Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigan kurinpitopäätökset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Petofani, 28.04.2018 klo 16.49.

 1. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  Oikea tuomio. Hyvin on kurinpito kartalla.
   
 2. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Sama ajatuksenjuoksu täälläkin, Suomen pää heilahtaa sen oloisesti että ensimmäinen kontakti on kuin onkin vasempaan poskeen. Mielestäni neljä peliä on oikea pituuskin, kun kuitenkin Kousa kohdistaa voimaa ylöspäin sen sijaan että pysyisi matalana. Pisteet tästä kurinpidon suuntaan, että on katsottu kaikki kuvakulmat ja hidastukset ennenkuin on lähdetty hutkimaan. Sen sijaan edelleen haluan antaa kritiikkiä siitä, että Halmon taklaus Björnisen päähän tai Quinceyn poikkari Miehon silmäkulmaan eivät edenneet jatkotutkimuksiin. Molemmat tilanteet ovat mielestäni sellaisia, että niistä pitäisi joku lausunto antaa. Noista Björninen selvisi ilmeisesti vammoitta, mutta ei varmasti ollut aivotärähdys kaukana. Mieho taasen on määrittelemättömän mittaisella saikulla aivotärähdyksen vuoksi.
   
 3. Lainaus:
  Jos katsot tuota Suomen asentoa kohdasta 1.34 ja koikelet vaikka itse, vasen olkapää alhaalla, painopiste vasemmalla ja katse oikealla, siihen taklaus, niin tietysti pää retkahtaa samantien osumasta, joka tulee olkapäähän asennosta johtuen ja näyttää päähän tulleelta. En saa tuosta millään päähänkohdistunutta taklausta, vaikka miten tuota kelailisi ilman kummankaan värilaseja, myötähäpeää lähinnä aiheuttaa kurinpidon suuntaan.
   
 4. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kaukana tuollaisesta. 1-2 toki olisi riittänyt mutta ei nyt oikeusmurha kuitenkaan. Eri asia jos olisi tullut 4 matsia ilman että olisi edes osunut päähän
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Viimeksi kun ihmisen anatomiaa tutkin, pää ei ollut raaja. Mutta mitäpä minä tiedän ¯\_(ツ)_/¯
   
 6. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onko pää raaja?
   
 7. Majaniemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JäpsL & Simo Laiho
  Lainaus:
  Googleta nyt vaikka ensin mikä on yläraaja.
   
 8. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Koko taklaus ei edes olisi mennyt tutkittavaksi, jos Suomi ei olisi jäänyt jäänpintaan makoilemaam. Se on hyvä jatkossa tietää, että loukkaantuminen ainoa peruste pelikiellolle. Kaikki päähänkohdistuneet taklaukset joissa vastustaja ei loukkaannu tulee jättää tuomitsematta. Tämän linjan Liiga valitsi nyt tuomiollansa ja tuomiotta jättämisellänsä.
   
 9. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Yllättävän moni jää makaamaan jäähän sen jälkeen kun saa päähänsä taklauksen. Veikkaan ettet sinäkään heti nousisi.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No kappas vain, Ilves tosiaan on noin tiedottanut. Luulin, että olisi uutisoitu perus "ylävartalovamma" ja se olisi toisen kirjoittajan tekstissä kääntynyt yläraajavammaksi, mutta tosiaan, yläraajavammasta tiedotettu. Mun moka.
   
 11. pöljä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tammela-01
  Lainaus:
  Tästä en ole samaa mieltä. Jääkiekon liigahöntsyjen saralla Haapalan haamumaali vetää paremmat pisteet. Hyvänä kakkosena tulee Pelicansin säilyminen liigassa vaikka hävisi karsinnat.
   
 12. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hurjalta tuntuu tuomio, kun miettii, että esim. Teemu Nurmi sai tästä Huhtalan taklauksesta ainoastaan 2 ottelun pelikiellon. Toki linja tiukentunut, mutta silti.
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Aika kyseenalaisia kommentteja tullut Lahdesta tämän tiimoilta. "Jäi makoilemaan" toisaalla joku sanoi, että "jäi ihastelemaan syöttöään". Kaverilla on kiekko lavassa n. puoli sekuntia, syöttö tulee takaapäin ja nyt on arvioitu poissaoloksi kuukausi. Säälittävää kommentointia loukkaantunutta pelaajaa kohtaan. Ikäänkuin olisi tehnyt jotain väärää tai jäänyt huvikseen jäähän makoilemaan.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta Markus Nordlund sai tästä puhtasta taklauksesta Ville Peltoseen kahden ottelun pelikiellon, joten siinä mielessä linja on löystynyt, koska nykyään saa taklata puhtaasti.

  Toki tässä tapauksessa syy pelikiellolle ei ollut taklaus, vaan taklattava.
   
 15. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  No näin se joukkue tekee, jotka ovat ammattilaisia

  Ps. Kousan pelikielto on naurettava. Loppuu tätä menoa taklaaminen Liigassa.
   
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onko sinusta mahdotonta, että loukkaa olkapäänsä jos taklaus osuu ensin päähän?
   
 17. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Se että tuosta höynäyttävästä kuvakulmasta takaapäin voi joku uuvatti nähdä päähänkohdistuneen taklauksen, on ihmeellistä.

  Pää retkahtaisi aivan päinvastaiseen suuntaan jos se ensimmäisenä päähän osuisi. Pelikieltoa ainoastaan tuon syötön antaneelle vatipäälle.

  Tuomio on naurettava.
   
 18. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kyllähän Suomen liikkeistä jäässä näki että jotain meni jostain rikki. En ole nähnyt ikinä kenenkään päähän taklatun potkivan jäätä tuolla tavoin.
   
 19. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Niin, edelleenkin samaa tarinaa kuin kokoviime kauden jauhoin. Minkä takia taklaaja tässäkin suuntaa taklauksen ylös? Olisi ajanut päin ilman vartalonojennusta niin ei tarvitsisi tässäkään tapauksessa puhua päähän osumisesta.

  Muuten, kuinka hyökkääjä tässä tilanteessa voi muuten pelata, jos haluaa kiekon ja lähteä hyökkäämään?
   
 20. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näköjään nuo muut kuvakulmat tosiaan selvensivät asiaa. Aika kovana pidän tuota neljää peliä tästä. Erityisesti, koska kaudella on nähty muutama tapaus, jossa osuma päähän johtaa loukkaantumiseen ja poissaoloihin, mutta tilannetta ei edes tutkita. Tai jos on tutkittu, ja todettu, ettei aihetta enempään, niin sekin pitäisi selkeästi julkaista.
   
 21. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Kousan pelikielto oli kyllä sen verran kova verrattuna kauden aikaisempiin pelikieltoihin päähän kohdistuneista taklauksista että voidaan samantien unohtaa se ennen kauden alkua tehty linjaus että mahdollisen loukkaantumisen merkitystä kurinpitopäätöksissä vähennetään. Ei mennyt edes kuukautta kun Liigan takki jo kääntyi.
   
 22. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä on parempi, että taklailu loppuu ennen kuin loppuu pelaajat. Pystyyn vedot kuolleesta kulmasta pitää oikeasti saada pois. Taklaajan vastuuta ei näemmä ole, niin tämä on se keino.
   
 23. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  EHKÄ yksi peli ois ollut ok, mut nyt tämä meni kyllä mielestäni ihan pieleen 4 kanssa. Mikä tuossa niin törkeää muka on?

  Tuossa on kolme selvää "virhettä" joka tuon tilanteen ja lopputuloksen tekee, ja niistä tosiaan ehkä se yksi peli olisi menetellyt.

  Taklaajalla on aina suurin vastuu. Jos ajat toista, kunnioita myös toista. Ei oo pakko ajaa jos näkee ettei toinen ole hyvässä asennossa tai näe etc. Olisi voinut hiukan loivemmin ajaa, olisi varmaan ajanut saman asian. EHKÄ yhden pelin arvoinen.

  Syötönantajalta todellinen kaverisyöttö.. Mutta omalle vapaalle joukkuekaverille on oltava oikeus syöttää, ilman että joku ajaa tästä yli/päähän tms. Eli katohan vähän miten ja mihin syötät, muttei se silti anna lupaa ajaa toista levyksi siltikään. VIrhe kaksi.

  Huono asento ja huonosti kattelee mihin menee mitä ympärillä tapahtuu. Silti on oltava oikeus pelata kentällä ilman et joku vetää pimeästä levyksi/päähän tms. Kannattaa katsella ympärilleen ja mihin menee, napsahtelee vähemmän, muttei se silti anna oikeutta lanata toisia miten vain. VIrhe kolme.

  Kaikki vaikuttaa kaikkeen, moittia voi jokaista, ainoastaan yhdelle jotain voi antaa jos voi. Yksi peli olis tuosta ollut mielestäni ihan tarpeeksi. 4 on hulluttelua.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 24. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eihän se näin ole. Kyllä tällä kaudella on tapauksia, joissa loukkaantumisen aiheuttanut päähän kohdistunut taklaus ei ole johtanut sanktiointiin. Kousan saama pelikielto on sitä, millä nämä pääosumat vähenevät. Harmi vain, että tämä tuomio on yksittäistapaus. Iso linja on hukassa.
   
 25. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Teille oli jo aikaisemmin olemassa kaukalopalloliiga, mutta sieltä katosi vähäkin yleisö ja sitä myötä myös pelaajat. Kuihtui kokoon koko liiga.