Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PataJaska, 06.04.2018 klo 12.19.

 1. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Puolustuksen keveys, Järvisen tasonheittely, Aittokalliostakaan ei paljon apua ole. Tuo Järvinen on kyllä yks erikoisimmista liigaveskareista, parhaana päivänään on mallia Hasek ja huonompina kuten esim. perjantainen Kalpa pelin 3 erä. Toki puolustuksen koomailulla on osuutta asiaan. Toivottavasti se Tammikuinen "Kärppien kaato" moodi vielä löytyis ja saatais jännittää loppuun asti playoff paikkaa.. Omanlaiset playoffit ne nämäkin on Sportin mittakaavassa.
   
 2. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Sportin puolesta harmittaa ihan aidosti, jos lopulta onnistuvat sössimään itsensä kymppisakista ulos. Joukkueen kausi on ollut vähintäänkin erikoinen, koska maaleja joukkue saa aikaan aivan liukuhihnalta (nyt vain pari viime peliä poikkeuksia), eli heidän hyökkäyskalustonsa maalintekokyky kestää vertailun oikeastaan mihin tahansa joukkueeseen. Mutta onhan tuo tämän hetkinen 163 päästettyä maalia aivan käsittämätön luku. Tällä menolla Sport tulee päästämään runkosarjassa yli 200(!!) maalia omiin. Kyllähän sen näki jo elokuussa, että pakisto on se Sportin suuri akilleenkantapää, mutta ovathan tuossa sen lisäksi myös maalivahdit epäonnistuneet karmaisevalla tavalla.. etenkin Aittokallio kun miehen tilastoja katsoo, sillä pidin häntä itse kuitenkin jopa ihan kaappauksena Sportilta..

  Sportin tilanteeseen helppona vertailuna toimii nyt vaikka sellainen neppailijajoukkue kuin Ässät, joka on pistemäärän suhteen pelaamassa ainakin toiseksi huonointa (ellei kenties jopa huonointa) kautta mitä jumbojoukkue on ainakin 2010-luvulla liigassa pelannut. Mutta silti Ässät on nyt päästänyt "vasta" 140 maalia..

  Sportilla on kyllä loppukauden kannalta todella isot ottelut tällä viikolla: JYPin kanssa kuuden pisteen ottelu, ja etenkin huomenna Ilveksen kanssa jo lähes yhdeksän pisteen ottelu..
   
 3. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Arvioin joulukuun puolivälissä voimasuhteita tässä viestissä. Vaikka paljon on tapahtunut, pitää voimasuhdearvio kutinsa yllättävän tarkasti. Ainoina viilauksina poistin Ässiltä ja HPK:lta plusmerkin edestä ja sijoitin KooKoon luokasta D luokkaan E+.

  Sport on odotetusti taantunut. Yllättävän kauan vaasalaiset jaksoivat paahtaa hyökkäysvoittoisella pelillä, mutta nyt näyttäisi siltä, että materiaalin rajat ovat tulleet vastaan. Sääliplayoff-paikka on silti edelleen omissa hyppysissä.

  HPK on hieman taantunut, mutta kamppailee edelleen jopa kotiedusta. Hämeenlinnalaisten pelitapa on mielestäni hyvässä tikissä, mistä paraatiesimerkki nähtiin tyylipuhtaassa vierasvoitossa Raumalta. Kärkiosaamista kuitenkin puuttuu, minkä vuoksi uskon joukkueen maksimin olevan välierissä.

  HIFK on laittanut uutta vaihdetta silmään, kuten odottaa sopikin. Kärkihankintojen myötä materiaali on huippuluokkaa, mutta pelitavan kurinalaisuus ja maalivahtipeli herättävät kysymyksiä. Jotenkin helsinkiläisten kausi vaikuttaa sellaiselta sekamelskalta, että vaikea kuvitella joukkueen haastavan vaikkapa Kärppiä pitkässä sarjassa. Kaikki on kuitenkin mahdollista.

  SaiPa niitti mainetta kotihallissan pitkälle jouluun asti, mutta nyt on alkanut vaikuttaa siltä, että tasaisuutta ei löydy suoraan pudotuspelipaikkaan. Uskon joukkueen jämähtävän sijoille 7-10. Sääleistä on hyvät saumat jatkoon.

  JYP antoi potkut Merikivelle, mikä oli luultavasti järkevä ratkaisu. RD:n vaikutus näkyy jo nyt alhaisina maalimäärinä ja tiukentuneena taistelumoraalina. Ennakoin joulukuussa, että JYP nousee vielä taistelemaan jopa suorasta playoff-paikasta. Kiire taitaa tulla sen osalta, mutta säälit näyttävät juuri nyt todennäköiseltä skenaariolta. SaiPa-JYP olisi huikea toisinto muutamien vuoden takaisesta puolivälieräsarjasta.

  Pelicans on ollut kauden suurin yllättäjä, joka saattaa nousta jopa kamppailuun kakkospaikasta. Oma veikkaukseni on kuitenkin, että lahtelaiset hyytyvät hieman ja jäävät sijoille 4-6. Sekin olisi erinomainen suoritus lähtökohtiin nähden.

  Lukko pelasi kuukauden verran tuloksellisesti lähes virheetöntä lätkää, mutta sittemmin realiteetit ovat tulleet vastaan. Erikoistilannepelaaminen on sanalla sanoen hirvittävää, joten Sopasen hankinta tuli todelliseen tarpeeseen. Raumalaisten materiaali riittää kuuden joukkoon, mutta taistelu HIFK:n ja HPK:n kanssa on kovaa. Uskon helpon otteluohjelman siivittävän Lukon sijoille 5-6.

  Ilves on itselleni pieni kysymysmerkki. En ole oikein uskonut heidän mahdollisuuksiin pitkällä aikavälillä, mutta pisteiden osalta joukkue ei ole poissuljettu vaihtoehto edes kuuden joukkoon. Runkosarjan päättävä kotipeli Lukkoa vastaan saattaa muodostua kauden tärkeimmäksi otteluksi.

  Päivitetty voimasuhdearvio:

  A: Kärpät
  ------------
  B: Tappara
  B: TPS
  -------------
  C+: HIFK
  C: Pelicans
  C: HPK
  C: JYP
  C: Lukko
  ---------------
  D+: SaiPa
  D: Ilves
  D: KalPa
  D: Sport
  --------------
  E+: KooKoo
  E: Ässät
  E: Jukurit
   
  Warrington, Frank McKee, Goljat ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  HPK taantui joulukuussa, mutta vuodenvaihteen jälkeen lähti taas rullaamaan Larmpin poissaolostoa huolimatta. Viimeiset 10-15 peliä ovat menneet sellaisella noin 1,7 pistekeskiarvolla, joka on hieman parempi mitä koko kauden keskiarvo 1,6. Sanoisin, että ovat tasoissa HIFK:n kanssa tällä hetkellä ja Pelicans hieman heitä edellä.

  Lukolta olen nähnyt sen verran vähän pelejä, joten heitä en osaa arvioida. Sopasen hankinta oli hyvä peliliike.
   
 5. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Okei, tämä on hyvä ottaa huomioon. Olen nähnyt Kerholta kymmenkunta ottelua, joista valtaosassa peli on rullannut mallikkaasti. Lukkoa vastaan HPK on mielestäni ollut niskan päällä, vaikka joulukuun peli päättyikin Lukon yllätysvoittoon.

  En kuitenkaan näe, että HPK olisi pitkällä aikavälillä HIFK:ta laadukkaampi joukkue. Kerhon peli oli jo varhaisessa vaiheessa hyvin kasassa, mutta kuten todettua, koneesta on jo tässä vaiheessa otettu aika paljon irti. Puolustuksessa on parin luottoratsun (mm. Nikkilä) jälkeen aika hiljaista. Riittävätkö Almari, Karjalainen ja Niemeläinen panosten kasvaessa?

  HPK:lla oli kauden alkupuolella aika kevyt ohjelma, minkä vuoksi pisteitäkin tuli tasaiseen tahtiin. Loppuohjelma on kuitenkin haastava: vastaan asettuu HIFK (x2), TPS (x2), Tappara, Kärpät ja JYP. Ohjelma on mielestäni vaikeampi kuin Lukolla, minkä vuoksi uskon Kerhon jäävän sijoille 6-7.

  Se on kyllä myönnettävä, että viime viikkojen hankala ottelurupeama on tuottanut kovia päänahkoja, kun vieraissa on kaatunut mm. HIFK, Kärpät ja Lukko.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 13.20
 6. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Puolustajan hankinnasta on riittänyt huhuja jo pidemmän aikaa. Ja kyllähän tuonne puolustaja tarvitaan jos halutaan keväällä pärjätä, Nikkilän ja Frimanin kuorma alkaa olla jo aika maksimissa. Kerholta loukkaantui viime viikolla Nenonen ja Cornet, joten tarvetta voi olla myös hyökkääjälle, mikäli poissaolot ovat pitkiä.
   
 7. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Se, että joukkue on voittanut Kärppien ja Lukon lisäksi siis myös itsensä, on tietysti erinomainen asia.

  Hyvät arviot kuitenkin kirjoittelit. Kerho on edelleen selvä haastaja kärkiporukoille ja materiaali on vajaampi, mutta joukkueessa on kuitenkin ratkaisevilla paikoilla sellaisia mielenkiintoisia nimiä (Larmi, Lucenius, Turunen, Pennanen), jotka saattavat tuoda parhaimmillaan ison edun joukkueelle.

  Pakisto on todellinen kysymysmerkki ja siellä tulee ainakin Nikkilä, Friman ja Lindgren kellotteleen pelistä toiseen isoja peliaikoja. Riittääkö se? Tuskin, mutta tähän on koko kausi odotettu vahvistusta. Eiköhän se vielä tule, paitsi jos nyt sitten tosiaan Cornet ja Nenonen on pitkään poissa.
   
 8. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Heh, tahatonta tilannekomiikkaa. Tarkoituksena oli siis nimetä HIFK kolmanneksi vierasvoitoksi.

  Lainaus:
  Joukkueen rakennusprojekti on mennyt selkeästi nappiin, koska materiaali ei ennen kautta häikäissyt. Kun pelin perusrakenne on kunnossa, on myös helpompi tuoda uusia pelaajia mukaan.

  Lainaus:
  Jäädään seurailemaan. Yksi luotettava peruspakki nostaisi osakkeita selkeästi. Kilpailevat joukkueet ovat jo tehneet korjausliikkeitä, joten varmasti Hämeenlinnassakin on paineita paikkailla heikkoja kohtia.
   
 9. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä me tietysti tuo tiedettiin :) Vaikka itsekin tuli pikkuisen hymyiltyä tuolle alkuperäiselle voittojen listaukselle :)

  Lainaus:
  Tästä syystä itse näen, että HPK:n ja vaikkapa Pelicansin on helpompi vahvistaa joukkuetta kuin esimerkiksi HIFK:n tai Sportin. Ilman sen syvällisempää analyysia, esimerkiksi edellisessä pelissä Kärppiä vastaan Sport oli ihan hyvin pelissä mukana ollessaan omalla hyökkäysalueellaan, mutta jos se joutui sieltä ulos, niin tuntui olevan kovasti vaikeuksissa omassa päässä. Vaikka sormea voi osoitella pakkimateriaalinkin suuntaan, niin valmentajana miettisin myös sitä, että onko oman pään pelaaminen ylipäätään kuosissa. Jos ei ole, niin hankinnat voivat mennä ihan hukkaan.

  Lainaus:
  Vielähän tässä on reilu viikko aikaa, ja monestihan hetkeä ennen siirtorajan umpeutumista käy se kovin kuhina.
   
 10. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hyvä listaus, mutta JYP:n suhteen olen eri linjoilla. Puolustus on toki nyt paremmassa kunnossa kuin Merikiven aikana, mutta noin pienillä maalipaikkamäärillä mitä JYP on pystynyt Dufvan aikana luomaan, ei olla liigassa ylemmän keskikastin joukkue. JYP kuuluu mielestäni tuohon D-kategoriaan Ilveksen, KalPan ja Sportin kanssa ja kerännee näiden kanssa kutakuinkin samalla keskiarvolla pisteitä loppukauden.
   
 11. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta jos katsot vaikka 15:n tai 20:n ottelun kuntopuntaria, niin JYPi on sijoilla 4 ja 5. Samaan aikaan esim, Sport on toiseksi viimeisenä 20:n ottelun kuntopuntarissa ja KalPa 10:s. Voiko silti olettaa että nämä joukkueet tulevat keräämään tästä eteenpäin saman verran pisteitä?
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Jokohan tässä on ilmassa lopullista ratkaisun makua kymppiviivan suhteen? Eli että ne joukkueet jotka nyt ovat sen alla, myös jäävät sinne. JYP on odotetusti pelastamassa itseään, koska sen vire on niin väkevä ja on kantanut jo pidempään. Ja sitten taas esimerkiksi Ilvekselle ja SaiPalle riittää ihan hyvin jo sellainen tasainen 1,5p/peli tahti turvaamaan heidän sijoituksensa, eli juuri se tahti mitä ovat tässä vetäneetkin viimeiset 10-15 ottelua.. ja sitten taas KalPalta vaatisi jo 2p/ottelu vauhtia, että se ehtisi sinne 87-88 pisteeseen joka kymppisijaan ilmeisesti tullaan vaatimaan

  Sportin kunnonajoitus on nyt sitten vain mennyt pahasti pieleen. Huomenna Sport-JYP on toki kauden tähänasti tärkein yksittäinen peli, kun Sportilla on "viimeinen" mahdollisuus horjuttaa tuota kymppiviivan jo aika varmalta näyttävää jakoa, mutta kiire on heilläkin..
   
 13. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin, oma arvioni perustui siihen, mitä olen Dufvan JYPiltä nähnyt ja millaisilta paikoilta JYP on päässyt laukomaan verrattuna vastustajiinsa. JYP pelaa hyvin erilaista jääkiekkoa kuin Merikiven aikana, joten en antaisi paljoa painoarvoa Dufvan aikaa edeltäville peleille. Erityisesti pelit Kerhoa, Jukureita, Ilvestä(Tampereella) ja Tapparaa vastaan ovat olleet JYPiltä huonoja esityksiä siinä mielessä, että vastustajalla on ollut nissä keskimäärin selvästi paremmat vetopaikat. Loput pelit taas olivat ennen eilistä olleet vetopaikkojen suhteen tasaisia. Siksi en uskonut JYPin pistetahdin olevan kestävää. Eilinen peli kuitenkin muutti tässä suhteessa aika paljon, sen verran suvereeni esitys se JYPiltä oli. Sai arvioni näyttämään aika surkealta.
   
 14. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eilinen oli kyllä vähintään yhtä paljon Pelicansin huonoutta kuin JYPin vahvuutta. Surkeasti puolustavaa joukkuetta vastaan on helppoa saada näyttämään peli helpolta. Pelicans lähti kärkimiesten poissaolon takia jo valmiiksi alistuneena Jyväskylään. Samanlainen romahdus tapahtui juuri Kärppiä vastaan.

  Oman arvioni mukaan JYP jatkaa omaa nousuaan nimenomaan Dufvan aseilla: tiiviillä puolustuksella, melko vähillä maalipaikoilla ja tiukoilla voitoilla.
   
 15. Hedonist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Eilinen ei kerro juuri mitään Pelicansin ja JYPin todellisista voimasuhteista. Hyökkäyspelin peli-ilme on se, joka tuossa eniten miellytti. Puolustuspelistä en ole huolissani.

  Todennäköisesti Dufva korosti alussa jopa hänen itsensä mittakaavassa reilusti puolustusorientaatiota. Nyt jos vielä hyökkäyspeli natsaa niin Jyppi on tosi paha vastus kaikille ehkä Kärppiä lukuunottamatta. Olihan hyökkäys kauteen lähdettäessä kaikista neljästä osa-alueesta arviolta (valmennus, puolustus, hyökkäys, mv) juuri se kaikkein vahvin.

  Nähdyn perusteella kuntopohja on se, joka JYPin kompastuskiveksi voi muodostua. Ellei sitten kaikessa hiljaisuudessa ole koko ajan tehty pikku riskillä töitä kevättä ajatellen. Useampana aiempana keväänä on näyttänyt siltä, että Jypin fyysiset paukut ovat alkaneet loppua välierävaiheessa.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis minkä nähdyn perusteella? Puhutko nyt aiemmista kausista, vai onko jotain tähän viittaavaa ollut mielestäsi nähtävillä tämän kauden aikana?

  Tähän kauteen valmistauduttiin kuitenkin eri valmentajan alaisuudessa, kuin aiemmilla kausilla. Kausi on muutenkin mennyt hyvin erilaisella kaavalla aiempiin kausiin nähden. Toistaiseksi en ole nähnyt tällä kaudella mitään, joka viittaisi ongelmiin kuntopohjan kanssa, eikä aiempia kausia mielestäni ole järkeä tässä kohtaa katsoa.
   
 17. Forn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itsekkin olen vähän samoilla linjoilla, että playoff-joukkueet on nyt lyöty lukkoon. Tuskin tuolta kympin ulkopuolelta enää haastajia löytyy. Ilves, Saipa ja JYP ovat aikalailla varmoja säälipleijarijoukkueita. Sen sijaan suorasta playoff-paikasta tullaan käymään vielä kova ja kiimainen taisto. Tätä tanssia tullaan käymään Pelicansin, HPK:n, Lukon ja Hifkin välillä. Jännitettävää riittää siis onneksi vielä runkosarjan loppuun asti.

  Kyseessä on kuitenkin vain allekirjoittaneen ennustus, jonka luin aamulla kahviporoista. Tykkäisin enemmän, jos kymppiviivallekkin saataisiin vielä pöhinää.
   
 18. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Ei ole JYPiä tullut seurattua juurikaan tällä kaudella, mutta molemmat tampereen (Tappara) matsit on tullut nähtyä. Niissä matseissa JYP on ainakin näyttänyt todella hitaalta joukkueelta noin jalkanopeudeltaan. Toki tätä varmasti korosti myös pelitavan sakkaaminen. JYP onnistui kaikesta huolimatta voittamaan noi molemmat matsit lähinnä Laurikaisen GOD-moden ansiosta ja Tapparan huonon viimeistelyn sekä jälkimmäisen ottelun salamamaaleilla. Onko joukkue vielä RD:n tulon jälkeen yhtä "hidas"?
   
 19. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Lainaus:
  Kyllä kai joukkueen kuntopohja voi silti olla hyvä, vaikka joukkue olisikin jalalla hidas?

  Eikä RD varmaan ikääntyvien pelaajien luistelunopeutta paremmaksi saa, mutta muuten peliä voi saada taktisilla muutoksilla ainakin nopeamman näköiseksi.
   
 20. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Minä en kyllä vielä ole tällä linjalla. Yhtä monta ottelua pelanneilla JYP:llä ja KalPalla on eroa 6 pistettä ja pelejä molemmilla jäljellä 13. KalPan pitää vetää siis noin 0.5 pistettä per ottelu paremmin kuin JYP:n päästäkseen edelle. Ei se vielä aivan tekemätön paikka ole, mutta kaulaa ei kyllä kannata kasvattaa. Ja vaatii tietysti myös sen, ettei JYP pysty pitämään ppg-saldoaan järisyttävällä korkeudella. Suunnilleen sama tilanne on yhden ottelun enemmän pelanneella Sportilla.

  Lainaus:
  Viime vuonna tilanne oli se, että luulen joukkueiden koettaneen välttää sijoja 4 ja 5 viimeiseen asti, koska silloin vastaan asettui heti yksi kovakuntoinen joukkue ja mestaruuskanditaatti. Näille sijoillehan lopulta päätyivät JYP ja HIFK. Tänä vuonna tilanne lienee vähän kiharaisempi. Joka tapauksessa uskon noiden mainittujen neljän joukkueen koettavan kynsin hampain päättää kautensa tuossa kuuden joukossa.

  Pelicansia tuolla jo aiemmin hehkuttelin mahdolliseksi runkosarjan kakkoseksi, mutta kovasti näyttää vielä olevan heilahtelua otteissa. Eilinen toki voidaan kyllä laittaa myös poissaolojen piikkiin. Nyt tällä hetkellä kuitenkin luulen, että Tappara sementoi oman paikkansa seuraavien otteluiden aikana runkosarjan kakkosena.

  Lainaus:
  Saatikka sitten pudotuspeleissä. Viime kaudella tuntui jo hyvissä ajoin, että mestaruus ratkaistaan viiden joukkueen välillä (Kärpät, TPS, Tappara, JYP, HIFK). Ja JYP:hän oli se, joka pullahti ulos välieristä. Tänä vuonna tässä vaiheessa tuntuu paljon vaikeammalta ennustella joukkueiden menestystä playoffseissa, ja tarjolla voisi olla mahdollisuuksia isoille yllätyksille ja hienoille tarinoille.
   
 21. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Nojoo, toi oli ehkä vähän typerä lainaus ohi aiheen, mutta siis JYP on ollut selvästi hitain joukkue, mitä olen tälle kaudelle nähnyt. Kiinnostaa vaan tietää onko jalkanopeutta onnistuttu kompensoimaan pelinopeudella ja oliko kyseessä kuuppajumia tms.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä Ässät "taistelee" tasapäin Jypin kanssa tästä tittelistä. Esimerkiksi sentteriosastolla Ässillä on heittää vertailuun nopeat Makkoset ja Sillanpäät.
   
 23. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  JYPillä ja KalPalla on kaiken lisäksi vielä kaksi keskinäistä ottelua jäljellä, joten kuuden pisteen ero ei ole paljoa mitään.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mitään rakettejahan tuo joukkue ei ole täynnä, mutta jalkanopeus on ollut ihan samaa luokkaa kauden alusta alkaen. Tässä nyt ei kuitenkaan puhuttu jalkanopeudesta, vaan kuntopohjasta ja kunnon loppumisesta kauden loppuvaiheilla.

  Mutta kyllähän RD:n tulo on saanut jätkiin sen verran uutta intoa, että jalkanopeuskin voi nyt näyttää paremmalta kuin aiemmin tällä kaudella, vaikka se ei sitä varsinaisesti ole. Pelaajan kuntopohja ja jaksaminen ovat eri asioita, kuin jalkojen käyttö pelitilanteissa. Siihen vaikuttaa joukkueen pelitavalliset ja korvien väliset asiat erittäin paljon.
   
 25. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Noh ainakin Ässät-Tappara siinä valmentajavaihdoksen jälkeen oli ihan vauhdikasta "tempolätkää" Isomäellä, edellinen 0-5 matsi jäi vähän sivusilmäseuraamiseksi. :)
  Lainaus:
  Juu, tuossa ylempänä "tarkensinkin" jo vähän lausuntoani. Oli vähän ohi aiheesta tuo lainaus, mutta tuli vaan tosta aasinsiltana mieleen.