Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PataJaska, 06.04.2018 klo 12.19.

 1. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tässäpä vielä pudotuspelimahdollisuudet omaavat joukkueet järjestyksessä ottelukohtaisten pistekeskiarvojen perusteella, kun huomioidaan valmentajien vaihdokset:
  1. Kärpät 2,26
  2. HIFK (Pikkarainen) 2,25
  3. JYP(Dufva) 2,13
  4. TPS 1,80
  5. Tappara 1,77
  6. Pelicans 1,65
  7. HPK 1,62
  8. Lukko 1,58
  9. SaiPa 1,50
  10. Ilves 1,49
  11. Sport 1,31
  12. KalPa 1,30

  Eipä yllätä kärkiviisikko.
   
 2. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Tietynlaisia taulukoita kun tekee, niin varmaan saadaan Jypille vielä suoran pudotuspelipaikan lisäksi kotietu sinne. Pääasia, että uskotaan vahvasti siihen. Alkaa olemaan kiire, vaikka voittoja tulee liukuhihnalta melkein joka kerta.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 3. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei minulla tuollaista tarkoitusperää ollut. JYPillä on todella kiire kuuden joukkoon. Kuusikko Kärpät, Tappara, TPS, HIFK, HPK ja Pelicans on niin kova ja niin hyvissä asemissa, että erittäin hankala tehtävä Dufvalla on edessään. Epätodennäköistä, mutta mahdollista. Urheilu on ihmeellistä. JYPin pääseminen seitsemän joukkoon on mielestäni jo aika selvää. Tuolla taulukolla halusin vain havainnollistaa sitä, että HIFK ja JYP voivat uusine valmentajineen olla perin kovia pudotuspeleissä, ovat ehkäpä Kärppien kaksi kovinta haastajaa.
   
 4. Hedonist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Ilmaisin itseäni epäselvästi.

  Tällä kaudella pelien loput ovat olleet keskimäärin vaikeita, mikä voisi viitata siihen, että vastustajaan verrattuna piimä painaa pohkeissa enemmän. Jossain oli puhettakin erilaisesta harjoittelusta (olikohan Hytösen haastattelu...), että aerobista harjoittelua on vähennetty muiden osa-alueiden tieltä.

  Aiempina vuosina ei runkosarjassa ole näkynyt jaksamisongelmaa, mutta ihan kuin hieman olisivat fyysiset paukut loppuneet keväällä. Ja nämä ovat vain yksittäisen fanin havaintoja ja mielikuvia, eivät faktoja kuten esim. kuntotestien tuloksia.

  Huippu-urheilussa fyysisellä kunnolla on valtava merkitys. Tosin pallopeleissä muuttujia on niin paljon muitakin, että menestystä ei tietenkään voi ennustaa pelkkien fyysisten tekijöiden kautta.
   
 5. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Valmentajanvaihdos tuo yleensä hetkellisen buustin joukkueiden suorittamiseen. JYP ja HIFK elävät nyt tätä vaihetta. Pidän kuitenkin epätodennäköisenä että vire kantaa pitkälle kevääseen, sillä näin ei historiaan peilaten käy oikeastaan ikinä. Suikkasen tulo TPS:n peräsimeen 08-09 taitaa edelleen olla se onnistunein valmentajanvaihdos, tuolloin pistekeskiarvoksi Suikkasen ajalta tuli 1,6 pistettä per peli.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2019 klo 17.16
 6. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  Onko tämä typo vai olenko jäänyt jostakin paitsi?

  Toki Continent on tämän viikonlopun Leijonien mukana, mutta.
   
 7. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  On tietysti :D JYPiä tarkoitin, ihmeellinen mielenhäiriö.
   
 8. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Totta tämäkin, kun Kärppien paikalle vaihdetaan JYP. JYPin ja HIFK:n tilanne on sikäli poikkeuksellinen, että valmentajan vaihdoksesta huolimatta tuttu mies on peräsimessä. Sekä JYP että HIFK ovat niin laadukkaita joukkueita, että pidän tuollaista noin 2,00 ppo:lla suorittamista niiden oikeana tasona. Alkukausi on ollut alisuorittamista. joten nykyinen taso on lähempänä niiden oikeaa iskukykyä. Henkilökohtaisesti pidän mahdollisena, että pudotuspelien alkaessa HIFK ja JYP ovat Kärppien kannalta kaksi pahinta vastusta. Katsotaan rauhassa, miten runkosarjan loppu kulkee Dufvalla ja Pikkaraisella.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta nuo kolmannet erät tainnut jo välillä aikaisemmillakin kausilla olla ongelma että johtoa ei meinata pystyä pitää, uskon siis että enemmän henkisiä ja pelitavallisia juttuja kun ukot ei jaksaisi. Nyt kuitenkin vielä CHL pelejäkin ollut vähemmän joten mitään raskasta fyysistä kuormaakaan ei pitäisi olla kun pitkiä taukoja ollut. Jostain syystä erätauot tuntuu katkaisevan hyvän otteen melkein kokonaan ja seuraavissa erissä pelataankin ihan erilaista kiekkoa ja usein varovaista. Tässä hyvä esimerkki oli nämä kaksi RD peliä missä perä jälkeen eka erä pelattiin vain10-15 minuuttia ja tuli erätauko. Siihen meni melkein kokonaan kummassakin pelissä poikki se hyvä vaihe ottelua.
   
 10. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo allekirjoitan tuon taulukkosi. Kärpät ylhäisessä yksinäisyydessään, ja siitä alaspäin on jokaisella tasaisia haastajia. IFK:lla näyttäisi olevan tuollainen ihan ok loppuohjelma (kuten näemmä muillakin), ja mukana 4 kpl. ns. 6 pisteen pelejä, kun niihin laskee Pelicansin, HPK:n ja Lukon. Lopuissa matseissa IFK:lla vastassa (suluissa nyk.sijoitus):

  Kärpät (1.), Sport (11.), HPK (5.), Sport (11.), Jukurit (14.), Ässät (15.), Lukko (6.), Ilves (8.), Pelicans (4.), HPK (5), TPS (3.), Tappara (2.), Ässät (15.). Keskiarvoksi vastustajien sijoituksista tulee 7,69.

  Jäljellä olevista 7 kotiottelua ja 6 vieraspeliä. HPK:n IFK kohtaa kaksi kertaa vieraissa, ja Lukon kertaalleen. IFK kerännyt tällä kaudella 0,5 pistettä vähemmän vieraissa per/peli, eikä HPK ja Lukko ole olleet erityisen heikkoja kotona, joten näistä 6 pisteen peleistä etu on kyllä vastustajilla.

  HPK:lla runkosarjan loppu vastukset: TPS (3.), Ässät (15.), HIFK (7.), Jukurit (14.), Sport (11.), JYP (10.), Kärpät (1.), KooKoo (13.), TPS (3.), HIFK (7.), Ilves (8.), Tappara (2.).

  Keskiarvo sijoituksista 7,83 eli ei isoa eroa IFK:n ohjelmaan. Kotiotteita HPK:lla 7/12. Ero kotona +0,22p per/peli. Isoin etu HPK:lla IFK:hon nähden on nuo keskinäiset, jotka Hämeenlinnassa. Keskinäisten sujumiset katson vasta pelipäivinä.

  Lukon vastaavat: SaiPa (9.), Pelicans (4.), Kärpät (1.), TPS (3.), KalPa (12.), JYP (10.), HIFK (7.), Ässät (15.), TPS (3.), KooKoo (13.), Jukurit (14.), Ilves (8.). Keskiarvoksi 8,25 eli hieman edellisiä helpompi ohjelma. Kotipelejä 7/12 kuten HPK:llakin.

  Vielä Pelicans, joka voi helposti vielä pullahtaa ulos TOP6:sta. Ero 7. olevaan IFK:hon 5 pistettä, IFK yhden ottelun vähemmän pelanneena. Siis Pelicans: Lukko (6.), KooKoo (13.), Ilves (8.), Ässät (15.), Jukurit (14.), TPS (3.), JYP (10.), HIFK (7.), Ilves (8.), KalPa (12.), Kärpät (1.), Sport (11.). Keskiarvoksi sijoituksista 9.

  Pelicansilla siis helpoin jos puhtaasti sijoituksia peilaa. Toki näissä sijoituksissa on lähes kierroksittain heilahtelua, joten pienet erot ei merkkaa niin paljoa, ja esim. JYP hämää sijoituksellaan, kun virekäyrä osoittaa jyrkästi ylös. Pelicansilla 5/12 kotiottelua. Pelicans ollut 0,57p. per/peli parempi kotonaan kuin vieraissa, joten selvähkö ero tuosta tulee kuten IFK:llakin. Sattuuko se vaikuttamaan jäljellä olevissa 12 matsissa, kun kuntopuntarit kotona ja vieraissa voi olla hyvin keskiarvosta poikkeavia, saapa nähdä.

  Hirmuisia eroja ei siis otteluohjelman perusteella tule. Kaikilla myös vähintään 2 kpl 6 pisteen pelejä, joten mielenkiintoisia matseja edessä. Myös Ilves ja SaiPa voivat helposti taistella vielä TOP6-sijoituksista, mutta en jaksa nyt heidän otteluita käydä läpi, joku haluava niin tehköön, ei vie paljoa aikaa kun pääsee rytmiin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2019 klo 17.48
  Euro71 ja Walrus21 tykkäävät tästä.
 11. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Niin no, Dufvan monojen jälkeen Aho otti taannoin vastuun jo kolmen ottelun jälkeen, tuloksena mestaruus.
   
  RäpyläRepe ja Euro71 tykkäävät tästä.
 12. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Suikkanen on kyennyt myös Italiassa mestaruuteen hypättyään kesken kauden puikkoihin, ehkäpä hän on jopa jonnin sortin erikoismies siinä touhussa. Itse en Ahon mestaruutta laittais ihan samaan kategoriaan kun oli tosiaan niin alussa vielä kausi. Eiköhän JYP sääleistä aloita PO taipaleen mutta uskon, että top4 sijoitus on ihan realismia.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 13. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eipä näissä tosiaan mitään radikaaleja eroja ole. Lukko ehti jo pari helppoa matsia pelata. Nyt on luvassa hieman vaikeampi jakso, mutta näissäkin kärkikohtaamisissa on pääsääntöisesti kotietu.

  Lukon ohjelman suotuisaksi tekevät viimeiset viisi ottelua, joista kolmessa vastaan asettuu toivonsa menettäneitä joukkueita (Ässät, Jukurit, KooKoo). Uskon, että noista otetaan pisteet kovalla prosentilla.

  HIFK joutuu tosiaan noihin kuuden pisteen otteluihin vierasjoukkueena. Toisaalta ainakin Lukko on ollut vieraissa suunnilleen yhtä hyvä kuin kotona, joten en antaisi kovin suurta etua raumalaisille tuohon kamppailuun. HPK voi olla pahempi purtava, mutta ainakin yksi vierasvoitto on mahdollisuuksien rajoissa.

  Pelicansilla vähäinen kotipelin määrä saattaa vielä koitua turmioksi. Joukkue on kerännyt vieraissa ainoastaan 1,35p/ottelu, mikä on selkeästi vähemmän kuin esim. Lukolla (1,56) tai HPK:lla (1,52). Näkisin myös, että joukkueen perustaso ei ole aivan sillä tasolla kuin sarjataulukko on viime viikkoina antanut ymmärtää.

  Pelicansilla on ymmärtääkseni joitain poissaoloja (Kousa?), jotka tulevat pahaan aikaan. HPK:lla on runkosarjan lopun ajan sivussa Nenonen ja Cornet, mikä heikentää selkeästi hyökkäystä. Mahdollinen täsmähaku ennen siirtorajaa saattaa hyvinkin tuoda sen extra-latauksen, joka keikauttaa joukkueen kuuden joukkoon.

  Eli mielenkiintoinen kamppailu tulee. Veikkaan, että kuuden sakkiin yltävät HIFK, Pelicans ja Lukko.
   
  Warrington tykkää tästä.
 14. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Muistin että sai jo ennen kauden alkua kenkää, mutta vähän poikkeustapaus kun tuolloin potkut tulivat heti kauden alussa peliesityksistä riippumattomista syistä.
   
 15. Jarzki Jäsen

  Lainaus:
  JYP on kuitenkin pelannut viimeiset 20 ottelua(7.12 alkaen) keskiarvolla 1,8 p/ottelu, eli ei tässä pelkästään ole kyse mistään Dufvan tuomasta buustista. Se buusti kesti tuloksien valossa selvästi ensimmäiset 3 ottelua, sitten tuli pari-kolme pahaa pelillistä mahalaskua minkä jälkeen taas on palattu parempaan. Otanta Dufvan ajalta on vielä lyhyt, mutta puolustus on Laurikaisen johdolla tällä hetkellä jo niin hyvässä kunnossa, että mitään katastrofia tuskin on enää tulossa. Maalintekohan se ongelma on ollut suurimman osan kaudesta ja siitä riippuu mikä on loppukauden kohtalo. Itse uskon JYPin maksimin runkosarjassa olevan 8. sijan, mutta sekin vaatisi Ilveksen ja SaiPan ohittamisen. Rästipelit hoitamalla tilanne olisi hyvä, mutta yksikin tappio niistä ja enää ei olekaan. Pienet on marginaalit.
   
 16. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Minusta ei. Minusta JYP:n nousu alkoi jo Merikiven ollessa puikoissa, vaikeahkon syksyn jälkeen. HIFK on vähän vaikeampi tapaus siinä mielessä, että kärjistetysti mietin, onko valmentajalla mitään roolia joukkueessa: kauden aikana peli on useasti näyttänyt olevan sekaisin kuin seinäkello, mutta materiaali ja siinä oleva potentiaali on kova (tiettyjä heikkouksia lukuunottamatta) ja siksi HIFK on pystynyt ratkomaan otteluita ihan pelkillä yksilösuorituksilla. Lisäksi viime vuosina HIFK:llä on ollut inhottava tapa löytää itsensä playoffseihin.

  Sanoin tätä jo Merikiven potkujen yhteydessä, että näin ulospäin siihen ei näyttänyt olevan mitään loogista syytä. Peli ja tulokset olivat jo menossa parempaan suuntaan. Auktoriteettiongelmaakaan en usko olleen, luulen, että nuoremalle valmentajalle olisi itse asiassa helpompi valmentaa kokeneesta rungosta koostuvaa joukkuetta, ottaen huomioon vielä sen, että JYP:n kokenut runko on tunnettu kaikesta muusta kuin kiukuttelusta. Ulkopuolelta katsottuna Merikiven ainoaksi mahdolliseksi miinukseksi voitaisiin laskea yritys muuttaa joukkueen pelitapaa, ja että joukkue ei välttämättä ollut valmis Merikiven kaavailemaa pelitapaa ajatellen. Ulospäin katsoen Merikiven kenkiminen näytti tyhmältä siirrolta.

  HIFK:llä on kyllä kaikki mahdollisuudet sementoida paikkansa kuuden joukossa, mutta vaarallinen vastustaja se on vaikka sääleistä taipaleensa aloittaisi. En usko, että JYP enää ehtii nousta kuuden joukkoon - vaikkei se ole mahdotonta - ja voi vielä olla mahdollista, että JYP jää kokonaan pleijareiden ulkopuolelle. Vaikka JYP pleijareihin pääsisi, niin en silti vielä sitä laskisi todennäköisimpien menestyjien joukkoon.
   
 17. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tässä skenaariossa JyP pudottaa Kärpät tai runkosarjan kakkosen jos säälistä aloittaa ja 4 joukkoon pääsee.
   
 18. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Ei kuulosta mahdottomalta. JYP on voittanut Tapparan 3/3 tällä kaudella, ja on tuntunut juuri sopivan tyyliseltä vastustajalta Jypille.
  Kärpiltä taidettu saada joka kerta maalilla turpaan, pari kertaa jatkoajan jälkeen, eikä sekään mitenkään mahdottomalta meille ole tuntunut. Toki paras seitsemästä sarja on aina työmaa.
   
 19. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei mahdotonta, tietenkään, mutta ehkä epätodennäköistä?

  Lainaus:
  Tappara on tosiaan runkosarjassa näyttänyt sopivan JYP:lle vastustajaksi todella hyvin :D Mutta kuten on monta kertaa todettu vuosien aikana, playoffsit ovat oma maailmansa molempiin suuntiin. Me kaikki tiedetään, etteivät nämä Tapparan ja JYP:n runkosarjakohtaamiset kerro yhtään mitään siitä, miten näiden kahden playoffs-sarja tulisi menemään.
   
  PasiAnssi tykkää tästä.
 20. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Tämä on totta. Viime vuosien otannalla täytyy kyllä sanoa, että Kärpät puolivälierissä on pahin mahdollinen skenaario Jypille. Viime vuosina näitä Jyp-Kärpät pudotuspelisarjoja on ollut paljon, ja lähes aina Kärpät on poistunut voittajana. Vaikka jonkinlaiseksi tilastonikkariksi voisi minua kutsua, niin minulta ei löydy mitään muistikuvaa milloin viimeksi ollaan keväällä Tappara kohdattu, siksi lähtisin tuohon sarjaan jopa jonkinmoisella innolla, sillä en ole ikinä päässyt fiilistelemään paikan päällä Hakametsässä play-offeja.
   
 21. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  Juu, ei se tietty helppoa tulisi olemaan mutta kuitenkin mahdollista.
   
 22. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sattumalta nyt eilen tai toissapäivänä katselin huippuhetkiä 2015 JYP - Kärpät välieristä ja 2016 pronssipelistä.

  2015 seiskapelissä, jonka Kärpät voitti 4 - 2 (4. tyhjiin eli käytännössä maalin peli), JYPin Tarkki (Tuomas) päästi yhden luvattoman helpon ja toinenkin oli vähän kyseenalainen, sekä Kärppien tyhjiin tehty maali johtui Löfmanin järkyttävästä harhasyötöstä. Pronssipeli ratkesi sitten silloin JYPissä pelanneen Vehviläisen imurointiin.

  Nykyään Löfman pelaa SaiPassa, Tarkki on Kärppien naisten maalivahtivalmentaja ja hänen vaimonsa Saija on jossain kommentaattorihommissa ollut Kärppien peleissä tällä kaudella, Vehviläinen pelaa Kärpissä ja JYPin nykyinen maalivahti on Eetu Laurikainen, joten 1 + 1 = Kärpillä ei ole tänä keväänä mitään palaa JYPiä vastaan.

  Tässä vielä linkit kyseisten otteluiden huippuhetkiin Ruudun sivuille. Ylempi linkki on pronssiottelu.
  Huippuhetket: Kärpät - JYP
  Huippuhetket: Kärpät - JYP 13.4.2015
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 23. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Hahah, joo :D

  Joka tapauksessa tarkoitin, että runkosarjakohtaamiset joukkueiden välillä ennustelee mutu-tuntumalta playoffs-kohtaamisia suunnilleen osumatarkkuudella 50-50 (fifty-sixty) eli ei lainkaan. Runkosarjoissa kohtaamiset saattavat liian helposti ajoittua toisen joukkueen hyviin / huonoihin jaksoihin, tai paikkoihin joissa muuten sattumalla on suurempi osuus. Runkosarjassa joukkueet eivät (käsittääkseni) vielä ole alkaneet kauheasti scoutata vastustajaa ja sovittaneet pelitapaansa siihen, joka taas pleijareissa on enemmän sääntö kuin poikkeus. Myös tuomarointi on usein playoffseissa vähän sallivampaa, ja myös pelaajilla on enemmän tunnetta pelissä (muuttaen pelaamista pelaajasta riippuen parempaan tai huonompaan suuntaan), yleensä joukkueiden peli tiivistyy ja niin edelleen ja niin edelleen. Usein myös pelituntumalla on merkitystä, mutu-tuntumalta pahimmat vastukset tarjoaa joukkue, joka on jo tottunut pelaamaan tiukkoja matseja (esim. taistellut suorasta playoffs-paikasta nimenomaan viimeisillä kierroksilla, EDIT: tai tiukalla taistelulla hilannut itsensä joskus vuosituhannen alussa kahdeksan joukkoon ja saanut vastaansa runkosarjan helposti voittaneen joukkueen, nimim. etäisesti soittaisi kelloja että olisko se ollut Kärpät vs Jokerit).

  Mutta tämä on tosin pelkkää mutu-tuntumaa.
   
 24. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lisäys:

  Lainaus:
  Näistä kahdesta pätkästä, niin onhan siellä kyllä "nimekkäät" joukkueet kentällä, vaikkei vielä noiden pelien aikana. Vaikka nyt tosiaan Kärpiltä tuossa pronssimatsissa kentällä on Kärpistä Pulju ja Aho, ja toisessa matsissa siellä on pahanteossa Donskoi-Kemppainen-Junttila -ketju Mäenalasella ja Nutivaaralla vahvistettuna...
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Miten määritellään "viime vuodet" ? Viimeksi nämä joukkueet on kohdanneet ihan oikeassa pudotuspelisarjassa vuonna 2015 ja silloin Kärpät voitti. Sitä edeltäneet pudotuspelisarjat on 2010 puolivälierät ja 2009 finaalit ja näistä JYP voitti molemmat. Pronssipeliä en laske pudotuspelisarjaksi vaan yhdeksi otteluksi.

  Ei tässä nyt ihan joka kevät ole tarvinnut jyväskyläläisten kanssa taistella kun keväällä on pelattu.