Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigaseurojen taloudelliset tulokset

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RV16, 21.08.2010 klo 21.30.

 1. moelsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Louhivaarahan tosin taisi pelata ihan hyvin pisteiden valossa aina siihen asti kunnes tuli se isompi loukkaantuminen pari kautta(?) sitten. Miehelle sitten kävi paluunsa jälkeen kentille niin sanotusti "Pihlmanit" ja on sen jälkeen ollut vain muisto niistä menneistä ajoista. On nyt on ollut viimeiset vuodet varmaan liigan kallein neloskentän laituri, etenkin kun olisi löytynyt omia junioreita joita olisi voitu peluuttaa Louhivaaran paikalla. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mikä oli taustalla tämän 7 vuoden sopparin kanssa, aikamoinen riski etenkin jos sattuu loukkaantumaan pahemmin kun tuskin siellä toimistolla ihan täysin on unohdettu miten Pihlmanin kanssa kävi.

  Hytönenkin on ollut tällä kaudella enemmän sitä tasoa että kuuluisi pelata lähinnä nelosketjussa ja alivoimilla, tuntuu vain sekoittavan noiden kakkos- ja kolmosketjujen hyökkäyspeliä liikaa.
   
 2. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Onko Jyväskylässä tietoa paljonko Seppänen tukiverkkoineen on kesällä pumpannut/sijoittanut JYPin kassaan rahaa? Sehän taisi tuoreessa haastattelussa mainita että lisää pääomaa on sijoitettu seuraan.

  Kauppalehti uutisoi lokakuussa 2017 että monet liigaseurat kaunistelivat kirjanpitoaan kikkailemalla liigaosakkeelleen arvonkorotuksen. JYP oli yksi näistä ja osakkeen arvoksi oli merkitty 1.5 miljoonaa euroa. Muuta omaa pääomaa oli tuolloin noin 0.4 miljoonan euron edestä. Kärjistettynä kassaan ei siis viimeisen tilinpäätöksen jälkeen jäänyt kuin ”leikkirahaa” joten tuo Seppäsen mainitsema uuden pääoman saaminen taisi olla jo kriittisen tärkeä asia seuran kannalta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2018 klo 09.38
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 3. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näitä muita sopimuksia kun katselee niin Mäenpään 3 vuoden lakanaa voisi pitää hieman huonona. Kaverilla jonkun verran loukkaantumisia. En nyt tuloja tarkistanut, mutta voisi olettaa aika rapsakoiksi.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tavallaan joo, toisaalta puolivaloillakin viimekaudella 45 peliin 27 tehopistettä pakiksi. Kaikki on suhteellista. Hieman epäonneakin taisi olla kun tuo loukkaantuminen tuli harjoituskaudella ja vaati leikkausta että vasta nyt kauden eka peli. Toki sama se tuossa juuri Louhivaaralla että loukkaantuminen vienyt parhaimman terän. Tietenkin juuri tuon takia nämä on riskihankintoja kun palaavat Suomeen kun parhain terä mennyt tai pikkuhiljaa alkaa kasantua liikaa loukkaantumisia että ulkomailla ei jatka sopimusta. Kauden aikana näkee paremmin onko mäenpää kuinka hyödyllinen vaikka eka peli menikin -5
   
 5. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  LiutunLätty tykkää tästä.
 6. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Viimeksi muokattu: 07.06.2019 klo 12.53
  Pika1, puuha-pete, Ränse ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Hienoa nähdä Ipan pää vihdoin pinnalla.
   
  RäpyläRepe, Veffi, Pika1 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 8. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Loistava tulos Ilvekseltä ja tosi hienoa, että perinteikäs seura näyttää saaneen palikat taas pikku hiljaa oikeaan järjestykseen!
   
  LiutunLätty ja Pika1 tykkäävät tästä.
 9. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on! Edelliset puliveivarit onnistuivat tekemään tappiota jotain 3,5me, joten niitä kuittaillessa menee hetki. Tosin saivat sentään anottua tappioiden vähennysoikeuden, vaikka yli puolet osakkeista vaihtoikin omistajaa.
   
 10. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Oliko se nyt niin, että Manngard antoi anteeksi yli 900 000 € velan?
   
 11. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se oli. Nyt on tosin Ilveksen kanssa välimiesoikeudessa vaatimassa rahaa, kun toiminta on kääntynyt voitolliseksi.
   
 12. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja myi osakkeensa eurolla tms. ry:lle. Eli paljon paskaa, mutta lopuksi hyvääkin.

  Lainaus:
  Tämä sitten jatkoa sille paljolle paskalle.
   
 13. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ok. Joka tapauksessa Ilvekselle tästä viime tilikauden tuloksesta reipas peukku ylös, loistava suoritus. Seuraavaksi sitten kaupungin ykkösseuraksi sarjataulukossa.
   
  LiutunLätty, ADX_03 & puuntakaa tykkäävät tästä.
 14. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kerholla päälle 443 tonnin voitto. Ihmeen vaisu, luulen että siellä on maksettu velkoja taas pois aika paljon, aivan kuin viime kerralla. Tämän perustan siihen, että vuodenvaihteessa oli Kerho antanut signaalia, että siitä eteen päin kaikki on plussaa. Lisäksi Kerho rakentaa jenginsä sillä perusteella, että tulee nolla tulos jos jengi jää pleijareita ulkona. Lisäksi oli tullut myös NHL-korvauksia ja yleisökeskiarvo monta sataa yli budjetoidun.

  Ohessa linkki uutiseen, mutta kokonaisuudessaan se on maksumuurin takana: https://www.hameensanomat.fi/kanta-...ikevoitto-lahes-puoli-miljoonaa-euroa-774433/
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Eikös se yleensä niin mene, että jos voitat mestaruuden niin se tulee kalliimmaksi kuin jos olisit toinen? Vai onko tämä vain urbaani jatkoaika-huhu ?

  Mutta käytännössä mitä pidemmälle keväällä menet sen enemmän seuran kirstuun kilahtaa kolikoita. MIkä on minusta hyvä asia. Että menestyksestä palkitaan. pl tosiaan tuo jos satut voittamaan ja joudut makselemaan kaikenlaisia voittobonuksia jne ?
   
 16. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, JP#98, MG#64, Real Madrid
  Lainaus:
  Juha Junno aikanaan Kalevan haastattelussa 2014 mestaruuden jälkeen totesi (vai olikohan 2015 en muista), että tuo jatkoaikamaali maksoi 200 000 euroa seuralle. Ja siis selvensi että mestaruuskustannukset ovat noin 200000 seuralla.

  Toki kuten aiemmin todettua, se varmaan pitemmällä aikavälillä pukkaa rahaa kassaan paremmin ja tuskin kukaan fani haluaa siksi jäädä toiseksi että seura tekee enemmän voittoa.
   
 17. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Harvemmin hopeasta kai sen kummempia bonuksia maksetaan. Kerhon tilikausi vaihtui huhti-toukokuun vaihteessa, joten bonukset ei tähän tulokseen vaikuta. Toisaalta myöskään mestaruustuotteiden tuotto ei näy tässä. Ja niitä tuotteita muuten myytiin helvetisti.

  Verojen jälkeen Kerhon tulos on 380K€ plussaa. Toivanen sanoi jossain vaiheessa, että itse finaalipelit eivät enää tuo rahaa kassaan. Kerho mm. lensi jokaiseen vieraspeliin tilauskoneella, joka myös vei osansa.
   
 18. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Olettaen, että kyseessä on liikevoitto, niin tuohon ei ole velkojen maksulla vaikutusta. Liikevoitto lasketaan operatiivisesta tuloksesta ilman rahoituskuluja.
   
  Goljat tykkää tästä.
 19. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Minä ennustan, että Kärppien taloudellinen tulos tulee olemaan 300 000-500 000€ voitollinen. Tippuneet katsojamäärät ovat vähentäneet voittoa.
   
 20. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Lainaus:
  No on se iso raha, mutta se maali on/oli toisaalta koko liigakauden tärkein.
   
  tooMi tykkää tästä.
 21. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Lainojen maksamisella tai nostamisella ei ole vaikutusta tulokseen ollenkaan.
   
 22. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Tappara julkisti taloudellisen tuloksensa. Vahva tekeminen jatkuu:
  Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n urheilullinen ja taloudellinen menestys jatkui | Tappara

  Lainaus:
  Liikevaihto edellisten vuosien tapaan n. yhdeksän miljoonaa.
   
  Walkin tykkää tästä.
 23. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Täällä kun lukuja vertaillaan, niin 772 914 on siis Tappara tulos ennen veroja. Tapana kun on muiden joukkueiden ilmoittaa tulos ennen veroja, niin pysyy asiat lähelle vertailu kelpoisuutta. Tosin tuossahan on kyse Tamhockey Oy:n tuloksesta, joten siihen ei ole laskettuna mukaan Tapparan fanituote myyntiä. Tietoa ei ole Tappara Sportin tuloksesta, mutta varmasti usempi satatuhatta oli jälleen positiivisella myös tuolla tulos (viime vuonna voitto noin 220 000e) .
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 12.42
 24. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Uutisissa on sulkeissa mainittu edellisen tilikauden voitto ja liikevaihto, eli tuo yllä oleva luku oli plussaa tilikaudella 1.5.2017-30.4.2018.
   
 25. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lisäksi enää ei ole pystytty vähentämään vanhojen tilikausien tappioita.

  2,7 miljoonaa plussalla viimeisten 4 vuoden ajalta tosiaan. Ja Tamhockey oy:llä on parikin aputoiminimeä, ja lisäksi ainakin Luodosta tulee jotain hyvää ensi tilikauden tulokseen.