Tulipa tehtyä eilen elämäni parhaimmat lihapullat! Kyllä pienellä hifistelyllä saa arkiruuastakin aika taivaallista settiä. Kaupassa sattui olemaan läskitiskillä hirven paistijauhelihaa, sitä hankin 400 grammaa ja lisäksi ostin rontti 800 grammaa sika-nautaa. Ne sekaisin kippoon ja sekaan iskin 4-5 kynttä valkosipulia, jotka kuullotin kahden tavallisen sipulin kera. Sitten useampi (6-8) pieneksi pilputtu turkinpippuri, chilijauhetta, grillimaustetta, paprikamaustetta, Worchesteria, muutama tabasco-tippa, aimo klöntti fetaa murskattuna, hieman kermaa, pari kananmunaa ja tietysti korppujauhoja. Kruunasin vielä ajatuksen virran lorauksella viskiä ja kahvia.
Paistoin pinnat kiinni, sekä väriä tuomaan tietysti ja sitten uuniin muhimaan. Voi perkele, että tuli hyviä! Tein niistä vielä sellaisia näyttäviä puolen nyrkin kokoisia mollukoita. Tein lisukkeeksi vielä valkosipulikermapekoni-perunoita kylkeen, niin täytyy sanoa, että oli kyllä ehdottomasti herkullisin ateria, mitä itse olen vääntänyt. Siihen vaimo väänsi vielä erinomaisen salaatin, niin aika bon voyage-meininkiä oli...:)