Naisasiat

  • 7 512 497
  • 26 575
K

kiwipilot

scholl kirjoitti:
Ehkä se on naisten Dilbert tai Homer Simpson. Oletteko muuten huomannut, että mieshän on aina stara. Aku Ankka, Dilbert, Homer Simpson. Missään sarjakuvissa nainen ei ole se stara. Ei Wagnerissakaan. Se sika tekee niinkuin haluaa ja järkyttävännäköinen kaatopaikkaluuska joutuu mussuttamaan vieressä.

Modesty Blaise, Yoko Tsuno, Natasha, Mafalda, Vampirella... Onhan näitä.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän se niin on, että ilman sen suurempaa etsintää löytää melkein parhaimmin naisen viereensä.. Mulla on nyt sellanen ongelma, että täytys yhdelle neitokaiselle tänään pistää viestiä, kun se on ymmärtänyt tilanteen hieman väärin.. Ilmeisesti seurustelen sen kanssa tällä hetkellä, mitä itse en kyllä oo huomannu.. Toisaalta tylyä, mutta jos ei itseä kiinnosta seurustella, niin miks tuhlata toisen aikaa sillä että luulee olevansa mun kanssa..

Ilmeisesti tää neitokainen tästä loukkaantuu, mutta ehkä se sitten on pienempi paha? Ei siinä mitään, jos tulis sellanen nainen vastaan joka veis jalat alta, mut eipä ole näkynyt.. :) Viikonloppuna lupasinkin tavata yhden naikkosen, mutta ihan kaverimielellä ite oon ainakin liikkeellä.
 
K

kiwipilot

scholl kirjoitti:
En ole kuulutkaan noista. Taidat verrata a-luokan julkkiksia johonkin pihtiputaan kirkon markkinoihin.

No nyt kuulit. Jos hieman perehtyy mainstream-sceneä syvemmälle niin varmasti törmää. Eihän nuo mitään Aku Ankka/Tintti/Lucky Luke/Asterix -sarjaa ole mutta kuitenkin ihan peruskamaa sarjakuvamaailmassa.
 

scholl

Jäsen
MaZaa kirjoitti:
Kyllähän se niin on, että ilman sen suurempaa etsintää löytää melkein parhaimmin naisen viereensä.. Mulla on nyt sellanen ongelma, että täytys yhdelle neitokaiselle tänään pistää viestiä, kun se on ymmärtänyt tilanteen hieman väärin.. Ilmeisesti seurustelen sen kanssa tällä hetkellä, mitä itse en kyllä oo huomannu.

Miksi laittaa viestiä? On vain epäaktiivisempi niin se katoaa jossain vaiheessa. Ei kannata naisten kanssa välttämättä hakeutua tilanteisiin, joita eivät ymmärrä kuitenkaan, jos vaihtoehtona on hoitaa homma siististi. Ja kun tuossa ei ole kuitenkaan mitään sinänsä saavutettavaa.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Scholl kirjoitti:
Miksi laittaa viestiä?

Mun mielestä se on paljon kohteliaampaa kuin se että ei pistä mitään viestiä tai vastaa puheluihin. Viikonlopun olin laittamatta mitään viestiä, niin tuli viestiä että ootko hengissä kun ei mitään oo susta kuulunut..

Itekin mieluummin saa viestin, että ei kiinnosta, kuin se epätietosuuden tila.. Näin sen oon ajatellu.. En sano, että se olis oikea tapa, mutta kuitenkin..
 

scholl

Jäsen
MaZaa kirjoitti:
En sano, että se olis oikea tapa, mutta kuitenkin..

Ehkä se on reilumpaa. Ehkä taas ei. Ei ole ehkä kiva olla epätietoisuudessa, mutta silloin tunteet laimenee jossain vaiheessa. Ei se välttämättä ole kiva saada halostakaan feissiin yht'äkkiä. Joku sanoo, että kerran se vaan kirpaisee, mutta...
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
scholl kirjoitti:
Ehkä se on reilumpaa. Ehkä taas ei. Ei ole ehkä kiva olla epätietoisuudessa, mutta silloin tunteet laimenee jossain vaiheessa. Ei se välttämättä ole kiva saada halostakaan feissiin yht'äkkiä. Joku sanoo, että kerran se vaan kirpaisee, mutta...

Vaikeneminen ei ole aina kultaa, ja tällaisessa tapauksessa sanoisin että se on sitä kuuluisaa munattomuutta. Kyllä senverran pitää olla selkärankaa ja siviilirohkeutta, että kertoo millä tolalla asiat ovat.
 

Lerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mib, Jortikka, Hanson brothers
Ted Raikas kirjoitti:
Ihastuin, mutta hän ei osoittanut juurikaan vastaavia merkkejä. Asia jäi vaivaamaan ja tässä sitten taannoin rohkaistuin ja kerroin suoraan tunteistani ja hän oli toki imarreltu, mutta joutui toteamaan, ettei ihan koe kyllä samalla lailla, mutta haluaa ehdottomasti olla silti kaveri ja tutustua noin muutoin. Hiemanhan sen aavistelin olevan jo aiemmin, mutta tuli sitten faktat pöytään ja karvas maku suuhun.

Sanasta sanaan kävi tääläki nuin...aivan tarkalleen juuri nuin!! "Ollaanko vain kavereita..."
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
scholl kirjoitti:
Miksi laittaa viestiä? On vain epäaktiivisempi niin se katoaa jossain vaiheessa.

Voisin melkein kuvitella että Scholl on ihmissuhteissa lähes yhtä hankala kun minäkin. Miten tommosesta miehestä nyt ottaa selvän? Itse ei halua olla aktiivinen, vaan haluaa naisten soittelevan perään. Ja sitten taas toisaalta, jos Scholl ei osoita aktiivisuutta ja antaa naisen vain soitella perään, se voi tarkoittaakin sitä, ettei miestä pätkääkään kiinnosta... Toivottavasti sitten edes puheluiden aikana teet selväksi mitä mieltä olet:)

Niin ja miesten sanomana tuo "Olet kyllä jees tyyppi ja tosi kiva" menee vain vähän toisin sanoin: "Olet kyllä tosi mukava ja nätti tyttö ja toivon (jotkut jopa tietävät), että löydät jonkun paremman kuin minä"
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
scholl kirjoitti:
Itse seuraan sitä, että kuinka ahkerasti he soittelevat. Jos eivät soittele niin eivät ole kiinnostuneita tarpeeksi. Jos olisivat niin soittelisivat aktiivisemmin.
Olet kieltämättä jäljillä tuossa, yleensä en ole samaa mieltä kanssasi, mutta tuossa on totuutta kyllä. Se on hyvä merkki se, jos sinua kaivataan. Tosin nykymaailmassa edelleenkin kai odotetaan miehiltä aktiivisuutta ja aloitekykyä, naiset harvemmin soittelevat (minun) perään. Ei ainakaan pahemmin ole sitä esiintynyt. Jos siis olen ja odottelen, että josko sieltä tekstiviesti putoaisi, tai soittoa tulisi, niin saan taatusti odotella maailmantappiin asti. Näin se vaan on.

Kai sitä pitäisi osata vaan tehdä sellainen lähtemätön vaikutus johonkin ihmiseen, että sitä rupeaisi sitten kiinnostamaan tarkemminkin, mitä kuuluu.

Helpommin sanottu, kuin tehty.
 

scholl

Jäsen
Pataprinsessa: myönnettäköön, että ilmaisin itseäni epäselvästi. Homma on nyt niin, että jos tulee tyrkylle aktiivisesti ok näköinen suhteellisen saman ajatusmaailman omaava kiva tyyppi niin sellaisen kanssa voi käydä leffassa, safkalla, ottaa muutaman jossain baarissa, harrastaa urheilua ja seksiä etc. Mutta se ei tarkoita, että jaksaisi sen suuremmin nysvätä - puhumattakaan seurustelusta. Tai tunteilla mitenkään. Sen aika tulee sitten jos ihan eri kaliiberin tyyppi tulee vastaan.

Ongelma onkin siinä, että monesti tyypit alkavat pyrkimään seurustelemaan tai olettavat asioita. Silloin en jaksa sitä ja antaa sitten sen asian haihtua pois. Tai joskus tulee muuten vain tilanne, ettei jaksa tai jotain.

Myönnän, että voi olla eri asia, jos olisi rakastunut, mutta siinä tilanteessa en taas ymmärrä miksi pitäisi olla minkäänlaista epäselvää peliä. Ainakin itse elän siinä käsityksessä, että ihmiset on ohjelmoitu jollakin tavalla siten, että a ja b rakastavat toisiaan ja samanaikaisesti c sekä d rakastavat toisiaan, eikä niin, että a rakastaa b:tä, b c:tä, c d:tä ja d a:ta. Eli jos molemmat rakastuvat toisiaan niin homman pitäisi sujua tosta vaan luonnollisesti ilman mitään ihmettelyä onko joku aktiivinen vai ei tai omituisia tulkintoja käytöksestä. Eihän siinä tarvitse kuin toimittaa yksi A4, missä on faktat lyöty tiskiin.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
kiwipilot kirjoitti:
Modesty Blaise, Yoko Tsuno, Natasha, Mafalda, Vampirella... Onhan näitä.

Sheena, Elektra ja Martha Washington.

muaddib
 

scholl

Jäsen
Ted Raikas kirjoitti:
Tosin nykymaailmassa edelleenkin kai odotetaan miehiltä aktiivisuutta ja aloitekykyä.

Mä en tiedä miksi miehen pitäisi olla aktiivinen. Itse en ainakaan lähde siihen. Jo puhtaasti fyysisesti naisillahan se kiire on perhettä hankkia, jos meinaa. Mies on toimiva vielä eläkeläisenäkin. Toisaalta naisen ajatusmaailma on sekavampi kuin miesten. Mies yleensä suostuu, jos häntä kiinnostaa ja jos häneltä kysytään. Naiset saattavat arpoa jotain. Haluaisivat olla kiinnostuneita, mutta vieressä istuva ruma johtaja saattaakin voida pahoin tai tahtoa muuten kotiin tms. Lisäksi aika iso osa miehistä on kusipäitä ja käyttäytyy huonosti, joten miehillä on jo lähtökohtaisesti huonompi tilanne kuin jos nainen tulee aktiivisesti kehiin.

Lisäksi jos nainen on kiinnostunut (edit:siis aktiivinen, osoittaa kiinnostuksensa) niin tiedät, että hän on kiinnostunut. Muussa tapauksessa tilanne saattaa olla epäselvä. Ainoa hankala asia on silloin ottaa selvää siitä, että onko nainen kiinnostunut sinusta henkilönä vai sinusta sen takia, koska sinulla on jotakin tai koska luulevat oppimaan tuntemaan sinun avullasi oikeantyylistä porukkaa. On aika kornia se, että naiset haluavat olla itsenäisiä ja tasa-arvoisia niin silti aikamoni nainen haluaa vain käyttää miehiä taloudellisesti hyväkseen. Herää kysymys, että kuinka moni mies deittailee tiettyä naista sen takia, että se olisi avain sosiaaliseen nousuun. Niinpä. Tasa-arvolla voi pyyhkiä takapuolta tossa mielessä.
 
Viimeksi muokattu:

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Ted Raikas kirjoitti:
Ehkä olisi vaan pyrittävä järkeistämään tuo ihastuminen jollain tapaa (voiko sitä edes?) ja pyrkiä tietoisesti unohtamaan samantien sellainen, joka ei osoita minkäänlaisia kiinnostumisen merkkejä. Vaan, kun naisistakaan ei aina tiedä, että esittävätkö he etäistä tarkoituksella, vai ei. Testaten miekkosta ja sitä, miten vakavissaan tämä on. On otettava siis selvää ja nyt otin. Jos jotain hyvää tästäkin sotkusta on löydettävissä.
Minulle on aina ollut täysin käsittämätönä ettei mies tietäisi onko nainen kiinnostunut. Sehän on yleensä ensimmäisten treffien jälkeen ilmiselvää. Miten teillä synkkasi, oliko teilä ylipäänsä hauskaa yhdessä? Miten hän reagoi kun katsoit häntä suoraan silmiin? Mitä tapahtui, kun kosketit häntä? Siis nyt ei puhuta mistään lääppimisestä vaan kun ohjasit hänet pöytään, ovesta etc. Ja kyllähän jossain vaiheessa pidit häntä kädestä kiinni? Ja kyllähän ensi tapaaminen päättyi lyhyeen jäähyväissuudelmaan? Jos mitään edellämainittua ei tapahtanut tai olo oli jossain välissä erittäin vaivautunut niin nainen ei ole kiinnostunut.

Minusta tuntuu, että monet miehet ajavat itsensä tähän kaverimoodiin. He eivät heti ensitapaamiselle viestitä olevansa kiinnostuneita. Jos tunteet eivät heti herää, eivät ne kyllä myöhemminkään sitä tee. Jos pyydät ulos ja sinulla on romanttista kiinnostusta niin puhu suoraan treffeistä. Jos olet ensi tapaamisella ihastunut, mutta et ole kuitenkaan varma toisen tunteista niin kysy ihmeessä. Ensimmäisellä kerralla ei sinunkaan odotuksesi voi olla kuitenkaan aivan katossa. Tässä tosin pitää olla tarkkana ettei anna itsestään säälittävää kuvaa.

Tuossa aiemmin Tuuski taisi valittaa "vedättäjistä". En kyllä oikein tuotakaan pysty ymmärtämään. Kyllähän nyt naisista näkee ovatko he tosissaan ihastuneita sinuun vai pitämässä hauskaa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että monesti on kiva hieman treffailla ja olla yhdessä vaikka mitään aikomuksia mihinkään sen enempään - saatikka naimisiin menoon ei olisikaan. Jos molemmat ymmärtävät pelin hengen niin pieni säännöllinen deittailu on varsin mukavaa. Minä nyt ainakin nautin naisten seurasta ja lähestulkoon jokaisessa naisessa, jonka kanssa nyt ylipäätään treffeille on lähtenyt, on jotain ominaisuuksia jotka minua viehättävät.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Piirrettyjen pornosarjisten tähtiä?

kiwipilot kirjoitti:
Modesty Blaise, Yoko Tsuno, Natasha, Mafalda, Vampirella... Onhan näitä.

Niin, mutta eivätkös nämä tähtöset ole lähinnä niitä sikamaisella pornolla mässäilevästä animesta ja mangasta tuttuja ketkuttajia?

Pornossahan tosin nainen on tähti ja se kova nimi, koska ainakaan itse en tiedä kuin pari miespuolista pornoilijaa. Ja nekin olen tietysti kuullut kavereilta.

Täältä tähän
 

Sininen Lanka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flu kirjoitti:
Ja kyllähän jossain vaiheessa pidit häntä kädestä kiinni? Ja kyllähän ensi tapaaminen päättyi lyhyeen jäähyväissuudelmaan?

Eikös Ally Mcbeal -sarjassa joku lakimies todennut "Jos et suutele naista ensi treffeillä olet herrasmies, mutta jos et suutele naista toisilla treffeillä olet homo".
 
K

kiwipilot

ervatsalo kirjoitti:
Niin, mutta eivätkös nämä tähtöset ole lähinnä niitä sikamaisella pornolla mässäilevästä animesta ja mangasta tuttuja ketkuttajia?

Eivät todellakaan ole. Vain Vampirellassa oli hieman paljasta pintaa, muissa ei ollenkaan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tedille ja muillekin 'samaan kaavaan juuttuneille' - kannattaisiko kokeilla jotain tyystin toisenlaista lähestysmistapaa? Itselleni on selvinnyt sanonnan 'Tyhmä on se, joka odottaa samanlaisesta toiminnasta erilaisia tuloksia' viisaus vähän vanhemmalla iällä - josko ei teidän tarvitsisi näin kauaa odottaa :)
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
tant gredulin kirjoitti:
Tedille ja muillekin 'samaan kaavaan juuttuneille' - kannattaisiko kokeilla jotain tyystin toisenlaista lähestysmistapaa? Itselleni on selvinnyt sanonnan 'Tyhmä on se, joka odottaa samanlaisesta toiminnasta erilaisia tuloksia' viisaus vähän vanhemmalla iällä - josko ei teidän tarvitsisi näin kauaa odottaa :)

avatar kirjoitti:
Sitä joskus on itsekin pohtinut, että mikä itsessäkin on vialla, kun ei koskaan tärppää. Kuitenkin täysin ilman minkään sortin itserakasta vivahdetta uskallan väittää, että sekä fyysisesti kropaltani kuin myöskin pärstäkertoimesta en jää ainakaan keskiarvon alle. Jos joku haluaa mainitsemisestani vinoilla niin siitä vaan, en ota kantaa, koska ei ole niin väliä. Viimeisestä suhteesta on aikaa kohta kolme vuotta ja sekin oli vain lähinnä ihan puhdas seksisuhde joka siis kariutui heti, kun piti alkaa säätämään siihen kylkeen jotain henkistä.

No jos tänään syntyi poikkeus. Otin yhteyttä pitkällä maililla erääseen naiseen, jonka tunnen netin kautta jo pidemmältä ajalta ja kerroin asian todellisen laidan. Vastasi ja sanoi, että kirjoittaa takaisin, koska mielenkiinto heräsi hyvinkin korkealle. Kyseinen henkilö asuu reilun sadan kilometrin päässä, mutta väliäkö tuolla. Mielummin hyvä suhde vähän kauempana, kuin ei suhdetta ollenkaan. Toivotaan parasta. Reilun viikon takaiset treffeit kun tosiaan muuten sujuivat hyvin, mutta se viimeinen pointti, eli muu kuin platoninen kiinnostus neidiltä allekirjoittaneeseen puuttui. Tämä tämänpäiväinen nainen on kyllä kieltämättä meikäläisen mittarilla melkoisen näyttävän näköinen tapaus. Kiinnostuksen laukaisi lähinnä se, että kirjoittaakin vielä harvinaisen fiksuja asioita.

Tant gredulin sanoi, että erilaista lähestymistapaa. Itse en ehkä käyttänyt kovin erilaista lähestymistapaa vaan yleensäkin lähestyin. Otin eilen härkää sarvista ja rohkaisin mieleni ja ilmaisin sähköpostilla ihmiselle, jonka olin kyllä tuntenut jo pidemmän aikaa, että hänet haluaisin. Tänään aamulla odotti sähköpostissa kolmen a4:sen pituinen maili elävästä elämästä ja allekirjoittaneella olisi ehkäpä viikonloppuna matka kohti toista paikkakuntaa. On muuten jotenkin epätodellinen fiilis. Ihan törkeen hyvä, mutta jotenkin tätä ei ota edes uskoakseen. Jotenkin pitkään olin vain masentuneena omassa tontissani enkä mennyt koskaan meuhkaamaan mihinkään, nyt sitten päätin sohaista kepillä ja heti tuotti tulosta. On tää elämä vaan ihmeellistä. Joskohan viiden vuoden odotus loppuisi. Aika absurdilta tuntuu päässä vieläkin ajatus, mutta toivotaan parasta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Flu kirjoitti:
Miten teillä synkkasi, oliko teilä ylipäänsä hauskaa yhdessä? Miten hän reagoi kun katsoit häntä suoraan silmiin? Mitä tapahtui, kun kosketit häntä? Siis nyt ei puhuta mistään lääppimisestä vaan kun ohjasit hänet pöytään, ovesta etc. Ja kyllähän jossain vaiheessa pidit häntä kädestä kiinni? Ja kyllähän ensi tapaaminen päättyi lyhyeen jäähyväissuudelmaan? Jos mitään edellämainittua ei tapahtanut tai olo oli jossain välissä erittäin vaivautunut niin nainen ei ole kiinnostunut.
Mitään edellämainittuja ei tapahtunut, joten treffeistä ei kai voi puhua. Pikemminkin tapaamisista kaverimerkeissä, ainakin toisen osapuolen kohdalta, kuten voidaan nyt näin jälkikäteen todeta kun tuo huuma on laskeutunut ja kitkerä maku alkaa haihtua pois. Piti vaan ottaa ne ruusunpunaiset lasit pois ja katsella maailmaa sen oikeissa väreissä, jotka tässä tapauksessa on aika harmaansävyiset.

Ihan hyvin toimeenhan sinänsä tultiin ja kai tullaan edelleen, ei ole välit mihinkään menneet, mutta niin, kai se paremmin toimii sitten kun on vaan kavereita. Saa nähdä mihin sekään kantaa.

Homma on vaan siinä, että kyseinen neitokainen edusti ja edustaa edelleenkin monelta kantilta katsottuna aika lähelle ihannenaistyyppiäni, mutta minkäs sille mahtaa kun ei vaan syty sitä kipinää. Voi olla, että kyseisen ihmisen määrätynlaisesta varovaisesta ja hivenen etäisestä luonteesta johtuen en voinut olla varma, mitä hän kokee. Pakko myöntää, että minulla on tapana hieman retkahtaa sellaisiin vaikeastitavoiteltaviin naisiin, kai sellainen etäisyys ja mysteerisyys kiehtoo. Yliavoimesti kaulaan roikkumaan tulevat naiset jotenkin hermostuttavat ja herättävät epäluottamusta. Kai se on se tunne, että kyseinen henkilö yrittää mielistelemällä jotenkin saavuttaa jotain. Pieni ynseys ja sarkastisuus kuvastaa enemmänkin sitä, että ihminen on tosissaan kanssani.

Tiedän, kuulostaa hullulta.

tant(ta) gredulinille: Olet varmasti oikeassa, ehkä olisi aika vaihtaa strategiaa. Kun keksisi vielä minkälaiseksi. Ehkä olisi viisainta ottaa se passiivinen rooli ja olla vaan. Ei nyt niin, että olisin mikään epätoivoinen yliyrittäjäkään toisaalta, mutta tuntuu jokseenkin haaskaukselta olla yrittämättä tehdä tuttavuutta ihmiseen, josta selvästi huomaa pitävänsä.
 

Sininen Lanka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itseasiassa nyt muistui mieleeni lisää vanhan kansan sanontoja:

Kaatunutta puuta ei kannata nostaa pystyyn.

Nainen on kuin linja-auto: yhdestä kuin myöhästyy, niin hetken kuluttua uusi tulee jo pysäkille.

Mikään ei ole niin helppo kuin lihava nainen.

Aina sitä nuorta, mutta harvoin kunnon vanhaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Uusis tulee

Sininen Lanka kirjoitti:
Nainen on kuin linja-auto: yhdestä kuin myöhästyy, niin hetken kuluttua uusi tulee jo pysäkille..

Niin, itse olen kuullut tästä sanonnasta ilmeisesti uudemman version, joka menee: Nainen on kuin linja-auto: yhdestä kuin myöhästyy, niin hetken kuluttua Uusis tulee jo pysäkille.

Siihen en ota kantaa, mitä tällä sitten loppujen lopuksi tarkoitetaan.

Täältä tähän
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Ted Raikas:

- rima liian korkealla
- kiinnostuu "vääränlaisesta" naistyypistä, joka etsii mieheltä jotain muuta mitä Ted tarjoaa
- lähestyy naisia johdonmukaisesti liiaksi kaveripohjalta -> jo tutustumisvaihe mättää, joka kuitenkin on ehkä se tärkein naisen muodostaessa ensivaikutelman
- on hieman naismainen, feminiini
- persoona/ulkonäkö-yhdistelmä ei sytytä kohderyhmän naisia

?!?!?! Kunhan pohdin, en väitä.

Itse seurustelevana miehenä olen taas huomannut ongelmaa siinä, miten naiset joskus tulkitsevat minun olevan kiinnostunut heistä, vaikka vilpittömästi haen vain kaveriseuraa. Jotenkin tyylini on sellainen, että törmään tähän toistuvasti. Joko noloina tilanteina, joissa minut torjutaan ilman, että olen edes yrittänyt oikeasti mitään tai sitten osoittamalla kiinnostusta, johon en voi luonnollisestikaan vastata. Jos taas kaveruussuhteet etenevät pitemmälle, niin joissain tapauksissa kanssakäyminen menee hieman hämärän rajamaille, koska tietynlainen lataus syntyy, vaikka asiat on selväksi puhuttu ja sovittu. Tosin en syytä pelkästään naisia tästä, varmaan omassakin käytöksessä ja tekemisessä on vikaa. Tapana kun on pitää sitä pilkettä silmäkulmassa ja puhua asiasta kuin asiasta suoraan, niin kai se joskus tuo mukanaan hieman "lataustakin".
Mutta ei siinä mitään, tekee hyvää libidolle välillä vähän tuulettaa. Samalla tavalla se toinenkin osapuoli itseään tuulettaa siellä baareissa viikonloppuisin. Turha väittää, että sinne mennään "vain tanssimaan". En usko sekuntiakaan. >:(
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös