Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan kurinpitopäätökset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Petofani, 28.04.2018 klo 16.49.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Täällä voisi keskustella liigan kurinpitodelegaation päätöksistä kaudella 2018–2019.
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Todella linjattomia päätöksiä tehty koko kauden! Hirveitä punaisenpaidanlisiä ja puolensuomenjoukkue ja kahvakorpi pääsee kuin koira veräjästä
   
 3. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  KooKoon Berger taklasi eilen SaiPan Radkea päähän ilman, että sai jäähyä. Tänään tuli tieto, että Radke sai tilanteesta vielä aivotärähdyksen ja jää määräämättömän pituiselle saikulle. Saa nähdä, pyytääkö SaiPa kurinpitoa katsomaan tuon tilanteen vielä jälkikäteen. Hemmetin iso sääli Radken kannalta, kyseessä nuori pelaaja ja oli jo tehnyt ottelussa 0+2 pistettä ennen tuota tilannetta.
   
 4. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Joo, näytti pahalta, mutta ei seisomakatsomosta pystyny sanoo osuko päähän. Harmillinen juttu. Taklaukseen itsessään en pysty ottamaan kantaa muuten kuin, että jos osui päähän niin vahinko lie. Näytti hienolta, mutta jos osui päähän niin eipä ole enää... Berger anto siinä vielä toisen kovan taklauksen ja se sitte oli jo ihan tyylipuhdas. Toivotaan pikaista toipumista Radkelle myös täältä Kouvolan päästä.
   
 5. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ym. taklausta näkemättä: eikös ne tälle kaudelle nimenomaan kato enemmän sitä taklausta eikä sitä, että sattuiko vai ei. Eli tuon linjan mukaan tuskin tulisi mitään.
   
 6. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eli jos kyseinen taklaus on osunut päähän, niin linjan mukaan tuskin tulee mitään?
   
 7. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sitä, että jos ei ole pelitilanteessa näyttänyt pahalta, niin tuskin niistä myöhemminkään mitään tulee. En tiedä mikä käytäntö on jälkitarkistukselle, mutta ehkä se kohta selviää.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 9. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Rasmus Kuparille yhden ottelun pelikielto päähänkohdistuneesta taklauksesta Saipa-Kärpät pelissä. Liiga.fi .
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Liigan sivuilla ei ainakaan vielä ole tilanteesta videota tarjolla, mutta vilkaisin ottelutallenteesta tuon. Vauhti on hiljainen ja taklaus ei ole kovin voimakas, mutta Löfman on pystyasennossa ja taklaus suuntautuu silti selvästi päätä kohti.

  Mielestäni tämä on ns. kevyemmästä päästä kun puhutaan päähän kohdistuneista taklauksista, mutta silti yhden ottelun pelikielto on liian vähän. Nämä täytyy yksinkertaisesti kitkeä pois kokonaan. Etenkin, kun taklattavan pelaajan asento ei ole mitenkään edesauttanut sitä, että taklaus kohdistui päähän.
   
 11. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, niin ko. taklauksesta kuin koko vietistä. Kyllä päähän kokohdistuneista taklauksista minimimäärän pitäisi olla väh. 3 peliä, oli taklaus kuinka kevyt tahansa.
   
 12. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  No, toisessa pelissä kurinpidon esiasteen mukaan tapahtui päähän kohdistunut taklaus, jonka seurauksena taklattu jätti jo sen pelin kesken ja on seuraaviakin poissa, mutta silti jostain syystä sitä päähän taklausta ei ollut tarvetta viedä varsinaisen kurinpidon syyniin, tai edes julkisesti ilmoittaa miksi ei viety. Onhan siitä nyt taas jo muutama viikko, kun kerrottin kuinka päähän osuvia taklauksia otetaan taas entistä tiukemmin kovisteluun.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Miksi täytyy näin suurpiirteisesti puhua tilanteesta? Missä pelissä, kuka, ketä ja mihin aikaan? Olisi kiva katsastaa mitä on käynyt.
   
 14. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Katsottiin, että 2+10 oli riittävä tuomio eikä teko ollut pelikiellon arvoinen? Ei niillä seuraamuksilla ja loukkaantumisella ole nykylinjan mukaan niin suurta painoarvoa tuomioissa.
   
 15. Lahis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turku, Detroit, Habs, Pens
 16. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Liiga kertoo twitterissään, että Eemeli Suomen kontakti Sami Anttilaan eilisessä Ilves-Kärpät ottelussa (ajassa 12:32) menee kurinpitokäsittelyyn. Kelasin tuota nyt itse ja oma mielipiteeni on, että jos tuollaisista tilanteista aletaan rankomaan niin sitten mennään jo väärille urille. Tilanteessa Suomi ei tee elettäkään taklatakseen eikä mitenkään voi aavistaa, että Anttila kurottaa leukansa Suomen luistelulinjalle juuri viimeisellä hetkellä. Ilman tuota kurotusta ei olisi tapahtunut edes kontaktia. Harmillinen tilanne Anttilan kannalta, kun ei hänkään näe Suomen olevan aikeissa luistella hänen ohitseen. Erittäin huonoa tuuria.
   
 17. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kertonee kyllä jos tuosta Suomi saa pelikieltoa ja sitten joku Palveen kuolleen kulman tahallinen myöhästynyt taklaus saa 2 matsia :D.
   
 18. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Tahallinen? Myöhästynyt? Nyt ne valot päälle. Kaksi matsia tuosta oli ihan maksimi ja tuskin olisi tullut sitäkään jos taklattu pelaaja olisi heti noussut jäästä ylös makailun sijaan.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Taklausko on yleensä tahaton? Olihan tuo myös Liigan tälle kaudelle tulleiden sääntöjen mukaan myöhästynyt taklaus kun oli jo luovuttu kiekosta.

  Mutta ei siitä sen enempää. Suomen pelikielto olisi kaiken kertovaa ja jatkumoa eiliselle farssille
   
 20. Laiska pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Lainaus Liigan kurinpitopäätöksestä:
  "Kurinpitodelegaatio katsoo, että Ritamäki on taklaushetkellä vielä kiekollinen pelaaja, jota voidaan sääntöjen mukaisella tavalla taklata."
   
 21. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Heh, taklaus on tietysti suoritettu omasta tahdosta, mutta eihän taklaamisessa mitään väärää ole? Se oliko tuo taklaus tahallaan vedetty päähän on vain Palveen tiedossa. Tuskinpa vain.

  Kurinpitopäätöksestä:
  "Kurinpitodelegaatio katsoo, että Ritamäki on taklaushetkellä vielä kiekollinen pelaaja, jota voidaan sääntöjen mukaisella tavalla taklata." Eli ei ole myöhästynyt taklaus.
   
 22. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ihan hyvähän se vain on, että nämä pääosumat tutkitaan delegaation toimesta, mutta mitään pelikieltoa Suomelle on tästä törmäyksestä vaikea löytää.
  Kyseessä on kahden kiekottoman pelaajan yhteentörmäys missä kummankin huomio on kiinnittynyt kiekkoon, vailla mitään tarkoitusta osua Kärppien pelaajaan.

  Etenkin Liigan tekemä linjaus pelikieltoihin johtavista tilanteista sotii juurikin tämän kaltaisissa tilanteissa pelikieltoa vastaan.
   
 23. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Olet kyllä huikea märisijä. Niinkuin ylempänä todettu niin Ritamäki oli kiekollinen pelaaja Palveen pusun napsahtaessa. Pari peliä siitä tuli ja jos joku oikeasti luuli/toivoi jotain viittä matsia niin parempi kun alkaa seuraamaan vaikka ringetteä tai homokyykkää(kaukalopallo).
   
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Siellä harmistuttiin henkeen ja vereen, kun häviäjät eivät alistuneet kumartaen voittajaa, vaan aloittivat vihellyskonserttonsa syytöntä elokuvatähteä kohtaan. Tästä syystä koko Suomi saanee kärsiä!
   
 25. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Sitä odotellessa, kun joku kolauttaa Palvea tai Filppulaa samalla tavalla. Samat nimimerkit kääntää takkia niin nopeasti ettei mitään tolkkua..

  Tämä on oikeasti suorastaan naurettavaa joka ikisen tapauksen kohdalla miten se suosikkijoukkue "jakaa puolet/mielipiteet" suoraan. Tietenkin aina yksi tai pari poikkeusta, mutta äänekkäimmät tietää aina miltä puolilta ollaan puolesta miltä vastaan.
  Ihan suoraan kuin lastentarhan hiekkalaatikolta, joka ikinen kerta.

  Ja kyllähän samanlainen tapaus jos sattuu jonkun sportin löppösen tai töppösen toimesta niin on todella mielenkiintoista nähdä mitä seuraa..
   
  FASlapsi tykkää tästä.