Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä melkein voisi verrata siihen, että jos Olkinuora ei olisi pelannut peliäkään, niin ei olisi silloinkaan voinut suoriutua yhtään paremmin. Mielestäni on vain pirun epäreilua, että toinen vahti pelaa kovaa vastusta vastaan ja toinen heittopussia vastaan, joiden perusteella sitten heittopussin nollannut olisi parempi. Vertailu ei vain ole reilua tällaisessa tilanteessa.
Jos Olkinuora ei olisi pelannut peliäkään, silloin hänen suorituksiaan ei olisi myöskään arvioitu ollenkaan. Eikä tässä oikeastaan ole edes kyse siitä, kumpi on parempi. En minä ainakaan näiden arvosanojen perusteella nosta vielä Olkinuoraa Vehviläistä paremmaksi veskariksi, vaikka olenkin sitä mieltä että hänelle kuuluu parempi arvosana. Veinille sattui pahempi peli, se on tosi. Mutta Veini ei myöskään onnistunut siinä pelissä, sekin on yhtä tosi. Olkinuoralle annettiin helppo matsi, jonka hän suoritti erittäin hyvin. Minusta on aivan normaalia, että Olkinuora sai paremman arvosanan kuin Vehviläinen, ei tuossa pitäisi olla yhtään mitään kummallista. Molemmat vain saivat liian alhaisen arvosanan.

Koska veskarit eivät pelanneet samoissa peleissä, tuota voisi verrata vaikka siihen, että Vehviläinen suoritti pitkän matikan, Olkinuora lyhyen. Veini teki muutaman virheen ja nappasi kokeestaan tyydyttävän arvosanan. Olkinuora suoritti helpomman virheettömästi ja nappasi paremman arvosanan.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Voittomaalit syntyivät 2011 ja 2019 mestaruuksissa tismalleen samaan aikaan eli toisessa erässä ajassa 02:35, kokonaisaikana siis 42:35. Aikamoista kyl.
Voittomaalit olivat myös todella samankaltaisia. Rightin puolen pelaaja tuikkaa maalinkulmalta vauhdista läheltä etu-yläkulmaan. Ja vielä samaan päätyyn ja samasta paikasta kuin 2011.
 

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen samaa mieltä, että tuokin numero vedettiin täysin överiksi. Kuitenkin Vehviläinen oli joukkueen selkeimpiä epäonnistujia, tai pikemminkin vähiten onnistujia, joten siinä mielessä heikoin arvosanakin on perusteltu. Ei se Usa-ottelu Veiniltä kuitenkaan ihan luokaton ollut, kuten arvosanasta voisi päätellä. Mä laittaisin nuo pikemmin niin, että Veinille seiska ja Olkinuoralle ysi tai kymppi.
Tuossa arvostelussa on selkeästi painotettu myös pelattujen pelien määrää. Eli jos on pelannut vain yhden pelin niin maksimi on ehkä kasi. Silti en jättäisi noin paljon gäppiä Veinin ja Olkinuoran arvosanojen välille, vaan vastustajan tason huomioiden korkeintaan yhden numeron.
 
Suosikkijoukkue
KK
Voittomaalit olivat myös todella samankaltaisia. Rightin puolen pelaaja tuikkaa maalinkulmalta vauhdista läheltä etu-yläkulmaan. Ja vielä samaan päätyyn ja samasta paikasta kuin 2011.
Löikö Mörkö sisään? Joo onhan tuossa paljon yhtäläisyyksiä pelipaikasta mukaan lukien. Sitten nuo poliittiset jutut päälle. Olisi kiva kun joku kokonaisi nämä yhtäläisyydet samaan pakettiin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos annetaan arvosanoja turnauksesta, niin sitähän tässä nimenomaan tehdään. Arvioidaan kumpi oli turnauksessa parempi. Itse en antaisi etua tässä kummankaan suuntaan.
No ei. Mun nähdäkseni toimittaja on arvioinut pelaajien esityksiä yksilönä turnauksessa, ei suhteessa toisiinsa. Nuo pitää nähdä yksilöinä, ehkä jopa odotusarvoihin peilattuna, ei keskenään kilpailevina. Gaussin käyrä, jota mm. ylioppilaskirjoituksissa käytetään, vertailee osallistujia keskenään. Mun mielestä se logiikka ei toimi tällaisessa. MM-joukkueessa jokainen yksilö voi teoriassa olla onnistuja. Gaussin logiikalla arvioitaessa se ei ole mahdollista.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy