Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Edelleen, en ole mitään mieltä mistään, kunhan huomautin kun kirjoitit niinkuin Lukko ei olisi tasoittanut.
Hmmh, en tajua, mutta annetaan tämän nyt olla. En puhunut mitään Lukosta, en tasoituksesta, ainoastaan - no, annetaan asian olla. EDIT: Sorry, en vain tajunnut, että tää kaikki juttu Tapparasta ja hallinnasta ja corsista ja muusta liittyy nyt vaan tämänpäiväiseen otteluun, jossa Lukko on tasoittanut ja sitten hävinnyt. Sorry. Vastasin noihin viesteihin tuosta hallinnasta vain ihan yleisesti.
 
Koolla on väliä - K niin kuin Kulta! K niin kuin Kärpät! - https://bit.ly/2D68ZsU

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hmmh, en tajua, mutta annetaan tämän nyt olla. En puhunut mitään Lukosta, en tasoituksesta, ainoastaan - no, annetaan asian olla.
Okei, no tiedoksesi että tänään (eilen) Tappara pelasi Lukkoa vastaan ottelun jota se johti 2-0 ja vastustaja hallitsi ja nousi tasoihin. Harmillinen sattuma sen viestisi kannalta, näin ne väärinkäsitykset syntyy.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jaa no mitä itse katsoin ennen Kärppien peliä niin tilanne 2-0 Tapparalle ja pelinopeudessa eroa kuin yöllä ja päivällä. Ehkä sen jälkeen tasoittui, kuten monesti käy kun menee nopeaa johtoon. Sama homma Kärppien pelissä. IFKlla hallinta ja laukaukset, mutta ei siellä mitään vaaraa ollut koko pelissä. Toki joskus kaverilla menee kaikki ja silloin voi hävitä.

Ps. ja katsokaa sitä sarjataulukkoa...
Tällä kertaa olen kyllä samaa mieltä tämän kanssa. Joo hallintaa siellä voinut olla ja sitä ja tätä. Mutta aika selittelyltä kuulostaa, tolppa sinne tolppa tänne ja jos vähän sitä ja jos tuota jos ja jos niin hyvinkin voi voittaa. Joo niin voi.

Mutta sitten lopulta Tappara/Kärpät voittaa kuitenkin. Kattokaa sarjataulukkoa..
Se tasaisuus on se avain, käsi sydämelle paras seitsemästä sarjaan niin kuinka monta voi oikeasti kuvitella olevan joukkueita jotka/joka noille näillä näkymin mahtaa mitään? Tällä tietoa kovin on hiljaista..

Tietenkin se muutamalta ehkä mahdollista ja eihän tietenkään ole mikään vielä varmaa. Mutta näillä näkymin erittäin todennäköistä et nähdään Kärpät Tappara finaali.
Ja mikä hulluinta, näilläkin varaa paranraa, pudotuspelimoodi päälle niin terve.

Molemmat pelanneet välillä jopa vähän mollivoittoisesti - silti voittoja vain tulee. Se kertoo siitä, että rutiinitaso on oltava erittäin kova ja heikommilla rostereilla on vedettävä aivan tapissa koko ajan jotta jotain mahdollisuuksia olisi.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät ja Tappara on etumatkalla muihin nähden tällä hetkellä. Tosin runkosarjasta on pelattu vasta vajaa kolmannes, joten etumatkaa on mahdollista kuroa umpeen. Runkosarjassa on tärkeää päästä kuuden joukkoon, sillä tavalla ettei joukkueesta tarvitse runkosarjan lopussa ottaa kaikkea irti.

Eilisessä TAP-LUK pelissä viimeinen maali oli tosiaan tuollainen isät-pojat henkinen. Se mikä pisti silmään, oli ettei Lukko tuntunut kahdessa viime erässä juurikaan häviävän kaksinkamppailuja. Myös päätykiekot Lukko lähes järjestään pystyi voittamaan ja pääsemään sitä kautta hyökkäämään.

Voimasuhteissa siis Kärpät ja Tappara mestariehdokkaat. Tämän jälkeen yhdessä rintamassa HIFK, JYP, Ilves ja Lukko.
 
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja puoliksi tehty on puoliksi tekemättä.

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
82 pistettä on kolmella edellisellä kaudella riittänyt kymppipaikkaan. Tuohon pistemäärään päästäkseen on nyt viivan alla olevien pelattava loppukausi näin:

Jukurit pisteka. 1,41
Pelicans 1,40
KalPa 1,52
TPS 1,65
Sport 1,62

Nyt kymppinä olevalla Ässillä on Jukurien kanssa sama tilanne.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
kuinka monta voi oikeasti kuvitella olevan joukkueita jotka/joka noille näillä näkymin mahtaa mitään?
Tapparalle Jyp, HPK ja Ilves, Kärpille HPK ja HIFK. Lukonkin toki pitäisi mahtaa noille mitään, mutta en ole kyllä niin vakuuttunut kuin ennen kautta olin. Aika mukavuusaluekiekkoa pelaavat.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019
(1)
  • Tykkää
Reactions: mize
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Totta, mutta omaa ylijumalallisuuttaan on silti aika turhaa nostaa esille. Varsinkaan kun se ei esim. viime kaudella toiminut kauhean hyvin. Yrittää toki saa ei siinä mitään.
Ilmeisesti yksi Lukon kannattaja yrittää hinata seuraansa epätoivoisesti "jumalten" joukkoon, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan?

Tähän voisin lainata Ville Niemistä: "Ei tämä ole mikään vesisänky jossa yhdellä työnnöllä saa kuusi ilmaista!"
 
1953 1954 1955 1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon ongelma on edelleen pelitavassa. Pelaajat sekoilevat omassa päässä ja hyökkäyksessä pelataan kyllä näppäriä kuvioita, mutta pelaajia ei mene maalin eteen. Tapparan pelitapa on täyttä myrkkyä ja sama kaikkien muiden joilla viisikkopuolustus on hyvin organisoitua.

Hitaiden liikkeelle lähtöjen takia Lukko joutuu tekemään käsittämättömän määrän töitä jokaista maalia kohtaan.

Toki pitää muistaa, että Lukolta puuttui Elo, Nemecek ja Heikkinen, sekä mahdollisesti mukaan vielä tuleva Heinola. Sekä Reunanen joka varmasti parantaa jatkossa, eilinen Reunasen räpellys oli jotain surkuhupaisaa.

Onneksi kausi on vasta alussa sillä tekemistä ja pohtimista riittää Virralla ja kumppaneilla.
 
Viimeksi muokattu:

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos et tiennyt, niin kyllä Corsi close% on myös tuolla tilastoissa eriteltynä.
Tiesin kyllä, mutta se on eri asia kuinka isoa painoarvoa haluaa antaa noille tilastoille.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jääkiekko on maalintekopeli. Ei kiekonhallintapeli tai laukaisuhallintapeli.

Tapparan peleissä enemmän johtanut yleensä häviää laukaukset. Tappara voittaa vedot, jos joutuu olemaan ajallisesti paljon tappiolla. Kyse on täysin pelitavallisesta asiasta. Kun Tapparaa ottaa johdon, se antaa näennäisen hallinnan vastustajalle ja "lepää" sen paineen alla. Jos vastustaja tulee tasoihin, johto otetaan uudelleen. Eilinen oli ties kuin mones instant replay tästä asiasta. Ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään, etenkään raumalaisille.

Otantaa Tappara-Lukko matseista löytyy yli yhden runkosarjan verran vuosilta 2012-2019 ja sama toistuu vuodesta toiseen. Tappara voittaa peleistä kaks kolmesta ja vie pisteistä 2/3 osaa, vaikka Lukko hallitsisi kiekkoa tai voittaisi pitkässä juoksussa laukaukset. Kyse on siitä lauotko niitä 1%:n vetoja viivasta vai 20% paikasta jonkun pahan poikittaisyötön jälkeen. Siinä on aika paljon varaa hävitä määrällisesti kuteja, jos laadullisesti panostat aina vain todella korkean prosentin paikkoihin. Kuten Tappara järjestelmällisesti tekee. Tämänkään ei pitäisi tulla uutisena kenellekään.

Maalintekopeli.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näin Kärppälasein edelliseen viitaten, Tappara on ainoa joukkue joka säännöllisesti pystyy ”häiritsemään” Kärppien ”lepoa”. Se siksi, koska kenelläkään muulla, edes Kärpillä, ei ole heittää neljään kenttään ratkaisuosastoa. Kärpilläkin aina vähintään joka neljättä vaihtoa pelaa Anttila/Humaloja/Sailio tms. Tapparalla sitä joka neljättä vetää Vauhkonen ja kumppanit.
Eli Tapparan kanssa varpaillaan ja erikoistilanteista ehkä hakea ratkaisut, muiden kanssa merkittävästi helpompaa. Mitä oon näitä pelejä katsellut.
 
"En tietenkään etsi niitä tilanteita, vaan yleensä ne tilanteet etsivät minut." - Ivan Huml

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jääkiekko on maalintekopeli. Ei kiekonhallintapeli tai laukaisuhallintapeli.

Tapparan peleissä enemmän johtanut yleensä häviää laukaukset. Tappara voittaa vedot, jos joutuu olemaan ajallisesti paljon tappiolla. Kyse on täysin pelitavallisesta asiasta. Kun Tapparaa ottaa johdon, se antaa näennäisen hallinnan vastustajalle ja "lepää" sen paineen alla. Jos vastustaja tulee tasoihin, johto otetaan uudelleen. Eilinen oli ties kuin mones instant replay tästä asiasta. Ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään, etenkään raumalaisille.
Silti jos Tappara pelaa tietentahtoen noin, niin se tuntuu vähän tyhmältä. Siinä annetaan sattumalle aika isoa saumaa ja saattaa kostautua vähän isommalla prosentilla kuin nyt alkukaudesta. Itse asiassa se on jopa todennäköistä.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa täällä on taas raumalaiset kertomassa maalien olevan toissijaista paremmuuden mittaamisessa yksittäisessä pelissä, onkohan vesijohtoon päässyt jotain heikompaa ainesta siellä päin.

Johtoasemassa pelaamiseen on olemassa paljon eri variaatioita mutta varsinkin nykyisellä ohjelmalla (pelit peräkkäisinä päivinä) energiaa kannattaa säästää aina kun se on mahdollista. Hallittu hallinnan anto vastustajalle on melko usein hyvä ja toimiva ratkaisu tuohon säästämisen toteuttamiseen.

Varsinkin keväällä johtoaseman pelitapa tulee olemaan hyvin ratkaisevassa roolissa ja sitä on hyvä tässä pitkän kauden aikana harjoitella.
 
"Maalinteko voi olla monien sattumien summa joka ei vätlttämätä kerro paremmuutta."

Käyttäjä Zalmonella

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
Joko nyt voi jo Ilves-fanina nostaa kissaa pöydälle, kun on 11 peliä Myrrän aikaa takana. Ylivoimaprosentti ihan käsittämätön 34,88% ja alivoimakin 83,67%. Pisteitä tullut 25/33, tehtyjä maaleja 4,1/peli, päästettyjä 2,1/peli.

Isoin "muutos" on ollut puolustuksessa, josta ovat pudonneet pois Thomson sekä Laaksonen, puolustuspään virheitä tullut selkeästi vähemmän, ja ylivoimakin muuttunut huomattavasti tehokkaammaksi. Myrrällä melkoisen hankala tilanne, kun kyseiset herrat palautuvat sairastuvalta käytettäväksi, kannattaako esimerkiksi kumpaankaan ylivoimaan koskea. Maalahti, Parikka ja Peltola pelaavat uskomattoman kovalla tasolla tällä hetkellä ja Hatakkakin parantaa kuin sika juoksuaan.

e. Taisi olla väärä ketju, tämä taitaakin olla Tapparalle ja Kärpille pyhitetty ketju.
Tätä muutosta ei voi hehkuttaa liikaa. Varmaan viimeisetkin Karri Kivi -uskovaiset voivat myöntää, että Ilves teki oikean peliliikkeen vapauttaessaan Kiven tehtävistään. Kiven ihmisjohtamisvajeet taitavat pitää kutinsa.
 
- Premium grain -

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jaa täällä on taas raumalaiset kertomassa maalien olevan toissijaista paremmuuden mittaamisessa yksittäisessä pelissä, onkohan vesijohtoon päässyt jotain heikompaa ainesta siellä päin.

Johtoasemassa pelaamiseen on olemassa paljon eri variaatioita mutta varsinkin nykyisellä ohjelmalla (pelit peräkkäisinä päivinä) energiaa kannattaa säästää aina kun se on mahdollista. Hallittu hallinnan anto vastustajalle on melko usein hyvä ja toimiva ratkaisu tuohon säästämisen toteuttamiseen.

Varsinkin keväällä johtoaseman pelitapa tulee olemaan hyvin ratkaisevassa roolissa ja sitä on hyvä tässä pitkän kauden aikana harjoitella.
Kunhan vaan totesin niin tuntuu erittäin tyhmältä antaa huonommalle joukkueelle mahdollisuus voittoon antamalla pelin hallinta tietentahtoen. Jos se on Tapparan ja Rautakorven tahto niin olkoon sitten niin, en kyllä ainakaan hanttiin laita.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kunhan vaan totesin niin tuntuu erittäin tyhmältä antaa huonommalle joukkueelle mahdollisuus voittoon antamalla pelin hallinta tietentahtoen. Jos se on Tapparan ja Rautakorven tahto niin olkoon sitten niin, en kyllä ainakaan hanttiin laita.
Kyse onkin siinä että annetaan sen takaa-ajajan tehdä suurempi työ, ei kyseessä ole mikään kilpparointi. Onneks ainakaan enää, joskus ne viimeiset kaksi erää oli kauheita tuon takia.

Missään tapauksessa kyseessä ei ole mikään hyökkäämisen totaalilopettaminen vaan enemmänkin sen kuluttavimman työn vähentäminen ja korvaaminen vähemmän kuluttavalla pelitavalla.

Seuraavalla kerralla kun on tylsää niin katsele Tapparan peli, toivottavasti osuisi semmoinen peli kohdalle mistä tuon pääsisi toteamaan.
 
"Maalinteko voi olla monien sattumien summa joka ei vätlttämätä kerro paremmuutta."

Käyttäjä Zalmonella

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi ei? Kärpät ja Tappara yleensä nussivat sitä tanssiaisten kuningatarta, muut vähän harvemmin. Pätee siis myös kendoon.
Eikö nämä joukkueena toteutetut tanssiaiskuningattarien duunaukset ole enemmän tuo Stadin Punaisen heiniä? Radiosta kuulin
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Silti jos Tappara pelaa tietentahtoen noin, niin se tuntuu vähän tyhmältä.
Niinhän se saattaa tyhmältä tuntuakin, ja välillä siltä näyttääkin, mutta kuten moneen kertaan todettua, niin se eilinen Tappara-Lukko oli puolustukseen vetäytymisen osalta ihan tapparalaista perussettiä, ja tapahtuu varsin usein silloin kun tiukka peli on menossa ja ollaan maalin-pari kaveria edellä. Sen takia se eilinenkin oli tapparalaisittain enemmänkin perus-pelitapaan kuuluvaa, kuin että olisi johtunut Lukon suvereenista hallinnasta. Mutta toki Lukkofaneille suodaan se ilo olettaa, että Lukon "dominointi" johtui pelkästään Lukon hyvyydestä ja Tapparan heikkoudesta. Tapparan tuurivoittohan se.

Aika paljon kuitenkin löytyy ihan muutaman viikon lähihistoriastakin niitä pelejä, että tapparavahdilla on selkeästi enemmän torjuntoja kuin virkaveljellä toisessa päässä. Tämän kauden peleistäkin näin tarkastamatta arvioiden suurin osa. Muutama satunnaisotanta esim. edellinen Pelicans-Tappara: Karhunen 15 - Garteig 29, Kalpa-Tappara: Kilpeläinen 23 - Heljanko 32, Saipa-Tappara: Westerholm 13 - Garteig 31, Tappara-Kärpät: Rybar 15 - Garteig 41. Mitäkö luulet, että kumpi joukkue noissa edellä mainituista peleissäkin on näyttänyt joinain hetkinä olevan se selkeästi hallitsevampi osapuoli ja kumpi on pelin kuitenkin lopulta voittanut? Eli ikään kuin eilisen Tappara-Lukko pelin toisintoja. Tapparan tuurivoittoja vastustajan dominoinnista huolimatta?

Siinä annetaan sattumalle aika isoa saumaa ja saattaa kostautua vähän isommalla prosentilla kuin nyt alkukaudesta. Itse asiassa se on jopa todennäköistä.
Tokihan se riski on olemassa, että voi käydä myös huonosti, ja välillä tottakai näin käykin, mutta ainakin viimeisen seitsemän vuoden otannalla on toiminut, jos nyt ei kuitenkaan ihan sataprosenttisesti, niin vähintäänkin kohtuullisesti kuitenkin. Tuo on vähän kuin sijoittamista tai rahapelien pelaamista; voittoja ja tappioita tulee, mutta niin kauan kun olet selkeästi voiton puolella, niin kaikki hyvin.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toki JYPillä vielä on näitä "pappoja", Immonen, Hytönen, Louhivaara, Tuppurainen ja Mäenpää, mutta jos vertaa viime kauteen, niin sieltä lähti Perrin (43), Yonkman (37), Kuukka (34), Lahti (31), Kolehmainen (33), joten aika paljon on joukkue nuorentunut kun näiden paikkaajia on mm, Palmu (22), Siikonen (23), Siikanen (19), J. Honka (23), Kalajanniska (20).
Moni tuntuu elävän vielä viime kaudessa JYPin kokoonpanon suhteen.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Tapparalle Jyp, HPK ja Ilves, Kärpille HPK ja HIFK. Lukonkin toki pitäisi mahtaa noille mitään, mutta en ole kyllä niin vakuuttunut kuin ennen kautta olin. Aika mukavuusaluekiekkoa pelaavat.
Turhaa vaatimattomuutta. Nyt jos pelataan paras 7:stä, niin Tappara harjaa JYPin ja Ilveksen 9/10 kerrasta, ja Kärpät sama HPKlle ja IFKlle. Korostan, näillä näkymin. Tietenkin sattumalla on saumansa, jos jostai kumman syystä Kärpät tai Tappara alisuorittaisi omituisesti ja samaan aikaan taas muut vetäisi aivan tapissa hurmoksella, niin voisin kuvitella hiukan enemmän voittamaan, mutta nyt nähdyllä menolla, ei palaa.

Tietenkin nuo on ne haastajat se on ihan oikein, mutta tosiaan kun kyse siitä kuka mahtaisi ja mitä niin veikkaan ettei oikein nyt kukaan.

Itselleni Tappara finaalissa maistuu kyllä enemmän kuin hyvin, mutta Kärpät Tappara finaali ei kyllä maistuisi sitten ollenkaan.. vähän niinkun nähty jo. Vaan minkäs teet. Jyppiä tsemppaan kyllä kovin, olisi mahtava nähdä JYP Tappara finaali, itselleni harvinaisen kiinnostava juttu kendoliigan tiimoilta pitkään aikaan.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jääkiekko on maalintekopeli. Ei kiekonhallintapeli tai laukaisuhallintapeli.

Tapparan peleissä enemmän johtanut yleensä häviää laukaukset. Tappara voittaa vedot, jos joutuu olemaan ajallisesti paljon tappiolla. Kyse on täysin pelitavallisesta asiasta. Kun Tapparaa ottaa johdon, se antaa näennäisen hallinnan vastustajalle ja "lepää" sen paineen alla. Jos vastustaja tulee tasoihin, johto otetaan uudelleen. Eilinen oli ties kuin mones instant replay tästä asiasta. Ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään, etenkään raumalaisille.

Otantaa Tappara-Lukko matseista löytyy yli yhden runkosarjan verran vuosilta 2012-2019 ja sama toistuu vuodesta toiseen. Tappara voittaa peleistä kaks kolmesta ja vie pisteistä 2/3 osaa, vaikka Lukko hallitsisi kiekkoa tai voittaisi pitkässä juoksussa laukaukset. Kyse on siitä lauotko niitä 1%:n vetoja viivasta vai 20% paikasta jonkun pahan poikittaisyötön jälkeen. Siinä on aika paljon varaa hävitä määrällisesti kuteja, jos laadullisesti panostat aina vain todella korkean prosentin paikkoihin. Kuten Tappara järjestelmällisesti tekee. Tämänkään ei pitäisi tulla uutisena kenellekään.

Maalintekopeli.
Ei muttakun niin muttakun eikun nii muttakun jos muttakun eikäkö kun jos niin niin jjos mutta kun..

Ei se voi mennä näin. Todellisuudessa menee, mutta kun ei se silti voi olla niin.

Jukka sanoi lehdistötilaisuudessa hyvin tuohon viittauksen, että kun Lukko tuli tasoihin niin hienosti profiilipelaajat/kokeneet otti heti askeleen ja alkoi taas painaa, ja pianhan se oli taas maali edessä ja voitto taskussa. Edellä lainatussa mielestäni puhutaan hienosti samasta asiasta. "rutiini" voittamiseen ja perustaso on vaan niin kovalla tasolla. Tekee ison eron moneen muuhun. Sarjataulukosta voi katsella lisää. Kuten myös tässä viimesen kymmenen vuoden ajaltakin, tulokset puhuu puolestaan aika vahvasti.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy