Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Tuossa pari päivää sitten kysyin, että tuleeko yksityisviestin raportoinnit perille ja vastaus oli myönteinen, joten oletin että he pystyvät tuon keskustelun lukemaan (jossa toki vain on tuo yksi viesti).
   
  A Siente tykkää tästä.
 2. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Suosittelemme muokkaamaan tai poistamaan viestisi. Linjamme on, ettei palstalla saa ulkaista yksityisviestejä, koska ne ovat yksityisiä.

  Vaikka yksityisviestien raportit meille tuleekin, valvomme ainoastaan julkista keskustelua palstalla. Raportoituja viestejä lukuun ottamatta me emme edes näe yksityisviestejä.

  Moderaattorit
   
  A Siente tykkää tästä.
 3. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Ok. Missä tuollainen pykälä on luettavissa, kun säännöissä ei ainakaan ollut mainintaa yksityisviesteistä?
   
  A Siente tykkää tästä.
 4. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Saisiko tämän linjauksen ihan vaikkapa tuonne sääntöihin? Kuitenkin helposta muokkauksesta kyse, eikä nyt kukaan voi muistaa jokaista linjausta jostain vuodelta 2010 tai pahimmassa tapauksessa vieläkin kauempaa, joka on tähän tai johonkin vastaavaan ketjuun kirjoitettu. Olen kuvitellut muistavani aika hyvin nämä "kirjoittamattomat" säännötkin, mutta näiden yksityisviestien suhteen en ollut ollenkaan varma, mikä käytäntö teillä onkaan käytössä.

  Joo, teillä on toki tarvittaessa Pohjois-Korea pykälä siellä, mutta jos halutaan palvella esimerkiksi uusia käyttäjiä, niin kyllähän tuo sinne pitäisi lisätä.
   
  A Siente tykkää tästä.
 5. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  se onkin aika outo juttu että täällä nämä sääntötulkinnat elävät kuinka sattuu. Esim. huumorimielessä tehdyt arvailut henkilöllisyydestä kiellettiin 2009 ja sitten seuraavan kerran 2017. Vastausta kysymykseeni, milloin ne tuossa välissä muuttuivat salituiksi en ole saanut. Se että joku listaisi voimassaolevat säännöt yhteen paikkaan on varmasti ihan käsittämätön ajatus näille logiikan mestareille, joita myös Moderaattorit nimellä kutsutaan.
   
  A Siente tykkää tästä.
 6. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Ikävä kyllä samassa paikassa kuvailematon linkki - linjauksen kanssa. Eli lähinnä ketjussa moderaattoreilla on asiaa.

  Tällaisen tapausten takia sääntöjen ja linjausten päivitys yhteen paikkaan on to-do-listallamme tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista.

  Myönnetään, tämäkin asia on pitänyt tehdä aikoja sitten.

  Modet
   
  A Siente ja sinnepäinsä tykkäävät tästä.
 7. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Minä päivänä @Moderaattorit julkistaa joulurauhan ilmoituksessa, ja toteaa, että modetiimi jakaa joulun ajan kovia paketteja?
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018 klo 22.21
 8. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sama mainos näkyi juuri hetki sitten...
   
 9. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ja samat blokattu uudelleen.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kauan Oskari Nikkinen saa mainostaa jokaisessa viestissään? Ei pitäisi olla iällä mitään väliä. Syö palstan luettavuutta, kun on tuollainen mainosbotti pönkittämässä omaa agendaansa.
   
 11. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Tilanne on viety kurinpitodelegaatin käsiteltäväksi.
   
 12. Kerouac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @Ylläpito onko tämä tarkoituksellinen muutos leiskassa että oikealle jää tyhjää vai bugiiko CSS?

  EDIT: Oikeastaan väärä ketju, mutta olkoon nyt täällä.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 11.12.2018 klo 17.35
 13. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  ”Tätä samaa paskaa se on aina teidän rasistien kanssa.”
  Katsotaan nyt sitten miten @Moderaattorit suhtautuvat tälläiseen @Anssi #5 solvaukseen.
   
 14. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Hetki sitten käytiin keskustelua natsitunnuksien kuten lippujen kieltämisestä. Tässä yhteydessä tietty osapuoli vastusti ajatusta argumenteilla, että samalla kommunistien symbolit sirpit ja vasarat pitää kieltää myös.

  Omasta puolestani näkisin että jos rasistiksi kutsuminen kielletäänkö niin sitten suvakkinimitys tulee kieltää myös.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei olisi välttämättä yhtään pahitteeksi jos keskustelua Vapaan puolen ikiliikkujaketjuissa vähän siivottaisiin, suvakki/vajakki/rajakki/natsi-möykystystä vähennettäisiin puolin ja toisin sekä eriasteiset nimittelyt kiellettäisiin. Ainakin näin satunnaisemman lukijan ja -osallistujan näkökulmasta on erittäin raskasta lukea ns. ideologiaketjuja, joissa samat naamat vänkäävät päivästä toiseen keskenään ja nimittelevät toisiaan. Tässä asiassa eivät "suvakit" ole yhtään sen parempia kuin "rajakit".
   
  Fat Cat ja mutina tykkäävät tästä.
 16. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Toi sirpit ja vasarat -argumentti ei toimi, koska kommunismilla nyt ainakin oli olevinaan jotain yritystä, ettei tapettaisi kaikkia, vaikka se sitten siihen menikin. Tarkoitan taustalla vaikuttavaa marxismia. Kansallissosialistinen ideologia oli vähän toisenlainen ja yleensä fasismin ideologia. Ja sanon tämän ei-vasemmistolaisena ja antikommunistina!

  Jos joku on niin tyhmä että vetelee tuolla natsilipun kanssa tai sirppien ja vasaroiden kanssa niin ihan kusipää on. Tiedän yhden, jolla on tatuoituna sirppiä ja vasaraa, no, ihminen mokaa aina.
   
  sämpylä89 tykkää tästä.
 17. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tiedä olenko yksin mielipiteeni kanssa, mutta NHL-osioon on alkanut tulevaan aika isolla kädellä linkkejä The Athletic -julkaisuun, joka on maksumuurin takana. Olisiko tarvetta omalle Athletic-ketjulle, mihin noita voi sylkeä vai jatketaanko näiden kylvemistä useaan eri ketjuun? Mikäli itse artikkelin tekstiä ei liitetä viestiin, on arvo ainakin minulle kohtuullisen matala.

  En myöskään periaatteesta aio tuota lehteä tilata, sillä ilmaiseen kokeiluun erehtyneenä sähköposti tulvii Athletic-spämmiä, vaikka sen sitä valinnut ja olen jo postituslistalta itseni poistanut.
   
 18. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Lainaus:
  Eliiiii. Teikäläistä ärsyttää Athletic-linkit, joten ne pitäisi kieltää?
   
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Veikkaisin, että valtaosalla ei ole tunnareita tuonne. Eli kun linkki sinne postataan eikä laiteta tekstiä mukaan, on ne viestit mielestäni aika sisällöttömiä.
   
  karotenoidi ja mutina tykkäävät tästä.
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Et ole. Kristiina Halkolan kanssa teit vallankumousta pioneerileirillä Itä-Berliinissä. Haminan satamassa odottelitte milloin toverit tuo rauhanohjukset Suomeen.
   
 21. Pausima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Wild
  Lainaus:
  Pelkät linkit maksumuuriin on kyl informaatioarvoltaan täysin nolla. Pieni referaatti mukaan niin saisi myös ne, jotka eivät tilaa the Athleticia, jotain irti viestistä. Ei pitäis olla ihan hirveen paha rasti.
   
  aessi, pikkuvaimo, karotenoidi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Eivätkö sisällöttömät linkit ole palstalla muutenkin kiellettyjä? Kaipa se pykälä koskee mahdollisia mainoksiakin?
   
 23. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ei ole. Niilin hanhet on kielletty. Ja joku toinen hassu youtube-video, paitsi jos kuvailee, mitä linkin takaa löytyy. Yksi älyttömistä syistä, mistä saa pelikieltoa.
   
 24. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Maksumuurin takaisten juttujen referointi on lukijaystävällistä ja siten suositeltavaa. Emme kuitenkaan koe tarvetta puuttua maksumuurin takaisten juttujen linkittämiseen palstalle, puhutaan sitten The Athleticista tai vaikka Keskisuomalaisesta.

  Moderaattorit
   
  aurora borealis tykkää tästä.
 25. Ralph Jäsen

  Miksi Sami Vatasesta jauhetaan treidiketjussa, vaikka Vatasella pitäisi olla omakin ketjunsa? Tai siis miksei asialle tehdä mitään?