Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Bioresonanssiterapia ja muu humpuuki yhteiskunnassamme

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Uleåborgir, 12.06.2012 klo 13.59.

 1. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Aiemmin tänä vuonna eräs sukulaiseni sanoi minulle, että suolimatoja voi saada metsässä hengitysilmasta. Jos metsässä on eläinten ulosteita, niin madot voivat levitä ihmiseen niistä ilman välityksellä. Niinpä matoja onkin melkein kaikissa ihmisissä, ja asian selvittämiseen ja hoitamiseen voi käyttää esimerkiksi bioresonanssiterapiaa. Sukulaiseni oli saanut käsityksen naapuriltaan, joka oli käynyt Riitan Resonanssi -humpuukihoitolassa. Tällä naapurilla oli havaittu matoja, ja mikä minun mielestäni erikoisinta: myös tämän miehellä oli niitä - mutta eri matoja. Resonanssi-Riitta oli määrännyt hoidoksi etikkaa ja koirien matolääkkeitä. "Madot olivatkin lähteneet", tosin niitä ei ollut nähty silmin, mutta "olo oli jotenkin pirteämpi".

  Lainaus:
  Riitan Resonanssi lupaa siis esimerkiksi lapsettomuuteen ja "sydän vaivoihin" avun lähettämällä kudoksen resonanssitaajuutta elimistöön.

  Tällainen humpuuki voi olla jopa hengenvaarallista, jos oikeasti vakavasti sairas hakee hoitoa resonanssiterapiasta. Jos Resonanssi-Riitta kuittaa vaivat "loisina", vaikka potilaalla on alkava syöpä, niin potilas ei parane pelkällä lumevaikutuksella ja loislääkkeellä. Hoidon aloittaminen voi viivästyä useilla viikoilla kyllä. Sydänvaivaisilla taas voi kirjaimellisesti aortta poksahtaa etikkakuurin aikana. Siihenkään ei auta placebo, muuten kuin ehkä verenpainetta laskemalla.

  Ensimmäinen resonanssiterapiakäynti maksaa 100 €. Myös eläinten vaivat voidaan tutkia jopa karvanäytteestä MSAS-bioresonanssitutkimuksella.

  Riitan Resonanssi
   
 2. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka,King James
  Eräs, ei-onneksi-kovin-läheinen-sukulainen, tarjoaa mm. energiahoitoja ja energiaterapiaa ja lisäksi ilmeisesti kouluttaa ihmisiä "sopivaan" hintaan näissä epämääräisissä aiheissa.

  Parhaiten tunnettuna yleisroskana tulee mieleen homeopatia.

  Perussyynä tähän kaikkeen paskaan joista ihmiset maksavat pidän ensinnäkin tyhmyyttä ja toiseksi kuolemanpelkoa, koska nyky-yhteiskunnassa ei hyväksytä kuolemaa osana luonnollista elämänkaarta.

  Haavoittuvalle ja herkkäuskoiselle ihmiselle voi myydä melkein mitä vaan.
   
 3. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Mikä tekee petoksesta eettisesti vielä raskauttavamman.
   
 4. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tähän samaan kategoriaan voisi varmaan liittää energiahoitaja Sinikka Vasavan tarjoamat palvelut. Vasava tutkii nimittäin heilurilla, ovatko pistorasiaan kytketyt töpselit oikein- vain väärinpäin. Jälkimmäiset kun synnyttävät huoneistoihin liikkuvia magneettikenttiä, joista aiheutuu kaikenlaista vaivaa sydämentykytyksistä lihaskramppeihin ja unettomuuteen.

  Tästä kertova lehtiartikkeli on onneksemme tallennettu Riemurasiaan:

  Töpselit väärinpäin

  Homeopatia on myös yksi tällainen humpuukihuijaus... Joskus muutama vuosi sitten bongasin netistä muistaakseni Pallontallaajista keskustelun homeopatia-malarialääkkeeistä. Joku reissaajanalku tiedusteli kokemuksia näistä valmisteista, ja oli itse harkinnut niitä - ne kun olivat huomattavasti reseptilääkkeitä halvemmat. Onneksi 99% foorumin jäsenistä tuomitsi nuo tehottomana humpuukina. Sattuipa tuonne keskusteluihin mukaan kuitenkin yksi lääkkeitä käyttänyt. Hän perusteli niiden toimivuuden jäätävästi: "Minä käytin homeopatialääkkeitä reissullani, enkä sairastunut malariaan". M.O.T.

  Valitettavaa on, että tämä keskustelun aloittanut henkilö innostui heti entistä enemmän näistä homeopatialääkkeistä, ja ohitti kaikkien muiden kirjoittajien valistuneemmat kommentit. Tarina ei kerro, mihin ratkaisuun hän päätyi. Jos hän valitsi tuon yhden kirjoittajan suositusten perusteella homeopatialääkkeet, sairastui tai jopa kuoli, suosittaja pitäisi melkein minusta tuomita ainakin jonkinlaiseen rangaistukseen... Noh, Darwinismi toimii näinkin.

  Oma lukunsa ovat nämä Minä Olen -putiikin verkkokaupan mahtavat tuotteet, joita olen muutaman kerran tännekin linkittänyt. Niitä kyllä joku ostaa, koska nuo samat roskat ovat myynnissä vuodesta toiseen:

  (tuotenimet ja selitteet kopioitu sivulta kielioppivirheineen)

  Transformer 23 suoja Autoon sateliittitaajuksille:
  http://www.minaolen.com/kauppa/product_details.php?p=752

  Transformer 25 ruokien säilytykseen:
  http://www.minaolen.com/kauppa/product_details.php?p=751

  Green 8 -M esim. kannettavaan tietokoneeseen:
  http://www.minaolen.com/kauppa/product_details.php?p=749

  Tachyonisoidut lasilinssit (1 kpl):
  http://www.minaolen.com/kauppa/product_details.php?p=755
   
 5. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Suosittelen kriittiseksi lähdemateriaaliksi Skepsis ry:n sivuja sekä yhdistyksen Skeptikko-lehteä. Skepsiksen toiminnan ydintä on juuri nostaa tällaisia tieteen tunnusmerkkeihin ja/tai uskomuksiin perustuvia ilmiöitä, joilla viilataan ihmisiä linssiin.

  Skepsiksellä riittää työsarkaa. Maailma on pullollaan humpuukia.
   
 6. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Joo. Humpuukiväki käyttää vipuvartena todella paljon käsittämättömiä sanoja ja termejä. Tachyonisoitu, GIE-vedenenergisointilaite, 50 000 Bovis-yksikköä jne... Näin saadaan aikaan valistumattomien ihmisten piirissä autenttisuuden illuusio. Jos näiden termien taakse katsoo, niin kritiikkiä ne eivät oikein siedä.

  Homeopatiassa on maalaisjärjellä ajateltuna ehkä joissakin erityisissä tapauksissa rokotemainen vaikutus, jos homeopaattiseen "lääkkeeseen" on jostakin syystä joutunut henkitoreisia taudinaiheuttajia. Loppu vaikutuksesta liittyy varmasti sattumaan ja lumevaikutukseen. Kennelväellä tuntuu muuten olevan eniten uskoa homeopatiaan, koska "moni koira on parantunut homeopatialla". Oikeasti tietenkin homeopatiasta huolimatta, ellei ole ollut sitä rokotevaikutusta sitten, koska en ainakaan näillä tiedoilla usko, että koiran tai sen omistajan oma usko homeopatiaan riittää parantamaan koiraa.
   
 7. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Homeopatiahan perustuu siihen uskovien mielestä "veden muistiin". Lääkkeenä käytetään monin verroin laimennettua taudinaiheuttajaa tms., jonka olemassaolon vesi muistaa, ja siksi kuulemma tehoaa.

  Tutkimusten valossa juurikin lumevaikutus sekä se, että hoitohenkilökunnan ystävällinen ja huomioiva asenne saavat homeopaattisiin lääkkeisiin uskovan tuntemaan olonsa paremmaksi.

  Skepsiksen porukkahan yritti pari vuotta sitten tehdä itsemurhaa ottamalla yliannostuksen homeopaattisia lääkkeitä. Aiheesta mm. tässä Iltalehden artikkelissa:
  Homeopaattinen epäonnistui | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi
   
 8. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Lainaus:
  Kosmetiikkamainonnassa tuo vedettiin yhteen aikaan oikein tahallaan överiksi. Mitä näitä nyt oli, nanosfäärivoiteita ja 70 % kimmoisammaksi (tms) ihon tekeviä salvoja.

  Kosmetiikkatouhu nyt on semmoista ämmien leikkiä, mutta homeopatia ja muut uskomushoidot ovat huomattavasti vaarallisempi asia. Kosmetiikka toimii hyvin jos kosmetiikan käyttäjä tykkää lopputuloksesta, mutta uskomushoitojen kanssa pelehtiessä voi mennä pahimmassa tapaksessa terveys ja henkikin.
   
 9. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Onhan noita rasvoja ja voiteita, joissa mainostetaan olevan jotain Q kymmentä. Maire sitten tohkeissaan Reinolle selittää, että sitä Q10-rasvaa pitää saada. Reino kysyy jotta mitä se Q10 on? Maire toteaa että en tiijä, mutta pakko sen on jotain ihmeellisen hienoa olla kun tuollaiselta kuulostaa.
   
 10. Mdawg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Saksassahan noita on jo pilvin pimein. Kutsuvat itseään nimellä Heilpraktiker eli parannushoitolat jne. joissa juurikin hoidetaan bioresonanssiterapialla.

  Tunnen ihmisiä (pääosin naisia), jotka ovat jo vuosia käyneet moisissa humpuukihoidoissa. Yksikin selitti, että bioresonanssiterapia on jo parantanut hänet seuraavista allergioista: sokeriallergia, vehnäallergia, maitoallergia, tomaattiallergia. Kysyin sitten, että miten sellainen sokeriallergia ilmenee. Ei se kuulemma ilmene mitenkään, mutta bioresonanssilaite oli sanonut, että sulla on sokeriallergia. 6 viikkoa piti olla ilman sokeria ja käydä 2 kertaa viikossa parantajalla mittaamassa resonanssit. 35 euroa per käynti.

  Ja tämä kaikki aina eri aineiden kanssa. Sokeriallergia hävisi, mutta tilalle olikin tullut vehnäallergia jne. Puoli vuotta ja satoja euroja jälkeenpäin allergiat olivatkin poissa, mutta seurantaa pitäisi jatkaa ainakin 6 kuukautta. No eihän se mitään järkipuhetta kuuntele vaan taitaa käydä siellä edelleen.
   
 11. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
 12. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Neuvostopropaganda, jota käytettiin omaa kansaa vastaan, nojasi juuri matemaattiseen sumutukseen. Tilastojen mukaan Habarovskin ruiskolhoosi tuotti tänä vuonna 50 prosenttia enemmän. Enemmän kuin mitä ja milloin, moni ajatteleva neuvostokansalainen kyseli mielessään.

  Tietoinen ihmisen terveysasioilla pelehtiminen ja petoksen tekeminen terveyden kustannuksella on äärimmäisen tuomittavaa.

  Lainaus:
  Siltähän tuo vaikuttaa, että naiset kokevat saavansa eniten hyötyä humpuukihoidoista. Ehkä naisten vähintään oletettu tunnetason korostuminen on tässä taustalla. Konkreettinen hoito ja ihmisen kosketus ovat varmaan ne asiat, jotka korostuvat naisten hyvissä kokemuksissa. Tästä puhuttiin jo ylempänä homeopatian yhteydessä. Itse humpuukiin käytetty tekninen väline on täysin toissijainen, mutta se luo sitä luotettavuuden harhakuvaa. Humpuukihoitaja tietää tämän ja käyttää sitä sumeilematta hyväkseen.
   
 13. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jossain kosmetiikka mainoksessa kehuttiin että 100% vastanneista piti tuotetta loistavana ja poistavan rypyt tms kokonaan. Pienellä sitten luki jossain nurkassa että kysely oli tehty peräti 15 hengelle joten varsin kattava oli otanta kyllä. Mutta eipä ollut harhaan johtavaa. Kaikki 15 oli samaa mieltä...
   
 14. Hemingway Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sapko
  Lainaus:
  Totta. On kuitenkin huomattava, että uskolla on vahva vaikutus terveyteen. Ei ole väliä, auttaako joku vai ei, jos sen uskoo auttavan. Lumevaikutus on merkittävä.
   
 15. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Mielenkiintoinen aihe. Minulla ei ole tähänkään ketjuun muuta tarjottavaa kuin aiheeseen sopiva Britti-sketsi youtubesta. Hilarious!
   
 16. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Lainaus:
  Voi olla että nuokin 15 olivat kuivasta ihosta muutenkin kärsiviä nutturapäisiä korppuja, joiden nahalle mikä tahansa akselirasva olisi tehnyt hyvää.
   
 17. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Lumevaikutus harvemmin tepsii sydän- ja verisuonitauteihin, syöpään tai muihin vakaviin sairauksiin. Joihinkin kiputiloihin voi toimiakin tiettyyn pisteeseen saakka.
   
 18. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Huikea lehtijuttu kyllä. Erityisesti "ominpäin ei kannata mennä töpseleitä kääntelemään jos ei tiedä mitä tekee, niin moni asia vaikuttaa..." tjsp. Tämä nainen on ilmeisesti sähköalan ammattilainen kun hänen taitonsa riittää parantamaan tilanteen. Ei voisi hatarammalla pohjalla teoria olla.

  Ja yleisemmin, miksi nuo kusetustekstit ovat täynnä kielioppivirheitä? Saisivat ehkä lisää tuottoa jos paneutuisivat tarkemmin tekstinsä hiomiseen. Toisaalta ne jotka noihin menevät ovat juuri sellaista sakkia etteivät varmaan edes huomaa mitään virheitä.
   
 19. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Lainaus:
  Vasava sentään tuntuu suhtautuvan asiaan riittävällä vastuuntunnolla ja kieltää ketään ryhtymästä radikaaleihin toimenpiteisiin, kuten töpselin kääntämiseen toisin päin, pelkän sormustestin varassa, jos asiantuntemusta asian suhteen ei ole.

  Edit: Shard ehti ensin. Mutta tosiaan huikeaa settiä.
   
 20. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
 21. Isktr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Maailma on väärällään kaikkea huuhaa-paskaa mihin tyhmät ihmiset höynähtävät. Uskontoja, kaivonkatsojia, homeopatiaa yms yms.

  Meillä töissä yksi höyrypääryhmä alkoi vaatia lakkautetun fysioterapeutin postin tukkeeksi vyöhyketerapeuttia. Mä ehdotin poskihoitajaa, olisin vaikka tinkinyt vähän palkastakin.
   
 22. Mapo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pool, Blackhawks
 23. kiwipilot Jäsen

  Samaan humpuukikasaan voinee sijoittaa myös Power Balance -rannekeen (pala folioita kumi- tai kangasrannekkeessa), joka em. uskomuksista poiketen tuntuu olevan lähinnä miesten juttu. Muutamalla urheilevalla kaverilla tuo on ja kovasti väittävät, että toimii. Kuulemma myös suuri suosikkini Teemu Selänne on sitä mieltä... Jokin aika takaperin läpyskän australialainen valmistaja myönsi julkisesti, että tuotteen toimivuutta ei (ylläri pylläri) pystytä takaamaan ja rahnat saisi takaisin ostopaikasta - siis tietenkin jos kehtaisi niitä lähteä takaisin kinuamaan.
   
 24. redlate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ketterä
  Olen aina ihmetellyt näitä töpseli väärin päin seinässä ihmisiä. Käsittääkseni meillä on 50 hz:n vaihtovirta. Kääntääkö ne sitä töpseliä 25 kertaa sekunnissa? Hifimessuilla kerran yksi äijä selitti tätä. Rupesi naurattamaan ja lähdin pois.
  Ja tuskin elektroniikka pelaa 230 V:n jännitteellä. Eiköhän siellä ole muuntajat ja tasasuuntaajat vielä välissä.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Jotenkin särähti korvaan, että jossain on tuo bioresonanssiterapia tullut aikaisemmin vastaan ja oikeassa olin. Tuolla entisellä kotiseudulla eräs puolituttu amk-inssi näyttää lähteneen leikkiin mukaan ja hintakin on vain 70€/h eli halpaa kuin saippua. Repertuaarissa on mm. radioaktiivisen säteilyn, bakteerien ja virusten poisto kehosta, Länsi-Australian kukkatipat ja eläinten mittaus karvanäytteistä. Noh, kukin tavallaan...

  Vittu mitä paskaa...