Kivi on aivan ehdoton kampe, jos tykkää vahankään pizzaa tehdä tai muuten leipoa. Mulla on ollut vuosikaudet vuolukivinen leivinkivi, jonka hankkimista en ole katunut pätkääkään. Vaikuttaisi olevan hiukan paksumpi kuin tuo Bagesten ja varaa todella hyvin lämpöä, mikä on mukava ominaisuus useampaa pizzaa peräkkäin paistettaessa. Ei tarvitse kiveä välillä paljoa kuumennella. Tuon vuolukivisen kanssa ei ole myöskään ollut mitään ongelmia tai vaaraa halkeamisen kanssa.Koska sinulla näyttää olevan ainekset oikein (olettaen että juusto on mozzarellaa) ja teet pizzaa kotona useammin kuin kerran vuodessa, suosittelen unohtamaan pellin ja hankkimaan tällaisen. Tuo pizzalapio tulee kaikenlisäksi mukana paketissa. Lupaan ettet pety.
Tänään syön mitä kaapeista löytyy. Ja mitä tahansa löytyykin niin se maustetaan runsaalla valkosipulilla ja chilillä. Säälittävää ettei tässä vaiheessa päivää miehellä ole mätöistä vielä tietoakaan. Tosin kumottaisi tilata pizza kotiin.
Kirjolohifileitä nopealla ranskankermapäällysteellä, valkosipuliperunoita, ruusukaalia ja sipulirenkaita. Teki kauppansa, terveellistä ei välttämättä ollut.
Kirjolohifileitä nopealla ranskankermapäällysteellä, valkosipuliperunoita, ruusukaalia ja sipulirenkaita. Teki kauppansa, terveellistä ei välttämättä ollut.
Mukavalta kuulosti korkin kattaus.Salaatin tuohon voisi heittää kylkeen, mutta mikä tässä mielestäsi oli epäterveellistä? Paitsi ehkä perunat.
Salaatin tuohon voisi heittää kylkeen, mutta mikä tässä mielestäsi oli epäterveellistä? Paitsi ehkä perunat.