Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigaseurojen taloudelliset tulokset

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RV16, 21.08.2010 klo 21.30.

 1. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  En niin ole väittänytkään. Lukuja käytettäessä Liiga joukkueiden välisten tulosten vertailuihin, niin pitäisi edes puhua samoista vertailukelpoisista luvuista. Aiempina vuosina täällä on käytetty toisille ennen veroja tuloa, ja toisille verojen jälkeistä. Ennen veroa on hyvä tapa, koska siten pystyisi arvioimaan toiminnan kannattavuutta tarkemmin, ilman että aikaisempien vuosien tappioiden verotukselliset vähennykset vääristävät tilannetta
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 15.02
 2. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hienoa tulosta takoo Tappara! Ilveksellä on vielä hieman matkaa noihin lukuihin, mutta tie on oikea. Kuka vielä väittää, ettei Tampereelle mahdu kahta liigaseuraa?
   
  Fallossymboli, LiutunLätty, Hatchetman ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  No ainakin sun allekirjoitus.
   
  Taffel, Backster, Kirveellä töitä ja 44 muuta tykkäävät tästä.
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ilves jäi Tapparan tuloksesta ainoastaan 16 000€, joka on mielestäni vähemmän kuin hieman. Käytännössä tasatulos.
   
 5. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tapparan luku on tosiaan verojen jälkeen, Ilveksen ei yhteisöveroa varmaan tarvinnut edes maksaa edelliskausien tappioista johtuen. Ilveksellä on vielä matkaa siihen, että neljässä vuodessa tahkottaisiin päälle 2,5 milliä hyvää - joka vuosi kun ei tule 400k€ änärikorvauksiakaan.
   
 6. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  5hole, Epätietoinen, Individual ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Mukava lukea että useimmat tekee voittoa eikä tee "Tepsejä" koko ajan
   
  Tori tykkää tästä.
 8. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No siitähän on kyllä erinäisiä mielipiteitä, että Tappara olisi Mouhijärveltä. Ilveskin kuulemma tarkemmin tarkasteltuna Hervannasta.

  Mutta hieno tulos taas Tapparalta. Ja aina lämmittää muidenkin positiiviset tulokset. Se vie meidän liigaa ainoastaan eteenpäin, kun seurat pärjäävät myös taloudellisesti.
   
  Walkin tykkää tästä.
 9. vivalavili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En kyllä itse näin Ilvesfanina menisi hirveästi TPSn talousasioista aukomaan päätä. Nyt kuitenkin vasta toinen kausi putkeen kun ei tehdä satoja tuhansia turskaa.

  Mutta tosiaan melko vähän on tappiollisia tuloksia viime kaudelta liigaseuroille tullut. Johtuukohan siitä, että toiminta on pääosin ammattitaitoisempaa vai onko lätkäbisnes muutenkin menossa Suomessa kannattavampaan suuntaan?
   
 10. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Toi Mouhijärvi on 13v pikkupoikien lällättely juttu. Saa puolestani elää, koska ainahan jotain lapsellista vastinetta keksitään kun ei oikein millään konkreettisella kyetä vastaamaan.
   
  WaLDo tykkää tästä.
 11. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  TPS:n johtamisesta en olisi kyllä yhtään huolissaan, tietävät tarkalleen mitä tekevät ja heidän operatiivisessa toiminnassaan olisi paljonkin muilla opittavaa. Se että he investoivat toimintaansa enemmän kuin vastaava toiminta tuottaa, voisi sanoa "strategiseksi" satsaukseksi. Enneminkin huolta aiheuttaa miten Sport, KooKoo ja Jukurit pärjäävät tuon mittavan 1,6 .. 1,8 me Liiga-osakeen lyhentämisen kanssa kun samaan aikaan pitäisi investoida pienellä talousalueella kilpailukykyiseen joukkueeseen.
   
  Juippi tykkää tästä.
 12. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mukava huomata, että se Mouhijärvi noin kovasti menee nahanalle, että oikein vaivauduit vastaamaan minun varsin huumoripainotteiseen viestiini. Tosin ei yllätä, että se ollut juuri sinä. Kirjoitushistoriaasi niin täällä, kun teidän omalla foorumilla tuntien, niin melkonen rautakanki on työnnetty perseeseen. Kehottaisin joskus hölläämään hiukan pantaa päänympäriltä, niin voisi helpottaa.

  Ja edelleen jotta pysytään aiheessa, niin loistava tulos Tapparalta.
   
  Walkin, Kukko & Telemarketti tykkäävät tästä.
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässät kampesi itsensä kohtuu selkeästi plussan puolelle tyhjennysmyyntien avulla.

  Ässät teki viime tilikaudella n. 126 000 € voittoa.

  Tässä on kyllä alemman kastin joukkueille myös pientä opetusta. Eli jos joukkueessa on OIKEASTI HUIPPUTASON pelaajia, niin ne voivat olla loppukaudesta katastroofin keskellä melkoinen pelastus rengas. Jos joukkue on perus mattia ja teppoa, siis harmaata massaa täynnä, niin eipä niistä kauheasti rahaa keväällä saa.
   
  Pika1, Virveliä kainaloon & McTorso tykkäävät tästä.
 14. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Onko Ässillä ollut tässä viime vuosina NHL-vsrattuja pelaajia? Onko sieltä myös tullut jotain tuohon tulokseen? Hieno homma, että pääsi plussalle. En ehkä olisi uskonut.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän tuossa Kotkaniemen sopparista ole about 200 000€ korvaus, jos ne vain näin nopeasti tilitetään. Äkkiseltään en muista onko muitanki. Varauksien mukaanhan noita korvauksia ei makseta, vaan ne saa vasta sitten jos pelaaja tekee sopimuksen, Mutta onneksi, vaikka nyt tuoreimmasta draftista Heinola ja Tuomisto ei välttämättä vielä sopimuksia tekisikään, jotain korvauksia on tulossa tulevallakin tilikaudella. Ainakin Arttu Ruotsalaisen sopparista se 100 000€ ja olisiko vielä ollut joku muukin?
   
 16. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Tässä käytännön esimerkki suljetun liigan positiivisesta vaikutuksesta. Olisiko se oikeasti niin ihanan romanttista, jos Ässät olisi pitäneet muutaman ukon läpsytelläkseen karsinnat ja tehnyt lisää turskaa vain siksi?
   
  RäpyläRepe, BlackWolf, keigykedy ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 17. RystyLätti Jäsen

  Lainaus:
  Minkään joukkueen suuret tappiot ei erityisesti mieltä lämmitä, mutta ei tämäkään malli oikeudenmukainen ole. 60 pelin jälkeen niukasti säälien ulkopuolelle jäänyt joukkue saa heikommat taloudelliset lähtöasemat tulevaan kauteen, kuin jouluna tyhjennysmyynnit aloittava sarjajumbo. Jos sarja olisi auki, niin huonosta urheilullisesta menestyksestä joutuisi vastuuseen eikä tehtyjä virheitä voisi tyhjennysmyynneillä lakaista maton alle.
   
  Porilaine miäs, Tamin teesit, Strongbow ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ässät aloitti muistaakseni myös kaudella 2012-2013 kohtuu aikaseen tyhjennysmyynnit jotka huipentuivat sitten Suomen mestaruuteen,

  Edit: ei se näemmä niin aikaseen ollut kun 26.1. myivät DIxonin pois taloudellisista syistä. No loppu on kuitenkin historiaa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 07.54
 19. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin, ymmärrän kyllä pointin enkä itsekään ole tyhjennysmyyntien fani. Mutta kyllähän Ässät olisi tehnyt suoraan vähintään samanlaisen tuloksen, mikäli olisivat loppuun asti olleet edes lähellä paikkaa kymmenen joukossa. Lisäksi johdannaiset negatiiviset vaikutukset, jotka floppikausi ja tyhjennysmyynnit aiheuttavat näkyvät seuraavan sekä tulevien kausien tuloksissa. Ei tuota Ässien tai muidenkaan floppikausien pelanneiden taloudellista tulosta ole mitään syytä kadehtia.

  Päivän Satakunnan Kansassa oli juttua, että Ässät sai 230 000 Kotkaniemen NHL sopimuksesta ja 300 000 € Pelaajien myymisestä. Teoriassa tuohon 300 000€ päälle voisi laskea n. 100 000€. Nimittäin jos Ässät ei olisi luovuttanut kauttaan ennätysaikaisin, Kotkaniemen tilalle olisi hankittu korvaaja kun selvisi, että hän jää rapakon taa.
   
 20. rolston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei tosiaan kannata kadehtia tuota Ässien tilannetta jos budjetoimattomilla(toivottavasti) 530000€ lisätuloilla päästään 126000€ voitolle. Tuota ei tavallisena vuonnakaan yhdellä tai kahdella playoff-pelillä vielä plussalle käännetä.
   
 21. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tässä pitää muistaa myös se, että Ässät aloitti taloudelliset korjaustoimet jo hyvissä ajoin ennenkuin tulevasta pelillisesti romahduksesta oli mitään tietoa. Menoja karsittiin ja muutenkin toimintaa järkevöitettiin talouspuolella. Tietysti pelaajamyynnit auttoivat plustulokseen, mutta ilman edellämainittuja kulujen karsimisia tulos olisi joka tapauksessa ollut huonompi.

  Joka tapauksessa Ässien taloudellinen tilanne on parempi kuin vuosi sitten. Kuitenkin tiukka talouskuri jatkuu tietysti edelleen. Pelaajabudjetti on tällä hetkellä 1,8 milj., jota tarvittaessa voidaan korottaa 100 000 €. Viimeisimmän tiedon mukaan pelaajiin on käytetty 1,63 milj., ja pelaajia palkataan vielä 2-4.

  Nhl--korvauksia on tulossa ensi kauden aikana ainakin Arttu Ruotsalaisesta 50℅ osuus ja lisäksi rahaa tulee myös Ville Heinolasta, jos tämä tekee NHL-sopimuksen.

  Viime kaudella Ässien yleisömäärät vähenivät edelliskausiin verrattuna, vaikka keskiarvossa päästiin yli 4000 katsojan. Yleisömäärän selkeä lasku teki ison loven tulorahoitukseen. Tulevalle kaudelle yleisötavoite on 4600, joka kaiken järjen mukaan saavutetaan ja ylitetään, jos pelit vähänkin joukkueella sujuvat.

  Ässät hakee selkeää lisärahoitusta tapahtumilla, joita järjestetään Isomäki areenassa. Konsertteja yms. on jo ollut ja niitä pitäisi tulla vielä huomattavasti enemmän. Satakunnan Kansan jutun mukaan yksikin hyvin kansoitettu konsertti tuo Ässille enemmän rahaa kuin tavallinen arki-illan jääkiekkopeli.
   
 22. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Ässien tulosta ei tosiaan ole syytä kadehtia. Edellisen kauden taloudellista epäonnistumista alettiin kääntämään viime kaudella ja samaan aikaan tuli kaikki urheilupuolen sekoilut viime syksynä. Tämän sirkuksen ja tyhjennysmyyntien jälkeen selvittiin joten kuten kuivin jaloin, kiitos myös NHL- korvausten.

  Tulevaisuus näyttää paremmalta. Seura näyttäytyy tällä hetkellä aivan eri tavalla uskottavalta sidosryhmiin päin. Tiedottaminen on selkeää ja antaa avoimen kuvan toiminnasta. Sekoilujen jälkiä toki siivotaan vielä kotvasen, mutta suunta näyttää hyvältä. Osa kannattajista on varmaan hiukan sokaistunut ja velat ovat muuttuneet saataviksi saman tien, vaikka tässä menee vielä aikaa.
   
 23. Asplöven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Valitettavast tuloksesta pitäisi hoitaa vielä hallilainan lyhennykset, n. 300t€ vuodessa.
   
 24. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Lainanlyhennykset (pl. korot) näkyy taseessa, mutta pitäähän ne tietysti maksaa.
   
 25. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Millä tavalla huonosta urheilullisesta menestyksestä joutuisi vastuuseen? Rahallisesti? Ketä se olisi auttanut, jos Ässät olisivat tehneet sitä turskaa? Välillisesti niitä viimeiseen asti taistelleita seuraavalla kaudella?