Pakastimesta löytyy jonkun verran marinoimatonta broileria suikalaine, joten ajattelin kysyä teiltä jonkun hyvän reseptin, miten ne saisi maistumaan.
Kokeile basilikakanaa:
1 sipuli (tai 2-3 salottia) silputtuna
500g marinoimatonta broilersuikaletta
750g tomaatteja (kalttaa jos haluat hifistellä) pilkottuna
1prk ranskankermaa
0,5-1 nippua basilikaa lehdet silputtuna
suolaa
mustapippuria
öljyä paistamiseen
Kuullottele sipulia öljyssä viitisen minuuttia. Lisää broilersuikaleet. Paistele välillä sekoitellen, kunnes kaikki kananpalat ovat saaneet kauttaaltaan väriä.
Lisää tomaatin palat ja ranskankerma. Anna kiehua viitisen minuuttia. Mausta basilikanlehdillä ja maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoile esim. riisin, pastan tai nuudelien kanssa.