Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Ajattelin aloittaa ketjun valmentajista ja niiden huhuista, kun tosiaan noi valmentaja-asiat tuppaa vähän hautautumaan eri ketjuihin ja joukkueiden omiin osioihin. Helpompi olisi keskustella omassa ketjussa asioista. Näkee muiden joukkuiden tilanteet ja uutiset helpommin.

  2012-2013
  Blues : Lauri Marjamäki
  HIFK : Pasi Sormunen
  HPK : Ari-Pekka Selin
  Ilves : Raimo Helminen
  Jokerit : Tomi Lämsä
  JYP : Jyrki Aho
  Kalpa : Jari Laukkanen
  Kärpät : Hannu Aravirta
  Lukko : Risto Dufva
  Pelicans : Kai Suikkanen
  Saipa : Pekka Tirkkonen
  Tappara : Jukka Rautakorpi
  TPS : Juha Pajuoja
  Ässät : Karri Kivi

  2013-2014
  Blues : Jyrki Aho
  HIFK : Raimo Summanen
  HPK : Ari-Pekka Selin
  Ilves : Tuomas Tuokkola
  Jokerit : Tomi Lämsä
  JYP : Marko Virtanen
  Kalpa : Jari Laukkanen
  Kärpät : Lauri Marjamäki
  Lukko : Risto Dufva
  Pelicans : Hannu Aravirta
  Saipa : Pekka Tirkkonen
  Tappara : Jukka Rautakorpi
  TPS : Kai Suikkanen
  Ässät : Pekka Virta

  2014-2015, Kursivoidut huhuja
  Blues : Jyrki Aho
  HIFK : Antti Törmänen
  HPK : Pasi Arvonen
  Ilves : Tuomas Tuokkola
  JYP : Marko Virtanen
  Kalpa : Pekka Virta
  Kärpät : Lauri Marjamäki
  Lukko : Risto Dufva
  Pelicans : Tomi Lämsä
  Saipa : Pekka Tirkkonen
  Sport : Tomek Valtonen
  Tappara : Jukka Rautakorpi
  TPS : Kai Suikkanen
  Ässät : Pekka Rautakallio

  (Джокеры : Erkka Westerlund)

  Kommentoikaa, huhut on lueskeltu eri palstoilta yms.
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2014 klo 15.36
 2. Fordél Jäsen

  Pelicansiin pitää kait liittää huhu Pasi Nurmisen paluusta Lahteen ja noususta ekaa kertaa päävalmentajaksi. Tästä tullaan ihan perustellusti huhuilemaan niin kauan kunnes se toteutuu ja jossain vaiheessa myös toteutuu.
   
 3. Värilasiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Miten tuolla Pelicans-leirissä yleensäkkään suhtaudutaan siihen, että ylijumala suikkanen on niin kovin huhuttu / haluttu Turkuun?

  Mä en henkisesti sitä tääl Turus mitenkää hirveesti odota, tollaset huhut on muutenkin perseestä kun sijoittuu noin "kauas" tulevaisuuteen, mielummin sit kerrotaan faktat kun on nimi paperissa ja paperi julkastu.
   
 4. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Lainaus:
  Suikkanen operoi tällä kaudella SM-liigan kuudenneksi kalleimmalla joukkueella, ja kun pian neljännes runkosarjasta on takana, Pelicans majailee edelleen häntäpäässä.

  Suikkanen on hyvä valmentaja, mutta tavallinen kuolevainen hänkin. Suurin Suikkas-hype lienee laantumassa niin Lahdessa kuin muuallakin.
   
 5. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikäs sellanen huhu on, että Virta Ässiin suuntais? Hatusta vaan vedetty vaan onko joku ihan tosissaan tollasta kirjottanut?
   
 6. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kyselen, Stögöstä ja JJ:stä, että missä näitä on huhuiltu IFK:hon vai onko vain jonkun palstaveljen/-siskon märkiä unia? Sheddenhän on itse sanonut palaavansa Suomeen tjs, joten siitä nyt on helppo vetää viivoja suoriksi.

  Itse kuitenkin luulen, että esim. Heikkilän Kake on todennäköisempi valmentaja punaisiin kuin vaikka Stögö, jonka voisin kuvitella jatkavan Sveitsissä mikäli mitään ihmeellistä romahdusta ei tapahdu.

  Mutta tosiaan tuo kaikki ihan omaa spekulaatiota.
   
 7. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Olin lukevinani että näin, ennekuin tuli nuo TPS potkut, koska selväähän oli että ensi kaudella Virta ei enää valmenna Turussa. Olisiko ollut IS:n printtiversiosta ja jonkun kolumnista, silloin kun puhetta oli tuosta Suikkasen siirrosta TPS:ään. Voi toki olla väärää tietoa. (Onhan Virralla kuitenkin siteitä Ässiin.)

  Lainaus:
  Niin, vähän hintsusti noita huhuja on IFK valmentajista ollut. JJ varmaankin menee Venäjälle ja Törmänen jatkaa Sveitsissä, mutta ei se tarkoita etteikö ole IFK:n spekulaatioissa. Shedden sama homma, haluaa suomeen, mutta voi hyvin olla että Venäjältä ollaan yhteydessä. Vaikea kuitenkin uskoa että Sormusen kanssa jatkettaisiin. Uskon että tilalle halutaan kovemman kalibeerin miestä. Heikkilän kohdalla ongelmana on tuo Valko-Venäjän maajoukkue, joka ainakin tällä hetkellä estää Suomessa valmentamista.
   
 8. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Pekka Virta Ässien valmentajana on ihan älytön ajatus. Virran harjoittama pelitapa jatkuvine jättösyöttöineen ei istu porilaiseen kiekkokulttuuriin. Lisäksi mies on ylimielisyydessään tosi vastenmielinen ilmestys, kitisijä ja valittaja vailla vertaa. Eiköhän me jatketa Kiven kanssa.
   
 9. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Eli istuu kuin nenä päähän Ässäfanien pataljoonaan!

  Ettei ihan offtopikiks mene ni sanottakoon, että uskoisin Nurmisen jatkavan idässä vielä seuraavan vuoden jonka jälkeen kotiutuu Lahteen päävalmentajaksi.
  Se kuka meitä valmentaa ensikaudella on sitte mysteeri.
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Ei ole Satakuntalainen kitisijä ja valittaja, joten ei istu.

  Virta on kyllä yksi niistä joka saisi pysyä kaukana Porista. Ja toisaalta, jos nykyvalmentajia liigasta katsotaan niin kyllähän Kiven jatko on paras vaihtoehto, kun Marjamäki on tehnyt jo sopimuksen Ouluun. Lauri Porinvävynä olisi mielestäni ollut ainoa hyvä vaihtoehto Kiven korvaajaksi jos sellaista tarvitaan (ja olisi ollut kyllä vaikkei olisi Porilaisen kanssa naimisissa). Eli jos Kivi lähtee, ainakaan yksikään nykyisistä liigavalmentajista ei kelpaa tilalle...
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tai ehkä Omskin suomalainen valmenuskolmikko Matikainen-Nurminen-Heiskanen saapuu maitojunalla Lahteen? Onhan kolmikolla kaikilla Pelicans taustaa, joten sikäli ajatus pulpahti mieleeni. Mutta tietenkin voi olla että jos homma menee Venäjällä pahasti reisille nin pojat ei reissun jälkeen halua yhdessä enää hirveesti olla.
   
 12. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä mulle ainakin Suikkanen kelpaisi.
   
 13. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Koska Shedden on sanonut haluavansa suomeen? Ja toisekseen eikös Törmänen ja Jukka Jalonen ole ihan pelkkiä fantasiatoiveita tuolla meidän puolella? Itse en ole ainakaan törmännyt missään vaiheessa minkäänlaiseen uutiseen jossa näitä kahta kaveria olisi huhuttu HIFK:hon.
   
 14. GT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO
  Kaudella 2013-14 Bluesia valmentaa Antti Törmänen ja TPS:ää Kai Suikkanen.

  Saa ottaa talteen. Lähteet molemmille aika luotettava.
   
 15. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Spekulaatiota. Pena yritti Jukkaa jo neljä vuotta sitten, kun meni maajoukkueen kakkosvalmentajaksi. Ja tunnetusti Jukalla on hyvät välit IFK:n johtoon. Toki tästä on vielä hyvin pitkä matka sopimuksiin, mut aina voi spekuloida. Törmänen nyt ainoastaan siksi pääkaupunki seudulle varmaankin on tulossa jos ei jatka Sveitsissä. Bluesiin on vahvat huhut ja Jokereihin tuskin menee, niin IFK voisi olla kiinnostunut.
   
 16. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Veikkaaja: Doug Shedden haluaisi palata SM-liigaan - Ilta-Sanomat

  Vanha artikkelihan tuo on, mutta ainakin jo tuolloin DS on puhunut Suomeen palaamisesta.
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Yllätyn kovasti, jos Jukka "Karin broidi" Jalonen ei päädy KHL:ään. Luulenpa, että KHL on osa syy sille, että Jalonen päätti lopettaa majupestin ensi kevääseen.

  Pasi Nurminen tulevaisuudessa Pelicansin päävalmentajana olisi mielenkiintoinen kuvio. Mieshän on käsittääkseni myös Pelicansin osaomistaja ja jos asiat eivät menisi odotetulla tavalla, niin olisi mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu.
   
 18. FeedTheMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Detroit Red Wings
  Lainaus:

  Nokka Jalosen ohareiden jälkeen Pelicansilla oli Suikkasen lisäksi Shedden kiikarissa, fakta. Veikkaanpa kuitenkin, että pääkaupunkiseudulle menee ja Jukka Jalonen matkaa Lahteen mikäli ulkomailta ei sopivaa pestiä irtoa. Myös Karri Rämö on tekemässä paluuta kotiin päin ehkä jo ensi kaudella.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Viimeksi kun ehdotin täällä samaa kuviota, niin minut tyrmättiin joidenkin lahtelaisten toimesta täysin. Ei kuulemma Nurminen voi ryhtyä päävalmentajaksi, koska hoitaa Lahdessa kaiken muun jo muutenkin. Minusta kyllä olet jäljillä ja uskon, että Nurminen jonain päivänä on Pelsujen päävalmentaja.
   
 20. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
 21. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  JYP tosiaan vahvisti Virtasen 2+1 mallisen sopimuksen jo tänään. Nopeasti tapahtuu... Silti, ei hurraa huutoja täältä tule. Päinvastoin vituttaa ja raskaasti.
   
 23. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mitenhän ruletti pyörähtää Tuomas Tuokkolan osalta? Takataskussa runkosarjan voitto, mutta irtoaako siltikään paikkaa SM-liigasta kaudeksi 2013-2014?
   
 24. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Jos ja kun Aho valmentaa ensi kaudella Bluesia niin jäljellä olevista joukkueista veikkaisin Pelicansia mahdolliseksi Tuokkolalle. Periaatteessa Tuokkolalle sopisi myös Ilves mutta siellä on Raipe...ehkä hänen kannattaisi siirtyä organisaatiossa muihin tehtäviin jos Tuokkola olisi sinne saatavilla.
   
 25. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  TPS, HIFK, Pelicans ja Ässät. Onhan tuossa työpaikkoja vapaana. Maajoukkuekin vielä, joskaan ei kovin todennäköinen.

  Pelicans ja TPS tuntuvat noista eniten mahdollisilta, mutta eihän näistä aina tiedä, mitä kulisseissa touhutaan.