Naisasiat

  • 7 493 650
  • 26 542

scholl

Jäsen
Old TJ kirjoitti:
Aiempaan viestiini viitaten... München on hieno kaupunki. Siellä on oltu useammankin kerran. Sekä yksin että puoliskon kanssa. Kaikin puolin matkailumielessä aliarvostettu kaupunki jos verrataan näihin Euroopan perussuosikkeihin. Vaikka Lontoo, Rooma ja Pariisi ovatkin hienoja paikkoja. München on silti käymisen arvoinen paikka.

Old TJ

München on siinä mielessä eritasoinen paikka, että sitä ei tarvitse erikseen mainita. Kaikki tietävät sen olevan paljon korkeammalla tasolla kuin edellä mainitut muut kaupungit. Münchenissähän on kaikki, mitä elämässä tarvitsee poislukien meri.

Itse olen jopa ajatellut sitä, että jos ostaisi asunnon Baijerista, koska aina kun vituttaa suomalaiset demarit, liipaisisi vain muutamassa tunnissa sinne, missä koko maa huokuu porvarillista elämänmenoa. Ja jos vähän osaa baijerinkielisiä sanojakin verrattuna siihen, että olisi joku Pohjois-Saksan protestanttinen urpo niin silloin saa vielä parempaa palvelua. Toki palvelu ei ole koskaan ollut huonoa herralla, jolla on vaaleat hiukset. Toki joskus minua on luultu sveitsiläiseksi.

Sitä paitsi nykyiselläänhän Paavikin on baijerilainen, joten yläkerrankin asiat on meillä kunnossa. Sähän voit viedä muuten sen naisen seuraamaan Paavin Baijerin vierailua. Me muut katsotaan sitä DW-TV:stä ab 9. September.
 

Oleg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pasi Nielikäinen
mtmela kirjoitti:
Lounaalle tuohon aikaan snägärille?=) Sinänsä hyvä veto aloittaa lounaalla, josta jatkaa päivällisen kautta hallille, ja sieltä late dinner, ja sitten joku mukavan hämyisä ja romanttinen istuskelupaikka drinksuille ja leppoisalle juttelulle sekä kevyelle suukottelulle.

ps Oleg, tää oli sit ilmainen vinkki. Et voi epäonnistua.

mtmela, en tiedä mitä epäonnistuminen tarkoittaa ;)
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Oleg kirjoitti:
mtmela, en tiedä mitä epäonnistuminen tarkoittaa ;)

Joonas Vihko voi kertoa miten välierissä saa tyhjästä maalista tolppaan ratkaisun hetkellä ;)
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Näin taas.

Näin taas, ensiksi on tytön kanssa helvetin kivaa ja molemmat nauttii seurasta, puolin ja toisin. Sitten yhtäkkiä aletaankin olemaan vaisumpia ja vaisumpia ja sitten kerrotaan vaikka mitä tuntemuksia niin että varmastikkaan mitkään aiemmat lupaukset ja kertomukset pidä paikkaansa. Ensiksi oon niin hyvä jätkä, ja sit vähän ajan päästä en ookkaan enää, vaan oon ku ilmaa! Noi on niin kieroja ja mielipiteet vaihtuu ku sukat saatana. Taidan venata muutaman vuoden että itse kukin aikuistuu, ja yritän sitten vasta uudestaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Muualla (Poho Josessa) olevasta lupaavasta virityksestä huolimatta asun Hämptonissa ja kuumotus on sen mukainen. Naapurin tyttö on jo tuttu mutta kun sen yhden hyvän kerran heitin jäihin ei ole kaffelle pyytäminen onnistunut joten tänään menen bileisiin jonka pissismagneetit SONNI! ja O järjestävät, paikalla on pissiksiä joita täysillä hiillostan kämpille. Lyön siis Mötörhead-paidan päälle, vedän vatsan sisään ja koitan näyttää nuoremmalta.

1,5 viikon päästä Liettuaan morjestamaan aiempaa Vaimoa ja muita tuttuja. Se, jatkanko sieltä Valko-Venäjälle vai Unkariin on myös ihan vain naisesta kiinni.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Pärde kirjoitti:
Tulipa tuossa luettua parin vuoden takaisia kommentteja tästä ketjusta, ja hitusen kyllä nauratti sen aikainen naiivius. Aika paljon on kokemusta tullut asioista sen jälkeen. Ihan mielenkiinnosta haluaisin kyllä tietää, mitä kuuluu nimimerkki cosmic_rodeo:lle?
Täyyy myöntää, että teikäläisen saama SMS on vieläkin ylivoimaiseti kauhistuttavin eroviesti ikinä. Siihen ei naivius auta.
 

hätrikki ||

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks
Flu kirjoitti:
Täyyy myöntää, että teikäläisen saama SMS on vieläkin ylivoimaiseti kauhistuttavin eroviesti ikinä. Siihen ei naivius auta.

Tulipa kaivettua tuo Pärden saama eroviesti ja huh kun kirpaisi. Sairasta. Itsellä 8 kk kestänyt parinsadan kilsan etäsuhde, ja hyvältä näyttää tulevaisuuden kannalta. Nähdään pari-kolme kertaa kuussa livenä; onneksi kännykät on keksitty. Aina kun lähtö kotiin murun luota koittaa (tai päinvastoin), tuntuu kuin pala revitään sydämestä. Ja tuo Pärden kokema, paljon isompi repäisy... On ollut kestämistä. Hyvät jatkot teille kaikille.
 

BBT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Djurgårdens IF
Flu ja hätrikki || : Ei saa yllyttää uteliaita suomalaisia. Itsekkin jouduin kaivamaan kyseisen viesti, ja kyllä, raaka oli viesti. En toivoisi vastaavaa itselleni, enkä kyllä muillekaan...

Omasta puolesta ovat naisasiat ihan mukavalla mallilla. Seurustelua on kohta puolitoista vuotta takanapäin. Yhteistä kotiakin on asuttu ja sisustettu kuukaudenpäivät. Pieniä erimielisyyksiä on tottakai sillion tällöin ollut. Kummasti löytää toisesta uusia puolia ja omituisuuksia kun lyö hynttyyt yhteen. Mutta tästä on hyvä jatkaa. Eteenpäin, lyhyin syöksyin..
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
hätrikki || kirjoitti:
Itsellä 8 kk kestänyt parinsadan kilsan etäsuhde, ja hyvältä näyttää tulevaisuuden kannalta. Nähdään pari-kolme kertaa kuussa livenä; onneksi kännykät on keksitty. Aina kun lähtö kotiin murun luota koittaa (tai päinvastoin), tuntuu kuin pala revitään sydämestä. Ja tuo Pärden kokema, paljon isompi repäisy... On ollut kestämistä. Hyvät jatkot teille kaikille.

Itsellä aivan sama juttu. Tyttö Asuu Lappeenrannassa minä täällä Jyväskylässä. Enimmillään kolme viikkoa ollaan erossa oltu ja se on tuskaa se.
Ollaan pyritty kahden viikon välein näkemään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
BBT kirjoitti:
Flu ja hätrikki || : Ei saa yllyttää uteliaita suomalaisia. Itsekkin jouduin kaivamaan kyseisen viesti, ja kyllä, raaka oli viesti. En toivoisi vastaavaa itselleni, enkä kyllä muillekaan...
Höh, jokaisessa meissä asuu pieni seiska.

Millä sivulla pärden kokemus on/pärde kokemuksesi on, jos saan kysyä?
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Pöh. Railu pari kuukautta seurusteltu ja kaikenpuolin kaikki on ihan ok mutta... nyt on astunut kuvaan nalkutus joka itseni mielestä on jossain määrin ihan aiheellista mutta kyllä tota turhaa nalkutusta on ihan liikaa. Ei saa laittaa housuja noin roikkumaan ei saa sitä ei saa tätä blaah blaah blaah. Nainen on muuten kyllä oikein ihana mutta ihan kaikkea ei jaksa.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pariisi

Kiitos kaikille matkustusvihjeistä. Tilasin matkan pariisiin ja hotellin aivan tornin kupeesta. Saatan raportoida parisuhteen tilanteesta marraskuun ekan viikonlopun jälkeen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
RUK, kiitos teille. Kurssijuhlaan hankittu kissa pyörii yhä kuvioissa. Sekaisinhan se tämän äijän laittoi mutta ei mitään väliä. Huh huh, en uskonu vähään aikaan tätä kokevani, paskat. Niin sitä mennään ajatukset tietyssä henkilössä, ettei mitään rajaa! Tilanteen vakavuuden kuvaa mm.se, että kirjoitin kerran tuossa postikorttia kummitädille sen jälkeen kun olin puhunut kissan kanssa, niin piti kirjoittaa kolme korttia kun ajatus katkesi ja alkoi tulla eri sanoja sekaan. Voi veljet!!
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jatkoaika parisuhdeneuvojana...

Näitä juttuja kun lueskelin löysin aika monta syytä, miksi mun seurustelusuhteeni ei tähän päivään mennessä yleensä ole kovin kummoisesti toimineet. Täytyy koittaa parantaa tavat tästä lähtien. Ehkä mäkin vielä joskus opin. Miehistä kun ei vaan koskaan ota selvää :)
 

Anton

Jäsen
Rinoa:
"Meitä normaaleja, kivoja, kauniita, hauskoja, itsenäisiä naisia on olemassa.. Usein vaan miehet eivät meitä näe ja itkevät vasta sitten kun eivät enää näe"

Kiitos Rinoalle, hyvä kommentti, joka toimii molempiin suuntiin. Olen käynyt leidien kanssa jos jonkin kerran ulkona. Usein ne naiseläjät pistävät itsensä kipsiin liialla yrittämisellä heti ensimmäisellä sessiolla.
Yleensä itse huomannut, että toisella kerralla se leidi ei enää pingota niin pahasti.

Piparia, eri kuorrutuksilla, kolisee ystävälliselle ja huomaavaiselle "Rough Riderille!" *wirn*

Ja jos miettii, niin kaksi Mäkkiksen ateriaa ei kenenkään taloutta kaada?
 

scholl

Jäsen
Anton kirjoitti:
Rinoa:
"Meitä normaaleja, kivoja, kauniita, hauskoja, itsenäisiä naisia on olemassa.. Usein vaan miehet eivät meitä näe ja itkevät vasta sitten kun eivät enää näe"

Silloinhan naiset markkinoivat itseään huonosti. Pitäisi panostaa tuohon enemmän. Miehet harvoin ovat ajatustenlukijoita. Kun ensin ottavat sen asenteen, että tulevat tyrkyttämään itseään miehelle niin jos haluavat sen vielä onnistuvan niin silloin pitää panostaa siihen "totuudenhetkeen". Jos on esimerkiksi kiva, kaunis, hauska ja itsenäinen niin ei kannata tulla pokaamaan miestä juttelemalla esimerkiksi Big Brotherista. Ja sanoisin myös, että ei farkkuja. Kunnon naiselliset bilekuteet päälle niin joku mies voi oikeasti kiinnostuakin. Ei ketään kiinnosta naisten liikkuminen farkut päällä kuin maataloissa konsanaan.
 

scholl

Jäsen
Another HAB kirjoitti:
Ei saa laittaa housuja noin roikkumaan ei saa sitä ei saa tätä blaah blaah blaah.

Sulta puuttuu auktoriteetti. En tiedä miten sen saa kahden kuukauden jälkeen enää rakennettua, mutta valitettava tilanne sinulla on. Kehottaisin ehkä huutamaan seuraavan kerran ULOS! kun kuulet tuollaista nalkutusta. Itse en ole koskaan joutunut elämäni aikana kokemaan mitään soraääniä, koska ihmiset tietävät, että olen itsenäinen yksilö, jota ei määräillä. Parempi sellainen pieni pelonsekainen jännitys ympärillä kuin se, että antaa pikkusormen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
scholl kirjoitti:
. Itse en ole koskaan joutunut elämäni aikana kokemaan mitään soraääniä, koska ihmiset tietävät, että olen itsenäinen yksilö, jota ei määräillä.

= et ole koskaan asunut naisen kanssa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mustasukkaisuus: it's a motherfucker!

Jep, en väitä olevani mikään brad pitt tai bruce willis... Pikemminkin kulahtanut kalju hevipäällikkö jonka käyttäytyminen on jotain Al Bundyn ja Ozzy Osbournen väliltä.

Uskollinen vaimolle olen ollut aina ja suhtautuminen puolisolla muuhun hameväkeen on se että pornoa saa kattoa ihan miten huvittaa eikä muut naiset ole uhka, vai onko?

Nykyään muuten on, työpaikallani on X niminen naispuolinen henkilö jonka kanssa olen tietysti lähes päivittäin tekemisissä duunissa, vaimo on X:n tavannut koska käy usein duunipaikallani poimimassa isännän kotimatkallaan kyytiin, muutenkin duunipaikka on siis kauppa...
Vaimo ja X ovat jutelleen "niitänäitä" ihan mukavasti, kaikki kuitenkin muuttui kun menin X:n kanssa terassille kesällä odotellessani vaimoa joka pääsi myöhemmin töistä.
Mogasin, en ilmoittanut aiemmin että menen nimenomaan X:n kanssa terassille vaikka asia oli sovittu, en viitsinyt ilmoittaa asiasta koska ajattelin ettei vaimo kuitenkaan ihan täysin ok asian suhteen ole.
(mainittakoon että X on parisuhteessa myös)

Vetelin mallasjuomaa helteisellä terassilla X:n kanssa n. 1.5 h ja kuinka ollakkaan akkojen sisäänrakennettu mustasukkaisuustutka oli kybällä toiminnassa ja vaimon soittaessa ensikommentti oli "kenen kanssa sä oot terassilla?" vaiheessa jossa paskat on housussa kerroin asiallisesti olevani X:n kanssa terassilla.

Asia käsiteltiin huutokuorona samana iltana ja vaimo vakuuttui tietysti homman viattomuudesta, tai sitten ei koska asiasta mainitaan joka riidan yhteydessä.
Hienoa vai mitä?

Tässä kuussa on firman virkistäytymispäivä tallinnassa, sisältäen yhden yön maissa... Normiolosuhteissa en ehkä olisi lähdössä mutta nyt lähden vaikka koulutusmielessä.
Oppikoon vaimo luottamaan tai sitten ei, sanomattakin lienee selvää että viimeaikoina kaikki on liittynyt reissuun, siis jos ajan parran se johtuu siitä että olen lähdössä reissuun jne.

X on vetävännäköisehkö monenkin mielestä, hauska ja ok tyyppi.
Ehkä taustalla oli aikoinaan joku pieni ihastuminen tai sitten ei, patologisesti tai kliinisesti sitä tutkii asiaa joka on jo kaukana ja joka on aiheuttanut nyt 3 kk aikana tusinan riitoja.

Reissun tarkoituksena ei ole päästä tekemään harrastelijapohjalta gynegologista tutkimusta X:lle tai kenellekkään muulle.

Mutta yksi on saletti: kun maihin tulen tiedän yhden jonka mielestä ole pettänyt.

Vittumaista.
 

scholl

Jäsen
jupster kirjoitti:
= et ole koskaan asunut naisen kanssa?

En tietenkään. Olen joskus kertonut varmasti tässäkin ketjussa kuinka spedeä puuhaa se on. Toki, jos minulla olisi asunto, joka olisi suhteellisen symmetrisesti suunniteltu, jolloin minun ja naisen asuintilat olisivat fiksusti erillään vaikkapa olohuone asunnon keskustana niin tottakai sitä voisi harkita. Muttei se muuta tilannetta millään tavalla. Ei oikeuta naisen taholta vittuilua, vaikka joku mimmi muuttaisikin sun luoksesi. Sehän täytyy olla naiselle kunnia päästä muuttamaan miehen kanssa yhteen, koska miehet eivät sitä yleensä sillä tavalla harrasta ja näinollen on turha alkaa siinä tilanteessa vittuilemaan, vaan osoittamaan kohteliasta käytöstä.

Ja housujen sijainti häiritsee niin silloin hänen tulee pyytää lupaa korjata ne pois tai konsultoida henkilöä, joka yleensä mahdollisesti niitä siirtelee. Tai tehkää diili, että nainen saa siirtää oma-aloitteisesti housusi, mikäli ne häntä häiritsevät niin sinä voit keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin humpuukin sijaan.

EDIT: Sanoisin vinkiksi, että lähetä äitisi pitämään oppitunteja sille naiselle, jonka kanssa asut yhdessä. Veikkaan, että parin tunnin opetus vaikkapa lounaan merkeissä on riittävä aika, jolloin äitisi takoo naiselle järjen päähän
 

Cube

Jäsen
scholl kirjoitti:
En tietenkään. Olen joskus kertonut varmasti tässäkin ketjussa kuinka spedeä puuhaa se on.
Oletko koskaan muuten edes seurustellut naisen kanssa? Jos et, niin millähän perustein jaat tässä ketjussa muille vinkkejä naisasioiden suhteen? Aika noviisi taidat näissä hommissa oikeasti olla, mutta päde toki rauhassa minun puolestani, jotta illuusio itsestä kaikkivoipaisena ei kaadu niskaan ihan täysin.

scholl kirjoitti:
EDIT: Sanoisin vinkiksi, että lähetä äitisi pitämään oppitunteja sille naiselle, jonka kanssa asut yhdessä. Veikkaan, että parin tunnin opetus vaikkapa lounaan merkeissä on riittävä aika, jolloin äitisi takoo naiselle järjen päähän
Mähän joskus aikaisemmin meinasinkin, että haluat pohjimmiltaan vain naisen, joka on äitisi kaltainen. Hyvä että asialle tuli nyt epäsuora vahvistus.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
scholl kirjoitti:
En tietenkään. Olen joskus kertonut varmasti tässäkin ketjussa kuinka spedeä puuhaa se on.

Pitää toki ottaa huomioon, että olet scholl ja vedät tietynlaista roolia. Kuitenkin on aina hämmentävää kun joku kommentoi kiihkolla asiaa, josta ei ole mitään kokemusta.

Mielestäni siinä ei ole mitään spedeä, jos jaat rakastamasi ihmisen kanssa asunnon ja arjen. On mukavaa tulla kotiin raskaan työpäivän jälkeen, kun on joku ottamassa lämmöllä vastaan. Nalkutusta on kaikissa ihmisten välisissä suhteissa, parisuhteessa se tulee ulos yleensä suoremmin. Jokainen terveellä itsetunnolla varustettu mies ei kuitenkaan ota asiaa turhan vakavasti ja usein nalkutuksenkin takana on jokin muu syy kuin em. housut jne.

Ei oikeuta naisen taholta vittuilua, vaikka joku mimmi muuttaisikin sun luoksesi. Sehän täytyy olla naiselle kunnia päästä muuttamaan miehen kanssa yhteen, koska miehet eivät sitä yleensä sillä tavalla harrasta ja näinollen on turha alkaa siinä tilanteessa vittuilemaan, vaan osoittamaan kohteliasta käytöstä.

En tiedä miten teilläpäin, mut pyrin ainakin itse tasapainoiseen parisuhteeseen, jos molemmat tekevät päätöksiä omasta halustaan. Olen muuttanut aina YHTEISEEN kotiin. En ole ottanut alivuokralaista.


EDIT: Sanoisin vinkiksi, että lähetä äitisi pitämään oppitunteja sille naiselle, jonka kanssa asut yhdessä. Veikkaan, että parin tunnin opetus vaikkapa lounaan merkeissä on riittävä aika, jolloin äitisi takoo naiselle järjen päähän.


Tuoreessa suhteessa, ei vielä yhteenmuuttoja. Tyttöystäväni on (ainakin tähän asti :) ) sen verran hyvällä itsetunnolla ja käytöstavoilla varustettu ettei tarvitse äidin oppitunteja pitää.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Old TJ kirjoitti:
Pistetääs omaa lusikkaa soppaseen. Bumtsi Bumia en katso, mutta voin sanoa että ainakaan meillä se nyt ei rajoitu pelkkään lauantai-iltaan. Ja voitko kuvitella, että se saamisen tiheys ei nyt ole oikeastaan edes mikään valtava pointti, vaikka meillä ihan viriiliä elämää tuollakin saralla eletään. Eikä sekään niin tärkeetä että jaksaako sen kumppanin hoidella kerran vai kaks vai viis kertaa yössä.

No mitään tarkkaahan näistä en osaa sanoa kun tuon kauniimman puoliskon kanssa vasta parikymmentä vuotta on yhteisessä sängyssä nukuttu ja muutakin puuhasteltu. Eikä ne saamisetkaan ole olleet ihan tuloksettomia. Tuolla yläkerrassa asustaa kentällinen junnukaartia - nuorinkin kyllä vietti tossa viisvuotissynttäreitään, joten noi viime vuosien saamiset on olleet pelkkää kuntoharjoittelua.

Eli näitä juttuja täältä ja muualtakin lukeneena ja kuulleena tulee aina onnenpekan olo kun tosiaan parikymmentä vuotta tässä yhdessä tallailtu ja molemmista meno on edelleen hyvä ja tuota elämän rikkautta (lue: muksuja) tossa ympärillä häärää. (Tai en tiedä voiko tuollasesta 17-vuotiaasta 180-senttisestä rohjakkeesta käyttää sanaa "muksu".)

Tai vois kai tässä alkaa valittaan kuin surkeeta se on ku samaa naamaa joka ilta ja aamu joutuu tuijotteleen. No en taida valittaa silti.

Old TJ

Ensinnäkin - anteeksi että lainaan oman vanhan viestini kokonaisuudessaan.

Toiseksi - anteeksi että olen luullut että näitä juttuja joudun lukemaan vain hammaslääkärin odotushuoneen "Me Naiset"-lehdestä.

Kolmanneksi - olen kiitollinen siitä millaiseen naiseen olen törmännyt.

En nyt kohdista tätä erityisesti kehenkään, mutta ihan oikeasti nämä viestit ovat mielestäni tuota naistenlehtien kamaa, joissa jokainen tuntuu tuijottavan enemmän taikka vähemmän omaa napaansa.

En minäkään ole mikään ihmissuhdeanalyytikko joka osaisi sanoa mitä on ihastuminen ja mitä on rakastuminen ja mikä muutenkin mitäkin on. Kuitenkin tuossa keväällä -87 (siis viime vuosituhannella - ennen Kärppien korpitaivalta siis) istuskeltiin tuon paremman puoliskon kanssa eräällä rantakivellä ja todettiin että mehän tehdään meidän oma juttu.

Ja se on tosiaan tehty. Tuo edellisessä mainittu viisikko tuolla yläkerrassa pitää metakkaa ja me mamman kanssa täältä alhaalta säestetään.

Mutta ei se niin yksinkertaista ole. Kyllä siihen vuosien aikana tarvitaan lujaa tahtoa, ymmärrystä, anteeksiantoa. Mutta jos koko tiimillä (siis pariskunnalla tai perheellä tässä tapauksessa) on yhteinen tavoite niin kaikki kyllä toimii. En nyt halua olla mikään hurskastelija, mutta siinä Isossa Kirjassa kai jotain sanotaan toinen toisensa kunnioittamisesta. En minä tiedä onko se huuhaata, mutta jos unohtaa hetkeksi sen oman navan niin se voi jopa toimia.

Jotenkin taas kerran tätä ketjua lukiessa tulee mieleen tämä heti-tässä-kaikki-nyt -mentaliteetti.

Anteeksi! Tunnen itseni tätä kirjoittaessani keski-ikäiseksi nalkuttavaksi kääkäksi. Jota kai olenkin kun toi nelikymppinen alkaa tossa kohta ahdistaan.

Kuitenkin - älkää tinkikö unelmistanne! Mutta olkaa valmiit tekemään töitä niiden eteen! Ilmaisia lounaita eikä mitään muutakaan ilmaista vaan maailmassa ole.

Wanaha on puhunu :)

Old TJ
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Old TJ kirjoitti:
olen kiitollinen siitä millaiseen naiseen olen törmännyt.

Veit sanat suustani. Ihan omasta tahdostani olen oman naiseni kanssa enkä tod hae mitään äidin korviketta kuten ehkä jotkut jotka pitävät naista vaan panopuuna ja puolenvuokran maksajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös