Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

MM 2019: Suomi

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Pistelinko87, 18.05.2018 klo 09.02.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Jos on kivat kelit ja aikaa, niin Wienistä pääsee Bratislavaan ja takaisin myös Tonavaa pitkin jokilaivoilla. Kauniit maisemat, ja jokilaivoillakin on tarjoilua jos sitä kaipaa, eli terassin vastineesta käy mainiosti. Voi käydä vaikka päivemmällä jokireissulla ihan kiertokäyntiristeilylläkin.

  Kahdeksan vuotta sitten tuli tehtyä pidempikin Tonava-risteily, eli matkustin kantosiipialuksella Budapestista Bratislavan kautta Wieniin. Siinä meni vajaat 7h, mutta oli kaunis heinäkuinen päivä joten mikäs siinä aluksella ollessa maisemista nauttiessa varsinkin kun tarjoilijakin kantoi ruokaa eteen.

  Viime kesänä olin lyhyemmällä Tonavan jokiristeilyllä historiallisissa laaksomaisemissa, mielenkiintoista sekin vaikka oli sateista.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Kaapo Kakko kutsuttiin Leijonien EHT-ryhmään. Hieno juttu, että Jukka Jalonen uskaltaa rohkeasti ottaa 17-vuotiaan lupauksen aikuistenkin maajoukkueeseen. Juuri tätä tarvitaan.

  Totta kai MM-kisamiehistön rungon muodostavat ne ns. ykköskategorian NHL-pelaajat jotka kisoihin haluavat lähteä, mutta sen jälkeen mukaan pitäisi valita enemmän kaapokakkoja kuin niitä perinteisiä iäkkäämpiä perusjurnuttajia joiden potentiaali on jo pitkälti nähty.

  Junnujoukkueet ovat sen verran monta kultamitalia kahmineet eri kisoista viimeisten vuosien aikana, että pelaajat ovat tottuneet pelaamaan rohkeasti voitosta ja nousemaan tiukoissakin paikoissa voittoon. Silkka asenne vie jo askeleen eteenpäin. Suomessa kun usein painotetaan kuuluisaa kokemusta, niin ennemmin nuori pelaaja jolla on kokemusta useammankin finaalin voittamisesta kuin joku vanha patu, jolla on runsaasti kokemusta kuolemanpelien häviämisestä Suomen pelatessa kusi sukassa ja mailaa puristaen.
   
 3. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Leskinen – Barkov – Jokinen
  Ohtamaa – Ristolainen

  Osala – Koivu - Teräväinen
  Kivihalme – Hakanpää

  Heponiemi – Kupari - Pyörälä
  Kukkonen – Nutivaara

  Sailio – Humaloja – Lindsten
  Mäkelä

  Vehviläinen
  Rynnäs

  Tämmöinen hassutteluhahmotelma siitä, miltä voisi näyttää, jos Suomi lähtisi kisoihin Kärppien joukkueella höystettynä muutamalla NHL-vahvistuksella. Kyllä tuolla rosterilla ainakin pikkumaita voittaisi.
   
 4. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Jos nyt miettii Suomen mahdollista MM-rosteria ottaen huomioon joukkueiden tämänhetkiset tilanteet sarjataulukossa, mahdolliset menestymismahdollisuudet playoffeissa, pelaajien sopimus- ja loukkaantumistilanteet sekä joissain tapauksissa pelaajan henk koht asenteen maajoukkuetta kohtaan, voisi ajatella, että realismia olisi saada seuraavat pelaajat NHL:stä mukaan:

  Maalivahdit: Mikko Koskinen, Tuukka Rask, (Antti Raanta)

  Veskoista pitäisin Koskista melko "varmana" bettinä, koska miehellä on tuore kolmen vuoden sopimus ja Oilers ei varmasti ole playoffeihin menossa eli tulisi olemaan vapaa. On hyviä kokemuksia maajoukkueesta ja nyt kun ei muitakaan kovia kisoja ole lähiaikoina tulossa ja Jalonen taas koutsina, voisin hyvinkin ajatella että hän haluaisi tulla. Rask on ollut vähän nihkeä maajoukkueen suhteen, mutta en nyt mahdottomana pitäisi tänä vuonna. Boston ei ole menossa ainakaan toista kierrosta pidemmälle ja vaikka toinen kierros menisi seitsemään peliin, sieltä kyllä ehtii hyvin vielä jos ei ekaan peliin niin viimeistään USA:ta vastaan. Raanta olisi loistava ja Coyotes nyt ei jatkoon ole menossa, mutta veikkaan että noin pitkän poissaolon jälkeen ei ole tulossa. Toki joskus käy niin, että pääseekin kauden lopussa mukaan ja saa tuntumaa jonka jälkeen jää nälkää vielä kauden jälkeen.

  Puolustajat: Miro Heiskanen, Sami Vatanen, (Rasmus Ristolainen), Henri Jokiharju, Markus Nutivaara, Sami Niku

  Näkisin, että Nikunkin mahdollisuudet ovat lähinnä siinä että lähetetään farmiin loppukaudesta. Muutoin ihan potentiaalisia nimiä jos pysyvät terveinä. Olisi todella tärkeää saada Heiskanen, Vatanen, Jokiharju ja Nutivaara. Veikkaan että kaikilla heistä olisi halukkuutta. Dallas ei tule pitkälle pötkimään eikä myöskään NJD Chicagosta nyt puhumattakaan. CBJ tippuu luultavasti ekalla tai viimeistään toisella kierroksella. Ristolainen vaikuttaa sen verran asennevammaiselta maajoukkueen suhteen, että hänen varaansa ei varmaan kannata laskea mitään. Toki ehkä nyt tapahtuu ihme kun on valmennus vaihtunut...

  Hyökkääjät: Barkov, Borgström, Kotkaniemi, Tolvanen, Koivu, Hintz, Teräväinen

  Aika nihkeää. Barkov varmasti tulee aina kun voi ja olisi huikea vahvistus, Borgströminkin kyllä ottaisin mielelläni, samoin Kotkaniemen. Montreal voi päästä toiselle kierrokselle maksimissaan. Tolvanen riippuu varmaan taas sitten miten loppukausi menee mutta varmasti sama juttu kuin viimekin vuonna. Mikko Koivu voisi tehdä viimeisen palveluksensa ja tulla Jalosen jengiin. Hintz olisi mielestäni hyvä pelaaja MM-kisoihin. Teräväinen kova vahvistus luonnollisesti. Sitten pitää tosiaan vaan odotella, josko Aho tekisi jatkosopparin jo ennen toukokuuta niin voisi liittyä jengiin. Samaa toivon Kasperi Kapasen osalta - voi olla että tulee treidi piakkoin ja ehkäpä silloin tehdään ensi kaudenkin osalta soppari.

  Näkisin realistisena skenaariona, että Suomi saisi koko rungon NHL:stä, eli kaksi täyttä kentällistä laadukkaita pelaajia + ykkösveskan. Siinä olisi hyvä runko mennä pitkälle. Hyökkäyksen suhteen tarvittaisi melkein vielä kahteen alempaankin ketjuun mielellään paria vahvistusta - sen verran kovilla jengeillä muut huippumaat kuitenkin taas tulevat. Viime vuoteen verrattuna olisi kuitenkin helvetin tärkeä juttu, että KHL/Liigatason kieltäytymisiä ei tulisi, koska sieltä olisi kuitenkin saatavilla laadukasta materiaalia alempiin ketjuihin ja kolmanteen pakkipariin (Lepistö, Jokipakka, Ohtamaa, Hakanpää, Vesalainen, Kemppainen, Hartikainen, Koskiranta, Aaltonen, Joensuu,...). Mielellään ei mitään Mannisia/Lajusia/Jormakoita koohottamaan sinne.

  Ei auta kun jännityksellä seurata sopimustilanteiden kehittymistä. Kyllähän tätä aiemmin halveksittua Skoda-cuppia odottaa nykyään ihan eri meiningillä kun taso on noussut vuosi vuodelta, sieltä tulee enemmän ja enemmän NHL:stä pelaajia mukaan ja muitakaan kovia turnauksia (pl. junnukisat) ei enää ole tarjolla....
   
 5. jaakr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Omaan silmään "Skoda-cup" ei ole halveksittu kuin jääkiekkohipsterien ja muiden itseään parempana pitävien keskuudessa. Kyseessä on mukava perinne ja parhaillaan kivasti kansaa yhdistävä tapahtuma. Tämä näkökulma tuntuisi varsinkin olevan hipsteri-maailmankansalaisille jostain syystä kauhistus.

  MM-kisat on aina ollut omalla kohdallani kauden kohokohta ja tämän vuoksi esim. NHL:n seuraaminenkin painottuu vain suomalaisten seuraamiseen ja heistäkin oikeastaan vain niihin, jotka maajoukkuepaidan vikisemättä pukevat päällensä.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Voi olla, että olen missannut jotain, mutta eikös Heiskasen tullessa myös Esa Lindell vapaudu? Itse pidän Lindelliä tällä hetkellä Suomen top-6 puolustajana, joka näin ollen mahtuisi jokaiseen maajoukkueeseen.
   
 7. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Sopimustilanne taitaa olla Lindellillä huono MM-kisoja ajatellen.
   
 8. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Lindellin sopimus taitaa päättyä tämän kauden jälkeen.
   
 9. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Lainaus:
  Olen saanut sen käsityksen, että Koskinen ei lähde kisoihin kakkosmaalivahdiksi ( 2016?), Joku voi tarkentaa.

  Lisäksi Mikko koivu on loppukauden sivussa polvileikkauksen vuoksi. Harmittava menetys Suomelle..