yleensä vittuunnun, jos joku tulee hokemaan tuollaisia väsähtäneitä fraaseja minulle. Usein nämä samat ihmiset on sellaisia joilla itsellään on hyvin menevä parisuhde tai joille ihmissuhteiden solmiminen on hiukan helpompaa. Osa ei yksinkertaisesti hallitse näitä asioita. Ei meinaa, etteikö voisi tietenkin oppia, mutta melko lailla sattumastakin puhutaan näissä asioissa.

En nyt halua heittää benziniä liekkeihin tietenkään. Toivon mukaan nimimerkki benziniä lykästää joskus, mutta yksinolemiseen kannattaa kuitenkin opetella ja tottua. Loppujen lopuksi jokainen on yksin ja oma itse on se paras seura. Vaikka siltä ei ainaka tuntuisikaan (ei minustakaan tunnu.)
 

Jeffrey

Jäsen
Suhde asiat ovat yksi maailman vaikeimmin ymmärrettävistä aiheista, mutta sen olen ymmärtänyt, että täällä ei todellakaan päde mikään Nuori Suomi meininki. Kaikki ei todellakaan pelaa.

Jos haluaa pois sieltä vilttiketjusta niin sulla on kaksi vaihtoehtoa. Niinkuin kuusyks tuolla edellisellä sivulla jo mainitsi. Joko vedät helvetin kovan kesätreenit , treenaat kovaa ja haet sitä pelipaikkaa. Tai sitten häntä koipienväliin ja maitojunalla alempiin sarjoihin. Vaikka käytössä on todella monta sarjaporrasta, niin täytyy ottaa huomioon, että ei niitä divareita kuitenkaan loputtomasti ole. Toki sen jälkeenkin on vielä joku harraste sarja.

Toki benzinin tarina on koskeva, mutta ei varmasti mitenkään poikkeuksellinen. Haluan, että kukaan ei loukkaannu, mutta se itsesäälin ja tekosyiden määrä on valtava silloin kun ei itse onnistu. "kun olen ylipainoinen, ruma, ymsyms." Yksikään ulkonäköadjektiivi ei ole pysyväolotila. Okei, rumasta ei ehkä kaunista saa, mutta itseensä panostamalla saa kuitenkin riittäviä lopputuloksia aikaiseksi.

Usein tällaisessa tilanteessa olevalta ihmiseltä kuulee syyksi "koska olen tällainen". No herranjumala muuta itseäsi, jos haluat sinne pelaaviin ketjuihin. Okei, jos et ole valmis tekemään tarvittavaa duunia, niin sitten sopeudu nykyiseen olotilaan.

Valitettava tosiasia on myös se, että vain ne harvat ja valitut tullaan kotoota asti hakemaan. Eli ei muuta kuin liikkeelle ja näytille. Sellaisiin paikkoihin mistä kokee omanlaisia ihmisiä löytyvät. Oli se paikka sitten painonvartijat, AA-kerho tai vaikka Sotkamon Jymyn pesäpallo-ottelu, niin ainakin olet esillä ja siellä on muitakin ihmisiä. Jos et pelaa, et voi voittaa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Miehet nyt on kaikki rumia: on rumia, tosi rumia, sysi rumia ja järkyttävän rumia. Mutta tällähän ei ole yhtään eikä mitään tekemistä naisen saamisen kanssa. Naiset kun ei piittaa rumuudesta (vai eikö ne ymmärrä mikä on rumaa) pätkän vertaa. Esimerkiksi nyt just on hyvä verrata naapurimaan menoa. Meillä ainakin on Prisman kuulutuksetkin vaihdettu venäjäksi, kun niitä on niin paljon näin sesonkina. Heti huomaa pariskunnissa korrelaation: Mitä rumempi mies sitä kauniimpi nainen. Joskus tosin myös muodossa: mitä lihavampi mies, sitä kauniinpi nainen. Eli ulkonäöllä ei ole mitään väliä.

Naisethan ei tykkää vonkaajista. Eli jos menee jotain pyytämään, niin huonosti käy. Pyyntö pitää esittää itsevarman kohteliaasti ilman, että naiselle jää valinnan varaa. Esim. jos puhelinnumeron haluaa, niin pitää sanoa, että oletpa kaunis, annappa puhelinnumerosi. Jämerästi, ikään kuin ei olisi vaihtoehtoa. (Toki on). Jne. Naisia saa käyttäytymällä kuin omaisi itseluottamusta. Ei sillä ole väliä onko itseluottamusta vai ei, jokainen osaa feikata sen verran kun vähän treenaa. Fake it, until you make it - toimii tässäkin. Ainahan naiset on lähteneet itsevarmojen mukaan (=renttujen). Ns kunnon miehet, jotka antaa naiselle mahdollisuuden valita jää ilman. Tottakai ne yrittää saada jotain prinssiä, jos valita saavat. Siksi toki naista pitää kohdella kuin prinsessaa, mutta juuri kuin sun omaa prinsessaa. Naisia pitää kohdella kohteliaasti, mutta itsevarmasti. Jos nyt kuitenkin meinaa tulla pakit, niin ei voi ruveta luolamieheksi, mutta sopivin pienin askelin etenemällä niitä harvoin tulee.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia

Realismi ei ole negatiivisuutta. Tämä ei ole mikään klise vaan kylmää realismia. Samassa veneessä ollaan, vaikka eri lähtökohdista.

Ja höpö höpö. Ei tuollaisia voi kukaan luvata minään 100% faktoina. Ei kaikille vaan osu sopivaa kumppania ja syyt voi olla monenlaiset.

Raskaasta erosta toipuessa teki mieli kysyä muutamalta kaverilta oletko oikeasti noin vitun tyhmä vai vittuiletko vain lämpimiksesi.

Jos ei ole mitään sanottavaa, niin sitten pitäisi ehkä ymmärtää olla se turpa kiinni.
 

Carlos

Jäsen
Toki benzinin tarina on koskeva, mutta ei varmasti mitenkään poikkeuksellinen. Haluan, että kukaan ei loukkaannu, mutta se itsesäälin ja tekosyiden määrä on valtava silloin kun ei itse onnistu.

Puhumattakaan katkeruudesta ja itsetunnon täydellisestä puutteesta. Ja varsinkin jälkimmäinen saa puristamaan mailaa aina tilaisuuden tullen niin pahasti, että nainen juoksee karkuun jo ennenkuin mies saa edes suuta auki.

Nimimerkki benzin jätti mainitsematta tarkempia yksityiskohtia itsestään, kuten vaikkapa iän. Mutta jotenkin veikkaisin että hän on jossain kolmenkympin paikkeilla. Ja jos näin on (tai vaikka ei olisikaan) niin mitään ei ole todellakaan menetetty. Jo siksikin että kolmenkympin paikkeilla naisilla alkaa kello tikittää, hekin saattavat muuttaa riman korkeutta. ;-) Ja vastakkaisen sukupuolen kanssa kanssakäymiseen ei tarvita mitään kouluja eikä oikeastaan kokemustakaan, kyllä se suht. luonnostaan tulee.

Ja sitten siihen mitä itse voi asialle tehdä. Ulkonäkö - niin kurjaa kuin se onkin - on olennainen osa sitä minkälaisen vaikutuksen tekee / edes pystyy tekemään vastakkaiseen sukupuoleen. Ei tarvitse olla mikään Justin Biipittäjä, ihan vaan edes jotenkuten normaalin näköinen riittää. Kaikista isoin kammotuksen aihe naisille yleensä on se lihavuus, joten siitä kannattaa aloittaa.

Jos tämä on edelleen ongelma kuten uskon (jutun perusteella) että on, niin ihan aluksi istu itsesi kanssa keittiön pöydän ääreen. Käyt itsesi kanssa keskustelun jossa sovit että tämä hetki on nyt sitten jäljellä olevan elämäsi huonoin ja itsesääleisin (onko tuo edes sana).

Laihduttamisessa mikään big bang ei yleensä toimi, mutta aloita vaikka seuraavasti. Jätä kaikki ns. ylimääräinen sokeri pois. Pysyvästi. Tämä on se avainsana, pysyvä elämänmuutos. Ei sokeria kahviin / teehen / yms, älä juo mitään sokeri-limuja muuten kuin ihan poikkeustapauksissa (esim. krapulassa kannattaa sallia itselleen), kaikki suklaat, leivonnaiset, kakut, keksit, jätskit (varsinkin!) pois. Ilman niitä kaikkia tulee toimeen oikein mainiosti, eikä se vaadi itseltä edes paljon. Kokeile niin yllätyt.

Tällä tempuilla jo yksinään väitän että painosta lähtee ainakin 10 kiloa pois puolessa vuodessa, ilman että teet mitään muuta.

Toinen juttu, kun syöt, älä vedä mahaa yli-täyteen. Varsinkin kun yksin asuu sen tekee aina lähes vahingossa, mutta mieluummin heität vaikka ylimääräisen ruoan pois kuin tunget sen väkisin mahaasi. Täyteen mahaan tunkeminen on myös ruoan haaskausta + se aiheuttaa lisäksi vielä lihavuutta. Eli aina vaan sen verran että maha tulee about täyteen, mutta ei enempää. Tämäkin on aluksi vaikeaa, mutta siihen tottuu nopeasti. Sillä mitä syöt, ei ole mielestäni niin valtavasti merkitystä, ja ainakaan mihinkään rehuruokiin ei kannata mennä, ei niillä mies elä.

Sitten aloita pikkuhiljaa liikunta. Ei siksi että se laihduttaa, vaan siksi että mielesi paranee, olemuksesi paranee, ja olosi paranee. Ihan vaan vaikka kerran päivässä pieni kävelylenkki, niin reipasta tahtia kuin hyvältä tuntuu. Sitten vähitellen pidennä matkaa, aina vaan lisää ja lisää, kovempaa ja kovempaa. Juokseminen ei ole pakollista, reipas kävely kohentaa kuntoa ja polttaa myös rasvaa vähintään yhtä hyvin (jopa paremmin).

Ja miten olisi sitten vaikka jonkun joukkueurheilun aloittaminen? Jääkiekkoon pääsee ainakin sisään aika helposti aikuisiälläkin, jos et osaa etkä kehtaa luistella niin voit aluksi vaikka odottaa että lähikaukalosta sammutetaan valot ja menet sitten sinne pimeän turvin vetämään kahdeksikkoa maalien ympäri. Siinäkin alkuun hitaasti, sitten kovempaa, ja muista ottaa alusta asti mukaan esim. sirklaus. Ja kun luistelu alkaa sujua niin maila ja kiekko mukaan treeneihin ja verkko tötterölle.

Sitten kun jonkunlaiset perusteet on hallussa, niin ilmoittaudut mukaan johonkin puulaakijengiin, tasolle sopivia räpellysporukoita varmasti löytyy joka paikasta, eikä niissä myöskään ole pipo kireällä. Opit siinä olemaan jätkäporukassa, saat ehkä niitä kavereitakin muutaman lisää, ja opit fyysistä vuorovaikutusta (tämä ei ole vitsi). Toisekseen kiekko on hemmetin hyvä mielenparantaja, kaikki arkimurheet unohtuvat kuin taikaiskusta jäällä ollessa.

Myöskin pääkoppaa kannattaa huoltaa. Tottakai kaikenlainen passiivinen tekeminen kuten musiikki, leffat, tietokonepelit jne on mukavaa ja miellyttävää, mutta kannattaa välillä vaikka lukea joku kirja. Se kehittää aivojen vireystilaa. Itse luen ainakin mielelläni jotain teoksia mistä oppii jotain mutta ovat silti mielenkiintoisia, tieto on valtaa. Ainakin Trivial Pursuitissa. Ja mielikuvitustakin on hyvä käyttää jos tykkää lukea mieluummin vaan jotain fiktiivisiä kirjoja.

Ja mitä naisiin tulee, niin ota siinäkin ihan vaan pikkuaskelia. Olet kohtelias, hymyilet ystävällisesti mutta korrektisti vastaantuleville naisille, huikkaat ohimennen jotain huoletonta tyyliin "miten menee" ja saatuasi nopean vastauksen jatkat matkaa, jne. Kun huomaat että joku nainen on käynyt kampaajalla (riippumatta siitä onko kyseessä "kohde"), voit huomauttaa siitä että "ai sä oot käynyt kampaajalla, näyttää hyvältä", jne. Tuntuu tyhmältä mutta naiset arvostavat tämmöisiä pieniä, huolettomia huomioita. Ainakin suurin osa. Nimimerkkejä mainitsematta. :-) Mutta siis ihan pikkuhiljaa otat varovasti kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen, ja vaikka vaikeaa onkin niin tee se mahdollisimman huolettomasti ettei mene "yrittämisen" puolelle.

Siinä samalla kun kunto pikkuhiljaa kohenee ja paino pikkuhiljaa laskee, niin itsetuntosi kohenee myös ja sekin tekee smalltalkin helpommaksi. Ja kuka tietää, ehkä yllättäen joku toimiston tyttö eräänä päivänä pyytääkin sinua vaatimattomasti kahville, joku jota et ole tajunnut edes huomioida mitenkään! Ehkä vaan kaverina, tai ehkä jotain muutakin mielessä. Tärkeää vaan että sitten kun se ensimmäinen kala näykkii koukkua, niin älä nykäise vapaa liian innokkaasti, äläkä sen jälkeen jahtaa irtipäässyttä kalaa haavin kanssa ympäri järveä. Stay cool. Se on tyhmää, epäreilua ja vaikeaa, mutta näin se vaan toimii. Sekin vaihe sitten vielä tulee että saat heittäytyä täysin suhteen vietäväksi, ja huomionosoituksia ei voi antaa liikaa.

Ja sitten toinen juttu on ihan vaan tarjonnan määrä. En tiedä missäpäin asut, mutta yleensä varsinkin pienemmillä paikkakunnilla markkinat tuppaavat olemaan aika kuivat. Maailmassa on 3 miljardia naista, on aika kurjaa jos joudut epätoivoisesti etsimään sitä omaasi jostain 10 000 joukosta. Tiukkaa meinaan on (tiedän itse). Oikeasti mahdollisia kandidaatteja on noin pienessä porukassa ehkä 50, joista 45 on jo varattuja, joten sinulle jää ne 5 joista yksi on kehitysvammainen, toinen on frigidi-lesbo-aerobicohjaaja (copyright JHag), kolmas on nunna, ja ne kaksi muuta eivät vaan tykkää sinusta. Sanon vaan että mitä pienempi lampi, sitä vähemmän kaloja. Ja jos on paljon kalastajia vielä, niin ne pro-kalastajat vievät kaiken.

Mitä jos koittaisit vaikka saada töitä jostain ihan toiselta puolen Suomea? Tai vielä parempaa, jostain toisesta maasta? Täysin uudet kuviot ja ihmiset joissa kukaan ei tunne sinua eikä taustaasi, voit aloittaa täysin puhtaalta pöydältä? Toiseen maahan muuttaessa saisit samalla kielitaitoa, itseluottamusta edelleen, ja sen jälkeen kukaan ei ainakaan voisi väittää että olet tylsä. Ja kuka tietää, ehkä siellä jossain Berliinin, Marseillen tai vaikka Shanghain reunamilla asustelee juuri tällä hetkellä semmoinen tyttölapsi joka haluaa juuri kaltaisesi miehen. Tässä mielessä esim. joku Kiina olisi loistava kohdemaa, sikäläiset naiset eivät pane pahakseen vaikka länsimainen mies olisi kuin ladon seinästä reväisty, he ovat helliä ja huolehtivaisia.

Ja vielä aiheeseen nimim. benzinille, niin ainakin sinulla on työpaikka! Eli selvästi kelpaat ainakin jollekin / johonkin, joten ihan varmasti toivoa on. Kyllä sitäkin joku jossain vaiheessa osaa arvostaa.

Vielä viimeisenä vihjeenä antaisin, että voisit myös yrittää hakeutua johonkin työpaikkaan jossa tehdään paljon projektiluontoisia reissuhommia. Näissä voisit useinkin joutua työmatkalle vaikka jonkun naispuolisen kollegan kanssa, jolloin ko. naisilla olisi oikeasti aikaa olla kanssasi ja tutustua sinuun täysin neutraaleissa tunnelmissa. Kuka tietää mitä näistä voi kehittyä? Itselle ainakin voin kokemuksesta sanoa että syvimmät ystävyyssuhteet naisiin ovat syntyneet juuri tällä tavalla. Mitään syvempää ei koska olen naimisissa ja pidän siitä kiinni, muuten ehkä olisikin.

Ja itse kuulun myös siihen luokkaan miehiä joka on älyttömän huonoa treffiseuraa ensikertalaiselle. Eli jos pyydän jonkun puolivieraan naisen treffeille ja hän jotenkin sattuisi suostumaan, niin ihan varmasti ei halua treffeille toista kertaa. Mutta jos ko. nainen on jo oppinut oikeasti tuntemaan minut, saattaa treffit olla jopa täydellinen menestys.

Ei muuta kuin toivotan oikein hyvää joulua ja uutta vuotta benzinille, otat vaan rohkeasti maailmaa niskasta kiinni niin siitä se lähtee. Ne naiset tulee sitten vähän kuin bonuksena jossain vaiheessa. :-) Vuosi vaihtuu juuri sopivasti, kerää motivaatiota vaikka 1.1.2014 klo 07 saakka, ja sitten siitä aloita uusi sivu elämässä.

All the best.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Miehet nyt on kaikki rumia: on rumia, tosi rumia, sysi rumia ja järkyttävän rumia. Mutta tällähän ei ole yhtään eikä mitään tekemistä naisen saamisen kanssa. Naiset kun ei piittaa rumuudesta (vai eikö ne ymmärrä mikä on rumaa) pätkän vertaa. Esimerkiksi nyt just on hyvä verrata naapurimaan menoa. Meillä ainakin on Prisman kuulutuksetkin vaihdettu venäjäksi, kun niitä on niin paljon näin sesonkina. Heti huomaa pariskunnissa korrelaation: Mitä rumempi mies sitä kauniimpi nainen. Joskus tosin myös muodossa: mitä lihavampi mies, sitä kauniinpi nainen. Eli ulkonäöllä ei ole mitään väliä.

Mitä paskaa tämä on? Nimimerkillä tyttöjen illassa kerran (vastahakoisesti) ollut ja kolme tuntia katsottiin putkeen kuvia miehistä ja arvioitiin ulkonäköä. Ja en tosiaankaan ole huomannut tuota mainitsemaasi ilmiötä. Käytännössä aina hyvännäköisillä naisilla on helvetin hyvännäköinen mies, ja toisinpäin. Jotain poikkeuksia voi toki olla, mutta nekin ovat vähentyneet huomattavasti naisten sukupuoliroolin muututtua. Nykynainen haluaa hyvännäköisen haluttavan miehen.
 

Carlos

Jäsen
Nykynainen haluaa hyvännäköisen haluttavan miehen.

Niin, siis tämä pätee normi-sukankuluttajiin. Meinaatko että jollain Kim-Dotcomilla pyörii bikini-beibejä ympärillä sen takia että hän on niin viehättävä?

Tässä mielessä naisten Excel-taulukko toimii hyvin, miehessä pitää olla jotain tavoittelemisen arvoista. Se voi olla pyykkilautavatsa, tai sitten se voi olla pullea lompakko. Varsinkin venäläisten kohdalla tämä toimii erittäin hyvin, siksi itärajan takaa tulee usein häikäisevän kauniita naisia ylipainoisen miehen kanssa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tuliko sieltä: "Hei! Maailma on naisia täys. Unohda tää. Kyllä sä löydät vielä uuden ja paljon paremman mimmin!"

No tämä. Mitä kohtaa siinä ei ymmärretä, että minua ei kiinnostanut ne kaikki seitsemän meren vonkaleet vaan halusin vain sen täydelliseksi luulemani kalan.

Nyt parannuttuani ymmärrän toki, että ehkä jossain voisi olla suunnilleen samantasoinen. Mutta edelleen naurettavaa, että jotenkin yhtäkkiä ne aivan kaikki muut olisivat jotenkin todella paljon parempia.

Ja onhan sekin aivan täysin mahdollista, että mitään parempaa ei edes ole olemassa, koska jonkunhan sen lammen kuningatarkin täytyy olla.

"Uutta matoa koukkuun vaan." Jos olisin väkivaltainen, niin muutama olisi saanut turpaansa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Miehet nyt on kaikki rumia: on rumia, tosi rumia, sysi rumia ja järkyttävän rumia. Mutta tällähän ei ole yhtään eikä mitään tekemistä naisen saamisen kanssa. Naiset kun ei piittaa rumuudesta (vai eikö ne ymmärrä mikä on rumaa) pätkän vertaa. Esimerkiksi nyt just on hyvä verrata naapurimaan menoa. Meillä ainakin on Prisman kuulutuksetkin vaihdettu venäjäksi, kun niitä on niin paljon näin sesonkina. Heti huomaa pariskunnissa korrelaation: Mitä rumempi mies sitä kauniimpi nainen. Joskus tosin myös muodossa: mitä lihavampi mies, sitä kauniinpi nainen. Eli ulkonäöllä ei ole mitään väliä.

Suomea ja Venäjää nyt on ihan turha verrata toisiinsa parisuhdemarkkinoiden suhteen. Venäjällä mennään pitkälti vielä vanhan kaavan mukaan, jossa nainen on kotona mies tuo rahat talouteen. Siksipä Tatjanat panostavat enemmän miesten lompakon paksuuteen kuin ulkonäköön. Huvittavan näköistähän se kieltämättä on, kun 50kg Tatjana tepastelee minihameessa ja "fuck me" bootseissa ja 130kg Igor löntystää perässä lenkkareissa ja mustissa Adidaksen verkkareissa.

Suomessa asiat ovat toisin, eikä naisten tarvitse valita sitä, jolla on paksuin lompakko, vaan heillä on kaikenlaisia parametreja(excel-taulukot), joista kukaan ei ota selvää.

Benzinin kannattaisi kokeilla hakea emäntää jostain muusta maasta, jos lompakossa riittää virtaa. Venäjä, Viro, Thaimaa ja Filippiinit lienevät ne suosituimmat. Netistä löytyy noita ilmaisia deittisaitteja, joissa voi bongailla, löytyykö sopivan oloisia kandidaatteja. Toki noilla saiteilla on paljon huoria, eikä niiden kanssa kannata haaveilla mistään parisuhteista, olivat sitten mistä maasta tahansa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nykynainen haluaa hyvännäköisen haluttavan miehen.

Mikä ihmeen "nykynainen"? Nykynaisia on ollut siitä lähtien kun naisia on yleensäkin ollut. Nämä ovat valinneet miehen sen mukaan kuin on ollut tarve. Luuletko, että nainen 1800- luvulla on ottanut ruman miehen puolisokseen? No okei, luokkaerot jne sekä rahallinen tausta mutta kyllä nykyihmisen raameissa naisetkin ovat olleet alusta alkaen turhamaisia ja komealle uroolle on ollut silmää. Luuletko, että tämä trendi on käsitteeltään ainoastaaan 20 vuoden takaa?
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
benzin: Tutun kuuloista hommaa omiltakin nuoruusvuosilta, tosin sillä erolla, että mun ei ollut kovin hankala hakeutua naisseuraan (ja jopa suhteisiin joskus), mutta koin parisuhteen ylläpitämisen olevan se ylivoimainen asia. Tai ainakin liian kallis rahallisesti ja henkisten uhrausten osalta myös, eli ei kannata. Akne ja ylipaino, vähissäkin määrin, ovat kyllä valitettavasti sellaisia asioita, jotka ajavat naiset kauas. Jopa ne akneiset ja läskitkin akat. (Terveisin entinen pizzanaama)

Nämä kaikki, jotka sanovat "Kyllä kaikille on jossain se oikea jne" ovat tietysti vilpittömän hyväntahtoisia ja tykkäävät tsempata, mutta tosiasiassa se on pelkkää paskapuhetta, 100% skeidaa. Näiden hokemien uskottavuusarvo ei ole yhtään jotain imelää natsislageria korkeammalla. Joku osuvasti jo sanoikin, että näissä peleissä kaikki ei todellakaan pelaa ja valitettavasti useimmiten juuri ne sympaattisimmat pelimiehet jäävät penkille tai kokonaan pukukopin puolelle. Nähty on ennenkin.

Mä en siis ala älyllisesti mitään epärehellistä jargonia jauhamaan siitä, että kuinka kaikki todennäköisesti vielä muka paranee, vaan neuvon alkamaan nauttimaan omasta seurastasi ja sen suomasta vapaudesta. Välittömästi. Koska loppujen lopuksi mitä muutakaan sulla (ja/tai mulla) on? Ei se naisen saaminen ole mikään elämää mullistava ja autuaaksi tekevä asia, jonka eteen kannattaa kaikki mielenterveys uhrata itsesäälin ja vitutuksen alttarilla. Jos et kelpaa niille, niin ajattele vaan, että vitut siitä. Ihan oma asiasi toki on se, että jatkatko naisista haaveilua kuinka aktiivisesti, mutta pääasia että totuttelet ajatukseen elämisestä yksin. Sitä kuitenkin näyttäisi tarinasi perusteella olevan paljon edessä.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei se naisen saaminen ole mikään elämää mullistava ja autuaaksi tekevä asia, jonka eteen kannattaa kaikki mielenterveys uhrata itsesäälin ja vitutuksen alttarilla. Jos et kelpaa niille, niin ajattele vaan, että vitut siitä.

Eihän siihen saamattomuuteen kannatakaan mielenterveyttään menettää. Sen saavuttamisen menettämiseen se sitten meneekin. Tämän tiedän kokemuksesta, mutta yhtä lailla tiedän myös sen, että noin ei käy enää koskaan.

Tuo on kyllä erittäin huono neuvo, että "vitut siitä", jos ei ole koskaan sitä vielä päässyt kokemaan. Hyvä parisuhde on aivan varmasti tavoittelemisen arvoinen asia.

Mitä muutakaan tässä elämässä olisi? Eikun niin joo, voi ryypätä koko ajan ja katsoa jokaisen matsin paikan päällä ja loput sitten telkkarista.

Hauskaa? Joo. Onnellista? Ei.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Mitä muutakaan tässä elämässä olisi? Eikun niin joo, voi ryypätä koko ajan ja katsoa jokaisen matsin paikan päällä ja loput sitten telkkarista.

Hauskaa? Joo. Onnellista? Ei.

Ai kuin tavoite päästä naisen kanssa yhteen? Aika vitun pitkä lista asioita.

Eiköhän meistä jokainen viime kädessä määrittele "onnellisuutensa" ihan itse. Joku löytää sen pienistä asioista ja harmittavan monelle se taas jää vain haaveiden tai mahdottomien tavoitteiden tasolle.

Onnellisuus lähtee meistä kaikista itsestämme eikä sitä, jumalauta, kannata ulkoistaa ainakaan toisten ihmisten oikkujen armoille.
 
K

kiwipilot

Onnellisuus lähtee meistä kaikista itsestämme eikä sitä, jumalauta, kannata ulkoistaa ainakaan toisten ihmisten oikkujen armoille.

Ja sä näytät olevan siitä hyvä esimerkki; vaikutat kovin onnelliselta. Tottahan tuo toisaalta on, ainakin osittain, mutta sun kohdalla se ei tunnu oikein toteutuvan. Joten saarnaamisesi aiheen tiimoilta on vähän sama kuin kädetön opettaisi lentopalloa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onnellisuus lähtee meistä kaikista itsestämme eikä sitä, jumalauta, kannata ulkoistaa ainakaan toisten ihmisten oikkujen armoille.

Niin lähteekin. Seuraan monia lajeja ja tiedän missä niissä mennään ja kuka pelaa seuraavaksi mitä vastaan ja mistä pelataan.

En ole kovinkaan tyhmä, ymmärrän myös sen, että eivät nämä kaikki pelit ja matsit ja ottelut voi mitenkään olla niin tärkeitä. Vaikka koitankin itselleni niin uskotella.

Mielummin menisin puistoon kävelemään tai vaikka teatteriin. Olenko yksin tai äijäporukassa menossa? No, enpä ole eli seuraavaa peliä vaan tulille ja kaljatkaan ei lopu kesken.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Nykynainen haluaa hyvännäköisen haluttavan miehen.

Mitäs paskaa tämä on? Eihän hyvännäköisiä miehiä edes ole olemassakaan. On vaan rumia, tosi rumia, sysi rumia ja järkyttävän rumia. Tai näin ainakin ne miehet mitä tv ja leffat mukaanlukien olen nähnyt. Naiset sen sijaan ovat esteettisesti aivan mahtavia, kauneussilmää mielyttäviä, suurin osa on silmäkarkkia - osa toki sitruunapommeja, mutta niistäkin monet pitävät. Jos joku nainen haluaa vähemmän ruman miehen, niin eihän se väärin ole, mutta ulkonäön perusteella ei varmaan kannata miestä valita. Siinä ei voi voittaa. Ja miesten onneksi ulkonäköperuste onkin onneksi aika toissijainen.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Mitäs paskaa tämä on? Eihän hyvännäköisiä miehiä edes ole olemassakaan. On vaan rumia, tosi rumia, sysi rumia ja järkyttävän rumia. Tai näin ainakin ne miehet mitä tv ja leffat mukaanlukien olen nähnyt. Naiset sen sijaan ovat esteettisesti aivan mahtavia, kauneussilmää mielyttäviä, suurin osa on silmäkarkkia - osa toki sitruunapommeja, mutta niistäkin monet pitävät. Jos joku nainen haluaa vähemmän ruman miehen, niin eihän se väärin ole, mutta ulkonäön perusteella ei varmaan kannata miestä valita. Siinä ei voi voittaa. Ja miesten onneksi ulkonäköperuste onkin onneksi aika toissijainen.

"Koska mä en näytä hyvältä niin kukaan mies ei näytä!!!".

Mikä ihmeen "nykynainen"? Nykynaisia on ollut siitä lähtien kun naisia on yleensäkin ollut. Nämä ovat valinneet miehen sen mukaan kuin on ollut tarve. Luuletko, että nainen 1800- luvulla on ottanut ruman miehen puolisokseen? No okei, luokkaerot jne sekä rahallinen tausta mutta kyllä nykyihmisen raameissa naisetkin ovat olleet alusta alkaen turhamaisia ja komealle uroolle on ollut silmää. Luuletko, että tämä trendi on käsitteeltään ainoastaaan 20 vuoden takaa?

En tarkkaan tiedä mikä tilanne on ollut aiemmin, joten siksi tarkensin puhuvani nykynaisista.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Niin lähteekin. Seuraan monia lajeja ja tiedän missä niissä mennään ja kuka pelaa seuraavaksi mitä vastaan ja mistä pelataan.

En ole kovinkaan tyhmä, ymmärrän myös sen, että eivät nämä kaikki pelit ja matsit ja ottelut voi mitenkään olla niin tärkeitä. Vaikka koitankin itselleni niin uskotella.

Mielummin menisin puistoon kävelemään tai vaikka teatteriin. Olenko yksin tai äijäporukassa menossa? No, enpä ole eli seuraavaa peliä vaan tulille ja kaljatkaan ei lopu kesken.

No.. itsehän en edes tiedä kaikkien lajien ja sarjojen tilanteita, koska urheilu on mulle pelkkä kiva sivujuonne elämässä, mutta mikä sitten on sulle "sitä tärkeää"? Saavuttaako sen vain ja ainoastaan naisen ja mielellään täydellisen sellaisen kautta? Jahtaatkohan nyt jotain pelkkiä mielikuvatason juttuja tai unelmia, joita ei välttämättä ole olemassakaan? Tietysti jos hingut isäksi tai jotain, niin ymmärrän. Lasta ei saa ilman naista kuin Arnold Schwarzenegger. Ainakin itse käyn jopa teatterissa silloin tällöin ja ihan omin voimin, ei sitä kukaan estä. Kävelyistä nyt puhumattakaan.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko kompata Benziniä siinä mielessä, että jokus se katkeruus vaan kasvaa liian suureksi, ja se perkele myrkyttää ajatukset jo valmiiksi siihen moodiin, ettei mistään suhteen tapaisestakaan ole toivoakaan. Kun aloin eksäni kanssa oleilemaan kovin kauan aikaa sitten, niin hän oli se, joka lopulta pelasti minut tältä katkeruudelta. Oli siis niin aktiivinen, että jopa hieman epävarmempi tajusi sen, että ehkä minustakin on vielä pitempään parisuhteeseen naisen kanssa. Siinä sivussa itseluottamus nousi, ja vaikka nyt ollaankin erottu, niin jotain pohjia se silti jätti. En ole kylän komein tai pisin kaveri, vaikkakin ihan kohtalaisessa fyysisessä kunnossa, mutta silti uskallan taas erotuskan hälvettyä lähestyä naisia ja luottaa sen verran itseeni, että välillä jopa tulosta tulee. No tänä syksynä kyseessä on ollut lähinnä parin kolmen viikon irtosuhteita, mutta onpahan ainakin jotain näyttöä, että kelpaan vielä joillekin naisrintamalla. Tuli jopa yhteen työkaveriin sekaannuttua, ja se on ainoa juttu, jonka toivoisin saavan vielä tuulta alleen... ja ei sen takia, että töissä ei olisi niin jäykkää, vaan siksi että ensi kertaa tuntuu, että olisin löytänyt paremman naisen kuin eksä oli. Ennen kaikkea luonteeltaan ja kypsyydeltään. Eli luultavasti homma kusee siihen, että vastaan tuli taas ns. liian hyvä nainen minun asteikollani:)

Mutta eipä nuo enää tunnu missään, perus katkeruus on onneksi väistynyt, ja vaikka se vituttaakin istua yksin kotona ja miettiä, kuinka kivaa olisi taas löytää joku oikein ihana nainen vierelleni, niin kyllä se näinkin menee. Harrastuksia, kavereita ja töitä sopivassa suhteessa, ja viimeistään sitten kesälomalla täysi rähinä päälle, vielä viisi kuukautta aikaa treenata kroppa rantakuntoon!
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Pikku-benzin katsoi pitkään ja tarkkaan peiliin, ja tajusi ettei enää ole pikku-benzin. Hän ymmärsi, että tulee elämään koko elämänsä yksin, ja kuolemaan yksinäisenä ja katkerana. Rumasta ankanpoikasesta kasvoi ruma joutsen.

Anteeksi.

Mun on pakko tähän tarttua, koska löysin tekstistä osittain itseäni.

Olin oikeastaan lukioon saakka arka hissukka, joka löhösi mieluummin kotisohvalla suklaata syöden kuin lenkkipolulla. Ylipainoa ja itsetunto täys nolla. Baareissa olin se joka piteli kaverin takkia kun tämä imutteli kuumimman kollin kanssa, taksijonossa tuijottelin kivetystä kun miehet halusi tietää mihin ystäväni oli matkalla, kotibileissä olin seinäruusu jolle ketään ei puhunut mitään. Hyvin usein olin ilmaa, ja ohitseni puhuttiin- tai sitten minulle puhuttiin kuin olisin vajaa.
Tietenkin sitten haaveilin sellaisista todella hyvännäköisistä sporttisista miehistä, jotka nyt lähinnä katsoivat nenän vartta pitkin. Tai jotka tavoittelivat ystäviäni.

Jossain vaiheessa sitten päätin että okei nyt tämä pelleily saa riittää, elämällä on varmaan jotain muutakin tarjota kuin tämä. Paino kuntoon, liikunta mukaan elämään, terveelliset elämäntavat ja hei ennenkaikkea juuri se pääkoppa kuntoon. Sitten kun oli oma paletti kunnossa, niin ei ole enää tarvinnut huomionpuutteesta kärsiä, ja nimennomaan kun olin sinut oman elämäni kanssa- heijastuu se toki ulospäinkin. Totta kai se viehättää.

Mä ymmärrän hyvin sen miksei silloin teininä miehet langenneet jalkojenjuureen. Ei se huono itsetunto, ylipaino, kotilusmuilu ole mitään valttikortteja elämässä. Tai katkeruus. Toki on niitäkin joilla on kaikki elämässä ok, eikä kumppania löydy, mutta moni sysää turhaan sitä vastuuta vastakkaiselle puolelle, vaikka peiliinkin voisi välillä vilkuilla.

Pinnallista tai ei, niin kyllä se että jakaa edes jossain määrin samat arvot puolison kanssa on tärkeää. Ei se minua houkuttele jos toinen röhnöttää kotisohvalla mäkkiburilaiset kädessä tai istuu nokka tietokoneella 24 tuntia vuorokaudessa, puhumattakaan jos peseytymisen abc on jäänyt oppimatta. Minä pidän itsestäni huolen, joten oletan ja toivon sitä myös siltä toiselta. Jokainen tietenkin eläköön niinkuin haluaa, mutta kovin paljon ei sitten kannata hämmästellä miksi elämä potkii päähän ja pakkeja tulee jatkuvasti tai sopivaa kumppania ei löydy.

benzin: ille vaan sen verran että on ihan mahdollista päästä pois siitä ruma ankanpoikanen syndroomasta. Oman elämän ohjakset vaan käteen ja miettimään mikä sulle on tärkeintä ja mitä haluat elämältä. Harvoin ne asiat mitä tavoittelee, tulevat ilmaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös