Naisasiat

  • 7 512 638
  • 26 575
Kuulostaa koko ajan jotenkin hirveältä suunnittelulta ja säätämiseltä. Jos minulla on urheiluharjoitukset tiettyyn aikaan niin en minä oleta, että naisella pitää olla joku oma meneminen - vaikkapa lenkillä käyminen - samaan aikaan ja jos hän menikin eri aikaan niin minun vissiin pitäisi kokea itseni loukatuksi, kun hän ei mennyt samaan aikaan urheilemaan. Muuan nainen tykkäsi mennä lenkille klo 23 jälkeen, kesällä jopa puolenyön jälkeen ja hyvä niin. Aina on riittävästi ehtinyt viettää aikaa keskenään. Miksi se aika pitäisi maksimoida. Maksimointi voi jopa huonontaa suhdetta. Tietenkin jos seurustelee jonkun pääministerin tai vastaavan kanssa niin sittenhän sitä vapaa-aikaa on todella vähän ja voi olla hyvä säätää tarkemmin.

Ei tietenkään olekkaan tarkoitus, että sinne on PAKKO tunkea jotain, kyse on siitä, että jos on mahdollista käydä joogassa samaan aikaan kun toinen on treeneissä niin se yleensä on kannattavaa.

Tarkennan nyt vielä sitä, että vaikka saatoin antaa sen kuvan, että kaikki pitää tarkkaan säätää ja sohlata, niin se ei ollut tarkoitukseni. Tarkoitin, että ne menot mitkä saa helposti menemään päällekkäin, kannattaa laittaa päällekkäin.

Jos kuitenkin on kaikki aika mailmassa ja maanantai iltana treenit kerran viikossa, niin on ehkä parempikin, että toinen saa jäädä himaan ittekseen eikä sovi siihen päälle mitään.

Jotta menisi helkutin helpoksi tämä yhtälö, niin täytyy ymmärtää aikasemmat puheeni oikein. Eli eihän tuommoista aika säätämistä tarvitse tehdä jos on aikaa kaikelle. Mutta jos rupeaa huomaamaan, että parisuhteelle/kavereille/harrastuksille ei riitä aikaa tarpeeksi kannattaa noita päällekäisiä menoja harrastaa mikäli suinkin mahdollista.

Toki jätkien illat erikseen.

Ompas homoa... :)
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Hahah mietin ihan samaa. Itselle on aivan saman tekevää minkälainen meidän asunnon värimaailma tms on.

Muutenkin on varsin outo näkemys, että naisen kanssa pitää kökkiä kotona ja kavereiden kanssa sitten kaikki aktiviteetit. Onneksi omassa elämässä nuo saa kivasti yhdistettyä, jopa sen juhlimisen tai kotona tissuttelun.

Toki jätkien illat erikseen.

Samaa mietin. Pikaisella pohdinnalla mulla taitaakin olla enemmän yhteisiä aktiviteetti/mielenkiinnon kohteita naisen kuin kaverien kanssa. Ja kaverienkin kanssa niitä on aika paljon.

Esim. keikoilla tulee nykyään käytyä naisen (50%), kaverien (25%) ja naisen sekä kaverien (25%) kanssa ihan artistien kiinnostavuudesta johtuen. Luvut suuntaa antavia.
 

Grafix

Jäsen
Mutta lapsien hankkimisessa ja lupautumalla heräämään aikaisin mä käyn taas nuo samat asiat läpi, siis että kannattaako vai ei. Jos ei voi ryypätä niin yksi miinusta, näin yksinkertaisesti selitettynä siis.

Onks sulla joku taulukkolaskentasofta mihin sä lyöt noi muistiin? Ja hei, älä hanki lapsia.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jos kuitenkin on kaikki aika mailmassa ja maanantai iltana treenit kerran viikossa, niin on ehkä parempikin, että toinen saa jäädä himaan ittekseen eikä sovi siihen päälle mitään... Eli eihän tuommoista aika säätämistä tarvitse tehdä jos on aikaa kaikelle.
Tämähän on ehta internet-keskustelu. Ääripäitä verrataan ja siinä ovat vaihtoehdot.

Ei se tarkoita, että olisi kaikki aika maailmassa eli ei esimerkiksi mitään työtä jos ei koe tarpeellisena sopia treenejä tehtävän samaan aikaan. Kyllähän siinä ajan myötä toinen jo oppii näkemään, että milloin se toinen on menossa minnekin niin voi sitten mennä samoihin aikoihin jos huvittaa ja tuntuu sopivalta. Minä esimerkiksi inhoan aamutreenejä, joten en varmasti lähde naisen kanssa aamulla urheilemaan ellei ole joku poikkeustapaus eli joku kisa tai turnaus alkaa aikaisin aamulla. Harvemmin alkaa. Arkisin harrastemenoista sopiminen on keskimäärin joutavaa, tietenkin vapaapäivien suhteen kannattaa yleensä olla hyvissä ajoin enemmän puhetta jos on jotakin erityisiä suunnitelmia.

Moni nuori pari on kyllä niin paitaa ja persettä keskenään, että siinä ei oma identiteetti pääse kehittymään vaan tilalle tulee painostava me ja kehittymätön oma itse. No, avioeron jälkeen sitten toisella kierroksella valitsevat yleensä vähän paremmin.
 
Tämähän on ehta internet-keskustelu. Ääripäitä verrataan ja siinä ovat vaihtoehdot.

Heh, taidan kyllä sortua tähän liikaa. Johtuen ehkä siitä, että internetin ihmemailmassa on joskus vaikea tulla ymmärretyksi ellei teroita sitä kynää ihan loppuun asti. Onneksi poikkeuksiakin löytyy joskus. Kiitos siitä.

Moni nuori pari on kyllä niin paitaa ja persettä keskenään, että siinä ei oma identiteetti pääse kehittymään vaan tilalle tulee painostava me ja kehittymätön oma itse. No, avioeron jälkeen sitten toisella kierroksella valitsevat yleensä vähän paremmin.

Jep. Varsinkin nuoria naisia on joskus seurustellessa vaikea saada tajuamaan sen oman tilan ja oman elämän merkitys. Ei koko ajan tarvitse olla hiplaus etäisyydellä. Yleensä jossain vaiheessa tämä rupeaa jompaa kumpaan ärsyttämään ja ahdistamaan kun ei saa tarpeeksi tilaa itselleen.

Huomion arvoisena seikkana vielä, että tarpeeksi tilaa ei mielestäni ole se, että toinen on toisessa huoneessa kyttäämässä töllöä vaan se, että sillä toisellakin on oikeasti oma elämä menossa, eikä se koko elämä pyöri siinä kodin ja parisuhteen ympärillä.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Ollaanpa täällä nii machoa taas että. Kyllä mua ainakin kiinnostaa mitä mä laitan päälle ja miltä mun auto tai kämppä näyttää. Tai minkälaista sohvaa, verhoa ja mattoa sillä on. Mut ehkä menee jo ohi tän ketjun aiheesta.

Itse ketjuun sen verran, että jos ei oo seurustelemassa romanttisesti ja tosimielellä, on ihan turha tosiaan laskea minkäänlaisia plussia ja miinuksia jonkun muijan kanssa asumisesta jne. Sit kun kolahtaa niin se sit oikiasti kolahtaa, ja tollaset jää taustalle. Toki järkisyitäkin löytyy kuten vaikka kustannuksien jakaminen, mut silloinkin on sama ottaa kämppis. Ellei sit vakipilde oo mielessä (tarviiko silloinkaa ees sit asua saman katon alla?).
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ollaanpa täällä nii machoa taas että. Kyllä mua ainakin kiinnostaa mitä mä laitan päälle ja miltä mun auto tai kämppä näyttää. Tai minkälaista sohvaa, verhoa ja mattoa sillä on.
Siinä yksi lisätodiste, miten mennään ääriesimerkkeihin ja aletaan suorastaan esittää omia visioita muka täällä käytyinä keskusteluina.

Onko täällä sanottu, ettei miehiä kiinnosta oma pukeutuminen? Avitan: no ei ole. Onko täällä sanottu, ettei miehiä kiinnosta, että millainen auto heillä on? Avitan: no ei ole.

Kyllä minä silti uskon, että nykyajan sisustusohjelmia katsovat olkalaukkufägärit ovat todella kiinnostuneita siitä, että mikä on heidän sohvansa, verhojensa ja mattojensa väri.

Aijai, kyllä teki hyvää revitellä internetiin ääriesimerkki! Kyllä minä nyt ymmärrän teitä!
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näköjään aletaan vittuilemaan kun ei muuta keksitä. Ehkä on tajuttu että sitä ollaan tossun alla, tai jotain. Ja toi yks nimimerkkihän on jo ainakin kaksi kertaa jäänyt kiinni tyhmyydestä. Mä en viitsi keskustella tyhmien ihmisten kanssa.

Kyllä vässyköitä aina riittää kun katselee muita ihmisiä. Se vaan on jokaisen omalla vastuulla pitää huoli ettei itse kuuluisi niihin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin homoa, jos mies miettii verhojen, mattojen tai sohvan värejä.
Heh. Verhot, matto, nahkasohva, lipasto, tv-taso ja sängyn päiväpeitto, kaikki punaisia. Ja muutama muukin juttu. On tää niin tyylikästä kitata kaljaa tällaisessa pornoluolassa. Ihan eri lailla pääsee fiiliksiin. Toista se olisi jos joku nainen olisi sisustanut.
 
Näköjään aletaan vittuilemaan kun ei muuta keksitä.

Jos minua tarkoitit, niin enhän suinkaan vittuillut. Enemmänkin olen kiinnostunut tuosta bonuskortin soveltamisesta parisuhteeseen.

Kyllä mä muutakin keksin, mutta se taitaisi mennä jo vittuilun puolelle.

PS: Jos yhtään olet lukenut tätä ketjua niin pistin tuossa poikki kolmen vuoden suhteen n. puolitoista kuukautta sitten. Että en tiedä kenen tossun alla sitä tässä ollaan. Ehkä oman ?

Siitä kyllä olen sun kanssa samaa mieltä, että sisustaminen on siisti juttu (erityisesti rakenne sisustaminen).
Mulla taitaa tosin olla todella erillainen maku sisustamisen suhteen, mutta yhtä kaikki. Homoa tai ei, on se hienoa jos mies viihtyy.

Ja niin, edelleen jos meikäläinen on "toi yksi nimimerkki" joka on jäänyt tyhmyydestä kiinni, niin olisin todella kiitollinen jos valaisisit omaa idiotismiani. Kehittävää puuhaa meinaan tuo itsetutkiskelu.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja kyllä säkin varmaan vähän halveksut niitä kavereita, jotka seurustelun alettua hylkäävät kokonaan kaverit. Eihän sellaiset mitään tosiystäviä ole, vaan vässyköitä.
Paskat ole. Ne tykkää olla enemmän naisensa kuin sun seurassa. Sun juttuja lukeneena en ihmettele tuota valintaa tippaakaan.
 

Rushlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
pettter kirjoitti:
....Mä tunnen sisimmissäni sen olenko joutunut luopumaan enemmän kuin mitä olen saanut. Joku juttu tietenkin on isompi kuin toinen, joku tykkää jostakin tietystä jutusta enemmän kuin toinen, ja joissakin asioissa mies ja nainen haluavat molemmat samaa asiaa, mutta noissa kaikissa parisuhteen joko isoissa tai sitten ihan niissä pienissä ja arkisissa kompromisseissa molemmille kertyy tosi paljon tuota "miinusta". Tämä on varmastikin kaikille selvä asia, viimeistään nyt kun mä sen selitin niin tarkkaan että tyhmempikin tajuaa. Suurin osa ihmisistä on vaan niin dorkia että kulkevat kuin laput silmillä. Eivät tajua kokonaisuutta.

Ilmeisesti myöskään kavereita ei kannata hankkia sillä niistäkin tulee "miinusta" samalla tavalla. Itse voit haluta mennä johonkin tiettyyn pubiin, mutta kaveri haluaisi että menette eri pubiin. Miinusta pukkaa jos joustat. Tai jos kaverisi haluaa katsoa jotain leffaa ja sinä mieluummin toista, tsaijai - miinusta. Parempi elää yksin niin ei saa kaiken niin kuin haluaa eikä ikinä tarvitse joustaa missään asiassa!
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kyllä itse ainakin komppaan tuota petteriä sen verran, että jotkut kaverit ovat hieman vässyköitä naisten suhteen. Ei todellakaan johdu siitä, että itse olisit huono ihminen välttämättä. Itsellä näitä vässyköitä oli kolme, nykyään kaksi. Pari naista sen verran hyvin tietäen ovat siinä parisuhteessa se painostava osapuoli, joten kavereillani ei jää osaa eikä arpaa mitä tekevät.

Pahemmalla tapauksella ei ole mielestäni kavereitakaan, kun "unohti" ne lähinnä nuorempana. Toinen tapaus alkaa olemaan jo samoilla raiteilla, ja kaveriporukalla vähän mietitty, että miten asian kanssa tehdään. Kaveri on itsekkin kokenut seurustelun tukalaksi. Kolmas tapaus on päästänyt naisesta irti ja on päässyt hengailemaan kavereidensa kanssa.

Toki, itselläni ei naista ole nyt, joten toivottavasti en ole samanlainen tissiposki, heh.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ei kyllä mene jakeluun ollenkaan tämä ajattelu, jonka mukaan vain kaverien kanssa voi tehdä niitä juttuja kuin haluaa ja naisen kanssa kaikki tekeminen on pelkkää kompromissia.

Olisikohan puolisovalinta mennyt tuossa tilanteessa pieleen, jos yhteisiä mielenkiinnonkohteita ei ole?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kyllä mene jakeluun ollenkaan tämä ajattelu, jonka mukaan vain kaverien kanssa voi tehdä niitä juttuja kuin haluaa ja naisen kanssa kaikki tekeminen on pelkkää kompromissia.

Olisikohan puolisovalinta mennyt tuossa tilanteessa pieleen, jos yhteisiä mielenkiinnonkohteita ei ole?

Vähän samaa mieltä. Ja sitten kun täällä on näitä pettterin kaltaisia tosimiehiä, joita kuitenkin houkuttaa esimerkiksi halvan lutkan kairaaminen, niin kyllähän lauantai-illan viihtymispaketin pystyy ihan oman kumppanin kanssakin rakentamaan niin, että se sisältää itse kunkin preferoimia aktiviteetteja yhdessä kumppanin ja sitten vielä bonuksena köyrimistä.

Ja jos joku oikein hurjaksi heittäytyy ja lähtee kuitenkin kavereiden kanssa radalle, niin onhan se krapulakin nastempi, jos ei tarvitse välittömästi pää märkänä alkaa etsiä seuraavaa lähtöä Tallinnaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Olisikohan puolisovalinta mennyt tuossa tilanteessa pieleen, jos yhteisiä mielenkiinnonkohteita ei ole?
Näin, tai sitten näille jätkille ei ole olemassa oikeanlaista puolisoa. Eli lähinnä sellaista, joka siivoaa, tekee ruokaa ja toimii panopuuna.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä itse ainakin komppaan tuota petteriä sen verran, että jotkut kaverit ovat hieman vässyköitä naisten suhteen. Ei todellakaan johdu siitä, että itse olisit huono ihminen välttämättä. Itsellä näitä vässyköitä oli kolme, nykyään kaksi. Pari naista sen verran hyvin tietäen ovat siinä parisuhteessa se painostava osapuoli, joten kavereillani ei jää osaa eikä arpaa mitä tekevät.
Pakko kysyä ihan mielenkiinnosta, minkälaisia tyyppejä nuo vässykät olivat kavereina? Tulivatko perskärpäsen tavoin kaikkialle mukana, kunhan vain ehdotettiin, että mennään vaikkapa tekemään sitä tai tätä? Oliko heillä omia toiveita vapaa-ajan viettojen suhteen kaveriporukassa? Vai olivatko peräti ÄIJIÄ! ennen naisiin haksahtamistaan? En väitä, että olivat vässyköitä jo kavereina. Kunhan vain haluan tietää.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Näin, tai sitten näille jätkille ei ole olemassa oikeanlaista puolisoa. Eli lähinnä sellaista, joka siivoaa, tekee ruokaa ja toimii panopuuna.

Taitaa tosiaan olla niin, että näille sosiaalisilta taidoiltaan jossain keräkaalin ja retiisin välimaastossa oleville parhas vaihtoehto onkin tuo pettterin mainostama yhdistelmä kodinhoitaja + ravintola + huora. Siinä on plussatkin helppo laskeskella kun muistaa pyytää kaikilta kuitin.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Pitkästä aikaa vois ketjuun kirjotella, koska jälleen naisten toiminta aiheuttaa ihmetystä.

Tässä kesän aikana on jo parikin eri mimmiä osoittanut kiinnostusta ja ensitapaamisen jälkeen ovat itse olleet erittäin innostuneita tapaamaan uudestaan, sanoneet kuinka hyvin mun seurassa viihtyy ja kuinka ihana oon jne. Pari kertaa on nähty ja on ollut kivaa. Sitten päästäänkin tähän erikoiseen tilanteeseen. Elikä sovitaan naisen kanssa menevämme elokuviin ja sinne myös menemme ja siellä elokuvan katsomisen lisäksi on muutenkin hempeä tunnelma ja tyttö ottaa kädestä kiinni ja lopulta kaivautuu jopa kainaloon.

Leffan jälkeen on sitten aika molempien poistua omaan kotiinsa, halataan ja sovitaan että nähään taas. Mutta paskat, tämän jälkeen mimmit on kiireisiä eikä aikaa ole näkemiselle, eikä myöskään yhteydenpitoa oo muutenkaan (pl. saattaa vastata laittamaani tekstiviestiin,mutta itse eivät kysele kuulumisten tai näkemisen perään mitään).

Saattaisin asian ymmärtää jos tapaamiset ja leffassa käynti ois ollut vaivaannuttavaa ja jäistä, mutta kun näin ei ole ollut. Eikä naista tämän johdosta kiinnosta enää nähdä. En halua yleistää, mutta rupeaako naisilla jotenkin ahdistamaan se tilanne,että toisen kanssa on todella mukava ja hyvä olla ja huomaa, että ihastuu jotenkin liikaa tms. Vai mitä helvettiä tämmönen käytös tarkoittaa?

Tässä on tosiaan nyt toinen samantyyppinen tapaus menossa, enkä haluais tämän mimmin suhteen luovuttaa, mutta en nyt oikein tiedä että miten tässä vois edetäkkään kun kuulemma on todella kiireistä. Tiedossa kyllä on että hänellä nyt on töiden suhteen kiirettä, kun kahdessa eri duunissa painaa ennenkuin opiskelut parin viikon päästä alkavat. Mutta luulis sitä nyt,että sen verran on aikaa että joskus laittaa jotain viestiä/soittaa kuulumisia?

Onko nyt suuri virhe suoraan kysyä,että mitäs helvettiä ja että kiinnostaako sillä vai ei? Vai onko järkevintä pitää radiohiljaisuutta ja toivoa,että toinen yhteyttä ottaa? Painostamalla en halua toista karkottaa meneen, joten neuvot/kokemukset vastaavista on tarpeen.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotkut naiset eivät kehtaa ilmoittaa kovin suoraan ettei joku mies yksinkertaisesti kiinnosta heitä. Sitten ei vaan enää oteta yhteyttä tai keksitään tekosyitä. Pahinta mitä voit enää tehdä on se että rupeat tavalla tai toisella painostamaan (kyllä, nimen omaan painostamaan jos olet jo tehnyt omalta osaltasi selväksi että kiinnostusta on) toista ja kyselemään vielä uusia tapaamisehdotuksia.

Jos naisella olisi sanojesi mukaan ollut kanssasi todella mukavaa tai että hän olisi ihastunut sinuun niin hän ei käyttäytyisi noin. Voi myös pelata jotain peliä tai hakee vaan huomiota muilta miehiltä syystä tai toisesta. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisten käsitystä tai motiivia jäädä vapaaehtoisesti kaverikorttilaiseksi.

Niin siitä pelistä. Jos olet pelimiehiä niin ehkä varmin tapa millä naisen voit saada kiinnostumaan vielä itseesi on se että tästä eteenpäin meet simppelisti i dont give a fuck -asenteella, tapailet muita naisia (nainen on naiselle susi joten voi tulla vielä mustasukkaiseksi) ja annat elämän viedä rennosti eteenpäin. Tarkemmin jos miettii niin eihän tossa tarvi mitään ees pelata. Relax and so on.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ehkä mä vaan en ole löytänyt tarpeeksi fiksua naista.

Mutta kyllä aika monesta tyypistä huomaa että ne ovat naisten kanssa erilaisia kuin mitä ovat kavereiden kanssa. Eli siis naisten kanssa ei pysty olemaan täysin normaali. Vissiinkin se on joku ajatusmalli että naisia pitää palvella ja miellyttää.

Ei mulla oikeastaan hirveästi tee edes mieli kaveerata naisten kanssa. Ei niiden kanssa ihan samoihin fiiliksiin pääse mitä jätkien kanssa, ja kyllä sen naisen luonteen tietää.

Ja seurustelusta. Mulle siinä on paljon enemmän huonoja puolia kuin hyviä. Esimerkiksi vaikkapa nukkuminen. Tuli mieleen kun äsken heräsin. Ihan naisessa kiinnihän sitä nyt ei halua olla kuten elokuvissa ollaan, mutta mun mielestä olisi hieman hankalaa nukkua samassa huoneessakin. Esim. toissayönä ryypiskelin aamu seiskaan asti ja olisi se ollut hieman tylsä juttu jos toinen olisi tunnin välein siinä vieressä heräillyt. Tai sitten mä olisin voinut yrittää nukkua siinä samalla kun mielessäni mietin että nyt en haluaisi olla tässä. Toi nyt oli vain yksi esimerkki, mutta koko ajan olisi jotain kompromisseja eli jostakin kivasta joutuisi luopumaan tai ainakin omasta päätäntävallasta. Miehet vässyköityy naisia miellyttäessä eivätkä tajua mitä itse oikeasti haluaisivat. Saavat ehkä kiksejä naisten miellyttämisestä eli sen takia se suhde ei olisi tasa-arvoinen kun mies on naisen palvelija, enemmän tai vähemmän. Niinhän se nykyään varmastikin kiistatta menee. En mä halua omista eduista ja hyvistä jutuista luopua jos mä saan takaisin nothing shit. Mä haluan konkreettisen hyödyn enkä mitään ajatusta että näin muutkin ovat ja näin mun lestamummo haluaa mun olevan. Joo mä en saa kiksejä nenät vastakkain lässyttämisestä tai mistään että käsi kädessä joutuu yleisillä paikoilla kulkemaan.

Ja miten se liittyy mitenkään sosiaalisiin taitoihin jos ei halua vässykäksi ruveta? Jos et suostu vaihtamaan hyviä juttuja kasaan paskaa, olet sosiaalisesti rajoittunut... Vittu mä olen vaan liian fiksu naisten kanssa seurustelemaan.
 

motamoro

Jäsen
Tässä kesän aikana on jo parikin eri mimmiä osoittanut kiinnostusta ja ensitapaamisen jälkeen ovat itse olleet erittäin innostuneita tapaamaan uudestaan, sanoneet kuinka hyvin mun seurassa viihtyy ja kuinka ihana oon jne. Pari kertaa on nähty ja on ollut kivaa. Sitten päästäänkin tähän erikoiseen tilanteeseen. Elikä sovitaan naisen kanssa menevämme elokuviin ja sinne myös menemme ja siellä elokuvan katsomisen lisäksi on muutenkin hempeä tunnelma ja tyttö ottaa kädestä kiinni ja lopulta kaivautuu jopa kainaloon.

Leffan jälkeen on sitten aika molempien poistua omaan kotiinsa, halataan ja sovitaan että nähään taas. Mutta paskat, tämän jälkeen mimmit on kiireisiä eikä aikaa ole näkemiselle, eikä myöskään yhteydenpitoa oo muutenkaan (pl. saattaa vastata laittamaani tekstiviestiin,mutta itse eivät kysele kuulumisten tai näkemisen perään mitään).

Boldasin tekstistäsi muutamat avainsanat, jotka saivat minussa aikaan seuraavia mietteitä.

Miksi menitte ensitapaamisen jälkeen leffaan, ettekä johonki missä voi vaihtaa tietoja toisesta, sekä ajatuksia ja tutustua hieman paremmin?

Jos tytöt viihtyivät leffassa ja hakeutuivat fyysiseen kontaktiin kanssasi, niin ehkä he odottivat elokuvaelämyksen jälkeen kutsua SINUN kotiisi vielä läheisempiin tunnelmiin.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
No ehkä mä vaan en ole löytänyt tarpeeksi fiksua naista.

Mutta kyllä aika monesta tyypistä huomaa että ne ovat naisten kanssa erilaisia kuin mitä ovat kavereiden kanssa. Eli siis naisten kanssa ei pysty olemaan täysin normaali. Vissiinkin se on joku ajatusmalli että naisia pitää palvella ja miellyttää.

Ei mulla oikeastaan hirveästi tee edes mieli kaveerata naisten kanssa. Ei niiden kanssa ihan samoihin fiiliksiin pääse mitä jätkien kanssa, ja kyllä sen naisen luonteen tietää.

--

Ja miten se liittyy mitenkään sosiaalisiin taitoihin jos ei halua vässykäksi ruveta? Jos et suostu vaihtamaan hyviä juttuja kasaan paskaa, olet sosiaalisesti rajoittunut... Vittu mä olen vaan liian fiksu naisten kanssa seurustelemaan.

Tuohan just kertoo siitä, että sun persoonan sosiaalinen aspekti on alikehittynyt tai sen kehityksessä on jokin häiriö jos maailma menee akselilla mun jutut - joudun luopumaan / naisen ehdoilla.

Onko muuten tullut mieleen, että ehkä sun seksuaalinen suuntautuminen ei oikeasti kohdistukaan naisiin, kun et kerran seurassaan viihdy? Useimmilla heteromiehillä kun menee niin, että jätkäporukassa ei pääse samoihin fiiliksiin kuin naisen kanssa.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Jotkut naiset eivät kehtaa ilmoittaa kovin suoraan ettei joku mies yksinkertaisesti kiinnosta heitä. Sitten ei vaan enää oteta yhteyttä tai keksitään tekosyitä. Pahinta mitä voit enää tehdä on se että rupeat tavalla tai toisella painostamaan (kyllä, nimen omaan painostamaan jos olet jo tehnyt omalta osaltasi selväksi että kiinnostusta on) toista ja kyselemään vielä uusia tapaamisehdotuksia.

Jos naisella olisi sanojesi mukaan ollut kanssasi todella mukavaa tai että hän olisi ihastunut sinuun niin hän ei käyttäytyisi noin. Voi myös pelata jotain peliä tai hakee vaan huomiota muilta miehiltä syystä tai toisesta. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisten käsitystä tai motiivia jäädä vapaaehtoisesti kaverikorttilaiseksi.

Niin siitä pelistä. Jos olet pelimiehiä niin ehkä varmin tapa millä naisen voit saada kiinnostumaan vielä itseesi on se että tästä eteenpäin meet simppelisti i dont give a fuck -asenteella, tapailet muita naisia (nainen on naiselle susi joten voi tulla vielä mustasukkaiseksi) ja annat elämän viedä rennosti eteenpäin. Tarkemmin jos miettii niin eihän tossa tarvi mitään ees pelata. Relax and so on.

Tässä on paljon samaa, mitä oon itekki miettiny. Mutta naisen käytös esim. juurikin tuolla leffassa on todella ristiriidassa sen kanssa,että ei kuitenkaan kiinnosta. Siksi tää asia ihmetyttääkin. Toki oon ollu naisten kanssa ulkona ja käytöksestä on voinut päätellä, ettei tällä kertaa nappaa.

Tämän naisen kanssa itseasiassa tapailinkin toista samaan aikaan, mutta hyvin nopeasti itelle kävi selväksi, kumpi kiinnostaa enemmän. Ilmeisesti siinä vaiheessa, kun tämä nainen tajusi että alan olemaan enemmänkin kiinnostunut, niin hänen alkuinnostus lopahti? Tämänkin toki monesti aikasemmin jo todennut, mutta silti sitä aina pettyy uudelleen, kun antaa itsensä kiinnostua, vaikka aluksi oonki jossain määrin cool koska en niin hirveän helposti kenestäkään kunnolla jaksa kiinnostua.

Luultavasti tässä elelenkin ihan normaalisti ja oottelen seuraavaa junaa saapuvaksi, vaikka kieltämättä kyllä vituttaa tää "menetys" koska harvoin on ulkoisesti näin päteviä mimmejä tarjolla, joiden kanssa jopa saa jonkinäköisen muunkin yhteyden kuin vain lihallisen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Komppaan kyllä Pettttttteriä. Parisuhteessa pitää tehdä kompromisseja, yhden niistä soisi olevan se että kummallekkin jää omaa aikaa. Ja miksi ihmeessä se lauantain hyötykäyttö kavereiden kanssa sulkisi pois sen, että puolison kanssa ei voisi harrastaa? Ehkä kaikki eivät vain halua sitä muijaa joka helvetin paikkaan. Ehkä jotkut haluavat hieman omaakin elämää. Siinä vaiheessa kun mies ei voi naisensa takia yhtä iltaa viikossa uhrata ystävilleen, on se kauniimpi puoliso kontrollifriikki ja jätkä on pahasti tossun alla. Jos yhteistä aikaa kuitenkin on se kuusi päivää viikossa, niin miksi parin tunnin menettäminen lauantaista on niin saatanan iso juttu? Sekö tarkoittaa, että jos on mahdollisuus olla yhdessä, niin se mahdollisuus pitää hyödyntää AINA?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös