Liigan valmentajaruletti

  • 1 283 276
  • 5 042

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Reilun vuorokauden verran asiaa makusteltuani olen melko varma siitä, että tapahtumien kulku noudattelee pääpiirteittäin Jalon ja Pennasen julkisuuteen kertomaa. Perustan tämän siihen, että olisi hyvin outo valhe väittää, että päätös Myrrän potkuista syntyi nopeasti viikonlopun ja keskiviikon välissä. Miksi keksiä tuollainen valhe? Sehän saa Ilveksen päätöksenteon näyttämään tempoilevalta, ei ollenkaan hyvä tarina ulospäin. Jos nyt ajatellaan, että Pendolla olisi ollut sopimuksen teon ehtona pestin alkaminen heti, niin parempiakin valheita olisi helppo suoltaa. Olisi voinut vaikka sanoa, että ollaan pidempään jo harkittu asiaa ja päätettiin vaihtaa mieluummin heti kuin vasta kauden päätteeksi. Yleensäkin kun julkisuuteen puhutaan muunneltua totuutta, niin ennemmin jätetään olennaisia asioita pois kuin suoranaisesti valehdellaan. Se on ihmisluonteelle helpompaa.

Uskon siis, että päätös Myrrän potkuista todella tehtiin yhdessä-kahdessa päivässä maanantain ja tiistain aikana. Uskon myös, että aloite todella tuli Ilvekseltä - minun on vaikea uskoa, että Pendo ehdoin tahdoin asettaisi itsensä tällaiseen tilanteeseen.

Mitä syitä näin nopeaan päätökseen voisi olla? Jonkinlainen konflikti. Pelaajien ja valmennuksen välillä sellaista tuskin on ollut, se käy selväksi mm. Suomen haastattelusta. Todennäköisimpänä pidän konfliktia urheilujohdon (Koskela) ja valmennuksen (Myrrä) välillä. Vuosien varrella kuuluneiden toripuheiden mukaan Koskela ei välttämättä ole niitä helpoimpia esimiehiä, ja arvomaailma poikkeaa Myrrän vastaavasta. Pinnan alla on varmaankin kytenyt jo pidempään, mutta ehkä nyt tapahtui jotain mikä oli viimeinen pisara.

Jos uskotaan Jalon ja Pennasen kertomaan aikajanaan, sopimus kahdesta seuraavasta kaudesta solmittiin viikonloppuna. Pari päivää myöhemmin ollaan tilanteessa, jossa Myrrälle päätetään yhtäkkiä antaa potkut. Voisiko olla niin, että Myrrä on vetänyt Pennasen palkkaamisesta herneen nenään, ja antanut Koskelan kuulla kunniansa? Jos Myrrä on elätellyt toivoa jatkosopparista, ja Koskela ei ole kertonut että Ilves katselee jo muita valmentajia? Myrrä saattaisi tuntea itsensä petetyksi. Koskela ei kestänyt kritiikkiä, ja pisti Myrrän kilometritehtaalle?

En tiedä. Ei tuokaan kovin vakuuttavalta tarinalta kuulosta, kun tietää Myrrän nöyryyden ja Koskelan ammattimaisuuden. Mutta jotain siellä on kulisseissa tapahtunut, siitä olen lähes varma.
 

Tavares

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & HIFK
Otin nyt tämän lainauksen vaikka sama vastaus sopisi useampaankin kommenttiin. Vaikka Myrrää on nyt kurmuutettu ja itsekin olen kulmakarvoja nyrpistäen katsonut tätä saagaa niin pitää kuitenkin muistaa, että Myrrä saa palkkakautensa loppuun asti tästä korvauksen. Hommat loppuu, mutta palkka juoksee.
Tämä jäi itseltä huomioimatta tuota viestiä kirjottaessa. Aamuvuoro aivot ei toimi, niin tulee kyseltyä tyhmiä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siihen, miten isolla sydämellä Ilves pelasi kaukalossa. Ainakin Kärppiä vastaan joukkue jätti Myrrän komennossa aina kaikkensa. Syyskuinen peli Tampereella vaikutti olevan Ilvekselle kuin ratkaiseva finaali. Tuo joukkue oli yhtenäinen ja pelasi valmentajalleen. Nyt se ei ole enää sama joukkue. Nyt se on Pennasen joukkue. Kyllä tuossa on riski, halusi sitä myöntää tai ei.
Pelasivathan Tepsin pelaajatkin Jortikalle, kun tämä voitti kuusi mestaruutta, mutta ei hänkään kaikkien rakastama ollut. Ammattimiehet on ammattimiehiä kuitenkin loppupeleissä, vaikka toki silloin tällöin ollaankin nähty - tai voidaan ainakin epäillä nähdyn - valmentajan pelaamista ulos. Siitä ei tietenkään tässä ollut kyse. Tottakai vaihdoksessa on riskinsä, mutta mahdollisuudet on mielestäni paremmat myös kuin olisi ollut Myrrän kanssa. Kiistatta Ilves teki itsestään nyt ison huomion kohteen loppukauden osalta.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ihan mielenkiinnosta kysyn pari kysymystä:
1. Onko epäilys siitä, että Ilves voitti kamppailun Pennasesta nimeomaan heti alkavalla sopimuksella foliohattuhommaa?
2. Vaatiiko epäilys Pennasen isosta työstä joukkueen puolelleen voittamisessa sitä, että katsoo liikaa kauniita ja rohkeita?

Minusta nuo ovat aivan relevantteja epäilyksiä. Ihmettelen muutaman nimimerkin kyvyttömyyttä tarkastella asiaa laajemmin. Ihmettelen myös Ilveksen johtoa, kun moisen riskin tämän kauden suhteen ottivat. Painetta on kattilassa ja levyä vaan isommalle.

1. Omasta mielestä kyllä. En näe oikein syytä valehdella lehdissä tästä, kun Jalokin sanoi, että viikonloppuna sovittu kausista 23-25. Ehkä Myrrää on epäilty toimistolla jo hetki ja tästä syystä tullut idea ottaa vapaana ollut Pendo heti ruoriin. Tästä turha enempi jauhaa, koska käsitelty jo muutama sivu.

2. En minä nyt kauhean ylitsepääsemättömäksi tuota voi kuvitella, koska ei se Myrrä ole takaisin tulossa, vaikka kuinka jalkaa polkisi maahan kopissa. Vetääkö koko jengi nyt sitten lekkeriksi juuri alkaneen kauden, koska Kiva-Jokke sai lähteä? Aika toksisia äijiä olisi koppi väärällään. Myrrä meni, nyt on Pendo. Elämä jatkuu. Eri asia, että lähteekö Pendon taktiikat heti toimimaan.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Omasta mielestä kyllä. En näe oikein syytä valehdella lehdissä tästä, kun Jalokin sanoi, että viikonloppuna sovittu kausista 23-25. Ehkä Myrrää on epäilty toimistolla jo hetki ja tästä syystä tullut idea ottaa vapaana ollut Pendo heti ruoriin. Tästä turha enempi jauhaa, koska käsitelty jo muutama sivu.
Eipä siinä sitten mitään. Voin kuitenkin paljastaa sinulle, että julkisuuteen ei läheskään aina kerrota totuutta. Tässä nimenomaisessa tapauksessa haisee erityisen vahvasti yhteisesti sovittu tarina julkisuuteen kerrottavaksi.
2. En minä nyt kauhean ylitsepääsemättömäksi tuota voi kuvitella, koska ei se Myrrä ole takaisin tulossa, vaikka kuinka jalkaa polkisi maahan kopissa. Vetääkö koko jengi nyt sitten lekkeriksi juuri alkaneen kauden, koska Kiva-Jokke sai lähteä? Aika toksisia äijiä olisi koppi väärällään. Myrrä meni, nyt on Pendo. Elämä jatkuu. Eri asia, että lähteekö Pendon taktiikat heti toimimaan.

Ensiksikin, pitkät henkilökohtaiset suhteet ovat sen verran syviä, etteivät ne välttämättä unohdu noin vain tyyliin Myrrä meni jo. Toisekseen, en tarkoita, että koppi on väärällään myrkyllisiä äijiä, jotka tahallaan sabotoivat joukkuetta. Välimallin vaihtoehtoja on myös olemassa. Mestaruuteen vaaditaan täysin sitoutunut joukkue. Iso kysymys on se, kuinka sitoutuneeksi Pennanen Ilveksen saa tälle kaudelle.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
^ Alkaisikohan pikku hiljaa olla tuokin aihe käsitelty. Foliohatut voivat nyt siirtyä keskustelemaan vaikkapa koronarokotteiden 5G -siruista.

Itsekin valmentajana olisin kokenut Ilveksen kaikista houkuttelevimmaksi vaihtoehdoksi. Nosteessa oleva seura, jolla todella hyvinä pöhinä ja meininki päällä kotipeleissä ja Suomen parhaat puitteet. Erona esimerkiksi Tapparaan, jonka peleihin tullaan vasta katsomoon ehkä välierävaiheessa ja sitten, kun mestaruuden sattuu voittamaan, niin se on ainoastaan yksi muiden joukossa ja yleisö jaksaa edes hädin tuskin perseensä penkistä nostaa loppusummerin soidessa ja mestaruuden varmistuttua. Mestaruus Ilveksessä yli 35 vuoden jälkeen olisi ihan eri tason shittiä ja toisi legendastatuksen.

Ehkä me Mouhot ollaan vaan ns. totuttu siihen, että Huhtikuun loppupuolella pelataan vaikka alkukausi olisikin mennyt vihkoon... Jokseenkin monta kertaa Tappara on siellä ollut,kaudesta 2012-2013 alkaen.
Se on vähän samaa vakiota ollu ku menisit maitokauppaan ja ostat purkin maitoa...
 

Nigi

Jäsen

Hoffrenin mukaan Jokisen optio Jukureihin on käytetty.

Ja Hoffren on myös näköjään päivän aikana unohtanut eilisen huhunsa, että Myrrä olisi tulossa Raumalle. Eli täysin keskustelupalstalta oli tuon huhunsa kopioinut. Jokisen ja Tapparankin keskusteluja epäilen aika kovasti.

Tuossa mainitaan myös, että KalPan valmennus on auki. Eikös Karjalaisen siirtyminen päävalmentajaksi ole jo julkinen salaisuus?
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Vauhtisokeus. Milloin viimeksi kesken kauden päävalmentajaa vaihtanut joukkue on voittanut mestaruuden?

Vaikkakin kiistämättä Pendo on markkinoiden kuumimpia valmentajia, niin en jaksa ymmärtää tätä sitten miltään kantilta. Jos kerran puheet pitää paikkaansa, että sopimus ensi kaudesta eteenpäin oli jo Pennasen kanssa valmiina. Eihän tuossa ole Ilveksellä ja Pennasella juurikaan, muuta kuin hävittävää. Kyllä tässä vaan voimakkaasti tuoksahtaa, että Pennanen halusi päästä valmentaan heti, eikä mitään valmista kahden vuoden sopparia ollut olemassakaan. Ilveksen johto halusi tällä varmistaa, että Pennanen ei karkaa Tappara -leiriin kauden päätteeksi.

"Jumalauta on vitsi tää teidän pumppu saatana."
Kärpät viiime kaudella.. eiku joo tekivät sen liian myöhään. Olispa Marja ollut käytettävissä tasan vuosi sitten niin silloin.. Eikun ei olisi sopinut, Kärpäthän oli silloin p/o sarjakärki..
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Paljon oli näissä palstalla esiintyneissä arvioissa ja keskusteluissa, että Ilveksen suurin haaste on valmennuksen kokemattomuus. No nyt kun seura ratkaisi tämän ilmeisesti heillekin auenneen ongelman, niin mitä tekee palstatotuus? On kuin kettu olisi heitetty kanalauman keskelle, kamala kaakatus. Kontiolan sanoin, tämä on businesta. Luotan täysin seurajohdon tekemään päätökseen.

Mun mielestäni osalla ilveskannattajista tuntuu olevan nyt vähän yltiöoptimistinen luotto siihen, että Myrrän korvaaminen Pennasella ratkaisisi tuon haasteen jo tällä kaudella ilman mitään oppirahoja tai sopeutumista uuteen komentoon. Ikään kuin oletetaan, että kaikki mikä pelissä on hyvää säilyy ennallaan ja kaikki mikä on huonoa paranee ilman mitään turbulenssia tai välivaiheita. Pennanen on kiistatta Myrrää uskottavampi päävalmentaja, mutta kyllä tässä ratkaisussa on sudenkuoppansa jos tavoitteena on mestaruus nimenomaan kuluvalla kaudella. Kvaak kvaak.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät viiime kaudella.. eiku joo tekivät sen liian myöhään. Olispa Marja ollut käytettävissä tasan vuosi sitten niin silloin.. Eikun ei olisi sopinut, Kärpäthän oli silloin p/o sarjakärki..
Onhan Kärpät nytkin p/o sarjakärki. Olisiko Kärppien siis pitänyt nytkin olla ihan vain varalta Pennasen perässä, koska markkinoiden halutuin valmentaja vapaana? Varmaan Ilvesleirin mielestä olisi, koska eihän "Marjukan träppipaskalla" pärjännyt viime keväänäkään. Ei edes Myrrän vauhtikiekolle.

Kaikkea sitä näkee.
 

ilves61

Jäsen
Herran jumala mikä urakka oli lukea kaikki eiliseen valmentajavaihdokseen liittyvät viestit. Nyt se on kuitenkin tehty, joten sanottakoon myös oma näkemykseni.

Ensimmäistä kertaa kuullessani potkuista mietin, että "mitä vittua, onko nyt aprillipäivä?". Shokkina tuli Myrrän potkujen lisäksi myös Pennasen sopimus. En uskonut että Ilves olisi saanut näin kovan nimen napattua itselleen. Sulattelin hetken asiaa, ja aika nopeasti hämmennys muuttui jonkinlaiseksi innostukseksi. Tuskin tämä vaikuttaa välittömästi peliin positiivisesti, mutta uskon, että Ilves on tämän ansiosta kovempi keväällä.

Sääliksi käy Jokkea, arvostan miestä kovasti valmentajana ja ihmisenä, on todella sympaattinen ja mukava, koutsinakin hyvä. Silti näen, että liian paljon Ilves antoi tässä Myrrän kauden aikana eteen pelitavallisissa asioissa, ja siihen viime kevät sairasteluiden ohela kaatuikin. Näen itse vaihdoksen pelkästään positiivisena, mikäli ajatellaan asiaa puhtaasti urheilullisesta näkökulmasta. Muista näkökulmista negatiivisiakin puolia on, mutta silti minusta turhan iso kohu on syntynyt mm. siitä, että Myrrä ei päässyt enää koppiin pyörimään. Toivottavasti saa pian töitä ja kaikkea hyvää jatkoon.

Myöskään Ilveksen johtoa en pistäisi tässä kohtaa bussin alle, sillä varmasti vain Ilveksen menestystä on tässä ajateltu. Koskela tehnyt pitkään hienoa työtä, ja Jalo on kenties kaikkien aikojen Ilves, jota ilman tätä maailman hienointa seuraa ei välttämättä edes enää olisi. Nähtäväksi jää, oliko tämä oikea päätös, mutta tuskin kukaan voi väittää, että Pennanen olisi huonompi valinta päävalmentajakis. Sanottakoon nyt vielä, että itse olisin kyllä jatkanut kauden loppuun Myrrällä, mutta en silti pahastunut erityisesti vaihdoksesta. Näitä ihmisiä, jotka sanovat jättävänsä Ilveksen kannattamisen tämän takia kyllä paheksun.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Mun mielestäni osalla ilveskannattajista tuntuu olevan nyt vähän yltiöoptimistinen luotto siihen, että Myrrän korvaaminen Pennasella ratkaisisi tuon haasteen jo tällä kaudella ilman mitään oppirahoja tai sopeutumista uuteen komentoon. Ikään kuin oletetaan, että kaikki mikä pelissä on hyvää säilyy ennallaan ja kaikki mikä on huonoa paranee ilman mitään turbulenssia tai välivaiheita. Pennanen on kiistatta Myrrää uskottavampi päävalmentaja, mutta kyllä tässä ratkaisussa on sudenkuoppansa jos tavoitteena on mestaruus nimenomaan kuluvalla kaudella. Kvaak kvaak.
Varmasti osa. Kyllä mielipiteitä maailmaan mahtuu. Suurin osa silti tiedostaa, että tässä on tietenkin riskinsä, mutta luotto Koskelan ja Jalon ratkaisuun on luja. Jos Jalon ja Koskelan mielestä Ilveksen mahdollisuudet mestaruuteen eivät tällä ratkaisulla ainakaan pienene vs olisiko Jokke tuonut sen pytyn nyt JA nostaako se Ilveksen mahdollisuuksia mestaruuteen kahden seuraavan kauden aikana kun Pennasen tietotaito saadaan käyttöön välittömästi. Tuli mestaruus tällä kaudella tai ei , niin tulevana kesänä Pennanen tietää jo selvemmin mitä haluaa joukkueeseen myös tuleville kausille. Jos näitä pähkäillessään Jalo ja Koskela ovat päätyneet tähän ratkaisuun, niin ei itsellä ole ainakaan syytä epäillä etteikö ratkaisu olisi perusteltu ja järkevä. Jos Pennasen Ilves floppaa tyystin, niin sitten voidaan alkaa osoittelemaan johtoa sormella. Se on meidän kannattajien oikeus.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Onhan Kärpät nytkin p/o sarjakärki. Olisiko Kärppien siis pitänyt nytkin olla ihan vain varalta Pennasen perässä, koska markkinoiden halutuin valmentaja vapaana? Varmaan Ilvesleirin mielestä olisi, koska eihän "Marjukan träppipaskalla" pärjännyt viime keväänäkään. Ei edes Myrrän vauhtikiekolle.

Kaikkea sitä näkee.

Fiuuu ja ohi meni.

Ipa saattaa olla samassa tilanteessa nyt kuin Kärpät vuosi sitten, paitsi että Ilves pystyi/osasi reagoida kun ilmeisesti tunnisti jonkinlaisen uhkakuvan jos Myrrällä jatketaan. Kuten todettua, jos tuo pelätty riski realisoituisi tammi-helmikuussa, olisi luultavasti jo liian myöhäistä tehdä mitään asialle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: GNR

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Jos sais heittää tänne väliin kysymyksen mikä EI liity Myrrään, Pendoon tai Ilvekseen.

Mitäs porukka veikkaa missä vaihtuu valmentaja seuraavaksi?
Itsellä kaksi hevosta kisassa. Vähemmän yllättäen Ville Peltonen ja varmasti joidenkin yllätykseksi veikkaan Pekka Virtaa.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Poikkeuksellinen oli Ilveksen valmentajavaihto. Rohkea, ja myös isohkoriskinen, veto. Vaikuttaa siltä, että Ilves säikähti, että Pennanen menee vielä ohi, ellei vaihdosta tehdä välittömästi. Olin aiemmin varma, että Pendo pitää välivuoden ja viimeistelee opintonsa -> alkuviikon yhteydenotto Ilveksestä kielii kyllä jostain, mitä ei täysin kerrota julkisuuteen auki. Eikä tietenkään välttämättä tarvitsekaan. Siltä kuitenkin vaikuttaisi, että Myrrän ja Koskelan/Jalon keskinäinen luottamus on syksyn mittaan kärsinyt säröjä, jo pari viikkoa sitten tapahtunut Helmisen mukaantulo kertoo myös tästä.

Pennanen on Myrrää valmentajana edellä, se on selvä. Asetelma luo nyt kuitenkin melkoiset paineet niin Ilvekselle, Koskelalle&Jalolle kuin Pennaselle itselleenkin. Oma veikkaus on, että Ilves kyllä pelaa keväällä mitaleista, mutta finaaleihin asti kuluvalla kaudella Ilves ei yllä, Pennasesta huolimatta. En usko, että finaaleita olisi toki saavutettu Myrrälläkään.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos sais heittää tänne väliin kysymyksen mikä EI liity Myrrään, Pendoon tai Ilvekseen.

Mitäs porukka veikkaa missä vaihtuu valmentaja seuraavaksi?
Itsellä kaksi hevosta kisassa. Vähemmän yllättäen Ville Peltonen ja varmasti joidenkin yllätykseksi veikkaan Pekka Virtaa.
En nyt oikein usko, että Virran projekti näin nopeasti loppuu, ei Saipa mistään noin kovaa koutsia saa ja ongelma lienee siinä, että pelaajisto ei sitä Pexin pelikirjaa pysty toteuttamaan. HIFK menee myös Peltosen johdolla, en usko sinnekään potkuja. Veikkaan ettei vaihdu enää missään.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos sais heittää tänne väliin kysymyksen mikä EI liity Myrrään, Pendoon tai Ilvekseen.

Mitäs porukka veikkaa missä vaihtuu valmentaja seuraavaksi?
Itsellä kaksi hevosta kisassa. Vähemmän yllättäen Ville Peltonen ja varmasti joidenkin yllätykseksi veikkaan Pekka Virtaa.
Jos jollekin valmentajalle annettaisiin potkut, niin ketä valmentajia (nimekkäitä) olisi nyt vapaana ? Jos nostetaan kakkoskoutsi tai A-junnujen pääkoutsi niin se on ehkä vain sellainen laastari.

Pekka sai tällä kertaa sellaisen materiaalin käsiin että jeesuksen rinnastettava Pendokaan ei saisi siitä mitään irti, joten Pekan prosessi tulee jatkumaan vielä, varmaan niin kauan kuin joukkue alkaa voittamaan.

Ja jos kriteeri potkuille on se että pitää olla pronssimitali alla ja sarjataulukossa piikkipaikka, niin aika kauan saadaan Lappeenrannassa potkuja odotella.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos sais heittää tänne väliin kysymyksen mikä EI liity Myrrään, Pendoon tai Ilvekseen.

Mitäs porukka veikkaa missä vaihtuu valmentaja seuraavaksi?
Itsellä kaksi hevosta kisassa. Vähemmän yllättäen Ville Peltonen ja varmasti joidenkin yllätykseksi veikkaan Pekka Virtaa.
Saattaa olla tuo Virta. Minusta oli jo alunperin väärä mies SaiPaan jolla on varsin rajalliset resurssit kasata Virralle sopiva materiaali. Se nähtiin jo kun mies piipahti Ässissä aikanaan. Peli oli aivan hirveää. Virta tarvitsee ihan tietynlaiset palikat jotta saa pelin rullaamaan, kuten Raumalla hyvin tiedetään. SaiPalla ei ole varaa hankkia sellaisia.
 

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos jollekin valmentajalle annettaisiin potkut, niin ketä valmentajia (nimekkäitä) olisi nyt vapaana ? Jos nostetaan kakkoskoutsi tai A-junnujen pääkoutsi niin se on ehkä vain sellainen laastari.
Nostetaan Ilveksen kakkoskoutsi Helminen. Muita nimekkäitä ei taida olla, luulis Helmisenkin innostuvan päävalmentajan pestistä. Toki Ilvekselläkin vois olla sanomista mutta hankala uskoa että asettuisi poikkiteloin.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Saattaa olla tuo Virta. Minusta oli jo alunperin väärä mies SaiPaan jolla on varsin rajalliset resurssit kasata Virralle sopiva materiaali. Se nähtiin jo kun mies piipahti Ässissä aikanaan. Peli oli aivan hirveää. Virta tarvitsee ihan tietynlaiset palikat jotta saa pelin rullaamaan, kuten Raumalla hyvin tiedetään. SaiPalla ei ole varaa hankkia sellaisia.
Ei tule olemaan! SaiPa ei tule Virtaa potkimaan. Eri asia on sitten haluaako Virta itse lähteä Lappeesta. Tuohonkin on vaikea uskoa.

Kyllä SaiPa tulee tämän projektin katsomaan loppuun asti, vaikka nyt heikolta näyttääkin. Faktatietoa tästä ei toki ole, vaan hyvin vahva mutu.

Lehterän sekoiluakin jaksettiin katsella päälle 3 kautta, joten omituiselta tuntuisi, jos nyt Virran kohdalla luotto loppuisi. Hieman eri näyttöjä edellä mainitut antaneet kuitenkin valmennusosaamisestaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös