Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Keskustelua, kommentteja ja kehitysideoita Jatkoajan verkkolehden teknisistä asioista

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Girardi #5, 03.09.2012 klo 17.19.

 1. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Milloin poistatte Phoenix Coyotesin joukkueen ja sen logon? Voitteko vaihtaa tilalle Arizona Coyotes nimisen joukkueen ja sen logon? (ja vähän äkkiä...vitsivitsi) En malta odottaa.
   
 2. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viimeiset kolmisen viikkoa keskustelufoorumi on alkanut jumittaa Nokia Lumia 920 selaimella. Sivusta ja alueesta riippumatta noin joka viides sivulataus päättyy tilanteeseen jossa sivu on melkein kokonaan ladannut, mutta jää jumiin siten että linkit, stop-sivunlataamiskomento tai oikeastaan mikään muu kuin välilehden sulkeminen ei auta.

  Aiemmin toiminut hienosti. Olisiko joku mainos syypää? Tai jos muilla ei bugita niin sitten täytyy fiksata luuria.
   
 3. Pulustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vanhoillislestadiolaiset kesytetyt tunturipeurat
  Lainaus:
  Sama ongelma Lumia 520:n IE:n kanssa.
   
 4. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Sama ongelma myös mulla ja väittäisin että joka toinen tai kolmas lataus aiheuttaa tuon jumittamisen. Ruksista kiinni koko selain ja uudelleen auki niin lataa sitten sen sivun johon jäi jumiin. Puhelimena Lumia 920
   
 5. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Latasin juuri tätä viestiketjua viisi kertaa ennenkuin aukesi. Nokia 920 siis. Bugittaa kyllä ja pahasti.
   
 6. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  (Jos ongelma on keskustelupalstaan liittyvä, niin kannattanee kysyä tuossa toisessa ketjussa esim. ylläpidolta.)

  Tuleeko ensi kaudelle verkkolehden pääsivulle oma KHL-osio mm. uutisille?
   
 7. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu. Sivullekirjoittaneen Lumialla (WP8) ei ole ainakaan tänään jumittanut, onko ollut vielä samoja ongelmia?

  Verkkolehden puolelle tulee varmasti KHL-osio jotta se Jokeritkin löytyy sieltä helpommin. Syssymmällä viimeistään.
   
 8. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  SM-liiga vs Liiga

  Ei nyt mikään maailman tärkein asia etenkään näin keskikesän juhlan kynnyksellä. Juhannussuunnitelmat vain näyttävät vesittyvän (kirjaimellisesti), joten päätin kysäistä pidemmän aikaa mieltäni vaivanneen asian. Toivottavasti vaikkapa herra Wennström ehtii ottaa asiaan kantaa kaiken keskikesän kimalaisjahtinsa lomassa! ~BREASTS

  Ollaanko Jatkoajassa edes harkittu siirtymistä takaisin wanhaan kunnon termiin: SM-liiga?

  Jatkoaika on oikeastaan ainoa vakavasti otettava suomalainen sivusto, jossa tuo jo alkujaan epäonnistunut uudistus otti edes hieman tulta alleen. Verkkolehden SM-liiga-osion nimi vaihdettiin Liiga-osioksi, keskustelupalstan SM-liiga-osion nimi vaihdettiin Liiga-osioksi jne. Keskustelupalstalla jopa wanhojen ketjujen otsikoita muokattiin (SM-liiga => Liiga). Tästä syystä postaan kysymykseni sekä Moderaattorien että Jatkoajan verkkolehden kysymysketjuihin.

  Esimerkkejä muista valtamedioista:

  YLE: YLE Urheilu - SM-liiga
  MTV3: MTV Sport - SM-liiga
  Nelonen: 4Pro - SM-liiga

  Helsingin Sanomat: HS Urheilu - SM-liiga
  Iltalehti: IL Urheilu - SM-liiga
  Iltasanomat: IS Urheilu - SM-liiga

  Miksi Jatkoaika valtakunnan ykkösjääkiekkomediana pitää edelleen sitkeästi kiinni tuosta jo alkujaan täysin epäonnistuneesta uudistuksesta?
   
 9. Defensefirst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Gylfi Sigurdsson
  Eikö Jatkoajan olisi aivan sama keskittyä pelkästään keskustelupalstan ylläpitämiseen? Jos verkkolehteä ei tehdä kunnolla niin eikai sitä kannata tehdä. Esimerkiksi NHL-sopimukset ja kaupat löytyy huomattavasti nopeammin keskustelupalstalta ja sieltä löytyy myös yksityiskohdat joita ei tahdo etusivun juttuihin ilmestyä kuten caphitit tai conditional pickit yms.
   
 10. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Toimitukselle osoitetulle palautteelle on oma ketju palstalla:

  Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista - Sivu 27 - Jatkoajan keskustelupalsta
   
 11. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Verkkolehden uusittu yleisilme, lisättynä KHL siis, mielytti silmääni. Jäin kaipaamaan KHL -liigan alaosiosta linkkejä mm. keskusteluun ja otteluihin, kuten muissakin alaosioissa on, mutta uskoakseni ne tulevat myöhemmin.
   
 12. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Linkit otteluihin tulevat kun ensi kauden otteluohjelmakin saadaan verkkolehden sivuille. Edellisten kausien KHL-otteluita ei tietokannassa tällä hetkellä ole.
   
 13. JAgE Jäsen

  Tästä keskustelupalstan yläpalkista (tai mikä lie onkaan) puuttuu KHL. Sen sijaan siellä on linkki keskustelupalstalle. Ja henk.koht. häiritsee että liigojen linkit on eri järjestyksessä kuin Jatkoajan pääsivulla (=Mestis on viimeisenä).
   
 14. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Tuo päänavigaatio tulee muuttumaan vielä ennen kiekkokauden alkua merkittävästi, ja olemaan joko sama tai hyvin samankaltainen verkkolehden kanssa.
   
 15. fat of the land Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lexaa
  Kysyisin tässä sitä, että miksi Jatkoajan artikkeleja ei ole mukana Ampparit-palvelun uutisfeedissä? Onko kyseessä jonkinlainen salaliitto vai joku yhteensopivuusongelma? Nimittäin Suomikiekko ainakin on jo mukana tässä, niiden artikkelit on kyllä vain astetta HIFK:n tiedotteita parempia informaatioarvoltaan.

  Eli onko Jatkoajalla mobiiliversiota? Perstuntumalta väittäisin ettei.

  Olisiko jo aika, veikkaan että mobiiliteknologia on tullut jäädäkseen.
   
 16. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Miten sai "Verkkolehden uusimmat jutut" -kohdan piiloon? Adblock Plus käytössä.
   
 17. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kyllä Jatkoaika siellä Amppareissa on, ollut monta vuotta. Olemme mukana myös uudessa high.fi -uutispalvelussa (linkki high.fi-palvelun jääkiekko-osioon) Suosittelen foliohatun poisottamista päästä.

  Linkki Amppareiden jääkiekko-feediin

  Lainaus:
  Oliko tämä lisä- vai jatkokysymys? Perstuntumalta väittäisin että Jatkoajan verkkolehdessä on mobiilikäyttöliittymille suunnattu oma responsiivinen näkymä verkkolehden kokonaisuudistuksen lanseeramisesta (9/2012) asti. Erillinen "mobiilisivusto" ei ole nykypäivää vaan käyttäjälle tarjotaan sama sivu sovitettuna eri kokoisille näytöille ja laitteille.

  Lainaus:
  Olet tässä ihan oikeassa. Verkkolehden puolella mobiilikäyttö (matkapuhelin + tabletti) hipoo (ja välillä ylittää) jo maagista 50/50 -rajaa työpöytäkäytön kanssa. Varsinkin viikonloppuisin ja näin lomakautena. Panostamme responsiiviseen suunnitteluun entistä enemmän sekä verkkolehdessä (tableteille optimoidut näkymät) että keskustelupalstalla, sillä junasta ei kannata jäädä pois.
   
 18. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  En tiedä, että kuinka paljon tämä riippuu käytettävästä selaimesta, mutta Chromella ei tarvitse kuin klikata oikealla napilla sitä boksia, viedä hiiri Adblock-kohtaan ja painaa "Block this Ad".

  Itse en tuota ole blokannut, kun ei siitä varsinaista haittaa mielestäni ole ja näkeehän siitä ihan näppärästi viimeisimmät uutiset.
   
 19. fat of the land Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lexaa
  Lainaus:
  Joo, kyllähän tässä näköjään näkyy ihan hyvin. Mobiiliversiossa ainakin itselläni Jatkoaikaa tosin ei näy.

  Muuten kiitoksia asiallisista vastauksista, vielä kun forumin saisi optimoitua kännykälle. Tai toimiihan se tapatalk kin.
   
 20. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Puhelimella selailtaessa (Motorola Razr i) on muutaman kerran sivu mennyt aivan mustaksi, vain osoiterivi jäänyt näkyviin. Tilanne korjaantuu sivun uudelleen lataamalla tai palaamalla edelliselle sivulle. Onko tunnettu ongelma, vai lieneekö ongelman syy laitteessani?
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Mulla menee etusivulla jotenkin hassusti noi "etusivu/liiga/mestis...kuvat/arkosto/keskustelu"

  Eli keskustelu kuvake ei mahdu samalle riville ja se on tippunut etusivupalkin alle. Selaimena google chrome. Ei auta vaikka vaihtaa kirjaisimien kokoa. Onko tämä tiedossa? Näyttää ettei olisi tarkoitus.
   
 22. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  IE8:n ongelma joka näköjään ilmenee myös joillain Chromen versioillakin, eli ei lataa Googlen fonttikirjastosta oikeaa fonttia. Ymmärrän että iänikuinen IE8 ei aina osaa kaikkea, mutta tuorehko Chrome on kuitenkin Googlen joten luulisi yhteensopivusongelmien olevan vähäisiä.

  Ongelma on korjattu testipalvelimella ja tulee julkiselle saitille seuraavan sivustopäivityksen yhteydessä (aikataulu: avoinna). Sillä välin tein purkkavirityksen joka tarjoaisi vaihtoehtoista, yhtä lailla kapeaa kirjaisinta perusfontin sijaan. Perusfontin leveyden takia tuo keskustelu-linkki tippuu seuraavalle riville. Jos tuo teippikorjaus ei toimi niin turvaudutaan vielä vaihtoehtoon C ennen sivustopäivitystä.
   
 23. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sama ongelma myös Operalla. Eli ilmeisesti Firefox ainoa jolla tuo toimii kunnolla?
   
 24. Orbus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  KHL-osion kaikki muu keskustelu katoaa otteluseuranta/otteluketjujen alle. Voisiko Kansainväliseen osioon (tai KHL-osioon) perustaa oman otteluseuranta ala-ketjun?

  EDIT: Taisi tulla väärään ketjuun pahoittelut.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Korjatkaa Bluesin ja Saipan otteluohjelmassa oleva 7.1. oleva matsi oikein. Kyseinen matsi on Bluesin kotiottelu ei Saipan.