Toissaöisen kuhasaaliin innoittamana päätin kokeilla kokonaisen kuhan grillausta. Hommahan toimi aivan tautisen hyvin. Laitoin kokonaisen, kevyesti suolatun kalan mahaan mustaa pippuria ja sitruunamehua. Öljyä pintaan, kala grilliin ja kääntö kun sille tuntui. Grilli ei ollut kovin kuuma. Kala pois kun selkäevä irtoaa vaivattomasti. Annoin kalan vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen lihojen irroitusta. Lopputulos oli äärimmäisen mehukas ja maukas.
Lisukkeeksi valmistin sitruunalla kevyesti maustetut Liminkalaiset puistopotut. Läjä uusia perunoita keitetään juuri ja juuri kypsäksi, kaadetaan vesi pois, lisätään sekaan kevätsipulisilppua, margariinia (voita), suolaa ja loraus sitruunamehua. Kansi päälle ja puistellaan niin, että perunat rikkoontuvat hiukan, mutta eivät mene aivan tohjoksi.
Kokonaisuus toimii tautisen hyvin, on todella helppo ja nopea valmistaa ja kelpaa tarjota ihan vieraillekin, jos vain raskii.
Lisukkeeksi valmistin sitruunalla kevyesti maustetut Liminkalaiset puistopotut. Läjä uusia perunoita keitetään juuri ja juuri kypsäksi, kaadetaan vesi pois, lisätään sekaan kevätsipulisilppua, margariinia (voita), suolaa ja loraus sitruunamehua. Kansi päälle ja puistellaan niin, että perunat rikkoontuvat hiukan, mutta eivät mene aivan tohjoksi.
Kokonaisuus toimii tautisen hyvin, on todella helppo ja nopea valmistaa ja kelpaa tarjota ihan vieraillekin, jos vain raskii.