Heitä tästä reseptiä kehiin vaikkapa perus viiden hengen kastikkeeella. Miten paljon nestettä ja kuinka pitkään keitetään ns kasaan että tulee paksua soosia. Kiinnostaa tietää jos kokoon keittely toimii hyvin. Hieman neuvoja kaivataan koska itse olen aina vain suurustanut liemen.
Yllä tulikin jo osviittaa, mutta neste tulee tosiaan raaka-aineista eikä mitään ylimääräistä tarvita.
Keittoaika vaihtelee, mutta tunnissa tulee varmaankin jo valmista. En ole kelloa kokkaillessani katsellut. Varmaan vähän reilu tuntikin voi joskus vierähtää.
Toinen asia: Mites Jatkoajan kokkiraati suhtautuu raaka-aineeseen nimeltä lammas? Nyt grillisesonkina pitäisi tirauttaa muutamat lampaankyljykset, mutta muuhunkin tekisi mieli laajentaa. Paistiviipaleita olen myös kärtsäillyt hyvällä menestyksellä. Lammas perhana vain on sen verran kuiva että grilli ei oikein sovellu sille tai ainakin on oltava silmä tarkkana.