Naisasiat

  • 7 509 417
  • 26 558

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
bisnesman kirjoitti:
Pärden tilanteessa olisin kylmän viileä. Itseään ei kannata ainakaan munata opiskelukaverien silmissä. Tyttö ottaa jos tyttö haluaa ;)

Jep, thanks. Samansuuntaisen neuvon sain kaikkein objektiivisimmalta ja kriittisimmältä neuvonantajaltanikin, taidan mennä sen mukana. Yksi myönnytys on giltsille tehty, mutta lopun matkaa saa ryömiä itse. Tulkoon hakemaan, jos niin kovasti haluaa.

edit: Niin ja mesessähän näkee Asetuksista, kenen listoilla olet.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilannepäivitys

Jep viikkokatsauksen aika:

Tulevana sunnuntaina sitten olisi tarkoitus muuttaa yksiöön kolmiosta jonne jää Vaimo, 8-vee tyttö, 2 x koira ja Vaimon pikkusisko (joka on jo vallannut vaatekaappini ennen kuin "ruumis ehti kylmentyä")

Fiilikset kaiken sekavuuden keskellä on hyvät koko porukalla, käytännön toiminta on osoittautunut erittäin "sviddumaiseksi", kämppä politiikassa kävi ns. munkki koska sain työkaverin kalustetun yksiön hallintaani suht edullisesti eikä rahaa tullut tuhlailtua kuin vaivaiset 30 € varusteluun (vuodesohva, lautasia ja aterimia)...
Eli jonkin sortin "budjetti-elämysmatka" tästä tulee.

Tulevaisuus siis kattaa sitten matkan tylsyyden alkulähteille, nimittäin niitä pieniä juttuja taitaa tulla ensimmäisenä ikävä (yhteinen ruokailu, "hyvää yötä"-meininki jne.)
Pari viikkoa mennee lääväillen ja lihapiirakoita syöden ennekuin on pakko napata itseään niskasta kiinni ja ruvettava kasvamaan siihen että vaimo ja äiti ei ole sama asia.

Tunnepuolella homma muuten luistaa hyvin, keskustellaan ihan eri sävyyn kuin aiemmin ja hommat tulee tapetille joka kerta kun jotain on.

Kiekkotermeillä sanottuna: Ei tää vielä lähelläkään valmista ole, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa, turnaus on pitkä ja se viimeinen peli pitää voittaa...

Raportoidaan lisää, kunhan saan erään viranomaisten hallinnassa olevan tietokoneen uuteen asuntooni.

Ps. tuleekohan kotijoukoilla ikävä jokaperjantaista mäyräkoiran voimalla esitettyä "in flames on maailman paras bändi-esitelmää" audiovisuaalisten tallenteiden avustuksella? :hymiö
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vecchia Volpe kirjoitti:

Juuri se hiukan viileä suhtautuminen saa mielenkiinnon heräämään.

Mää koin torstaina lähes samanlaisen tilanteen. Olin baarissa, jossa yhden neitokaisen kanssa vaihdeltiin katseita jne. No menin sitten juttelemaan tälle tytsylle ja siinä pitemmän aikaa juteltiin kaikesta. No mentiin sitten tilaamaan juomista, niin tää tyttö tapaa jonkin miespuolisen tuttunsa ja ei huomaakkaan enää ollenkaan mua.. No ei siinä mitään, ite lähdin sitten jatkamaan matkaa, kun olin aikani odottanu..

Jossain vaiheessa näin tytön nuoleskelevan jonkun toisen äijän kanssa. Mutta loppuillasta sitten tää tyttö olikin yksin ja näki mut. Käveli suoraan luokse ja alko halaamaan. Loppuehtoon tää neitokainen roikku kiinni meikäläisessä ja pahoitteli kun oli mut sillai jättänyt. Itse en mitään kauheaa mielenkiintoa tyttöä kohtaan esittänyt, kun sellasta ei oikein enää ollut. Lupasin kuitenkin valomerkin jälkeen saattaa tytön kotiin, ku sen verran juopunut tyttö oli..

Ilmeisesti olin aluks huono vaihtoehto ja loppuillasta ihan hyvä.. Mut niin se vaan on, että liikaa mielenkiintoa ei saa esittää naista kohtaan. Niin on ainakin aina omalla kohdalla käynyt. Tosin tapauksia taitaa olla yhtä monta ku ihmisiäkin.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
MaZaa kirjoitti:
Ilmeisesti olin aluks huono vaihtoehto ja loppuillasta ihan hyvä.. Mut niin se vaan on, että liikaa mielenkiintoa ei saa esittää naista kohtaan. Niin on ainakin aina omalla kohdalla käynyt. Tosin tapauksia taitaa olla yhtä monta ku ihmisiäkin.
Tässä tapauksessa on tuskin kyse "viileydestä" vaan jatkumosta "vanha hoito, uudempi hoito ja uusin hoito". On vaikea uskoa, että kyseinen nainen on ihan "viileysperustaisesti" onnistunut valitsemaan kolme ukkoa saman illan aikana. Jos liika epätoivo onkin huono, niin ei sekään että yrittää jokikistä vastakkaisen sukupuolen edestajaa saman illan aikana, tee hyvää vaikutusta.

Itselleni tämä viileys-käsite on mielenkiintoinen. Mielestäni tämä aisia riippuu parista asiasta. Ensimmäiseksi yleensä kauhistuttavin asia mitä voi tehdä, on olla liian epätoivoinen ja äärimmäisen halukas. Jos tähän vielä yhdistetään se, että lähes tulkoon kuka tahansa kelpaa - saadaan aikaan kokonaisuus, joka ei kiinnosta ketään. Jokainen haluaa tuntea olevansa erityinen. Tunne siitä, että tuo kaveri on kiinnostunut sinusta, vain siksi, että ketään parempaakaan ei saa - tuhoaa kenen tahansa kiinnostuksen.

Toisaalta odotusarvojen pitää kohdata. Yleensä ihmisten odostusarvot treffailuun ovat suhteellisen vaatimattomat. Harva nyt kuvittelee menevänsä ulos ensimmäistä kertaa tulevan vaimonsa/miehensä kanssa. Jos toinen on aivan äärimmäisen kiinnostunut sillä epätoivoisella tavalla ja toinen on lähtenyt ulos periaatteella "pidetään hauskaa ja katsotaan mitä tapahtuu" niiin odotusarvot eivät kohtaa. Liian kiinnostuneen henkilön treffailu tuntuu lähinnä ahdistavalta. Myöskin kannattaa huomioida mikä on epäonnistumisen seuraus. Omassa opiskelupiireissään, kaveriporukassa tai työpaikalla "epätoivoisen henkilön" maineen saaminen on katastrofi. Jos taasen treffit eivät suju baarissa tavatun henkilön kanssa niin sillä ei ole paljoa väliä. Mitä useammin joka tapauksessa tulet kyseisen henkilön näkemään niin sitä täkeämpää on omien odotusarvojen hallitseminen. Ole viileä mutta kiinnostunut ja anna asioiden edetä omalla painollaan.
Vecchia Volpe kirjoitti:
Kyllä itse olen ainakin niin pehmeä, että jos joku jätkä osoittaa kiinnostuksensa liian selkeästi/usein, niin ei se vaan nappaa. Juuri se hiukan viileä suhtautuminen saa mielenkiinnon heräämään. Täytyy olla vähän salaperäinen.
No minusta tähän juuri riippuu tuo erilaisten odotusarvojen "teoria". Nythän puhuit juuri kiinnostuksen heräämisestä. Mutta jos itse olisit jo aivan äärettömän ihastunut kyseiseen kaveriin niin selvät kiinnostuksen osoitus olisi itseasissa juuri mitä haluaisit. Monet miehet jotka tunnen eivät vain jostain syystä osaa lukea naisia ja ymmärtää kuinka kiinnostuneita he ovat todellisuudessa. Jos näin on niin yleensä varovaisempi lähestymistapa tuottaa tulosta. Mutta kyllä miehenkin pitää antaa naiselle vinkkejä kiinnostuksestaan. Ei tuolla hard-to-catch/EVVVK asenteella mitään saa aikaiseksi. Tasapaino se olla pitää.
 
Flu kirjoitti:
...Harva nyt kuvittelee menevänsä ulos ensimmäistä kertaa tulevan vaimonsa/miehensä kanssa...

Tähän väliin on kyllä pakko kertoa kaverin tapaamasta miehestä. Oli tullut baarissa joku kerta juttelemaan. Kertoi katselleensa kaveriani jo pidempään: "Ehkä oletkin sen huomannut." No joo, ei ollut huomannut. Sanoi kaverille, että hän on aivan varma, että olisivat loistava pari. Antoi numeronsa tälle likalle ja sanoi tietävänsä, että he tyyliin elävät elämänsä loppuun asti yhdessä, jos se ottaa yhteyttä. No jostain ihmeen syystä kaveri vielä pani sille jotain tekstaria. Sitten vastausta ei kuulukaan pariin päivään. Mutta sitten melkein ensimmäisessä viestissä kertoo haluavansa jo pian lapsia!! Huh huh. Aika pelottavaa. Mutta se touhu nyt meni sitten kuitenkin siihen, että yhtäkkiä tällä tyypillä olikin joku selvittämätön juttu, mutta pyysi kaveria säilyttämään numeronsa ja jotain muuta hämärää.

Siinähän oli kyseessä tilanne, jossa pitkä suhde oli loppunut noin puoli vuotta aiemmin. Ei todellakaan tainnut olla päässyt siitä vielä yli. Muutenkin mulle tulee tuollaisista jutuista heti sellainen "kilpavarustelu"-fiilis. Ehkä ex-vaimoke on jo löytänyt jonkun uuden ja sitten on kova kilpailu, kumpi sen perheen saa perustettua aikaisemmin, ettei vain jää toista huonommaksi.

Flu kirjoitti:
No minusta tähän juuri riippuu tuo erilaisten odotusarvojen "teoria". Nythän puhuit juuri kiinnostuksen heräämisestä. Mutta jos itse olisit jo aivan äärettömän ihastunut kyseiseen kaveriin niin selvät kiinnostuksen osoitus olisi itseasissa juuri mitä haluaisit...

Olet oikeassa. Kaikki tällaiset "liian kiinnostuneet" ovat olleet miehiä, joita itse pidän kavereina tai sitten jonkun uuden kohdalla olen itse huomannut heti alkumetreillä, ettei todellakaan nappaa. Se on kyllä äärettömän harvinaista, että joku oma ihastuksen kohteeni ilmaisisi suuren kiinnostuksensa minua kohtaan! Kun teen todella usein niin, että voin ottaa kyllä ekana yhteyttä, mutta sitten lyön liinat kiinni. Ikäänkuin se, että lähetän viestin ensimmäisenä, riittäisi ilmaisemaan kiinnostukseni. Otan yhteyttä ja sitten heittäydyn vanhanaikaiseksi ja odotan jätkän ehdottavan jotain... Mutta tässä vaiheessa kanavassa taitaa olla aina aika paljon kohinaa, eikä viesti mene ikinä vastaanottajalle sellaisena kuin tarkoitan. (Huomaa, että luen parasta aikaa viestinnän tenttiin...)

Nytkin on menossa yksi säätö, joka ei kyllä etene mihinkään, koska kumpikaan ei uskalla sanoa mitään. Viime viikonloppuna humalassa kovasti aloitin asioiden selvittämistä, mutta en sitten vienytkään sitä loppuun asti. Poistin eilen kyseisiä viestejä ja huomasin, että olin aina vastannut jotain "en vaan tiedä", kun jätkä oli kysynyt, mitä oikein tarkoitin. Toki silloin oli sen verran promilleja, etten enää muistanut, mitä hetki aikaisemmin olin kirjoittanut/tarkoittanut. Homma ei vain etene, kun kumpikaan ei ole valmis ottamaan riskiä saada pakit. Ehkä täytyy koota itsensä ja ottaa se riski, kun seuraavan kerran jossain törmätään. Paitsi että todennäköisesti se tapahtuu paikallispelipäivänä ja kannatamme eri seuroja... ;)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Seurustelu alkaa olla siinä vaiheessa vakavaa, jos naikkosen takia jää oman suosikkijoukkueensa peli katsomatta. Mikäli pelejä moisen hairahduksen takia jää useampi sivu suun on kyse jo jostain suuremmasta kuten naima..misiin menosta, sekaantumista Leena Harkimoon, tai hulluksi tulemisesta.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Snakster kirjoitti:
Ja toiset asioiden tärkeysjärjestykseen laittamiseksi.

Kyllä minäkin menisin sanomaan sitä asioiden tärkeysjärjestykseen laittamiseksi, koska hyvä parisuhde on kyllä ainakin allekirjoittaneelle jo tässä elämänvaiheessa enemmän kuin mikään urhelilulaji tai peli kuten jääkiekko. Se on enemmän kuin kaikki materia, mitä itselläni pitäisi olla. Siis toisinsanoen, jos saan hyvän kumppanin, ei sillä ole niinkään väliä onko olohuoneessani 24- vai 48-tuumanen televisio. Toisaalta toinen juttu on sitten se, että vakaasti seurusteltaessa, mikä on sellainen asia, ettei jääkiekkoa ehtisi seurata. Toki pelejä voi mennä joskus ohi jokunen, mutta kyllä jos toista ihmistä vilpittömästi rakastaa niin antaa sille myöskin mahdollisuuden toteuttaa itseään. Liian itsekkäästi toimiminenhan ei ainakaan minun mielestäni ole mitään rakkautta, kuten jotkut sitä kutsuvat sitten siksi kuuluisaksi tossuksi, minkä alla jotkut miehet oikein soveliaasti ovat. Itse kyllä pidän pääni, mutta toki voin joustaa. Ei kai tässä nyt pitäisi olla mitään kummallista.

Mitä itse asiasta, niin kävin lauantaina tapaamassa naista, jonka tunsin netin välityksellä jo pidemmältä ajalta ja olimme vaihdelleet pitkiä maileja, joissa olin kyllä kertonut henkilökohtaisesta elämästäni ehkä enemmän, kuin kenellekään muulle ja hän kyllä vastaili myös melko vuolaasti. Pääsin perille ja tavattiin. Käytännössä puhuttiin miltei 10 tuntia yhtäsoittoa erinäisistä asioista ja elävästä elämästä. Piti välillä käydä hakemassa yks perhepizza kun yllättäen alkaa jossain välissä nälkä tulla. Oli erittäin mielekäs reissu. Täällä kun on todettu, että ekalla kerralla jos ei suutele, on herrasmies. Toisella kerralla on homo. No näihän se varmaan vähän on. Siis kyllä jos ihmisten välillä on jotain kemiaa, niin jotain pitää tapahtua. No nyt ei tapahtunut mitään, mutta kemiaa oli. Jotenkin kyseinen nainen haluaa vain oman tilansa, missä asiaa vatvoa ja mieluusti sen kyllä hänelle annan, koska jos tässä nyt on jo vuosia oltu sinkkuna, niin tuskin viikko pari enää tässä konkurssissa missään tuntuu varsinkin kun vaihtoehto on jotain aivan käsittämättömän hienoa. Älykäs ja kaunis nainen. Täysin sattumaa, mutta on samana vuonna syntynyt kuin minä. Nyt kun on IRL kohdattu ja todettu, että molemmat pitävät toistensa olemuksesta, ulkonäöstä, jutuista ja käytännössä kaikesta niin mitä sitä muutakaan kun vaihtamaan ajatuksia lisää. Viikon parin sisällä se on alettava suunnittelemaan uutta reissua. Ans kattoo jos olisi vähän vähemmän platoninen reissu. :)

edit:
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
avatarille onnittelut! Kuulostaa hyvältä kaikin puolin. Toivottavasti tuosta kehittyy jotakin syvällisempää (älkäätten ymmärtäkö pelkästään kaksimielisesti). =)

Ehkä tässä on itselläänkin vielä toivoa myös. Nyt on tosin täysin tyyntä ja hiljaista ja ehkä parempi niin, on taas selkiytetty ajatuksia ja nollailtu asetuksia vajaa viikko.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
MaZaa kirjoitti:
Jossain vaiheessa näin tytön nuoleskelevan jonkun toisen äijän kanssa. Mutta loppuillasta sitten tää tyttö olikin yksin ja näki mut. ...

Kyllä mulla loppuu tuollaisessa tilanteessa kiinnostus. Vittu mä en ole mikään toiseksi paras vaihtoehto enkä muutenkaan katsele horoja, että solong. Valitettavaa, että vielä löytyy munallaan ajattelevia "vittukunolenmukava ja tuoltasaavarmasti"-tyyppejä jotka raahaavat näitä kiertopalkintoja ympäri kaupunkia. Pistää vihaksi.

Tosin kaipa tuo on, toivottavasti ainakin, vain elämänvaihe.

Tärkeysjärjestyksestä vielä sen verran, että mielestäni jääkiekkoa ja naisen toivetta ei voi rinnastaa. Tosirakkauden kanssa nimittäin pystyy neuvottelemaan niin että syntyy ns. win-win-tilanne. Nämä näyttäytyjäpellet ovat sitten erikseen, kuka haluaa raahata naisensa näytille ja kuka taas haluaa osoittaa kuinka kovis poika on kun akan itkut eivät auttaneet, yksin jäi kotiin...

Kaikenlaista porukkaa. Kuten aiemminkin olen kirjoittanut, olen aika hiton tyytyväinen että tuo pelleily on kohdaltani (ainakin toistaiseksi) kokonaan ohi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulppu kirjoitti:
Kyllä mulla loppuu tuollaisessa tilanteessa kiinnostus. Vittu mä en ole mikään toiseksi paras vaihtoehto enkä muutenkaan katsele horoja, että solong.
Vaikka emme yleensä olekaan samoilla linjoilla, niin nyt olemme. Jos nyt ei noin voimasanoilla ryyditettynä, niin muutoin olen samaa mieltä. En aio tyytyä olemaan se ns. varasuunnitelma, tai se vaihtoehto mikä otetaan kun parempaa ei saada. Haluan olla se paras, se yksi ainoa, jonka toinen tahtoo. Jos en ole sellainen, voi sisimmässään varautua, että lempataan heti kun kiikariin astuu joku sopivampi. Sellaiseksi narriksi ei ole mukava heittäytyä, eikä se ainakaan itsetuntoa paranna jatkossa, huomata olevansa täysi statisti ja heittopussi.

Myönnetään, että taipumusta sinisilmäisyyteen on valitettavasti ollut täällä suunnalla, mutta kantapään kautta oppii, jos ei muuten järki ajoissa sanele asioita. Eikä nyt ihan niinkään, että olisin joskus alkanut olemaan jonkun sellaisen kanssa, jolle olen ollut se hätävara, vaan on sitä silti tullut nähtyä ja koettua naisia, jotka yrittävät vain oma välitön hyöty mielssään tulla kehräämään ja mielistelemään. Moinen kyllä vituttaa suuresti, kun sen tajuaa. Miettii, onko sitä itsellään tässä mitään muuta ihmisarvoa kuin olla joku olkapää johon tulla itkemään tai ruikuttamaan/vaatimaan sitä sun tätä ja juuri silloin kun sille toiselle sopii. Muulloin ollaankin sitten sellaiselle täysin merkityksetön ja mitäänsanomaton ilmestys.

Pientä vuodatusta, mutta moisen näkeminen ja kokeminen harmittaa ja suututtaa aina. Itse olen ainakin päättänyt, että se ihminen, kenen kanssa päätän yhdessäolon aloittaa, niin hän on se oikea juuri, enkä odota, että vastaan tulee "parempi", jotta voisin edellisen hyllyttää. Noin ei yksinkertaisesti vaan ihmisille saa tehdä. Koskaan.
 

scholl

Jäsen
ervatsalo kirjoitti:
Pornossahan tosin nainen on tähti ja se kova nimi, koska ainakaan itse en tiedä kuin pari miespuolista pornoilijaa. Ja nekin olen tietysti kuullut kavereilta.

Niin minäkin tiedän vain pari miespuolista pornoilijaa eli Roccon ja Ron Jeremyn ja itsekin olen kuullut ne kavereilta. Naispuolisia en tiedä yhtään. Nainen voi tienata tolla alalla enemmän, mutta kyllähän ne tähdet ainakin alaa seuraavien parissa lienevät miehiä. Jokainen perusnussija haluaa ilmeisesti olla joko Rocco tai Ron Jeremy.
 

scholl

Jäsen
JWill kirjoitti:
Turha väittää, että sinne mennään "vain tanssimaan". En usko sekuntiakaan. >:(

Itsekään en usko tuohon. Totta kai jurrissa voi jorata, mutta kyllä baariin mennään ensisijaisesti kännäämään ja ehkä juttelemaan siinä sivussa kavereiden kanssa. Kunhan se ei drinksuista nauttimista häiritse.

Kuulin muuten jutun siitä, että pari puoltuttua oli joutunu Virossa sellaiseen venäläisten baariin, missä kuulemma tulee heti kuonoon ja huolella, jos on virolainen - puhumattakaan ulkomaalainen. Näin ollen olivat tilanneet juomat huonolla venäjällä baarimikolta ja sen jälkeen istuneet koko ajan hiljaa ja kitanneet juomiansa. Eivät uskaltaneet sanoa toisilleen sanaakaan.
 

scholl

Jäsen
MaZaa kirjoitti:
Jossain vaiheessa näin tytön nuoleskelevan jonkun toisen äijän kanssa. Mutta loppuillasta sitten tää tyttö olikin yksin ja näki mut. Käveli suoraan luokse ja alko halaamaan. Loppuehtoon tää neitokainen roikku kiinni meikäläisessä ja pahoitteli kun oli mut sillai jättänyt.

Tuossahan on klassinen määrä korvaa laadun -henkilö. Pahoittelu on tosin epätyypillistä. Itselläni on ystäväpiirissä yksi miespuolinen henkilö, joka käyttää ihan samaa meininkiä. Varmasti halailee tai kähmii satoja naisia illassa pyrkien saamaan ei pelkästään mahdollista seksiseuraa illan päätteeksi, vaan sitä ennen jo muutaman numeron, mitä voi työstää seuraavalla viikolla. Eikä siinä haeta mitään paremmuusjärjestystä, vaan lähinnä sen mukaan, kuka suostuu. Tuo nainen vaikuttaa samanlaiselta.
 

scholl

Jäsen
Ted Raikas kirjoitti:
Lisäksi se, jos on joku vienyt jalat alta, niin hankala siinä olla jotenkin välinpitämätön, kun mieltä ja sydäntä kalvaa koko ajan ja haluaisi tavata ja jutellakin.

Aivan. Mitä järkeä pelata vain pelaamisen vuoksi. Ja miksi pitäisi kusettaa, ettei ole kiinnostus, jos on kiinnostunut tai pitäisi salailla kiinnostustaan. Tai miksi se olisi huonompi juttu, jos tuntee hyvin itsensä ja pystyy analysoimaan tunteensa ja sen mihin on valmis ryhtymään kuin se, jos on ihan kassalla, eikä oikein tiedä missä mennään.

Suurin osa ihmisistä ei kiinnosta ja jos löytyy se ihminen, joka kiinnostaa ja jos pystyy sen kunnolla analysoimaan niin miksei sitä voisi tuoda esille. Mielestäni se on vain positiivista. Itselleni on aivan sama miten asian tuo esille. Pääasia, että se tulee järkevästi ilman arvailuja kerrottua. Mielummin tietysti asiallisesti kuin paketoituna johonkin ihan huuhaa romantiikkaan.
 

scholl

Jäsen
En tiedä kuuluuko tämä tänne vai onko olemassa seksiketju. No joka tapauksessa näin jossain mainoksen, että Brad Pitt osti seksiä. Ihmettelin, että mikä kohu tämä nyt sitten on. Katsoin Seiskan sivulta, jossa sanotaan: "Tällä viikolla päivänvalon näkevä kohukirja "Hooking up: You"ll never make love in this town again, again" paljastaa useiden julkkisten nimet, jotka ovat hairahtuneet ostamaan seksiä. Nimistä shokeeraavimmaksi noussee Brad Pitt. Hänen nimittäin luulisi olevan viimeinen ihminen maan päällä, jonka tarvitsee maksaa petihommista."

Siis tuohan teksti on uskomatonta paskaa. Eivätkö ne toimittajat tajua, että jollekin huoran hommat on ammattimaista toimintaa ja eikä silloin tarvitse antaa mitään ilmaisia sessioita edes julkkiksille. Ja toisaalta seksissä tai seksiin päätymisessä on aina kyse siitä, että annat jotain, jotta saat jotain. Ja jos ei halua antaa ymmärtää mitään sen enempää niin juuri julkkiksillehan huoran käyttäminen on kaikista näppärintä. Varsinkin, jos ovat varattuja. Voi tilata juuri sennäköisen otuksen, mitä sinä iltana haluaa käyttää. Ihan käsittämätön juttu kertakaikkiaan taas Seiskalta. Eivät ymmärrä reaalimaailmasta mitään.
 

J.Petke

Jäsen
scholl kirjoitti:
En tiedä kuuluuko tämä tänne vai onko olemassa seksiketju. No joka tapauksessa näin jossain mainoksen, että Brad Pitt osti seksiä. Ihmettelin, että mikä kohu tämä nyt sitten on. Katsoin Seiskan sivulta, jossa sanotaan: "Tällä viikolla päivänvalon näkevä kohukirja "Hooking up: You"ll never make love in this town again, again" paljastaa useiden julkkisten nimet, jotka ovat hairahtuneet ostamaan seksiä. Nimistä shokeeraavimmaksi noussee Brad Pitt. Hänen nimittäin luulisi olevan viimeinen ihminen maan päällä, jonka tarvitsee maksaa petihommista."

Minä taas ymmärrän paremmin kuin hyvin tämän maksullisissa käymisen isoilta tähdiltä. Ei jää akka soittelemaan perään, saa hoitaa homman ja lähteä menemään. Ja poikkeuksia lukuunottamatta ei leviä julkisuuteen nämä jutut yhtä helposti kuin tavalliset baaripanot. Jos Pitt olisi valinnut jonkun tavallisen matontallaajan niin olisi saanut olla varma että viikon sisällä olisi juttu ollut lehdissä ja nainen olisi ollut muutamaan kymppitonnia rikkaampi. Ei sitoumuksia eikä turhia jouruja, minä kannatan! Pitt varmasti saisi halutessaan tällä planeetalta noin 99,9% naisista mutta tässä painaa muut asiat enemmän kuin se että maksaako se hieman vai ei.
 

scholl

Jäsen
J.Petke kirjoitti:
Ei sitoumuksia eikä turhia jouruja, minä kannatan! Pitt varmasti saisi halutessaan tällä planeetalta noin 99,9% naisista mutta tässä painaa muut asiat enemmän kuin se että maksaako se hieman vai ei.

Aivan. Ja saa lisäksi joka kerta juuri sennäköistä kuin mitä haluaa, eikä tarvitse pyöriä baareissa pokaamassa. Voi tilata juuri millaisen haluaa. Hieman kärjistettynä sanottuna kertoo jollekin avustajalle halutun huoran pituuden, rodun, silmien värin, hiusten värin ja pituuden, painon ja tissien koon niin sellainen paketti sieltä sitten toimitetaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
scholl kirjoitti:
Eivätkö ne toimittajat tajua...

Kylla ne tajuaa. Niille tollasten juttujen myyminen on samaa kun huoralle pimpan myyminen: ne tekee sita rahasta. Ja niin kauan kun schollin tyyppiset ihmiset lukee ja ostaa noita lehtia, niin niin kauan niita juttuja niissa lehdissa on.

Lehtia tehdaan, scholl, niita lukeville ihmisille. Jos tallaset "Pitt kavi huorissa" jutut ei tiettya kansanosaa ;-) kiinnostais, niin eipa niita juttuja/lehtiakaan olis olemassa. Moni lehti on mennyt konkkaan kun niita ei luettu tarpeeksi. Seiskalla ei nakojaan sita huolta ole...

Vastuu noissa on lukijalla.
 

scholl

Jäsen
1Timer kirjoitti:
Kylla ne tajuaa.

Jos tajuaisivat niin kirjoittaisivat positiivisessa hengessä kertoen, että huorissakäyminen on hyvä juttu ja ottaisivat esille J.Petkenkin mainitsemia seikkoja, eivätkä kirjoittaisi tuolla tavalla tekstiä kyseistä asiaa ymmärtämättä.

Scholl ei kyllä maksanut mitään nettisivuilla käynnistään.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Yhden läheisen ystävän kanssa tuntuu olevan hieman sukset ristissä. Harmittaa, oikeasti yksi parhaita ja läheisempiä ystäviä ikinä, vaikka onkin meikäläistä hieman vanhempi (mutta ikähän on vaan numeroita). Itkin kesällä, kun hänellä oli vaikeata aikaa - olisin halunnut olla hänen tukeanaan ja lohduttaa olemalla edes paikalla.

Kumpikin ehkä haluaisi olla "enemmän kuin ystäviä" (rivien välistä on helppo lukea), mutta kumpikaan ei tee asian eteen mitään. No, toivottavasti kohta päästään puhumaan kasvotusten asiasta - tai edes puhumaan jostain; yli kuukauteen ei olla nähty. Oli miten oli, ihan tuskaa - ei pysty keskittymään opiskeluun tai mihinkään..
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Ted Raikas kirjoitti:
Vaikka emme yleensä olekaan samoilla linjoilla, niin nyt olemme. Jos nyt ei noin voimasanoilla ryyditettynä, niin muutoin olen samaa mieltä. En aio tyytyä olemaan se ns. varasuunnitelma, tai se vaihtoehto mikä otetaan kun parempaa ei saada. Haluan olla se paras, se yksi ainoa, jonka toinen tahtoo. Jos en ole sellainen, voi sisimmässään varautua, että lempataan heti kun kiikariin astuu joku sopivampi.

Tuskinpa tähän voi juuri kukaan vastaan sanoa, mikäli ei sitten itsekin ole pelkän lihan perässä. Suotakoot se heille. Muut tuskin kovin pitkään tyytyvät Varamiespalvelun rooliin.

Itselläni oli naisasioiden tiimoilta varsin myrskyisä viikonloppu. Mainolla kaveriporukalla vietetyn perjantai-illan jälkeen sain lauantaina omaan viestiini varsin tunteikkaan oloisesti kirjoitetun vastauksen. Vaikka tunneasioissa olen jo turhankin skeptiseksi oppinut, niin kuvittelin ettei tuonkaltaisista sanoista voisi enää vääriä johtopäätöksiä vetää. Lähettäjänä nainen josta on hiljalleen tainnut tulla tärkein ystäväni, ja johon rakastumista olen yrittänyt viimeiseen asti välttää. Yhden hyvän kaverin olen jo hiukan vastaavanlaisessa skenaariossa menettänyt elämästäni, enkä halua sen toistuvan.

Nyt enteet huolestuttavat kovin. Kommunikaatiota on ollut hiukan tuonkin viestin jälkeen, mutta se on ollut hiukan väkinäistä eikä lauantaiseen viestinvaihtoon ei ole viitattu mitenkään. Olen ihan tyytyväinen mikäli ystävyydessämme palataan viime perjantaita edeltävään tilaan. Silti, mä vain en voisi kuvitella saavani itsestäni nuin tunnepitoisia sanoja irti mikäli en niillä oikeasti mitään tarkoittaisi. Epävarmuus kalvaa ikävästi. Ei minusta tunnu oikein miltään ajatus siitä, että ei hän ehkä sillä viestillä mitään syvempää tarkoittanut. Sitäkin enemmän sitten pelko siitä, että ei kai tällainen episodi ole jättänyt arpia ystävyyteen. Hänen ystävyyttään en vain suostu menettämään turhaan.

En tiedä. Huomenna toivottavasti tiedän.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
dtw! kirjoitti:
Lähettäjänä nainen josta on hiljalleen tainnut tulla tärkein ystäväni, ja johon rakastumista olen yrittänyt viimeiseen asti välttää. Yhden hyvän kaverin olen jo hiukan vastaavanlaisessa skenaariossa menettänyt elämästäni, enkä halua sen toistuvan.

Nyt enteet huolestuttavat kovin. Kommunikaatiota on ollut hiukan tuonkin viestin jälkeen, mutta se on ollut hiukan väkinäistä eikä lauantaiseen viestinvaihtoon ei ole viitattu mitenkään. Olen ihan tyytyväinen mikäli ystävyydessämme palataan viime perjantaita edeltävään tilaan. Silti, mä vain en voisi kuvitella saavani itsestäni nuin tunnepitoisia sanoja irti mikäli en niillä oikeasti mitään tarkoittaisi. Epävarmuus kalvaa ikävästi. Ei minusta tunnu oikein miltään ajatus siitä, että ei hän ehkä sillä viestillä mitään syvempää tarkoittanut. Sitäkin enemmän sitten pelko siitä, että ei kai tällainen episodi ole jättänyt arpia ystävyyteen. Hänen ystävyyttään en vain suostu menettämään turhaan.

En tiedä. Huomenna toivottavasti tiedän.

Tsemppiä, hieman samanlaisissa tunnelmissa ollaan. :( Olen tosin tälle ystävälleni monta kertaa viestittänyt, että tapahtui meidän välillämme mitä tahansa, hän on minulle tärkein ihminen koko maailmassa..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
On tämä pirun hankalaa.

Olen korviani myöten rakastunut ja niin on neiti G:kin. Ikävä kyllä erinäisten seikkojen vuoksi neiti G asuu nykyisin väärässä paikassa Suomea. Tai sitten itse asun väärässä paikassa. No, joka tapauksessa ikävä on kova ja vielä pitäisi aika kauan kestää erossa. Pakkohan se vain on kestää. Onneksi luottamus on molemmin puolin täydellinen, eikä mitään eron merkkejä ole ilmassa. Eikä tule olemaankaan. Koskaan.

On vain ikävä, eikä asiaa yhtään paranna, kun kuulee, että toinen itkee ikävän vuoksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös