Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Sai näkyviin, kun kävi asetuksissa klikkaamassa takaisin näkyville suljetut ilmoitukset.
   
  Ylläpito tykkää tästä.
 2. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juu näköjään noin se tuli mullekin näkyviin... Mutta se tässä tuli mieleen että jonkinlainen "vika" tuossa kuitenkin saattaa olla taustalla ja hyvä tuohon jossain vaiheessa olisi ehkä paneutua. Siltä kannalta lähinnä että onko olemassa mahdollisuus että myös joitain muita ilmoituksia jää näkymättä?
   
 3. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Minulla on näkynyt jo eilen
   
 4. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  @Moderaattorit onko kuinka yleistä että ns. joulurauhan aikana on jaettu pelikieltoja? Eikös nämä (hatarien muistikuvieni mukaan) ole yleensä isketty kehiin vasta joulun jälkeen? Tämä ei siis ole valitus, vaan ihan pohdintaa.
   
 5. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Tilastoja ei ole helposti saatavana, mutta mielikuvasi on varmasti ainakin osittain oikein. Riippuu kuitenkin pitkälti siitä, kuinka kilttejä palstalaiset ovat, riittääkö tontuilla jouluna aikaa kurkkia viestejä läpi tai onko kaikki moderaattorit mummolassa. Yleisesti ottaen pyrimme kuitenkin aina ottamaan rikkeet mahdollisimman nopeasti käsittelyyn.

  T: Modet
   
 6. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  @Moderaattorit Säännöt kieltävät nimimerkin takaa löytyvän "nimen" ja "henkilöllisyyden" arvuuttelun. Kysyisinkin onko sallittua arvuutella sitä onko nimimerkin takana henkilöä vaiko ei? Nykyaikana kun tekoälyn läsnäolon mahdollisuutta ei aina ja kaikissa tapauksissa voi sulkea pois.
   
 7. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Ehkäpä fiksuinta jättää myös nämä arvelut esittämättä julkisesti ja mieluummin raportoida asiasta meille, jos epäilee että botti olisi päässyt uiskentelemaan tiheäsilmäisistä nuottaverkoistamme läpi. Robotti tai trollitehdas tuskin suuremmin välittäisi arvuuttelusta, mutta jos/kun arvaus ei olisikaan oikein, niin sitten oltaisiinkin jo tarpeettoman itsemoderoinnin puolella.

  T: Modet
   
  DTremens tykkää tästä.
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Toisessa ketjussa puhutaan täysin turhista applikaatioista. Mikä on Tapatalkin virallinen tilanne nykyään, se taistelu oli hauskaa seurattavaa.

  Onko tulossa vai joko laitettiin kättä päälle ja unohdetaan koko juttu.
   
 9. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Saakohan sinne jo omat mainokset?
   
 10. Ylläpito Administrator

  Tapatalk ei ole tällä hetkellä alkaneen vuoden ohjelmassa.

  Viime vuonna siirsimme keskustelupalstan palvelimet edelliseltä 17 vuotta käytössä olleelta palveluntarjoajalta uudelle palveluntarjoajalle. Samalla nopeutimme sivuston toimintaa merkittävästi. Lisäksi palsta tuotiin salatun yhteyden taakse.

  Tämän vuoden ohjelmassa on palstaohjelmisto XenForon päivitys nykyisestä 1.5-versiosta 2.x-versioon. Lisäksi on tarkoitus yhdessä moderaattoreiden kanssa aiempaa aktiivisemmin tehdä pientä kehitystä & muutoksia palstalle. Aiemmin palsta on ollut aika "monoliittinen", eli on tehty isompia päivityksiä hyvin harvoin, ja sillä välin ei palstalle ole juuri mitään muuta tehty.

  Kaikki yllä listatut projektit ovat meidän resursseihimme nähden erittäin isoja hankkeita, joten mitään muuta emme uskalla aikatauluttaa ainakaan ennen kesää.

  Tapatalkia ei ole unohdettu tai suljettu pois, mutta kuten todettua niin lähiaikojen agendassa se ei ole. Omat mainokset Tapatalkiin on saanut muistaakseni jostain vuodesta 2014 lähtien. Ei sillä ettäkö parinsadan käyttäjän koko vuodenkaan mainostuotoilla moderaattoreiden pikkujouluissa kovin suurta lystiä pidettäisiin.

  - Matti Liljaniemi
   
 11. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiekko-Vantaa Itä 2010
  Voisiko tuon "Tunnelma HIFK:n kotiotteluissa ja siihen liittyvät asiat" -ketjun keskustelun palauttaa takaisin aiheeseen?
   
 12. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Your wish has been granted.
   
  Txjokeri ja Jude tykkäävät tästä.
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tuli tuolla Red Dead Redemption 2 - ketjussa mielenkiintoinen tilanne. Kaikki pelin pelanneet palstatoverit olivat laittaneet juonipaljastukset spoilerin alle ja sitten yksi palstatoveri taas päätti kirjottaa niistä julkisesti. Tästä heräsi kysmys mieleen että voiko Moderaatorit laittaa tällaisia viestejä spoilerin alle? Vastaavia tilanteitahan voisi tapahtua esim. elokuvien ja tv-sarjojen kohdalla.
   
 14. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan vasta moderaattorit linjasivat ettei ole mahdollista tietää jos joku juttu on spolieri tai ei, joten heitä ei kiinnosta...
   
  Barcelona tykkää tästä.
 15. teppana Jäsen

  Eikös spoilaaminen ole nettiketin vastaista? Eli penalttia saa antaa.
   
 16. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  @Moderaattorit Kuinka suuri %-osuus raporteista johtaa pelikieltoihin? Miksi @Moderaattorit nimimerkin viestejä voi nähtävästi raportoida? Eihän siitä ole hyötyä, vai onko? @Ylläpito
   
 17. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kaikki viestit ovat raportoitavissa, riippumatta viestin kirjoittajasta, koska palstan tekniikka. Moderaattorit voivat ottaa kantaa raportoinnin tehokkuuteen.
   
 18. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hei!

  Olisiko teidän kautta (moderaattorit) mahdollista saada apua. Mikä on se jalkasieneen tarkoitettu voide/liuos jota mainostettiin Jatkoajan sivuilla. Tiedätte varmaan Jatkoajan organisaatiota, mistä voisin kysyä, keneen ottaa yhteyttä, jotta saisin aineen tietooni?

  Aine oli pitkään mainoksessa sivuilla, kuitenkin aika pitkä ehkä englanninkielinen nimi, niin ei jäänyt mieleen ja nyt kun päätin sitä tilata mainosta ei enää näy.
   
 19. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Voinen auttaa, vaikken ole moderaatori. Niitä on esim. Daktarin, Lamisil, Fungorin ja Canestel. Lisätietoja paikallisesta apteekista. Google voi myös auttaa.
   
 20. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on hyvä kysymys, emmekä ole tätä oikeastaan tilastoineet. Yritetään nyt.

  Raportoinneista karkeasti sanottuna puolet johtaa esikarsinnan jälkeen varsinaiseen käsittelyyn ja käsittelyistä viesteistä sanktioidaan jollain tapaa ehkä 75 prosenttia. Näin ollen raportoinneista reilu kolmannes johtaa sanktioihin. Tämä prosentti on korkea ja kertoo lähinnä siitä, että raportoinnit ovat keskimäärin aika aiheellisia. Tästä kiitos kuuluu palstan käyttäjille.

  Varsinaisiin pelikieltoihin johtavien raportointien osuus on tätä pienempi. Pyrimme painottamaan toiminnassamme ohjaavaa otetta, jossa keinovalikoima koostuu joko yksityisestä tai julkisesta ohjeistamisesta ja rikepisteistä kirjoituskieltojen sijaan.

  Terveisin

  Moderaattorit
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Minkä takia @Moderaattorit :n lähettämään yksityisviestiin ei voi vastata, vaan jos haluaa keskustella aiheesta josta modeilta on tullut viestiä niin täytyy itse avata uusi yksityisviestiketju?
   
 22. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Hei rekufa,

  Kiitos kysymyksestäsi. Harmillisesti täytyy todeta ettemme ole varsinainen OMO-Info, eli kauttamme ei ole mahdollista saada vastauksia aivan kaikkiin elämän (tai varpaanväliä) polttaviin kysymyksiin, semminkin kun mainokset riippuvat enemmän palstan käyttäjälle selaimen kautta profiloidusta sisällöstä. Lisäksi terveysvaivat ovat sen verran tapauskohtaisia että etenkin pitkittyneen jalkasienen hoitoon suosittelemme kääntymistä suoraan terveysalan ammattilaisten puoleen. @Hande75 tuossa luettelikin jo mahdollisia tuotteita joita voi käyttää, paras neuvo on kuitenkin mennä apteekkiin ja pyytää proviisoria auttamaan oikean tuotteen löytämisessä juuri Sinulle.

  Ystävällisin terveisin,
  Moderaattorit
   
 23. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Ylläpito - olisiko mahdollista saada notificaatioilmaisin sivun "titleen", jolloin jo selaimessa auki olevasta tabistakin näkisi jos joku on lähestynyt yksityisviestillä, vastauksella tai tykkäyksellä? Samaan tapaan kuin FB toimii?
   

  Liitetyt tiedostot:

 24. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Mielestämme rikkeiden ohessa tulevat nootit eivät ole sinänsä neuvoteltavissa, todennäköisimmän keskustelukulun menevän viimeistään toisessa viestissä juupas-eipäs -väittelyksi. Jos käyttäjä kokee tulleensa kaltoinkohdelluksi, voi hän halutessaan laittaa meille erikseen viestiä. Todennäköisesti sinä aikana mikä menee viestin muotoiluun, ehtii käyttäjä myös käydä tilanteen läpi muutamaan kertaan objektiivisesti ja harkita, onko valittaminen aiheellista.

  Terveisin,

  Moderaattorit
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Ei kyse välttämättä olisi mistään väittelystä, esim. itse olen pari kertaa kysynyt ihan vaan täsmennystä jos on tullut pelikieltoa tai noottia. Mutta ok, ihan ymmärrettävä linja tämäkin toki. Olisi vaan selkeämpi jos alkuperäiseen viestiin voisi vastata. Toki tämä varmaan vähentää tätä "Vitun homo modet kun annoitte kakkua" -palautteen määrää, mitä varmasti siis myös tulisi.