Naisasiat

  • 7 521 527
  • 26 580
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen muuten tuohon liittyen lisännyt naisvaatimuslistalle yhden simppelin kohdan. Marathon pitäisi mennä tai olla ainakin halu mennä 3.30. Se osoittaa sellaista sopivaa sekä fyysistä, että henkistä kovuutta.
Fyysistä kovuutta ainakin, koska tuollaisella naisella luulisi olevan yllään pelkkää luuta ja nahkaa sekä kaksi nänniä. Pehmeyttä ei tartte pelätä. Kandee tsekata, olisko sulla mahkuja Annemari Sandelliin (lienee Sandell-Hyvärinen tätä nykyä), mainittu ehto täyttyy ja luulis olevan myös riittävän arjalainen albiinoneito.
 

scholl

Jäsen
Fyysistä kovuutta ainakin, koska tuollaisella naisella luulisi olevan yllään pelkkää luuta ja nahkaa sekä kaksi nänniä. .

Ei pidä paikkansa. En puhu 2.15 ratcliffeistä, vaan 3.30 ajoista. Jos olisi ollut juoksussa kamera mukana, mikä ei käytännössä ole oikein mahdollista niin olisin voinut kerätä todistusaineistoa. Juuri tuollainen kolmen ja puolen tunnin kunto kertoo, että ei ole mikään aivan luuseri tai överiläski, mutta toisaalta urheilu ei ole koko elämä. Jotenkin tuntuu, että sitä hitaampiin naisiin on turha satsata.
 

ferro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
Lensi jogurtit näppikselle. Eli hiukan alle 5min/km täysi maraton? Voin sanoa että alle 50 minuutin menijöitä kympillä ei kovin montaa sadasta naisesta löydy.

Viime kesän Helsinki City Marathonilla naisten sarjassa 17/510 juoksijaa alitti schollin kriteerin (3.30), mikä tarkoittaa noin kolmea prosenttia osallistujista. Mihin lie prosentti tippuisi jos ottaisi huomioon kaikki naiset, kun juoksua harrastavistakaan siihen ei kyennyt kuin kolmisen prosenttia.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Mihin lie prosentti tippuisi jos ottaisi huomioon kaikki naiset, kun juoksua harrastavistakaan siihen ei kyennyt kuin kolmisen prosenttia.
Huomattavan moni junakuormallinen mm. japanittaria ja etiopialaisia täyttää nämä kriteerit mennen tullen, mutta monikaan heistä ei taas hallitse saksan datiiveja. Kun kriteerejä on paljon ja osa niistä on erittäin rajaavia, ei matchia löydy helpolla vaikka populaatiosta kaavitaan isokin näyte.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietin tuossa Schollin lisääntymismahdollisuuksia. Näkisin, että rima on aika korkealla, mikä sinänsä on ihan hyvä, mutta nyt kun tuo tuntuu roikkuvan jossain kolmessa metrissä ja seivästä ei ole käytössä, niin tuntuu hieman liian korkealta.

Oletan kuitenkin, että myös Schollilla käy joskus niin, että joutuu ihan luonnollisten tarpeiden tyydyttämiseksi ns. kastamaan kärkeään hieman vaatimattomampaan vakoon. Koska rotupuhtaus on kuitenkin hyve, niin käytössä on varmasti joku kuminen varmuusväline. Tästä tuli mieleeni kauhuskenaario missä kumi hajoaa tai nainen haluaa välttämättä lapsen Schollin kanssa ja vaikka käy tyhjentämässä kortsun sisäänsä Schollin huomaamatta tai jotain vastaavaa ja näin hankkiutuu tai tulee raskaaksi.

Scholl tietenkin saatuaan tietää tästä hakee oikeuden päätöstä epäpuhtaan sikiön abortoimiseksi. Jäin miettimään, että millaisia perusteita tuossa yhteydessä on oikeudessa syytä esittää?
 

scholl

Jäsen
Viime kesän Helsinki City Marathonilla naisten sarjassa 17/510 juoksijaa alitti schollin kriteerin (3.30), mikä tarkoittaa noin kolmea prosenttia osallistujista. Mihin lie prosentti tippuisi jos ottaisi huomioon kaikki naiset, kun juoksua harrastavistakaan siihen ei kyennyt kuin kolmisen prosenttia.

Meinaatko, että scholl tarvitsee useita naisia. Eikä se mene niin, että tällä hetkellä pitäisi mennä juuri sen rajan alle, vaan olla joku realistinen potentiaali. Siis se voi olla vaikka 3.39 nyt tai jopa heikompi, mutta aikataulu koska se menee. Fakta on vain se, että olen katsonut noissa juoksuissa niin tuota n. 5min/km vauhtia etenevät nuoret naiset vaikuttavat olevan ns. hyvässä kondiksessa ja eivät ole henkisesti aivan luusereita. Se on nimittäin iso ero, että onko sellainen tyyppi, jolle kaikki kelpaa vai sellainen, jolla on jotain tavoitteita, tekee asioita kunnolla elämässään ja on hyvä siinä, mitä kulloinkin tekee. Ja silloin voi lähteä kimpassa vaikkapa treenaamaan Espanjaan tms. 5min/km ei ole kuitenkaan rakettitiedettä.

Loppuun toteaisin, että suurin osa HCM:lle osallistuneista ei harrasta juoksua. Sinne mennään vain juoksemaan se kisa läpi.
 

scholl

Jäsen
Tästä tuli mieleeni kauhuskenaario missä kumi hajoaa tai nainen haluaa välttämättä lapsen Schollin kanssa

Itselläni ei ole mitään lisääntymistarkoituksia, koska en pidä lapsista ja toisekseen en hyväksy aviottomia lapsia, joten eiköhän se kaikille ole selvää, että tuollainen asia hoidettaisiin hyvällä tai pahalla. Tällä hetkellä tosin vietän selibaattikautta, jollaisia aina välillä vietän johtuen siitä, että minusta tuntuu, että naiset saavat paljon enemmän noista seksijutuista, koska minua on vain yksi, joten jos tilanne on jotenkin kohtuullinen niin silloin minun täytyy sanoa useimmille pyrkijöille ei kiitos, muuten tulee aika likainen olo itselleni. Kannattaakin miettiä mielessään lausetta "ilo on sinun puolellasi". Eriasia olisi se, jos hakijoiden taso olisi laadukasta. Suomessa valitettavasti on vain vaikea löytää laadukkaita. Kaduilla esim. näkee jonkun sykähdyttävän naisen ehkä kerran kymmenessä vuodessa ja silti voi olla niin, ettei sillä ole kauppakorkeakoulutaustaa tai edes Hankenia, oikista tai valtsikaa. Laajemmin reissaamalla tilanne on eri, koska otos on silloin suurempi ja sellainen neuvostoliittolainen halosmaisuus ei näy päälle, mutta siellä pyörimiseen ei yleensä ole niin paljon aikaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kaduilla esim. näkee jonkun sykähdyttävän naisen ehkä kerran kymmenessä vuodessa ja silti voi olla niin, ettei sillä ole kauppakorkeakoulutaustaa tai edes Hankenia, oikista tai valtsikaa.
Tämä saattaa olla totta, mutta mitä valtsika tekee tuossa listassa? Eikös sinne ainakin ennen päässyt, kun vaan selvisi Porthanian pyöröovista?
 

julle-jr

Jäsen
Kaduilla esim. näkee jonkun sykähdyttävän naisen ehkä kerran kymmenessä vuodessa ja silti voi olla niin, ettei sillä ole kauppakorkeakoulutaustaa tai edes Hankenia, oikista tai valtsikaa.
Niin ja sitten on vielä erikseen ne, joilla on myös TKK-tausta. TKK:n kasvatithan ovat luonnollisesti teitä peruskauppislaisia älykkäämpiä ja koska sinä haluat olla naistasi älykkäämpi, et voi hyväksyä ketään TKK:lla opiskellutta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tämä saattaa olla totta, mutta mitä valtsika tekee tuossa listassa? Eikös sinne ainakin ennen päässyt, kun vaan selvisi Porthanian pyöröovista?
Joskus 30 vuotta sitten sanottiin, että valtiotieteellisessä sosiologian pääaineopiskelijoista yli 80 prosenttia oli kommunisteja tai ainakin kansandemokraatteja, miten vaan. Nämä tuskin olivat schollin mielessä, vaikka saatan erehtyäkin. Pyöröovista selviäminen voi riittää tilastotiedettä opiskelemaan pyrkiville, mutta johonkin viestintään sisäänpääsy on viime vuosina ollut aika tavalla haastavampaa.

Niin tai näin, valtsikan opiskelijat ovat aika heterogeenista porukkaa. Sosiaalipolitiikkaa opiskelee keskimäärin ihan eri profiilin väki kuin kansantaloutta. Itse olen valtsikassa harjoittanut pelkkiä sivuopintoja, mutta muutamankin kyseisen tiedekunnan naisen kanssa olen ollut suhteissa ja yhden kanssa parhaillaankin aviossa. Niin, aika erilaisia ovat valtsikan naiset myös tässä suppeassa otannassa.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Ei mennyt putkeen tämäkään avoliitto, kesti hurjat puoli vuotta. Ei muuta kuin uusia suunnitelmia vaan pöytään ja katellaan, mitä tapahtuu.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaahas, 399 sivua on jatkoajan historiassa jo tullu naisasioita. Tuntuupi olevan suhteellisen suosittu aihe. Nyt varmaan kesän myötä taas keskustelut lisääntyy. Itsekin päätin taas pitkästä aikaa ryhtyä pari suhteeseen. Kaukosuhdehan tästä tosin kohta taitaa tulla, kun lähden toivon mukaan eri maahan töihin.

Ite pidän sitä tosi hyvänä hommana, saa rauhassa katsoa asioiden etenemistä. Kiinnostuneita naisia oli muutamia, toivon mukaan tuli nyt tehtyä fiksu päätös. Viimeks tää silikoonilla doupattu sekopää tais olla vika tikki. Ihan näin yleisenä vinkkinä sanonkin, ettei kannata sitä ulkonäköö ihan niin tarkkaan katsoo, vaikka olis minkälainen missi kyseessä. Vaikka tiedän kyllä ihan asiallisenkin tälläsen neidon, tosin ilman silikooneja ja muita kauneusleikkauksia...

Nytkin tosin on neito oikein hyvännäkönen ja tavotteita tuntus hyvin elämässä olla. Rauhassa siis eteenpäin ilman suuria stressejä =)
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksi asia, mikä mietityttää todella paljon, on tämän tytön lapsi. Hänellä on pian vuoden vanha tyttö...

Olen kuitenkin 21-vuotias vasta...

Elä nyt v***u. 21v ja kaikki edessä, jos jämähdät tuohon niin huomaat kolmen vuoden päästä ettet mitään muuta olekaan tehnyt kun vaihtanut vaippoja ja ollut lapsenvahtina kun mamma on käynyt viikonloppuisin vähän tyttöjen kanssa ulkona.

Hmm. Onko muille käyttäjillä kokemuksia vastaavanlaisista tilanteista?

On. Panin, tyhjensin jääkaapin, lähdin vittuun ja nopeasti.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ajoitus on vaan ongelma. Olen kuitenkin 21-vuotias vasta. Ja lapsikin on alle vuoden. Hmm. Onko muille käyttäjillä kokemuksia vastaavanlaisista tilanteista?

Eräs tuttavani, pari vuotta sua vanhempi, aloitti vähän samankaltaisesta tilanteesta.

Kylläkin erona on se, että tuo tuttavani halusi tasaisen perhe-elämän ja siihen tuo tyttöystävä ja lapsi sopivat täydellisesti. No nyt pari vuotta myöhemmin niillä on omistusasunto ja yhteinen lapsi tulossa.

Eli hänelle toimi oikein hyvin, mutta voin sanoa etten itse olisi ollut valmis samaan 21-vuotiaana, koska oli kuitenkin opiskelut, vaihto ja se varsin villi opiskelija-elämä edessä.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elä nyt v***u. 21v ja kaikki edessä, jos jämähdät tuohon niin huomaat kolmen vuoden päästä ettet mitään muuta olekaan tehnyt kun vaihtanut vaippoja ja ollut lapsenvahtina kun mamma on käynyt viikonloppuisin vähän tyttöjen kanssa ulkona.

Näköalaton puheenvuoro.

Nimittäin kun tuohon jämähtää, niin huomaa helposti viidentoista vuoden kuluttua olevansa edelleen melko nuori ja lapsi alkaa olla sen ikäinen, ettei siitä enää ole sanottavammin riesaa. Latu maittaa ja vaippojen vaihto on kaukana takanapäin, kun taas ikätoverit ovat juuri siinä pahimmassa vaiheessa tuolloin.

Ja jos jonkinlaista uraakin meinaa viritellä, niin nuorenahan sitä ehtii hyvin vaihtaa vaippoja ja sitten kolmevitosena painaa vaikka vähän tiukemmi hommia.

Parisuhteen aloittamiseen liittyviin pohdintoihin liittyy mielestäni sellainen nyrkkisääntö, että jos naisesta ei pysty olemaan erossa, niin sitten pitää alkaa, mutta jos erossa oleminen ei tuota suurta tuskaa, niin sitten voi jatkaa eteenpäin. Ei sitä sen ihmeemmin kannata pohtia tai yli-scoutata.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo kyllähän tässä itsellänikin on yliopisto-opiskelut vielä edessä. Itsekin olen elänyt erilaisissa suhteissa aikasemmin, joten tällainen tasaisempi suhde ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Täytyy kuitenkin ajatella järkellä, eikä vain tunteella. Parempi se on antaa olla ja elää sillon kuin on nuori. Hieman vain katkeralta tuntuu ajatella, että heittää loistavan tytön pois vain, koska hänellä on lapsi.

Tässä ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut mitään ratkaisevaa, joten on mahdollisuus unohtaa koko juttu.

Niin kannattaa tuo nyt tarkkaan harkita, koska voisin kuvitella, että parisuhde joutuu koville jos siitä opiskelusta aikoo ottaa muutakin irti kuin ne pelkät kurssit. Ainakin itselle kaikkein hienointa opiskellessa ovat olleet juuri nämä viikon mittaiset Vaput, keskellä viikkoa olevat bileet, erilaiset häröristeilyt Goom lukien ja tietenkin vaihto, joka on sellaista vähän opiskelua ja paljon bilettämistä. Sen lisäksi olen kaikenmaailman hallituksissa ollut jäsenenä, joka myös vie suuresti aikaa. Opiskelijakunnan hallituksessa ollessa oli oma parisuhde koetuksella vaikka meillä ei mitään lasta vielä olekaan.

Ja siinä kohtaa, kun vappuna lähdetään johonkin kolmanteen nousuun törkeässä darrassa, niin voi sen tyttöystävän hermot olla kovilla lapsen kanssa kotona.

Toisekseen ihan vinkkinä, että kannattaa ehkä kokeilla sitä opiskeluakin sinkkuna. Sieltä voi saada paljon mielenkiintoisia kokemuksia :)
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ja jos jonkinlaista uraakin meinaa viritellä, niin nuorenahan sitä ehtii hyvin vaihtaa vaippoja ja sitten kolmevitosena painaa vaikka vähän tiukemmi hommia.

Ei mulla kovin kummoista uraa ole, mutta muksut tuli tehtyä siinä 25-vuoden paikkeilla. Tosiaan nyt kolmevitosena tulee painettua duunia ihan eläimenä ja vajaan kymmenen vuoden ikäiset lapset sopii hyvin kuvioon. Kymmenen vuoden päästä sitten vapaaherran elämää. Tyttö täyttää ensi viikolla yhdeksän ja isukki on lupautunut lähtemään vaatekaupoille lompsan kanssa. Tämmöistä se sitten on...

Tässä aloittajan casessa tosin hieman arveluttaa se, että muksu on jonkun muun siittämä ja ukko on ulkoistettu noin aikaisessa vaiheessa. Tuosta voi tulla ongelmia, jos nainen on vaan etsimässä vaipan vaihtajaa ja elättäjää.

Oma kokemus on sellainen, että tuli vietettyä melko vapaa nuoruus kaksivitoseksi asti ja sitten tuli muksujen hankinta. Muutama vuosi vähän nihkeämpää settiä ja nyt taas alkaa elämä voittaa. Henkilökohtaisesti en viitsisi vanhempana herrasmiehenä, eli parhaassa työiässä enää lapsia tehdä.
Tämähän on toki henkilökohtaine päätös, mutta olen tyytyväinen omaan päätökseeni ja elämääni yleensäkin.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
...Olen tavannut itseäni muutaman vuoden nuoremman naisen...

...Yksi asia, mikä mietityttää todella paljon, on tämän tytön lapsi. Hänellä on pian vuoden vanha tyttö...

...Olen kuitenkin 21-vuotias vasta...

Viestistäsi poimin sen osan mihin kiinnitin huomiota.

Olet siis 21... tyttö olisi tuon mukaan noin 17-18... hänen lapsensa olisi siis tullut maailmaan tytön ollessa 16-17...

Teiniraskaudet ja -äitiydet ovat hieman kaksipiippuinen juttu. Jotkut saattavat olla hyvinkin kypsiä ikäisekseen ja pystyvät selviämään elämän haasteista kivuttomasti nuoresta iästään huolimatta. Jos hän ja sinä olette valmiita ja ennen kaikkea kypsiä kulkemaan yhdessä, niin... go for it. Mutta älä kuitenkaan hämmästy, jos jostain syystä homma lähteekin menemään totaalisesti persiilleen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Teiltä sain vahvistuksen ajatuksilleni tilanteen vaikeudesta. Hieno nainen, mutta niitä muttia on aika monta matkassa.

Älä nyt herranen aika muutaman anonyymin palstaneron juttujen pohjalla ratko elämääs!

keskustele mieluummin tuon naisesi kanssa, voihan olla, ettei hänkään halua mitään kovin vakavaa elämänsä tässä vaiheessa, ennemmin jonkun vastapainon vaipparallilleen. No, halusipa tai ei, keskustele asiasta hänen kanssaan ja kuuntele, mitä sydämesi sanoo. Jos nainen on hieno, go for it, elämässä tulee aina olemaan lukuisa määrä muttia edessä, tai sitten ei ole elämää.

Hae täältä kysymyksiä mielesi sparraamiseksi, älä valmiita ajatuksia, muista suodattaa jokainen kommentti.
 

Morgoth

Jäsen
Ehkä täytyy antaa asian olla. Eihän tilanne sulje sitä, että myöhemmin jotain tapahtuisi. Teiltä sain vahvistuksen ajatuksilleni tilanteen vaikeudesta. Hieno nainen, mutta niitä muttia on aika monta matkassa.

Siis muitakin muttia kuin että tällä tein..eiku..nuorella äidillä oli jo lapsi ja isä jo muualla?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Joo eihän tässä nyt mitään ratkaisuita ollakaan palstoilta hakemassa. Hyviä pointteja vaan tuli täältä.

Keskusteluja tulen luonnollisesti käymään naisen kanssa aiheesta. Vielä vaan ei ole viitsinyt ottaa asiaa puheeksi vakavasti, koska tilanne on niin tuore. Mitään vakavaa ei ole vielä tapahtunut suuntaan tai toiseen suhteen kannalta. Täytyy vain odottaa hieman, ettei puheilla karkoita naista kauemmaksi. Hain vaan täältä hieman pohjustusta ja näkökulmia omille ajatuksilleni.

Morgoth: Lapsi, teiniraskaus ja muualla asuva isä on kuitenkin aika suuria juttuja, jotka varmasti vaikuttavat mahdolliseen yhteiseloon. Vielä oma tilannekin täytyy ajatella.

Joo, jos tapaus on tuore, niin tuntosarvet pitkällään vaan aluks, niinkun passaillen, jos sitten näyttää, että kipinöi enemmänkin, kannattaa nostaa kissa pöydälle ja jutella asiat läpitte. Olet ihan oikeessa tossa, että jos kättelystä seuraavaksi alat maalailla yhteistä tulevaisuutta, saattaa rinsessa ottaa hatkat, ennenkun lauseesi on lopussa.

Lapset, teiniraskaudet ja muualla asuvat isät on lopulta ihan luonnollisia asioita, se mikä on merkityksellistä, on, että onko ero käsitelty ja asiat sitä myöten selvät ja oletko itse sisäistänyt huoltajuuden myöskin sadepäivien osalta, lapsihan kun ei ole leikkikalu.

Hyvinhän sä tota olet ajatellukin postailun perusteella päätellen ja nimenomaan näkökulmien aihioiksi täältä saa oivaa settiä, tätä tarkoitin aiemmalla kirjoittamallani " anonyymeistä palstaneroista", sillä mehän kommentoidaan mielikuvien ja kuvitelmien pohjalta yhden suodattuneen selostuksen pohjalta, kun todellisuus sisältää rutosti enemmän sävyjä, kuin puolitäyteen rustattu tekstikenttä.
 

Morgoth

Jäsen
Morgoth: Lapsi, teiniraskaus ja muualla asuva isä on kuitenkin aika suuria juttuja, jotka varmasti vaikuttavat mahdolliseen yhteiseloon. Vielä oma tilannekin täytyy ajatella.

Ajattelin vain että onko jotain muutakin? Musta se nyt on ihan normaalia, että epäilee haluaako sitä astua 21-vuotiaana 18-vuotiaan yh-äidin lapsen isäpuoleksi? Itse en ainakaan olisi tuossa vaiheessa ryhtynyt. Ja vaikka tyttöä kehutkin, niin kuitenkaan ei taida olla niin hyvä ja jalat alta vievä etteikö noita 'muttia' poistaisi mielestäsi.

Pointti oli vaan, että musta on ainakin ok, että ei tuon takia halua ruveta mihinkään sen kummallisempaa tai tuo tuntuu 'ylitsepääsemättömältä' omasta mielestä. Mun mielestä tuota hyppyä ei kannata ottaa, jos ei ole ihan varma, että on halukas ja valmis tuollaiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko vähän avautua. Eli tilanne oli semmoinen, että tutustuin yhteen tyttöön, joka oli juuri eronnut poikaystävästään. Heillä oli ollut todella pitkä suhde ja olivat muutenkin tunteneet todella kauan. No tämän tytön kanssa synkkasi todella hyvin ja aloimme soitella/tekstailla päivittäin. Menin sitten sanomaan tytölle, että tykkään hänestä. Hän otti sen positiivisesti, mutta kertoi, että ei voi sanoa tuohon mitään, koska on vieläkin niin rikki entisestä suhteestaan. No jatkoimme samaan malliin näimme monesti viikossa ja muutenki tuntu, että molemmat nautti toistensa seurasta. Olimme tehneet selväksi tilanteen ja molemmat tiesi missä mennään tai ainakin niin minä luulin. Ihastuin tyttöön entistä enemmän ja meillä oli todella kivaa.

Huomasin sitten tässä viimeaikoina, että kun en saanutkaan häneltä huomiota aloin tulla vähän mustasukkaiseksi. Hän myös huomasi sen. Sinä iltana, kun tämä tapahtui välimme viileni todella paljon osittain siitä, että olin todella ärsyttävä häntä kohtaan, koska en nähtävästi saanut tarpeeksi huomiota. No selvitimme tämänkin asian, mutta ei aikaakaan, kun seuraavan kerran alkoholilla oli osuutta asiaan aloin taas mustasukkaiseksi. Ja hän huomasi sen, koska olihan se aivan läpinäkyvää. Tilanne tällä hetkellä on se, että emme ole mitenkään riidoissa, mutta viileyttä on ilmassa.

Tästä asiastahan ei voi syyttää, kuin vain itseäni. Ei olisi pitänyt liikaa ihastua tähän tyttöön, koska kyllähän sen tiesi, että tämä tilanne koettaa jossain vaiheessa, mutta sivuutin asian ihan täysin. Nyt en tiedä haluaako hän enää olla edes kaverini, koska tänä viikonloppuna olin todella ärsyttävä/vittumainen häntä kohtaan, juuri tässä huomiosiassa. Ja tyttö itsekkin sanoi, että olin ärsyttävä näinä parina iltana.

En oikeastaan tiedä mitä tehdä. Facebookissa kyllä juttelimme tänään suhteellisen normaalisti, mutta huomasi, että se entinen "sävy" oli kadonnut. Myös pari tekstiviestiä, joista selkästi huomaa, että välit ovat ainakin nyt vähän herkillä. Vaikea tilanne. Mitä pitäisi tehdä? Olla olematta kaveri hänen kanssaan, jos en pysty olla "normaalisti" hänen seurassaan. Pidän tästä ihmisestä myös todella paljon kaverina ja siksi nyt on aika huonot fiilikset jos, emme voi olla kavereitakaan enään, mutta olisiko se parasta? Itselläni on ollut todella hyvät fiilikset, kun puhun hänen kanssaan ja hänkin on sanonut, että saan hänet paremmalle tuulelle. Mutta nyt on kyllä todella huonot fiilikset itselläni. Se kuka leikkiin lähtee sen kestäköön...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös