Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
Badgers
Viimeksi havaittu:
18.08.2019 klo 14.51
liittynyt:
10.03.2004
Viestejä:
4 798
Saadut tykkäykset:
109

Seuraa: 1

Seuraajat 1

Syntymäaika:
04.09.1971 (Ikä: 47)
Kaupunki:
Nakkila
Ammatti:
Hoitoalalla ja musiikin alueella.

Badgers

Jäsen, 47, sijaintina Nakkila

Badgers nähty viimeksi:
18.08.2019 klo 14.51
 • Jäsenen Badgers profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  04.09.1971 (Ikä: 47)
  Kaupunki:
  Nakkila
  Ammatti:
  Hoitoalalla ja musiikin alueella.
  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aktiivinen jääkiekon seuraaja vuodesta 1983 alkaen. Suosikkijoukkueena Porin Ässät. Pelaajista suurimman vaikutuksen ovat tehneet Arto Javanainen, Jari Korpisalo, Ville Uusitalo, Jere Karalahti, Pasi Nielikäinen sekä Sami Helenius. Ässistä suurimmat suosikit ovat Valtteri Pihlajamäki, Jyri Marttinen,Tommi Taimi sekä Peter Tiivola. Noiden pelaajien otteita tulee seurailtua erityisen tarkkaan. Valmentajien työtä tulee myös seurailtua tiiviisti. Pekka Virta, Tomek Valtonen, Karri Kivi sekä Jyrki Aho, ovat valmentajia, joita arvostan.

  Allekirjoitus

  " Tuntuu todella hyvältä palata takaisin Poriin. On aika avata uusi sivu tutusta kirjasta. Tuon joukkueeseen kokemusta ja asennetta, nyt kääritään hihat yhdessä ja aletaan voittamaan pelejä. " - Jyri Marttinen 8.10.2018 -