Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Lässynlässyn lää. Tulos ei valehtele ja tälläkin hetkellä Suomi on paska.
   
 2. Oldtimer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
  Ei tää nyt kyllä kovin hyvältä näytä, mutta Oulu on hieno kaupunki ja ihmiset ihan mahtavia, poislukien hihhulit tietysti. ; )
   
 3. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Heikoin leijonajoukkue tämä koskaan mitä minulle tulee mieleen. 20 vuotta olen jääkiekkoa seurannut. Johtavia pelaajia ei ole, maalivahtipeli erittäin epävarmaa, joukkue vaikuttaa koko ajan jotenkin lamaantuneelta, valmennus tuntuu epäonnistuneen... listaa voisi jatkaa vielä pitkälle.

  Olihan tämä tietysti tiedossa jo ennen turnausta että etenkin hyökkäysmateriaali on erittäin ohkainen, mutta silti tämä tapa millä Suomi on suorittanut niin se on semmoista mitä en ennen ole nähnyt.

  Ehkä tässä nyt tosissaan olisi mietinnän paikka että minkälaista jääkiekkoa maajoukkueessa tahdotaan pelata tulevaisuudessa ja mistä löydetään oikeat ukot sitä johtamaan. Marjamäen näytöt ovat kiistatta heikot. Mikä helvetti tuossa nyt sitten onkaan, sitooko se noita pelaajia liikaa vai mitä, mutta aina vaan tuo tuntuu menevän enemmän solmuun. Se peli mitä silloin World Cupissa Ruotsia vastaan nähtiin, niin miksi sitä samaa peliä ja flowta ei ole nähty kuin ihan joitain väläyksiä koko kaudessa? Erän se ehkä kestää ja sitten katkeaa. Ärsyttää katsoa kun hyvät pelaajat alisuorittaa tuolla tavalla.
   
 4. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Olisko joukkueeseen pitänyt valita hyvän kauden pelanneita pelaajia eikä esim. sysipaskan kauden pelanneita Jokeri-pelaajia tai juhamasa aaltosia.

  Esim. Palola? Peltola? Mikkola? Vittasmäki?
   
 5. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Keskinkertaisten pelaajien pitäis pelata yksinkertaista kiekkoa. Limppua maalille ja läskiä perään. Liikaa neppailua vajavaisilla taidoilla.
   
 6. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Lajunen, Jaakola ja erityisesti Aaltonen ovat käsittämättömiä valintoja, mutta liigajyrillä tulos olisi aivan sama. Kysyisin mielummin että olisiko kannattanut olla suututtamatta NHL-pelaajia, Lauri Marjamäki?
  Onhan tämä ihan huumorijengi. Säteri muuten päästää vähintään 2, saa ottaa talteen.
   
 7. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  World Cupin Ruotsi-ottelun hehkuttaminen on taas vähän niin ja näin, kun länsinaapuri oli vähintäänkin puolustuskannalla puolet peliajasta, kunhan sai aikaiseksi johtomaalin. Toisessa ketjussa tuli vielä hyvä muistutus, että oli Suomella pelaajamateriaalin suhteen jalkeilla oikeinkin hyvä sentterinelikko ja erinomainen ykkösmaalivahtikin, mitä nyt Rinne oli epähuomiossa päästetty horjumaan maalille kutosparin kustannustehokkaiden NHL-miehien eteen.

  Ennemmin miesten kuitenkin Suomen jääkiekkoliiton ja katsomon puolella pitäisi kantaa tulosvastuuta, jos urheilun kannalta näitä kisareissuja pitäisi arvioida.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Onko jo jotain ennätyslukemia Suomen väärien vaihtojen määrissä? Jälleen kuusi ukkoa kentällä (eikä edes ihan lyhyttä hetkeä, kellään mikään kiire vaihtoon) sveitsimatsin loppuminuuteilla.
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Mielestäni Latea tylytetään aivan turhaan vain, koska nykyinen rosteri alisuorittaa. Mies on visionääri. Se jos KHL-jämien jalka ei liiku Pariisin illassa, ei poista sitä maailman tason taktista osaamista, jonka Marjamäki tuo penkin taakse. Voin lyödä vaikka heti vetoa melko suuristakin summista, että viimeistään kaudella 18/19 suurin osa NHL-valmentajista tulee käyttämään PAPP-tilanteissa Marjamäen tänään esittelemää noppakutonen-puolustuskuviota. "Dice six" tulee pohjoisamerikkalaisten uuden polven valmentajien keskuudessa olemaan "The Thing" jo ensi kaudella, mutta suurempaa läpilyöntiä saataneen odottaa juuri mainittuun 2018 syksyyn. Hyvä Suomi!
   

  Liitetyt tiedostot:

  • noppa_6.jpg
   noppa_6.jpg
   Tiedostokoko:
   161,4 KB
   kertaa luettu:
   483
 10. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Säteri pelasi Suomelle paikan puolivälieriin. Tappio Sveitsille olisi nimittäin tehnyt jatkoonpääsystä jo epävarmaa. Oli kyllä jäätävän varma esitys. Kuten studiossa kommentoitiin, tämän pitäisi kaiken järjen mukaan tarkoittaa, että Säterillä mennään nyt loppuun saakka. Korpisalo ei ole missään vaiheessa pystynyt nousemaan tasolle, joka mahdollistaisi meille mitalipelejä. Ei siellä mitään isoja romahduksiakaan ole tullut, mutta Säteri on nyt se veskareista kuumin.
   
 11. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kummasti siellä nyt käännetään näitä kuolemanpelejä voitoksi, vaikka koko Suomi pilkkaa ja nauraa eikä peli ole varmasti kulkenut siten kuin joukkue itse odotti.

  Nostan hattua taisteluasenteesta.
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Miten paljon yllätti se, että Sveitsi ei tehnyt ottelussa yli kymmentä maalia?

  Nyt ensimmäisen Sveitsin matsin tässä turnauksessa nähneenä täytyy todeta, että toisin kuin Jatkoajan tositietäjät, minä en tuosta joukkueesta onnistunut bongaamaan niitä seikkoja, jotka tekevät siitä Suomea vastaan ylivoimaisen ennakkosuosikin. Minusta siellä oli jäällä kaksi aika tasaista joukkuetta, joista kumpi tahansa olisi voinut voittaa ihan hyvin. Nyt voitti onneksi Suomi.
   
 13. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Suomi varmisti Sveitsin ohella käytännössä jatkopaikkansa. Teoriassa voi Norja saamalla pisteen Kanadalta painua Suomen ohitse 12 pisteeseen. Edellyttää tietenkin Suomen häviötä Kanadalle varsinaisella peliajalla ja Norjan kolmen pisteen voittoa Valko-Venäjästä. Kolmas asia, mikä varmistui, oli Laten jatko päävalmentajana. Kaikki eivät siitä pidä, mutta jos NHL ei tule olympialaisiin, silloin kaiketi sen kanssa voi elää.

  Nyt Suomi pelasi ensimmäistä kertaa sitä tuttua suomikiekkoa toisesta erästä alkaen. Liikkuvaa, nopeaa, vastustajan puolustuksen syötöillä läpäisevää. Toki tämä pelitapa myös tuottaa vastustajalle maalintekotilanteita, mutta nyt Suomi vaikuttaa löytäneen ykkösveskarin. Säteri oli todella hyvä. Edelleenkin Suomen maalinteko takkuaa ja on liikaa ykkösketjun varassa. Tälle asialle ei oikeastaan voida mitään. Joka tapauksessa, Suomi ansaitsi voittonsa ja tuttu perinne jatkuu: Suomi pelaa ilman Kanadan koomailua puolivälierissä.
   
 14. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jos puolivälieräpaikka nyt napsahtaa, niin tavallaan se on tämän joukkueen minimivaatimus, mutta samalla realistisesti ajatellen myös katto. Toki yhdessä pelissä jne. jne... Suomella on kuitenkin käytössä yksi ok tason "kakkosketju" ja kolme nelosketjua. Pakistokin huojuu keskinkertaisuudessa ja maalissa seisoo jotain kolmoskategorian kassareita.

  Analysoitavaa riittää kisojen jälkeen, mutta viime aikoina perinteisesti vähän ylisuorittanut Suomi näyttäisi tällä erää päätyvän tuloksellisesti normaalitason suoritukseen.
   
 15. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Ei Suomi vielä ole puolivälieriin päässyt, vaikka nyt se onkin omissa käsissä. Jos Kanada huomenna sörssii Norjalle yhdenkin pisteen niin silloin on todennäköisesti myös Suomen saatava Kanadalta pisteitä. Eikä mitenkään varmaa että Kanada huomenna täydet kolme pistettä ottaa.
   
 16. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ei se mitään lässytystä ollut. Se oli viiltävä - vaiko jopa Juhaa leukaan osuva - analyysi siitä, miksi toivoit Suomen tappiota.

  Harmi kannaltasi, että kävikin näin. Tulos ei valehtele, kuuluu sanontasi.
   
 17. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Sehän olisi mahtavaa draamaa, kun Norja yllättäisi Kanadan huomenna ja ottaisi vähintään jatkoaika/rl-voiton. Silloin olisi ennen viimeistä kisapäivää Suomella mahdollisuus mihin tahansa sijoista 1-5 lohkossa!

  Mutta toivotaan nyt Kanadan voittoa Norjasta ja sitä myötä jatkopaikan varmistumista. Tiistai-illan pelissä sitten taktikoidaan sopiva puolivälierävastustaja ;)
   
 18. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Mikä ihme siinä on että kun Kanada sössii pisteitä Norjalle niin se ei voi sössiä niitä Suomelle? Monissa kirjoituksissa ainoastaan Norjalla on mahdollisuuksia Kanadaa vastaan mutta Suomella ei oo. En ymmärrä...
   
 19. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Savinaiselta jälleen mainio peli. Alkaa miettimään, että mahtaisikohan jokin NHL-organisaatio kokeilla onneaan Savinaisen kohdalla. Eipä siinä juuri hävittävää olisi.
   
 20. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tämä menee juuri lähes melko tarkkaan niin, kuten aiemmin ounastelin. Leijonat hyötyy otteluohjelmasta helvetisti ja se pitää pystyä hyödyntämään. Ja näin on käynytkin.

  Sveitsi väsyi huomattavasti tänään eilisen myöhäisen Kanada-pelin takia ja nyt Leijonat syötti heille heidän eilistä lääkettään nousemalla takaa ohi. Näin ollen Leijonat on lähes 100varmasti puolivälierissä.

  Ainoa haastaja on Norja, mutta jälleen otteluohjelma suosii Leijonia. Norjalla on toki vika peli V-Venäjää vastaan, mutta joutuvat lähtemään siihen Kanada-pelin rasitukset jaloissaan. Ja kas, norskit eivät olekaan enää niin suuri suosikki. V-Venäjä voi lähteä peliin lunkisti, kun sarjapaikka on jo varma. Ainoa asia, mikä voi tilannetta keikauttaa on se, että Kostiitsinin veljekset vievät jengin johonkin Pariisin porttolaan ryypiskelemään edellisenä päivänä, mikä saattaa näkyä koko jengin suorittämisessa, vaikka heillä tästä vankkaa kokemusta onkin.

  Toisaalta myös kanukit joutuvat peliin Leijonia vastaan norskien turskat jaloissaan, joten Leijonilla on tuossa pelissä hyvä mahdollisuus ottaa se yksi piste pois kuleksimasta ja paikka auringossa on varma.

  Puolivälierissä Leijonat ovatkin taas selkeästi altavastaajia ja sehän vaan passaa. Vastus on varmaankin kova paperilla, mutta nämähän Leijonat osaa hyödyntää.

  On Kale jälleen hienosti hoitanut otteluohjelman Leijonien eduksi. On se kone!

  Ei nämä(kään) kisat ihan paskimmat historiassa tule olemaan. Mitskua kaulaan ja Kime itkee...
   
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Sehän oli selvä tuomarivirhe, että tuosta puhallettiin jäähy. Kiekko ei ollut Suomella, joten silloin saa pelata kuudella pelaajalla. Tämän opin kevään 2016 SM-finaaleista.
   
 22. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Koska suomalaisen aikuisen miehen 3 ohjaavinta voimaa ovat katkeruus, pelko ja häpeä.
   
 23. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jos olisi viisi vuotta nuorempi niin mielikuvitusta äärirajoille venyttäen saattaisi jotain säpinää olla kiikarissa.
   
 24. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  Taas tuttua jälkiviisautta. Mutta kauheasti sinua tuntuu ujostuttavan kertoa ne täsmälliset syyt, miksi Suomi voittaa Kanadan. Anna tulla vaan, sivistä meitä. Samoin, paljonko olitkaan lyönyt vetoa Suomen voiton puolesta. Katsos kun omien sanojesi mukaan, kukaan joka ei ole valmis sijoittamaan rahojaan toisen voittoon, ei todella usko siihen.

  Eli, vielä kerran, uskotko Suomen voittoon niin paljon, että olet valmis pistämään rahojasi sen puolesta?
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 00.11
 25. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vaatimustaso on aika matalalla, jos kaksi turnausta ihan vihkoon vetämällä varmistaa jatkon päävalmentajana. Siis jos Suomi sinne puolivälierään tiensä nyt selvittää näillä pisteillä, mutta siellä tulee rumasti turpaan, niin kyllä kai turnaus on silloin epäonnistumiseksi laskettava. Kun yhtään kovaa maata ei olisi voitettu, eikä edes kaikkia kohdattuja pikkumaita.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.