Jaahas, taas on se aika vuodesta kun tuttava tuo hirveän määrän hirveä lahjaksi.
Paistia, itse jauhettua mitälie ruhon osaa, ja kimpale määrittelemätöntä ruhon osaa.
Paisti täällä on jo käsitelty, itse ajattelin duunata ihan paahtopaistin. Mausteina vain suola, pippuri ja kenties timjami.
Jauhelihan ajattelin sekoittaa ~50/50 nauta-sikajauhelihan kanssa ja niistä sitten vääntää pyöryköitä. Vai sittenkin vain silavaa/pekonia hirven sekaan? Mielipiteitä ja ideoita, mausteista ym?
Määrittelemättömästä osasta ajattelin duunata burgundinpata-tyylisen hässäkän, pekonia vaan sekaan tuomaan rasvaa.
Saa kertoa muitakin käyttökohteita! Toissavuonna duunasin samaisen jätkän tuomasta fileestä tartaria, ja oli perkeleen hyvää. Toki joillakin on epäilyksensä riistasta duunatusta tartarista, mutta hyvää oli enkä ainakaan kuollut siihen.