Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PataJaska, 06.04.2018 klo 12.19.

 1. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ja ehkäpä vielä tärkeämpänä huomiona, että joukkue on niin hyvä, että tarvitsi vain saada yv:tä harjoiteltua, niin siinäkin ollaan ylivoimaisia. Syksyllä ei ehditty reenata, mutta sama kai sen väliä, kun muut on niin paljon huonompia. Laitetaan kuntoon kun jaksetaan/ehditään.
   
  juhis82 tykkää tästä.
 2. Artyukhin Jäsen

  Liigan +/- TOP10:ssa 8 Kärppä-äijää, perus kauraa niin sanotusti.
   
  holynordic, Matala, Epätietoinen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mikä on se otteluotanta, jolla Kärppiä top10:ssä 10/10?
   
  Lomppi tykkää tästä.
 4. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kertaus:
  - Kärppien ylivoimapelaaminen on parantunut selvästi alkukaudesta.
  - Kärppien alivoimapelaaminen on ollut loisteliasta koko kauden.
  - Kärpät saa tällä hetkellä selvästi enemmän jäähyjä kuin vastustaja. Vieraspeleissä Kärpät ei ole viimeaikoina juuri ylivoimaa pelannut. (Voi muuten osaltaan selittää parantunut YV-prosenttia. )
  Lainaus:
  En palvo ainoatakaan jääkiekkojoukkuetta, en edes Kärppiä. Olen esittänyt paljonkin kritiikkiä Kärppiä kohtaan, myös tällä kaudella. Harvemmin kuitenkaan kritisoin joukkuetta ja pelaajia. Kannatan Kärppiä urheilijan näkökulmasta. Routasydämeni sykkii vahvana. Mitä tulee tuohon Kärppien nostamiseen esille ylivoimaisena, niin sitä teen tässä ketjussa mielelläni. Aika helppoa hommaa muuten. Kärpät on ollut niin poikkeuksellisen ylivoimainen.
   
  Goner ja Brother Whisper tykkäävät tästä.
 5. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Lainaus:

  Tuohon kirjoitukseen McTorso... Näetkö että ylivoimaisuus on poikkeuksellista vai onko tässä nyky liigan trendi
   
 6. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Poikkeuksellista tietenkin. Ei Kärppien ole mahdollista näin dominoida joka kausi. On poikkeuksellista, että noin monta pelaajaa, joiden ei tulisi tässä sarjassa pelata, on Kärppien joukkueeseen saatu kiinnitettyä. Heillä tarkoitan Osalaa, Ohtamaata, Hakanpäätä ja Jokista. Myös Leskisen ja Vehviläisen jääminen vielä täksi kaudeksi oli kyllä melkoinen ihmetys.

  No, yhtäkaikki, Tappara, HIFK ja TPS ovat taloudellisilta resursseiltaan sekä junioritoiminnan laadultaan niin hyviä, että kilpailu säilyy tiukkana tulevina vuosina. Lähitulevaisuudessa näen myös Ilveksen mahdollisuudet aiempaa parempina. Ässät, JYP, Pelicans ja HPK pystyvät myös vetämään ainakin yksittäisiä kausia tuloksekkaasti. Lukkokin vaikuttaa löytäneen jonkinmoista ymmärrystä pitkäjänteisen työn tärkeyteen, joten sielläkin suunnalla alkaa toivo heräämään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2019 klo 21.39
 7. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Lainaus:

  Aivan joo :). Onhan se ollut kieltämättä aika suvereenia Kärpiltä tänä vuonna
   
 8. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Näyttää olevan hikinen taistelu 4. sijasta runkkarissa. Enkä vielä sementoisi TPS:n ja Tapparan 2./3. sijaa. Jos jollekin perässähiihtäjistä sattuu kunnon putki päälle, saattaa painaa ohi. Vaatisi toki sulamista jommaltakummalta näistä, mikä ei ole näköpiirissä. Tapparan pitkähkö voittoputki katkesi vasta tänään...(?)

  Kärppiä lukuunottamatta äärimmäisen tasainen sarja tänävuonna. 10. sijaakin saa puolustaa/havitella viimeiseen saakka luultavasti. Nautin tästä! Vielä kun olisi avoin sarja, mutta se ei kuulu tähän ketjuun.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Näinpä, ja sarjaohjelma kertoo myös paljon. Heikohkon Ässäpakan jos kohtaa useasti, niin ilman totaalista perseilyä suht varmat pinnat niistä ainakin. KooKoo tai Jukurit voi myös olla hankalia, mutta varmasti helpompia kuin muut.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 10. Rankkari Jäsen

  Liigatulokkaista kaikki 3, ovat nyt säälipleijariviivan alla. Viimeisin tulokas myy jo pelaajiaan. Toiseksi viimeisin tulokas, pitäisi myydä/myy kohta pelaajiaan. Ja kolmanneksi viimeisin tulokas yrittää säälipleijareihin. Jotenkin loogisesti tilanne tällähetkellä.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Tähän päälle vielä se että siellä näiden kolmen viimeisimmän liigatulokkaan edeltäjä eli KalPa myös sääliviivan alla. Lisäksi koko sarjan jumbona on Ässät, joka oli 10 vuotta sitten maalin päässä Mestiksestä. Tietyllä tavalla varmaan ihan oikeat joukkueet siellä perällä on.
   
  juhis82 tykkää tästä.
 12. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Sport pääsee liigaosakemaksuistaan kesällä ja KooKoo ensi vuonna, joten katsotaan jos tilanne paranisi hieman. Tähän asti ovat resursseihin nähden onnistuneet hankinnoissaan hyvin ja pelanneet ajoittain hyvin, mutta valitettavasti tasaisuus on puuttunut.

  Tekevät hankinnoissaan parempaa työtä kuin moni isommalla budjetilla operoiva seura.
   
  Kynämestari, teba & Individual tykkäävät tästä.
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että otit tuon 10v vanhan jutun mukaan ja sivuutit 6v sitten voitetun Mestaruuden. Kaikki Liigajoukkueet eivät ole koskaan voittaneet sitä lähivuosista nyt puhumattakaan. Ainoa mikä on totta on, että tällä kaudella Ässät on ollut selvästi Liigan huonoin joukkue
   
  Eetska ja Individual tykkäävät tästä.
 14. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin, mielenkiintoista olisi tietää olisiko KooKoo jossain toisessa universumissa pystynyt hankkimaan ukon, kaksi pahimpaan loukkisumaan.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  No ei sitä mestaruutta ollut mitenkään tarkoituksella sivuutettu, lähinnä siis siihen nyt viittasin tuolla että siellä viidestä viimeisestä joukkueesta neljä on niitä jotka on viimeksi pelanneet Mestiksessä ja se viideskin sitten se joka sinne melkein putosi. Toki Ässät nyt ei muuten tuohon samaan nippuun kuulu koska on tosiaan voittanut mestaruuden ja säännöllinen pudotuspelijoukkue ollut muutenkin.

  Lähinnä tuollaisena mielenkiintoisena yksityiskohtana nostin myös Ässät tässä nyt esille.
   
 16. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kärpät lyö itselleen kovat paineet pudotuspeleissä, joukkueessa huippu-ukkoja, kaikki muu kuin mestaruus on pettymys. Saattaa luoda koviakin paineita peleissä, varsinkin, jos ei lähde kulkemaan normitavalla. Manner on guru, saas nähdä, riittääkö. Tolla materiaalilla häviäminen aiheuttaa valtavat naurut muualla ;).
   
  Kynämestari ja teba tykkäävät tästä.
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Onneksi Kärpillä on kuitenkin kokemusta näistä "kaikki muu kuin mestaruus on pettymys" tilanteista. 2000-luvulla on ennen tätä kautta voitettu runkosarja seitsemän kertaa ja näistä kuudella kerralla on tullut mestaruus. Monet sanoo että pudotuspelit on oma maailmansa, mutta Kärppien kohdalla käytännössä aina pudotuspelit on olleet jatkumoa runkosarjan peliesityksille.
   
 18. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ja kaikki tulokkaat maksaa jotain fakin osaketta yli 300k kausi. Jep, katellaan sit ku on maksettu ja kaikki on samalla viivalla..ei Sportinkaan playoff paikka vielä haudattu ole.. :) mielestäni aika hyvin taisteltu tolla budjetilla ja joukkueella tällä kaudella.
   
  Tattari ja Kynämestari tykkäävät tästä.
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ai eikö Kärpät olekaan jokaista runkosarjavoittoa pystynyt mestaruudeksi muuttamaan? Mulla oli muistikuva, että Kärpät olisi aina siihen kyennyt, mutta näemmä joku kerta on joku muukin pystynyt mestaruuden viemään.
   
 20. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Joukkueessa on niin paljon kokemusta ja menestystä Liigasta kuin vielä kovemmistakin paikoista, ettei tuo ole mikään ongelma. Jokinen, Ohtamaa, Pyörälä, Kukkonen, Osala, Lasu, siinäpä sitä voittamisen kulttuuria ja johtajuutta yhteen joukkueeseen.
   
 21. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  On, ja todennäköisesti tilanne siellä hallitaan loppuun saakka. Alkukaudesta on materiaali vahvistunut niin paljon, ettei oikein muuta, kuin mestaruutta voi oikein odottaa. Mutta kuten sanottua, kova paine tulee olemaan.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Joku rupusakki hämeestä voitti mestaaruuden keväällä 2006. Kärpät jäi tuolloin pronssille. Tuota kevättä spekuloidaan edelleenkin, Erkki Rajamäki nevö föget.

  Toki tuota sitten kompensoi se että Kärpät on runkosarjan kakkospaikalta kairannut tiensä mestariksi keväällä 2004. Itse asiassa 2000-luvulla runkosarjan kakkospaikalta mestaruuteen on kiihdytetty ainoastaan kaksi kertaa, Kärpät 2004 ja TPS 2001.
   
 23. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Lainaus:
  Totta. Kieltämättä tuntuu utopialta ajatella että Kärpillä olisi jotain ongelmia nyt tai tulevaisuudessa. Sellaista kautta odotellessa, että Kärpät olisi tavallinen joukkue, joka on kauteen lähtiessä samalla viivalla muiden kanssa. Ja varsinkin sitten pudotuspeleissä
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Suikkari 2017? Onhan siitä jo aikaa
   
 25. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hyvä. Hyvä, että on paineet. Joukkue on rakennettu ja valmennettu hyvin, joukkueessa on hyvä henki, on nuoruutta ja kokemusta, loistavat maalivahdit, puolustus ja hyökkäys. Ylivoimainen esitys runkosarjassa. Eniten tehtyjä, vähiten päästettyä, paras alivoima. Ylivoima ei toimi ja otteluissa otetaan liikaa jäähyjä. Parannettavaakin löytyy. Kärppien suurin este on oma pääkoppa. Jos Kärpillä se kestää ja kestää siten paineet, kannua kylvetetään taas Oulun kuppiloissa. Ihan mieletön nippu nykysarjaan on kasassa. Saavatkin taistella paineita vastaan.
   
  Vahva tunne tykkää tästä.