Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Saako rikepisteistä aina viestiä? Vai lasketaanko niitä jossain pimeässä @Moderaattorit -luolassa paperille ilman informaation antamista? No, pelikielloista nyt varmaan kaikille on selvää, että pisteitä kolisi.
   
 2. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Ote säännöistä ja sen yleisten käytänteiden osuudesta

  Lainaus:
  Käyttäjä saa siis tiedon rikepisteistä ja samalla kerromme viestin ja syyn, mistä rikepiste on tullut. Rikepisteiden on tarkoitus olla ohjaavia ja ilman näitä tietoja koko ajatus menee hukkaan.

  Modet
   
  Styge tykkää tästä.
 3. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Olen ollut yhteydessä koululääketieteen edustajiin, lääkäreihin. Heidän rohtonsa ei ole kyennyt kuukausien käytöstä huolimatta ongelmaani ratkaisemaan. Helpotusta on kyllä tullut. Jatkoajan mainoksessa kerrottiin että tuote on Saksassa yleisesti käytetty mutta Suomessa lääkärit on totutettu määräämään suurlääketeollisuuden (oma termi) tuotteita jotka eivät yleisesti ottaen auta.
  Eikö teillä ole yhdenkään henkilön nimeä joka on lähempänä sivujen omistajaa. Kenen kanssa olette sopineet moderoinnistanne? Hän saattaa olla etsimäni hankilö ja avainyhteys tietoihin mainostajan etsinnässä. Täytyyhän evästeistä huolimatta olla joku jonka kanssa mainokset on sovittu.

  Pahoitteluni inttämisestä mutta olisin niin onnellinen mahdollisista yhteystiedoista mainostajan tunnistamisessa.
   
 4. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Mitä, jos ottaisit googlen käyttöön tai selaat verkkoapteekkien tarjontaa. Ehkä se sieltä tulee vastaan. Luulisin, ettei moderaattoreita noin lähtökohtaisesti kiinnosta sinun selailuhistoriaan perustuvan mainonnan selvittäminen. Seuraavaksi joku varmaan tulee kyselemään, kuinka suuri halkaisija siinä mainoksessa olleessa anaalitapissa olikaan, voitteko selvittää hei.
   
 5. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Kuulostaa siltä, että rekufan kaipaama rohto voisi löytyä paremmin palstan Bioresonanssiterapia-ketjusta kuin oikeiden lääkäreiden avulla.

  Mites toi menikään... Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se luultavasti ei ole totta...
   
  aessi ja Leon tykkäävät tästä.
 6. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ei taida kiinnostaa, mutta jos ajattelee niin pitäisi kait moderaattorinkin tietää kenelle hän hommia tekee. Siis esimiehensä. Itse tapaan töissä palvella asiakasta riippumatta mitä tulee firmastamme kysymään.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuoltahan nuo Jatkoajan yhteystiedot alapalkista löytyvät: Yhteystiedot
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Miksi kirjoitettu viesti jää viestikenttään kummittelemaan harmaana? Siis jos viestiä ei kirjoita loppuun, vaan päättääkin aloittaa esim uuden.

  Edit: Ok. Kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 13.40
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Automaattitallennus. Pyyhi harmaa teksti, paina disketin kuvaa ja poista luonnos.
   
 10. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Tarkennuksena työpaikkailmoitukseen @Moderaattorit Tulevilta moderaattoreilta vaaditaan jonkin sortin aktiivisuutta. Päteekö se kirjoitteluun, keskusteluun, vai riittääkö että lukee aktiivisesti palstaa tai osaa siitä?
   
 11. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Tarkoittaa aktiviisuutta moderoinnissa toimimisessa. Emme edellytä, että moderaattorit uhraisivat tähän puuhaan kaiken vapaa-aikansa, eikä kesälomareissuja tarvitse jättää tekemättä moderaattorina toimimisen johdosta. Mutta palstan moderointiin ja muihin tehtäviimme pitää kuitenkin pystyä osallistumaan säännöllisesti. Käytännössä iso osa työstä on palstan yleistä seuraamista, raportointien käsittelyä ja osallistumista moderaattorien keskinäiseen keskusteluun rikkeistä ja niistä annettavista seuraamuksista.
   
  Hande75 tykkää tästä.
 12. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Nyt kun olette kiristäneet ja selkeyttäneet sääntöjä niin voisitteko kitkeä myös otteluseurannoista pelkän trollauksen pois? Loppuisi se muutaman nimimerkin rakas harrastus eli puhdas trollaaminen ja provoaminen noissa vihdoin kokonaan.
   
 13. A Siente Jäsen

  Tietävätkö Moderaattorit mitkä nimimerkit ovat moderaattoreita? Entä onko moderaattoreiden oikeat henkilöllisyydet muiden moderaattoreiden tai ylläpidon tiedossa?
   
 14. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä me tiedämme ja tunnemme toisemme niin palstanimimerkkien kuin ihan oikeidenkin nimien puolesta. Miltei jokainen on tainnut tavata toisensa myös ihan elävässä elämässä.

  Moderaattorit ovat Jatkoaika ry:n (verkkolehteä ja keskustelupalstaa ylläpitävä yhdistys) jäseniä. Näin ollen itse kunkin henkilöllisyys on myös ylläpidon tiedossa, ja luonnollisesti teemme tiivistä yhteistyötä myös siihen suuntaan kehittääksemme palstasta yhä parempaa paikkaa.

  T. Modet
   
 15. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Varmaan tekee joskus mieli modella yhdistää nimimerkki todelliseen henkilöön! Hirviä kiusaus. Jos mode ajautuu pelikieltoon niin ei varmaan voi modetoimitellakaan pelikieltonsa aikana. Saa ehkä potkut modehommista. Siitä se katkeruus vaan yltyy! Alamäki. Ei pääse töihin murhainfoonkaan. Muija lähtee.
   
  Käyttäjänimetön ja sämpylä89 tykkäävät tästä.
 16. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  OK!

  Ehkäpä tällaiselle turhalle spämmille on tätä ketjuja parempia paikkoja vaikkapa Kierrätyskeskuksen puolella.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Nyt on taas nostettu muuan mielenkiintoinen ketju ammoisilta alkuajoilta eli vuodelta 2001. Ihmettelen, jos en ole muka tuohon kirjoittanut vaan ei näy tuota hienoa nuolta mikä kertoo onko johonkin ketjuun osallistuttu.

  Voi olla, että en sitten olekaan, mutta edellisen kerran, kun oii vastaava tilanne tiesin kirjoittaneeni siihen, vaikka nuoli puuttui. Se oli lyhyt ketju ja asia oli helppo tarkistaa. Nyt on hieman pidempi eikä yhtä kätevää.

  Nuolet kuntoon, kuomat. Oliko tuo vain yksittäistapaus vai eikö softa osaa poimia viestejä mitä jonnet ei muista.
   
 18. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Jonkun ollessa kurinpitokäsittelyssä, niin lähetetäänkö siitä viesti asianomistajalle ja kuullaanko asianomistajaa mitenkään ennen mahdollisen pelikiellon antamista? @Moderaattorit
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Ei kuulla eikä tule mitään viestejä. Pelikielto napsahtaa ja siitä tulee silloin yksityisviesti kun kielto astuu voimaan. Viestissä on mukana perustelut ja linkki viestiin joka siihen kieltoon on johtanut.
   
 20. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Joo, olen huomannut samaa että nuo nuolet eivät tunnista wanhoja viestejä. Mutta helppohan se on tarkistaa, klikkaamalla ketjulistassa ketjun vastausten määrää pääset listaan, josta näkee kaikki ketjuun kirjoittaneet ja heidän viestiensä määrä. Sitä numeroa klikkaamalla hakukone etsii kys. nimimerkin viestit ketjusta.

  Jos viittaat kalamiesketjuun, olet kirjoittanut siihen kolme viestiä.
   
 21. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Onko @Ylläpito harkinnut koskaa että palstalle tuotaisiin jonkinsortin "premium" tjsp palvelu jolla saisi esim nauttia mainoksettomasta palstasta/verkkolehdestä?
  Itse mielelläni tukisin jatkoaikaa rahallisesti mutta adblockia en suostu poistamaan koska mainokset ovat liian usein selauskokemusta häiritseviä (kysymys on myös periaatteesta).
  En varmaan olisi edes ainoa.
  Vai onko mainostulot niin korkeat ettei kyseistä palvelua voi kohtuuhintaan tarjota?
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Olen tästä tainnut ennenkin kirjoittaa, mutta @Ylläpito ei ole toistaiseksi vastannut. Toivottavasti vastaa.

  Monella muulla foorumilla (vaikkapa esim. Ravelry) on käytössä "ignore thread" eli ominaisuus, jolla voi jättää haluamansa ketjut huomiotta. Toimii siis samoin kuin nykyisin käytössä oleva "älä huomioi jäsentä", eli ignoorattua ketjua ei näy kyseisen osion listassa. Palstatekniikka varmaan tämän sallisi, koska kyseinen ominaisuus on käytössä toimivasti muuallakin.

  Tätä voisi mielestäni kokeilla käytössä erityisesti Vapaan keskustelun puolella, jossa on aina etusivulla tiettyjä ns. häröketjuja joita ilmankin pärjäisi ja jotka haittaavat välillä palstan käytettävyyttä kun etusivulla on kymmenen ketjullista vääntöä usein samasta aiheesta ja samojen kirjoittajien toimesta.

  Pysyväksi asetetut ketjut ja ns. "modeketjut" olisivat tietysti koskemattomia.

  Jos ajatus siitä tuntuisi huonolta, että joku blokkaisi jääkiekkopuolella jonkun tuikitärkeän "Tammisen kootut"-ketjun niin ehkäpä asetukset sallisivat sen, että ketju-ignoren voisi ottaa käyttöön vain Vapaalla puolella?
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019 klo 09.20
 23. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ei salli suoraan askista. Lisäosia on, mutta nykyiselle versiolle on yksi ja XF2:lle toinen, hieman erilainen. Ensin mainitulle lisäosalle ei ole vielä 2-versiota näköpiirissä. Punnitaan onko järkevää pultata mitään tähän 1.5-versioon enää, varsinkaan jos sen toiminnallisuus ei ole saatavilla 2-versioon tai se on erilainen.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Toivottavasti toiminnallisuus olisi saatavilla johonkin tulevaan versioon jossain vaiheessa ja toivottavasti nykyversioonkin voisi tosiaan punnita tätä asiaa ja/tai selvittää saisiko tuon pultattua ilman kohtuutonta vaivannäköä.

  Uskoisin "ignore threadin" kaltaisen ominaisuuden olevan Jatkoajassakin yhtä toimiva ja kiitetty kuin mitä se on muuallakin ollut.
   
  stairox ja pyyksteri tykkäävät tästä.
 25. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Palstahan on jo nykyisellään kirjautuneille käyttäjille pääosin kokonaan mainokseton. Verkkolehden puolella minkään tuollaisen rakentaminen vaatisi myös sillä puolen rekisteröitymisen käyttämistä - mikä voi olla kysyntään ja potentiaaliin nähden vähän tarpeettoman iso projekti.

  Ainakaan tällä hetkellä siis ei vastaavaa ole suunnitelmissa. Itse tekninen toteutus voisi olla vielä järkevällä efortilla tehtävissä, mutta sitten tulee päälle vielä kaikki taloushallinnon puolen aspektit, mitkä lisäksi eivät ole kertaluonteista hommaa, vaan kuukausittain jatkuvaa.

  - Matti Liljaniemi