Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Seuraavilla pelaajilla on sopimus kaudesta 2019-2020
  Maalivahdit:
  Rask, Raanta, Saros, Luukkonen, Gibson, Kähkönen, Lankinen, Kaskisuo, Rinne
  Puolustajat:
  Ristolainen, Määttä, Nutivaara, Juolevi, Heiskanen, Välimäki, Jokiharju, Vaakanainen, Vatanen, Saarijärvi, Niku, Tuulola, Mikkola
  Hyökkääjät:
  Barkov, Komarov, Koppanen, Kuokkanen, Tolvanen, Koivula, Palmu, Somppi, Kotkaniemi, Kupari, Vesalainen, Haula, GranlundMi, Koivu, Salomäki, Hintz, Repo, Saarela, Ikonen, Borgström, Meskanen

  Niin joo ja Mikaelilla oli se lapsi tulossa keväällä. Komarov luonnollisesti ulkona spekulaatioista.

  Jos sarjataulukkoja kattoo, niin häntäpään joukkueista Barkov ja Vatanen vois olla merkittävimmät ja parhaimmalla todennäköisyydellä olevat vahvistukset NHL:stä tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2018 klo 00.08
 2. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Barkovista ei tarvitse koskaan keskustella, mutta Vatasen kohdalla tilanne on jo tällekin tasolle oma juttunsa. En roudaisi ison kaukalon turnaukseen lähes jatkuvasti laiskasti ja huonosti luistelevaa/puolustavaa pelaajaa. Yksi suurimpia lähivuosien romahtajia ja niitä paskoja pelejä alkaa olemaan piakkoin kolmen kauden verran. Voi kuulostaa tylyltä, muttei enää erotu välttämättä edukseen edes nälkäisestä debytantista. Ehdottomasti jokiharjumaiset ratkaisut hierarkiassa edelle. Kokemusta saa muutenkin.

  Eli näytöt ensin jos kisapassi kiinnostaa. Muussa tapauksessa Jalonen saa fläsärin keväältä 2010, mutta nyt tilalla on vain huonommin luisteleva sekä innoton Regin-pujottelukeppi.
   
 3. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Pekka Rinne teki jatkosopimuksen viime kuussa.

  Aika vähän on odotettavissa pelaajia NHL:stä. Raanta tuskin tulee loukkaantumisen takia. Boston ja Nashville saattaa pelata playoffeissa pitkälle.

  Puolustuksessa on melko hyvä tilanne. Ainoastaan Esa Lindell ei ole sopimussyistä käytettävissä. Kaikista todennäköisimpänä pidän Jokiharjun kisamatkaa. Chicago ei tule pelaamaan playoffeissa. Dallas tuskin pelannee playoffeissa, ainakaan toisella kierroksella, joten Heiskanen saattaa hyvinkin olla mukana. New Jersey muistaakseni esti tänä vuonna Vatasen kisamatkan, toivottavasti ei ensi vuonna jos ja todennäköisesti kun New Jersey ei pudotuspeleissä pelaa. Ristolaisesta tullut sellainen kuva, ettei MM-kisat kiinnosta ja Buffalo pelaa ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan. Tuskin hän siis tulee. Määttä, Nutivaara ja Välimäki saattavat tulla, jos eivät ole loukkaantuneina ja jos joukkue ei pelaa playoffeissa pitkällä.

  Hyökkäys näyttää melko köykäiseltä. Kun jätetään isukki-Mikke ja betsi-Leo pois, niin eihän tuonne jää juuri ketään jota voisi kutsua vahvistukseksi isolla V-kirjaimella. Barkov ja Koivu ainoat tällaiset, toki myös Haula ja Kotkaniemi kuuluvat joukkueeseen jos vain on mahdollista. Tolvanen pääsisi mun puolesta mukaan, ja ehkä Borgström jos saa NHL-pelejä alle ja pelaa niissä hyvin. Ainahan on toki siihen mahdollisuus että esimerkiksi Rantanen tekisi jostain syystä sopimuksen kesken kauden tai tulisi kisoihin vaikkei olekaan sopimusta. Tämä kuitenkin melko epätodennäköistä.

  Veikkaan että varmaan ekaa kertaa ikinä Suomella on MM-kisoissa pakisto parempi ja nimekkäämpi kuin hyökkäys.
   
 4. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Aivotärähdys taisi tulla kauden loppuun Vatasella ja sen takia ei ollut mukana.
   
 5. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  En nyt välttämättä sulkisi niitäkään automaattisesti pois jengistä, joilla ei sopimusta ole. Onhan näitäkin muistaakseni nähty useana vuonna että pelaaja on tullut sopimuksettomasta tilanteesta huolimatta. Tietysti prosentit pienenevät mutta kyllä sieltä joku saattaa silti tulla. Varsinkin pienemmän roolin kaverit jotka saattavat joissain tilanteissa jopa nähdä kisat tilaisuutena ottaa isompaa roolia ja antaa näyttöjä...
   
 6. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Mitenköhän Vesalaisen mahdollisuudet kisakoneeseen tai näyttöpaikkoihin sinne muuttui u20-kieltäytymisen jäljiltä, mitäs luulette?
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Huononi varmaan napsun, mutta jos vetää kovan kauden, niin saa varmasti omat mahdollisuutensa ja niissä sitten pitää onnistua.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 20.29
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Onko NCAA:sta valittu koskaan ketään Suomen MM-joukkueeseen? Mietin vaan, että Talvitie voisi olla oiva lisä vaikkapa nelosketjuun.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 03.58
  Moses, HOOLIGAN_ & Ippenator tykkäävät tästä.
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En tiedä, mutta Björkvist taisi olla lähellä viime vuonna(?) Nyt Kasper pelaa ppg tahdilla, joten leirille tänäkin vuonna minun puolesta.
   
  Pardus tykkää tästä.
 10. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Tuskin mitenkään. Joka tapauksessa saanee halutessaan antaa näyttöjä keväällä EHT:lla ja/tai kevään MM-kisoihin valmistavissa maaotteluissa. Ja näytöt tuolla ratkaisevat hänen kohtalonsa.

  Lainaus:
  Ei ole valittu. Talvitie on ihan tervetullut kevään harjoitusmatseihin ennen MM-kisoja. Siellä taso miehiä vastaan selviää paremmin. Talvitie on vahva jässikkä ja hänellä on hyvä laukaus. Luistelu on ok, mutta kansainvälisiin miesten peleihin ei mitenkään vahvuus. Mutta miksei kaverille näyttöpaikan voisi antaa. Kilpailu tuonne nelosketjun paikoille on aika kova.

  Lainaus:
  Lähellä ja lähellä. Oli toki mukana muutamissa maaotteluissa keväällä eikä tainnut tehdä yhtään pistettä. Ei erityisen huonona erottunut, muttei millään tavalla noussut esiinkään. Paljon oli energiaa, mutta myös turhaa junnuhöntyilyä. Lopulta loukkaantui ilmeisesti ja leiritys jäi siihen. Väitän, ettei kisoihin missään nimessä ollut mitään asiaa. Hyvää kokemusta silti.

  Leiritykseen kelpaa tänäkin vuonna oikein hyvin. Siellä se taso selviää.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Onkohan Talvitie kunnossa jo kevään mömmöm kisoissa?
   
 12. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tuskin mitenkään. Siellä on kaksi hänen entistä valmentajaansa apukoutseina. Valmennustiimi tietää mitä Vesalainen voi tuoda jengiin. Ehdottomasti kisoihin jos vain on kunnossa.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Nuorten maailmanmestareista (2014, 2016 ja 2019) saisi kyllä ihan kilpailukykyisen jengin rakennettua kevään MM-jäille. Jos ei pelaajia riitä joukkueellista sopimuksista, loukkaantumisista jne. johtuen niin voidaan täydentää kevään 2011 aikuisten maailmanmestareista.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tein tossa pikaisen laskelman joka ei ole ihan satavarmasti täyttä totta, mutta jos ynnäilin oikein niin viimeisen 6 vuoden U20 joukkueissa on ollut 25 pelaaja jotka ovat saaneet NHL pelejä ja 19 näistä on enemmän tai vähemmän vakituisessa rosterissa. Ja tosta porukasta saisi muuten varsin mojovan joukkueen.
  Tämä nyt oli ehkä pikkuisen off topic mutta tartuin täkyyn.
  Esim. pakiston saisi kasata pelaajista Jokiharju, Vaakanainen, Heiskanen, Välimäki, Honka, Ristolainen, Lindell ja Niku

  Mutta haaveissa vaan
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2019 klo 19.31
 15. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Teinpä tossa jonkun näkösen hahmotelman ottaen sopimusasiat huomioon miltä tuollainen The mestarit joukkue voisi näyttää:
  Maalivahdit ja puolustus ihan ok:
  Vehviläinen
  Luukkonen
  Kähkönen

  Ristolainen
  Määttä
  Heiskanen
  Juolevi
  Jokiharju
  Vaakanainen
  Lepistö
  Niku

  Hyökkäyskalusto sitten jo vähän vähemmän mairitteleva:

  Joensuu
  Lajunen
  Björkqvist
  Saarela
  Tolvanen
  Kakko
  Heponiemi
  Kupari
  Haapala
  Leskinen
  Mustonen
  Ylönen
  Pesonen
  Pyörälä

  Sentteristö varsinkin ois vähän ongelma, toki jos otetaan 18- vuotiaitten mestarit, niin löytys joku Kotkaniemi vaikka sentteristöön.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kysyn nyt tässä ketjussa kun ei taida olla vielä muuten suuremmin mielenkiintoa avata MM-info ketjua. Mutta te ketkä käytätte enemmän vuokra-autoja niin uskoisitteko olevan mahdollista ottaa auto Wienistä ja dropata se Bratislavaan?
  Hyvin menee busseja ja junia mutta saisi tuolla tavalla helpotettua liikkumista eikä tarvittis pelata niin kellon mukaan.
  Joo, Wieniin aiotaan lentää koska Bratislavaan saa enää helvetin kalliita lentoja tai monivaihtoisia puolen vuorokauden lentoja joihin liittyy Ryanair ja sillä on minun lentokiintiö täynnä. Omat matkapäivän on 22.5.-27.5. eli pudotuspelit ja finaalit.

  @disco-stu ?
   
 17. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Kysymykseesi en tietenkään osaa vastata, mutta oma pointtini oli lähinnä se, että miksei Talvitietä (kunnossa ollessaan) voisi keväällä ottaa mukaan näyttöjä antamaan. Suoraa kisapaikkaa ei tietenkään ole luvassa. Itsestäänselvyys toki, mutta sen verran kehnoa on välillä suhteellisuudentaju tälläkin palstalla, että tämä lienee hyvä alleviivata.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Julius Mattila voidaan varmaan nostaa spekulaatioon mukaan jos tälle linjalle lähdetään. Talvitien kanssa tehoillut tällä kaudella samaan tahtiin ja on vielä pari vuotta Talvitietä kokeneempi. Ja toki myös Atte Tolvanen maalivahdeista mukaan.
   
 19. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Mattila on ymmärtääkseni tehoillut mukavasti. Miksei hän kevään harkkamatseihin sopisi näyttöjä antamaan.

  Maalivahtipuoli on taas aina tiukempi, koska paikkoja on vain kolme jaossa. En kyllä hetkeäkään usko Atte Tolvasen pelaavan tällä kaudella miesten majussa, koska tunkua tuohon kolmen veskarin joukkoon on niin paljon. Mutta jos Jalonen hänet haluaisi katsastaa, niin mikäs siinä - olenhan kokeilukulttuurin ystävä.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Meinasin lähinnä, että kun täällä Talvitietä tosissaan ollaan ajamassa mukaan miesten maajoukkueeseen, niin miksei sitten muitakin saman sarjan parhaita suomalaisia.

  Oikeasti en usko hetkeäkään, että olisivat keväällä aikuisten maajoukkueen mukana, koska parempiakin on tarjolla.
   
 21. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No kyllähän kevään leirityksissä on ollut mukana kaikenlaista tupenpurijaa, niin miksei Julius Mattilan tai Aarne Talvitien kaltaiset pelaajat voisi leirityksen alussa ollakin mukana. Atte Tolvanen lienee turhan villi nimi. Mutta olihan Kasper Björqvist mukana viime keväänä leirityksessä, eli tuo nyt aivan ennenkuulumatonta olisi.

  Se toki on selvä, ettei nämä kaverit MM-kisoihin pääse. Mutta leirityksen alun Tanska- ja Norja-peleissä on ennenkin ollut aika kiinnostavia kokoonpanoja mukana.
   
 22. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Kultakapteeni Aarne Talvitien kausi ohi: "Aika kova hinta maailmanmestaruudesta, mutta suostun sen maksamaan"

  Linkki vie Yle Urheilun artikkeliin.

  Talvitien kausi on ohi joten hänen MM-kisavisiitillään tai leirityksillä on nyt siis turha spekuloida. Harmillinen tapaus, mutta kuten mies sanoi, tällainen loukkaantuminen olisi voinut tulla koska tahansa. Kertoo aika paljon kaverista, että kauden päättävän loukkaantumisenkin kanssa hän halusi ennen kaikkea jäälle auttamaan joukkuetta.
   
 23. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kuten jo finaalin otteluseurannassa oletin, niin Talvitien eturistiside revennyt. Muutamassa hidastuksessa näki, kun polveen tuli vähänkin kiertoa, niin jalka ei kestänyt. Tuo on huono homma, kun jo tuossa iässä joutuu pidemmäksi aikaa saikulle vamman takia.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  En ole disco-stu enkä itse asiassa vastaa tuohon vuokra-autokysymykseenkaan, vaan vastaan siirtymisestä Wienistä Bratislavaan.

  Wienistä menee junia jopa puolen tunnin välein Bratislavaan ison osan päivää, joten ei tarvitse juuri kellosta välittää tai kiirehtiä tiettyyn vuoroon vaan junalla pääsee lähes milloin vain. Junamatka kestää suurin piirtein tunnin.

  ÖBB tarjoaa kätevää Bratislava-lippua (ÖBB:llä on kätevä kännykkäapplikaatio josta voi ostaa lippuja suoraan) joka maksaa menopaluulta 16 euroa ja joka sisältää Bratislavassa ilmaisen joukkoliikenteen käytön menopäivänä ja seuraavanakin päivänä klo 13 asti. Oli todella kätevä kun muutama vuosi sitten tuollaisen ostin, ei tarvinnut kuin Wienin päärautatieasemalle mennä ja lähteä sieltä ensimmäisellä Bratislavaan menevällä junalla.

  Eli suosittelisin menemään Wienistä kuitenkin junalla Bratislavaan, ja jos siellä sitten autoa tarvitsee niin mitä luultavimmin se kannattaa vuokrata Bratislavan puolelta, Slovakiassa on halvempaa kuin Itävallassa. Jos ei tarvitse, niin taksilla ja/tai tuolla Bratislava-lipun joukkoliikenneominaisuudella pääsee eteenpäin.

  Jos on mielenkiintoa muuhunkin kuin lätkään, niin näköjään tuolla Bratislava-lipulla saa 25.5. myös ilmaisen opaskierroksenkin Bratislavassa eli pääsee näkemään vähän muitakin paikkoja kuin jäähallia.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kiitos, olin ehtiny myös ynnäilee että juna se kuitenkin on. Mielenkiintoa muihinkin asioihin on mutta tuolla lipulla ei niitä asioita saa toteutettua. Viime kerralla tuli kulttuuria muuten nautittua ihan riittävästi. Kyl se on lätkää, terasseja ja rentoa tissuttelua koko hokiloma.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 23.09