Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PataJaska, 06.04.2018 klo 12.19.

 1. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tässä näitä kausia nähneenä, ja dynastioita, niin ei se mukavaa ollut 90-luvulla Jokerit/TPS -aikana, tai Tappara- kausilla aikanaan, aina vitutti. Nyt jyrää Kärpät, muiden tehtävä hajottaa tuo mahti. Ja se tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin. Anna nyt fanien nauttia, hienoahan tuollainen on. Itsekin pitäisit. Aina välillä joku pikkuinenkin vie ja suunta muuttuu liigassa. Siinähän se hienous on. Junnuissa kovaa työtä ja se eskaloituu sitten aikanaan.
   
  HokiJone tykkää tästä.
 2. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Runkosarjan lopussa huikea kamppailu jopa kakkospaikasta, keskikastissa tulee huikea kamppailu kuutossijasta. Siihen taistoon en ehkä SaiPa enää ilmoittaisi, vaikkakin vain neljä paunaa on eroa Lukkoon. Kymppiviivallakin riittää verta, hikeä ja kyyneleitä ennen kuin 60 peliä on täynnä. Sarjan tasaisuudesta on varmasti kaikki jo sanottu, mutta onhan tämä nyt herkullista olkoonkin, että yksi jengi tuntuu liihottavan ihan omilla luvuillaan.

  Lainaus:
  No kovin kauas ei tarvitse mennä... En nyt muista millä pelimerkeillä Kärpät tuohon kauteen lähti, mutta vihkoon meni. Runkosarjan kahdeksas ja puhtaasti 0-2 ulos sääleistä.
  Jääkiekon SM-liigakausi 2016–2017 – Wikipedia
   
 3. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Viime kauden ennakkoarvioissa ei ollut kovin korkealla. Oisko juuri ja juuri suorasta pudotuspelipaikasta taistellut.

  Ja tälle kaudelle taas menetti satoja pisteitä kärkimiesten muodossa ja joukkue oli täynnä kysymysmerkkejä. Sen jälkeen on tullut pari kysymysmerkiksi luokiteltavaa pelaamatonta pelaajaa lisää.

  Nopeasti nämä unohtuu.
   
 4. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Olihan Kärpät sillonkin kevyesti mestarisuosikki ja arvioitu kärkeen, Suikkasella ei vaan lähtenyt. Pieni hikka vain, turha tuosta on sen enempää muistella.

  Rpät on heittämällä seuraavat 5-10v. Ehdoton mestarisuosikki ja top3 voi huoletta laittaa runkosarjaan joka kausi. Muilla ei vaan oikein ole jakoa, ei voi mittään. Dynastia.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  En tiedä miten paljon jäi Suikkasesta kiinni, ylivoimaisesti suurin syy oli se että joukkueen kasaaminen meni ihan vituiksi ja nippu oli vielä elokuussa kohtalaisen pahasti levällään. Sitten loukkaantui pelaajia ja sisään tuli Hruskaa, Tlustya, Hagmania ja ties ketä ja samalla vauhdilla niitä lähti sitten ulospäinkin. Jossain vaiheessa kokoonpanoa saatiin vähän stabiilimmaksi ja pelikin alkoi kulkea, mutta alkukaudesta joukkue antoi niin paljon tasoitusta että sieltä ei tuon paremmalle sijalle rynnistetty vaikka suorasta pudotuspelipaikastakin välillä taisteltiin.

  Toki osaltaan varmasti oli Suikkasesta kiinni se että joukkueen kasaamisessa oli niitä ongelmia. Mutta ei se silti Suikkasen piikkiin kokonaan mene, ihan samalla tavalla Manner olisi ihmeissään jos elokuussa joukkueesta puuttuisi suunnilleen puolet kokoonpanosta. No ei nyt ihan, mutta melkein.
   
 6. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin, aika paljon riippuu varmasti siitä, että säilyykö työhanskat kädessä, vai tyydytäänkö vallitsevaan asiain tilaan ja tekemisen tasoon. Pääsarjatason jääkiekko-organisaatio kun on siitä metka "yhteisö", että sen saa sekaisin hyvin vähällä vaivalla ja kun se lumipallo alkaa vyörymään, niin se vaikuttaa sitten niin urheilulliseen tekemiseen kuin kaikkeen muuhunkin. SaiPa esimerkiksi oli Tirkkosen jälkeen kaikkien mielissä nyt pysyvä keskisarjan jengi. Jos ei nyt ihan TOP6, niin ainakin pleijareiden vakiojoukkue. Sitten vaihtui Tirkkonen omaan poikaan ja väki toimistollakin. Kausi alkaa ja kun päästään kevääseen, niin jengi pelaa a-junnuilla sarjajumbona. Tämä vain esimerkkinä, vaikka toisilla sitä puskuria reagoida on vähän eri tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2019 klo 15.11
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Manner ei anna/antaisi sellaista tilannetta syntyä.

  Se oli pikku hikka vaan mestaruusjunalla, kyllä ennakoissa oli ihan kärkipään porukoita silloinkin, kuten aina. Parhaista parhaimmallekin tulee joskus vastatuulta, mutta todennäköisyys sille on niin marginaalisen pieni verrattuna muille/mestisjengeille jotka on vaan lähtökohtaisesti osallistumassa ja vuodesta toiseen toivotaan toivottaan ideologialla liikenteessä.

  Tuollainen dynastia ja Liigan paras seura on mestarisuosikki ja pelinappulat sen mukaiset aina, joskus vaan tapahtuu odottamattomia tyyliin Tarkin puoliyllättävä lopetus esim.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Niin ja onhan sekin fakta että pitkässä juoksussa mestaruutta ei tietenkään voi joka kausi voittaa. Tärkeintä on saavuttaa se jatkuvuus toiminnassa ja siinä Kärpät on ihan paria kautta lukuunottamatta onnistunut 2000-luvulla erinomaisesti. Pari ohikautta on tullut, mutta niistä on yleisesti osattu ottaa hyvin opiksi. Neljä synkkää kevättä oli 2010-13, mutta nopeasti tuokin kurssi kääntyi.
   
 9. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Lainaus:

  Mahtaakohan Tepsillä olla mitään mahdollisuuksia koskaan tuollaiseen mainitsemaasi jatkuvuuteen. Itse sanoisin että Kärpillä ja Tepsillä on ero kyllä osaamisessa, mutta vielä isompi ero on siinä paljonko rahaa käytettävissä. Niinku olen sanonut niin Tepsin pitäisi laittaa rohkeasti enemmän rahaa joukkueeseen.
   
  Zerotta tykkää tästä.
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Miksi ei voisi olla, onhan TPS ollut aikoinaan vielä huomattavasti Kärppiä suurempi dynastia ja kyennyt tekemään jopa kahdesti sen mitä Kärpät ei ole koskaan pystynyt tekemään eli voittamaan kolme kertaa mestaruuden putkeen. Ja kahdesti voittaneet myös Euroopan mestaruuden. Kärpiltä ei löydy näistä saavutuksista kumpaakaan, pelkkää kurjuutta näiden osalta.

  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Supercell-miljardöörien ansiosta TPS:llä olisi moninkertaisesti enemmän rahaa käytettävissä kuin mitä Kärpillä on.
   
 11. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Oletko oikeasti tuota mieltä? Minun mielestäni tuo rahankäyttö on pienin ero. Kärpillähän kuluu selvästi eniten rahaa matkustamiseen ja majoittumiseen koko liigasta, joten kokonaisbudjettia on tyhmää vertailla. Pelaajabudjetithan tässä on ne, mitä pitää verrata. Kärpillä on liigan 2. suurin pelaajabudjetti noin 3milj euron budjetilla. Edellä HIFK. TPS taitaa olla jonkun 200-400k perässä. Ei tuo raha ole se, mikä selittää miksi Kärpät menestyy jatkuvasti ja TPS ei.
   
 12. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Toki sen joka kausi voi voittaa, ei ole mitään esteitä sille. Se miten todennäköistä se on on eri asia. Tokihan Liigan parhaalla seuralla jatkuvuus on kunnossa, ihme olisi jos ei olisi. Asiat on kivijalkaa myöten anturasta asti tehty kunnolla ja kunnossa, niin sen päältä on hyvä operoida kärjessä jatkuvasti.

  Tepsi saisi laittaa vaikka 5miljoonaa joukkueeseen joka vuosi geimboi rahaa, ja silti ei tulisi vastaavia tuloksia yhtä säännöllisesti. Mestaruuksia ei määräänsä enempää voi ostaa. Junnupuoli ja vetovoima, loistavasti hoidettu liigan paras seura on niin paljon muutakin kuin vain helvetisti rahaa joukkueeseen.
   
  FASlapsi ja Epätietoinen tykkäävät tästä.
 13. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Lainaus:
  No kirjoitin hiukan väärin. Siis Tepsillä olisi rahaa käytettävissä mutta ne ei käytä. Kärpillä toki on enemmän ja käyttää enemmän ja se kannattaa. Sarjataulukko todistsa heti sen


  Edit: Epätietoinen. Kyllä olen

  Edit2: Mikäli TPS haluaa menestyä niin siihen tarvitaan rahaa. Ilman sitä turha haaveilla menestyksestä


  Edit3: Kärpillä on vähintään tuplasti rahaa vrt Tepsiin
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 04.02.2019 klo 21.08
 14. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Tepsillä olisi rahaa, vai supercell hepuilla?

  Vai onko nyt jo iloisesti sekaisin et ne on kaikki niiden rahat tepsin rahoja, eivät vaan pahalaiset anna käyttää niitä tepsin omalta tililtä?
  On kyllä kurjaa.

  Väitän, että sarjataulukkoero tepsi vs kärpät riippuu ja roikkuu ehkä vähiten pelaajabudjetista.

  Edit.typoja
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 15. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Sille on syynsä miksi HIFK ja TPS, jotka vetävät joka ikinen vuosi suurella budjetilla eivät ole nousseet samanlaisiksi dynastioiksi. Kärppien pukuosastolla on tämän alan rautaisia ammattilaisia, toisin kuin vaikka Hifkillä.
   
 16. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Näin se menee. Laput silmillä voi toki uskotella itselleen, että se johtuu budjetista.

  Kärpät ei ole sattumalta tai muuten vain, varsinkaan pelkästään yhden isoimmista budjeteista takia Liigan paras seura. Kaukana siitä itseasiassa.
   
  FASlapsi ja bunghole tykkäävät tästä.
 17. bunghole Jäsen

  Kärppien luokkakokous ja vanhojen legendojen ”haaliminen” on mennyt toistaiseksi peli edellä ja onnistunut hieman paremmin kuin vaikka Jypillä.

  Ohtamaa oli lähtökohtaisesti huipputasolla saapuessaan, mutta päässyt vasta nyt tammikuussa ”omalle” tasolleen. Kukkosen rooli on pienentynyt sitä mukaa kun ikää tulee ja jalka hidastuu, mutten epäile etteikö Lassekin joutuisi taistelemaan peliajastaan ja on hoitanut oman roolinsa edelleen hienosti. Pyörälä kävi kauden muualla, mutta todisti olevansa edelleen huippupelaaja tähän sarjaan ja on edelleen vahvistus.

  Ja nyt Jussi. Vanhoilla näytöillä ei pääse Mannerin Kärppiin. Kuten aiemmin todettua, niin Jokinen otti yhteyttä Virkkuseen, minkä jälkeen kysyttiin valmennukselta josko Jussi mahtuisi mukaan. Eihän tuollaiselle pelaajalle sanota kovin helposti ei, mutta uskon että tässäkin on mietitty sitä miten Jussi vahvistaisi joukkuetta.

  Eilisen pelin perusteella Jussi pysyi hyvin mukana ja tulee vain parantamaan tästä. Hienoa että saatiin kotiin ja joukkue vain vahvistui entisestään.
   
 18. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  TPS ei ole pelaajabudjettiin panostanut kunnolla kuin vasta muutaman kauden ajan, joten olisin vielä varovainen arvioimaan onnistumista tai epäonnistumista. Ja se pelaajabudjetti ei edelleenkään ole top-3 joukossa (ainakin ilmoitusten mukaan, toki kesken kauden on varmasti menty yli).

  Ja vaikka TPS ei olekaan vielä pudotuspeleissä tällä uudella tulemisellaan loistanut niin nyt ollaan kolmatta kautta putkeen runkosarjan kärkikahinoissa mukana (vaikka ykkössijasta ei enää taistella). Väittäisin että ihan hyvällä tiellä ollaan ja tulevaisuus näyttää hyvältä.
   
  Mastokaupunki, PlayMacher, Euro71 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. T. Blade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Galatasaray
  Itsekin olisin ehkä vielä vähän varovainen leimaamaan TPS:a jokavuotiseksi flopiksi resursseihin nähden, sillä vasta 2-3 kautta ollaan oltu hieman isommalla budjetilla liikkeellä, eikä näinäkään kausina liigan suurimmalla. Turussa on nimenomaan laitettu junioripuolta kuntoon sekä saatu organisaatiosta hiottua asiallinen paikka ja siten kuva ulkopuolelle, jonka myötä läpimurron kynnyksellä olevat ja viimeisiä kausiaan liigassa pelaavat pelaajat (esim. Palve) ovat valmiita tulemaan Turkuun. Nämä ovat kauan kiertäneet Turun kaukaa.

  Vielä on tekemistä toki, jotta yllettäisiin Kärppien ja Tapparan tasolle, mutta suunta on oikea ja tulevaisuus näyttää hyvältä.
   
 20. PlayMacher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, HIFK, RoKi, Blackhawks, Seattle
  Tepsi on kuitenkin kärkikahinoissa siitäkin huolimatta että sattui huonoa tuuria kun ykköstykki Korpikoski sairastui ja "meidän mies" Jaakola ei ollutkaan täysin pelikuntoinen. Kova kokoonpano on turkulaisilla siltikin, valmennus mielestäni ainoa missä tarvittaisiin terästäytymistä, että kuviot ja asenne saataisiin mitalipelien tasolle.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toisaalta kausi on pitkä, eihän sitä tiedä jos JYP säälien kautta jatkoon, pelataan seiskapeliä, samettikätinen Kolehmainen tasoittaa pelin juuri varsinaisen peliajan lopussa ja hölmistyneet Jokiset ja kumppanit joutuu ihmettelemään mitä tapahtuu. Jatkoajalla Mikko kuukka laukoo hehtaaripyssyllä voittomaalin ja Kärpät joutuu ihmettelemään mitä tapahtuu. Onneksi tärkeimmät pelit on vasta edessä :)
   
 22. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  No eihän tuo Kärppien ylivoimainen joukkue nyt minkään ylivoimaisten resurssien ansiota ole. Joukkueeseen tuli kesällä Ohtamaa ja kauden aikana Osala sekä Jokinen, jotka kaikki ovat liian hyviä pelaajia Liigaan. Ei tuon tasoisia pelaajia normaalisti millään rahalla Liigaan saada. Ohtamaa halusi jostain syystä palata Suomeen, vaikka isompaa tilipussia olisi varmasti saanut vielä ulkomailta. Osalalla nyt on ollut tuo itsensä tutkiskelu käynnissä, minkä seurauksena sitten halusi ilmeisesti pelata Suomessa. Jokinen on taas uransa viimeisiä vuosia pelaava "jäähdyttelijä", joka haluaa päättää uransa "kotona". Kaikki noista pelaajista olisi saanut huomattavasti enemmän rahaa jostain muualta kuin Oulusta.

  Kyllähän Kärpissä tehdään tällä hetkellä päivittäisiä asioita niin paljon paremmin kuin muissa organisaatioissa, että se on se suurin syy menestykselle. Toki tänä vuonna on käynyt poikkeuksellisen hyvä tuuri, että joukkueeseen on saatu kolme noin kovaa pelimiestä. Toisaalta taas, jos organisaatiossa tehtäisiin asioita huonommin, niin ainakin Osala pelaisi varmasti jossain muualla tällä hetkellä. Jonkun verran olen päässyt tutustumaan sekä Manneriin että Ahoon ja näiden toimintatapoihin, joten sen perusteella voin ainakin todeta, että organisaatiossa tehdään tällä hetkellä ne pienet päivittäiset asiat erinomaisesti. Se on nähdäkseni suurin syy organisaation tämänhetkiselle ylivoimaisuudelle.

  Jääkiekossa asiat voivat muuttua nopeasti, mutta eihän tälle keväälle ole oikeasti kuin yksi mestarisuosikki. Kärppien ensi vuoden runkokin näyttää melko hyvältä, kun oletettavasti ainakin Ohtamaa, Jokinen, Pyörälä ja Kukkonen jatkavat. Tuossa on sen verran kokenut ja laadukas runko, jonka ympärille on helppo alkaa rakentamaan joukkuetta. Siihen kun lisätään vielä Kärppien junioritoiminta, joka on erinomaista, kun heillä on melkoinen monopoliasema lahjakkaiden pohjoissuomalaisten pelaajien suhteen. Vaikka Kärpillä rahaa onkin melko hyvin käytettävissä, niin ei se kyllä mikään pääasiallinen syy ole tuohon joukkueen tämänhetkiseen ylivoimaisuuteen.
   
  HokiJone ja Brother Whisper tykkäävät tästä.
 23. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Runkosarja alkaa hiljalleen kääntymään loppusuoralle. On tietysti vielä vähän turhan aikaista tehdä kovin pitkälle meneviä spekulaatioita, mutta tänä keväänä voisi olla eväitä kiinnostaville playoffs-kohtaamisille. Perustan tämän siihen, että oikeastaan vain Kärpät ja Ässät ovat vetäneet suhteellisen tasaista kautta.

  Ässät, Jukurit ja KooKoo lienevät jo luovuttaneet taistelun playoffs-paikasta, ja ilman isoa romahdusta Kärpät vie runkosarjan voiton. Tämä jättää jäljelle 12 joukkuetta taistelemaan sijoituksista eri kerroksissa. Näistä miltei kaikilla joukkueilla on ollut parempia ja heikompia jaksoja, joten lähtökohdat pudotuspeleihin tulevat olemaan siltä kantilta mielenkiintoisia, että ennustaminen voi olla vaikeaa. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei tietenkään vielä kannata lähteä tekemään, kun joukkueilla on kuitenkin kaikilla reilu 10 ottelua pelaamatta.

  Jos tuolta nyt yrittäisi poimia joitain tapauksia. Pelicans on pelannut vahvaa kevätkautta ja on varmaan yksi kauden suurimpia yllättäjiä tällä hetkellä. Tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä, säilyvätkö otteet vielä pudotuspeleissä. Myös HIFK on pelannut vahvaa kevätkautta, vaikka voitaisiin toisaalta sanoa HIFK:n alisuorittaneen pahasti syyskaudella. Periaatteessa HIFK:llä onnistumiset eivät ole kiinni yksilöistä, vaan siitä, millaiseen kuntoon joukkuepeli saadaan ennen playoffs-sarjoja. Kysymysmerkkinä saattaa olla myös se, että miten "haalariosasto" saadaan toimimaan.

  Yksi mielenkiintoinen ja vaikeasti ennustettava joukkue playoffseihin on varmasti HPK. Liian paljon en ole pelejä nähnyt, mutta hyvin laidasta laitaan on peli vaikuttanut kulkevan. Parhaimmillaan todella vahvan näköistä pelaamista, mutta sitten taas toisaalta herpaantumisia, nihkeitä ja vaikeita pelejä. Esimerkiksi Kärppien ja HPK:n back-to-back -peleissä tuntui kuin Kärpät olisi pelannut kahta eri joukkuetta vastaan :)

  Aika moni joukkue koettaa varmasti vielä lopuissa peleissä löytää tasaisuutta otteisiin. Toisaalta kilpailu kuuden joukkoon lienee kova. Säälipleijarit ovat kuitenkin vain paras kolmesta, ja siinä ei kauheasti tarvitse sattua pelipäiville huonoa tuuria ja kausi on ohi. Toinen kova kilpailu lienee playoffs-paikoista, en usko, että KalPa ja Sport ovat vielä millään tasolla luovuttaneet.
   
 24. bunghole Jäsen

  Mitä Sportille tapahtui tammikuussa? Lähtikö rotsista napit 2-1 voiton jälkeen Kärpistä?

  Sen jälkeen vain yksi 6-1 suonenveto Ilvestä vastaan ja pullahdus ulos jo sääleistäkin. Alle kuukausi sitten homma näytti vielä hyvältä.
   
 25. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Tässä muuten sarjataulukko 30 pelin jälkeen tuolta ketjun syövereistä:

  Koodi:
  Kärpät 71
  TPS 58
  Tappara 54
  HPK 51
  SaiPa 48
  Lukko 47
  —————
  Sport 44
  Pelicans 43
  Ilves 42
  HIFK 42
  —————
  KooKoo 41
  KalPa 36
  JYP 36
  Jukurit 34
  Ässät 29
  Kauden puolivälin jälkeen Pelicans on nostanut osakkeitaan, kiilannut itsensä Lukon ja HPK:n ohi neljänneksi. HIFK:hän oli tässä vaiheessa jo hilannut itsensä sääliviivan yläpuolelle ja on jatkanut nousuaan sen jälkeen. Sport on menettänyt asemiaan, ja taistelee nyt JYP:n ja KalPan kanssa sääliviivan tuntumassa.