Olen tässä alkanut tutustumaan smoothieiden ihmeelliseen maailmaan, jotta saisin aamupalasta vihdoin terveellisen (läskiä on kertynyt mahaan, joten laihduttaa pitäisi). Olen mennyt jollain karjalanpiirakoilla tai pinaattilätyillä ainakin viimeiset 10 vuotta, kun ne on niin helppo nakata aamulla mikroon. Joudun jo nyt heräämään puoli kuudelta töihin, joten ei todellakaan kiinnosta ruveta mitään monipuolisia aamupaloja väsäämään, jos se tarkoittaa että saa herätä vielä aikaisemmin, jotta ehtii aamutoimien ohessa lämmittelemään ruuat hellalla ja sitten tiskailemaan kaikki tähän käytetty välineistö jne.
Nyt olen tehnyt testimielessä parina iltana smoothiet, jotka sitten vedän naamaan aamulla. Toistaiseksi tuntuisi varsin hyvältä käytännöltä, kun tuo maistuu hyvältä ja sen voi vaan ottaa jääkaapista sellaisenaan nautittavaksi ilman mitään aamuisia toimenpiteitä. Testierät olen tehnyt seuraavista aineksista: banaani, kananmuna, kaurahiutaleet, maito + pakastemustikat. Siinä tulee pistettyä kaikkea terveellistä naamaan, mitä muuten ei hyvin todennäköisesti tulisi pistettyä. Mutta rupesinkin tänään miettimään tuota, että käyttämässäni Pirkan pakastemustikkapussissa on sokeria jotain puoli desiä. Onko mitään pakastemarjoja edes saatavissa kaupasta ilman sokeria (tiedän että sitä käytetään säilöntään), vai onko tätä vaan täysin turha miettiä ja marjojen hyvät puolet voittavat sokerin aiheuttaman miinuksen 10-0?
Nyt olen tehnyt testimielessä parina iltana smoothiet, jotka sitten vedän naamaan aamulla. Toistaiseksi tuntuisi varsin hyvältä käytännöltä, kun tuo maistuu hyvältä ja sen voi vaan ottaa jääkaapista sellaisenaan nautittavaksi ilman mitään aamuisia toimenpiteitä. Testierät olen tehnyt seuraavista aineksista: banaani, kananmuna, kaurahiutaleet, maito + pakastemustikat. Siinä tulee pistettyä kaikkea terveellistä naamaan, mitä muuten ei hyvin todennäköisesti tulisi pistettyä. Mutta rupesinkin tänään miettimään tuota, että käyttämässäni Pirkan pakastemustikkapussissa on sokeria jotain puoli desiä. Onko mitään pakastemarjoja edes saatavissa kaupasta ilman sokeria (tiedän että sitä käytetään säilöntään), vai onko tätä vaan täysin turha miettiä ja marjojen hyvät puolet voittavat sokerin aiheuttaman miinuksen 10-0?