Työ kun on vaihtelevissa kohteissa, niin lounasravintolat on tullut aika tutuiksi vuosien aikana. Joku ehkä pari kuukautta sitten heräsin siihen, että syön ihan liikaa. Tai ongelma oli siinä, että syöminen venyi liian myöhään ja kauheassa nälässä sitten lappaamaan lautasen täyteen ruokaa. Isot kasat perunamuusia tai ranskalaisia, isot kasat lihaa ja jos tarjolla oli pizzaa, niin niitä vielä kyytipojaksi. Sitten vyöryy takaisin työmaalle, väsyttää ja on huono olo. Työ on onneksi sen verta fyysistä, etten hirveästi painoa kerännyt, lähinnä olo oli vastenmielinen. Turvonnut olo ja vitutti koko ajan.
Päätin sitten ruveta täyttämään lautasen salaatilla, ja jättää ne pizzat sekä leivät muille syötäviksi. Eli salaattia on lautasella ylivoimaisesti eniten, muut tulevat sitten ns lisukkeeksi. Helvetin yksinkertainen juttu, mutta valtava muutos omassa olossa. Painoa on lähtenyt 4 kiloa, olo on kevyempi, jaksaa paremmin ja turvotusta ei enää ole. Eikä mulla ole mitään ehdotonta en syö-ruokaa, jos mieli tekee pizzaa niin käyn pizzalla. Mutta enää en jaksa palata tuohon ähky syömiseen, se on nähty ja huonoksi koettu.