Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Keskustelua, kommentteja ja kehitysideoita Jatkoajan verkkolehden teknisistä asioista

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Girardi #5, 03.09.2012 klo 17.19.

 1. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Onko ylitsepääsemättömän vaikeaa laittaa tuonne ylhäällä olevaan Verkkolehden uusimmat jutut-osaan jokaisen otsikon eteen merkintä että mitä liigaa uutinen koskee? Itseä ei kiinnosta kuin sm-liiga, ja sitä koskevat uutiset katoavat täysin tuon osion täyttyessä nhl-uutisista.
   
 2. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Lainaus:
  Laskin että meikäläisellä meni noin kaksi sekuntia lukea nuo otsikot ja samalla tajuta mihin liigaan kuuluvat. Miten vitussa voi hukkua SM-liigaa koskevat uutiset siihen väliin?
   
 3. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Onkohan tämä Jatkoajan verkkolehden tekninen asia, mutta laitan tänne. KHL kausiennakko on erittäin hyvä ja vielä kun verkkolehden etusivulle tulee KHL-otsikko, joista pääsee helposti näihin joukkueisiin niin aina parempi.
   
 4. moby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP(#42)
  Olisiko mahdollista saada noihin joukkuekohtaisiin kausiennakkoihin linkki siihen kausiennakoiden pääsivulle, jossa on Jatkoajan veikkaus joukkueiden järjestyksestä? Ei tarvitsisi etsiä yksittäisiä ennakkoja tuolta uutisten tulvasta.
   
 5. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Ei nyt liity varsinaisesti verkkolehden vaan keskustelupalstan tekniseen toteutukseen, mutta alkaa liiga-osio olla aika täynnä tavaraa kun piti toi jättimäinen liigapörssikimppa-mainoskin sinne änkeä. Ensin tulee normaali mainos, sitten verkkolehden viimeisimmät ja sitten vielä ylikokoinen liipörssi. Ensi silmäyksellä itse palstasta ei näy muuta kuin missä osiossa olet.

  Ei toi nyt maata kaada, mutta varsin sekainen vaikutelma tulee kun tuota katselee.
   
 6. Buccaneer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
  Sellaista olisin kysellyt, että mitä kuuluu näin uuden kauden kynnyksellä pelaajien kausi,- ja uratilastoille?
   
 7. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Pelaajien uratilastot ovat olleet näkyvissä alkukesästä asti. Joidenkin pelaajien osalta parin viime kauden tilastot uupuvat vielä, mutta niitä päivitellään pikku hiljaa kuntoon.

  Ville Vahalahti - Lukko - SM-LIIGA - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 8. Buccaneer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
  Lainaus:
  Hieno homma. Nuo kannattaisi muuttaa vielä niin että samalla rivillä on yhden kauden osalta sekä runkosarja että playoffs.
   
 9. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Etusivun ennakoiden valikot aukeaa vähän liian innokkaasti. Kun siirrän hiiren kursorin osoiteriviltä Kaikki uusin sisältö -otsikon alla oleville linkeille, niin KHL-ennakon valikko aukeaa sopivasti siihen tielle. Jos siirrän hiirtä tavallista nopeammin, niin silloin tuo valikko ei aukea. Ongelma varmaan poistuisi, jos napin päällä pitäisi olla aavistuksen pidempi aika ennen kuin valikko lähtee aukeamaan.
   
 10. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Lisätty hieman viivettä.
   
 11. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitokset korjauksesta - nyt toimii moitteetta ainakin omalla koneellani (w7pro, ie10 ja ff23).
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Jos ei löydy kuvaajaa edes yhteen otteluun Vantaalle tällä kaudella niin yrittäkää nyt edes vähän tsempata noiden arkistokuvien kanssa.

  K-Vantaa voittoon jalkapallolukemin - 02.11.2013 - K-Vantaa - JYP-Akatemia - MESTIS - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Kuvassa Joel Lehtinen, tällä kaudella HCK:ssa. Eikä tossa kuvassa edes hymyillä niin kuin kuvateksti yrittää nerokkaasti ilmoittaa.

  Miten Jatkoaika.com oikein hoitaa näiden toimittajien rekrytoinnin? Olen kuullut usealta tutulta toimittajanalulta + valokuvaajalta, että eipä ole saaneet vastauksia työhakemuksiinsa. Itkette, että ei ole tekijöitä. Samaan aikaan ette edes suostu vastaamaan hakijoille mitään. Outoa, sanoisin.

  Vai onko Vantaa kuten muutama muu paikkakunta tämän verkkolehden boikotissa, että tollaiset parin rivin rääpäisyt kotiotteluista riittää? Joskus oli vielä kuvakoosteitakin, yleensä silloin kun Jukurit, KooKoo tai Sport vieraili Valtissa, mutta tällä kaudella nekin loistavat poissaolollaan. Ymmärrän kyllä, että tekijöistä on pulaa. Mutta kuten edellä kirjoitin, kannattaisi varmaan edes kiinnostua jos on hakijoita. Vähän sama on tuolla Kiekko-Vantaan keskusteluosiossa. Uusia kirjoittajia on hakenut tunnuksia vaan eipä yksikään ole niitä saanut. Siellä 1-2 aktiivia yrittää pitää lohipaidoista keskustelua yllä.

  Edit. Ja onhan toi raporttikin sellaista tuubaa, että alta pois, täältä tulee Suomen johtava kiekkoverkkomedia! On se varmaan hienoa olla suuren ja mahtavan Jatkoaika.comin toimittajana. Vilkaisee Mestis.fi sivulta ottelun tilastot ja raapaisee niistä 15 riviä tekstiä eetteriin.

  Ikävä on kyllä Moilasta, Eirtovaaraa, Roimelaa, Mikkolaa ja kumppaneita. Oi niitä Jatkoaika.comin kultaisia vuosia jotka todennäköisesti eivät enää koskaan palaa. Ei ainakaan jos kiinnostusaste tiettyjä joukkueita kohtaan toimituksen suunnalta on tätä luokkaa jatkossakin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2013 klo 20.13
 13. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Ei kai jatkoajasta oikeasti ole maksullista tulossa? Yksi lukija jää kyllä siinä tapauksessa taatusti pois kuvioista!! Veikkaan, etten ole ainoa.  Joo joo, aprilliahan tuo on, mutta katotaas kuin moni ottaa tämän viestin tosissaan. On tää hauskaa..
   
 14. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Ainakin uutisoinnin mukaan on. Pidän verkkolehteä, varsinkin Solmu Salmisen artikkeleita niin laadukkaina, että suoritin välittömän tilauksen. En tiedä mokasinko jotain, kun sähköpostiin ei tullut minkäänlaista tilausvahvistusta.
   
 15. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Eikös siellä sanottu, että parin arkipäivän kuluessa tulee vahvistus, joten anna vain asialle aikaa. Sen kalleimman paketin tilasin itse(kin).
   
 16. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Olin uudistuksesta sen verran innoissani, etten sellaista noteerannut. Samalla jäi hoksaamatta kuinka palvelu veloitetaan. Eiköhän se selviä samalla, kun tilausvahvistus tulee postiin.
   
 17. Jeepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Islanders
  Lainaus:
  Eiköhän tuo hoideta normaalilla tavalla, eli rahaa mukiin ja muki postissa Jatkoajan maisemakonttoriin.
   
 18. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Kuulostaa hiukan kankealta ja epävarmalta systeemiltä. Nykyään alkaa aika monilla olla jo matkapuhelimia. Joku ATK-juippi voisi kehitellä systeemin, jossa jäsenyys vahvistettaisiin puhelimella ja veloitettaisiin puhelinlaskun yhteydessä. Saattaisi olla toimiva systeemi monissa muissakin pikkumaksuissa, mutta varmaankin utopiaa ainakin toistaiseksi.
   
 19. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Onhan tuo kieltämättä hankalaksi tehty. Onneksi itse löysin ullakoltani vanhan kirjekyyhkyn, jonka laitoin siis tänään matkalle kohti pääkonttoria. Toivottavasti näistä maksuvaihtoehdoista edes keskusteltaisiin moderaattorien ja ylläpidon kokouksissa, jotta päästäisiin joskus 2000-luvulle.
   
 20. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Itse luotan visusti vieläkin ruskeisiin kirjekuoriin Hernesaaren jäähallin parkkipaikalla. Helpoin ja varmin tapa säilyttää kirjoitusoikeudet tällä foorumilla.

  -Tinke
   
 21. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Huomasin Jatkoajan verkkosivuston unohtaneen kertoa Lukon ja Henrik Koiviston sopparista. Mielenkiintoisin pointti ei kuitenkaan ole tämä, vaan se, että samalla mm. Iltalehti ja Iltasanomatkin unohti mainita viikon aikana juuri täsmälleen saman Lukon lukuisista uusista sopimuksista kuluneella viikolla. Vaikuttaa kyllä vahvasti siltä, että tietyt valtakunnalliset median edustajat seuraavat ainoastaan Jatkoajan etusivua kommentoidessaan jääkiekon ympärillä tapahtuvia asioita. Kannattaa siinä sitten mennä merta edemmäs kalaan.
   
 22. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Vähän kyllä menee offtopiciksi, mutta en ihmettele lainkaan, miksi juuri noista Lukon uusista sopimuksista jokin jäi medioilta huomaamatta. On toki fanien kannalta ihan jännittävää tiputella niitä pitkin viikkoa ja jopa useasti päivässä, mutta helpostihan tuossa varmaankin unohtuu jokin uutisoida, kun niitä uutisia on tullut jo monta kertaa lyhyen ajan sisään.
   
 23. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Hei,

  Verkkolehden uutisointia ja muuta vastaavaa koskevat kysymykset ja kommentit kannattaa kirjoittaa sisältöä koskevaan keskusteluun, mutta joka tapauksessa Henrik Koiviston siirrosta ja sopimuksesta kerroimme jo 15.3. tässä uutisessa.

  Terveisin,
  Antti Wennström
  Päätoimittaja
  antti.wennstrom@jatkoaika.com
   
 24. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko KHL:n uutisille tulossa etusivulle oma osio? ennen jokereita koskevat uutiset olivat liiga >> jokerit otsakkeen alla ja siellä oli fiksusti niputettu Jokereihin liittyvät uutiset, nyt kun jokerit vaihtaa liigan khl:n niin näin ei enää ole mutta miten tulevaisuudessa?
   
 25. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  On tulossa. Homma on jo pitkällä testipalvelimellamme, mutta ylläpitäjämme (onnittelut!) jäi tuossa juuri isyysvapaalle, joten homma menee MM-kisojen jälkeiselle ajalle. Ei kuitenkaan siis unohdeta KHL:ää ja Jokereita jatkossakaan.

  - Matti Liljaniemi